sweet nothing

Har haft en grym helg med mina favoriter ännu en gång, planering av skidresa i fredags, fest i lördags och glöggkväll igår. Jag har hunnit med att bli lite ljusare i håret också, ni ska få se sen. Dagens planer är stallet, komma ikapp med en massa olästa blogginlägg och fixa lite viktiga saker innan jag ska iväg för att jobba i kväll.

Kommentarer
Postat av: IDASWARDROBE.com

Spännande med skidresa! Vart ska den gå? :) Jag o killen är i Norge o åker skidor just nu :)

Svar: Vi ska till Lindvallen i slutet av januari, torsdag till söndag bara. Jag är dock livsfarlig på ett par skidor så nöjer mig med att stå för matlagning och fest ;) Men hade gärna kunnat åka, verkar super skoj! Åker du skidor eller bräda?:)
jjennnyys.blogg.se

2012-11-19 @ 21:12:21
URL: http://IDASWARDROBE.com
Postat av: IDASWARDROBE.com

Mat och party hör ju också till ;) Jag åker skidor, har bara testat bräda en gång, men det var också skoj - men svårt, haha!

Svar: Hihi precis ;) Vi är ett riktigt härligt gäng som åker upp så jag kommer nog inte få tråkigt trots att det inte blir någon skidåkning för mig! Jag jag har förstått att bräda är lite svårare, i alla fall om man börjar med skidor. Har några kompisar som åker bräda och de kan inte åka skidor haha!
jjennnyys.blogg.se

2012-11-19 @ 23:22:47
URL: http://IDASWARDROBE.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0