Don´t you worry child

Nu har jag ordnat och donat lite, druckit första glaset med vin och ska åka mot stan nu, ha en bra fredag godingar, det ska jag ha!

Kommentarer
Postat av: sarah

Du är på blogg.ses framsida! :D

Svar: Wihiii jätte roligt, har fått ligga kvar i snart två veckor hihi :)
jjennnyys.blogg.se

2012-10-19 @ 20:37:22
URL: http://ssarahaugustsson.blogg.se
Postat av: Jenny

Rawwwr snyggning! Taaaack, känns fruktansvärt bra!!

2012-10-20 @ 10:42:55
URL: http://jennystoa.blogg.se
Postat av: Towe

Hej Jenny! Kan inte du berätta hur mycket ni shoppade ungefär i London? ca summan? Även hur mycket det går på om man åker en weekend? Har tänkt att åka dit,men rädd att pengarna ''inte räcker'' liksom:) Kramar.

Svar: Hej Towe! Sammanlagt lade jag ut ca 6500 kr på hela resan, inkluderat flyg, extra väska, reseförsäkring, bussbiljetter, tunnelbanebiljetter, mat, shopping, hotell mm. Då flög vi med Ryanair som är billigt, flygbiljetten i sig kostade 280 kr tur & retur. Sen lade jag till en reseförsäkring för 140 kr + att vi delade på två extra väskor som fick väga 15 kg var, sen tillkom även en administrativavgift på ca 80 kr när man bokade. Man får packa 10 kg i sitt handbagage, ett tips är att välja en så lätt väska som möjligt samt att ta med sig så lite som möjligt (jag hade bara med en tandborste, tandkräm, underkläder, mobilladdare och lite smink), toalettartiklar och kläder går ju att köpa där. Vi valde ett billigt hotell som kostade ca 330 kr/natt, inte världens fräschaste kanske men man sover ju bara där + att det var bra frukost samt nära att gå till Oxford Street och nära till tunnelbanestation. Jag skulle dock tro att det är lite dyrare att åka över en helg, vi åkte söndag till onsdag. Vi tittade inte på några sevärdheter utan åkte endast för shoppingen. Har du några fler frågor så ställ dem :) Jag tänkte sätta ihop en liten Londonguide med budgettips snart! Kram
jjennnyys.blogg.se

2012-10-20 @ 11:37:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0