Boots

Hittade dom här i kväll lite snabbt & spontant, enkla boots men med en guldig liten dragkedja i bak som ger det där lilla extra. Så nu kan jag byta ut mina Converse som har tjänat mig troget i två år, hade vart så grymt om dom kunde berätta om allt dom har vart med om.
 
Min gulliga värdmamma bjöd mig & M på predikyr idag, hon glömde dock att tipsa om vart vi skulle gå haha. Så vi gick till ett ställe som vi inte lär gå tll igen, dom små tanterna såg så sjukt sura ut och sa in princip inte ett ord utan pekade bara på våra fötter & tår. Sen pratade dom på sitt språk och började skratta som bara den medans dom tittade på våra fötter, haha wtf. Men fötterna blev mjuka & sköna och naglarna lyser rosa, men nästa gång blir det ett annat ställe haha!
 
Till nått helt annat, har ni hört What the fox say? Jag höll på att dö av skratt idag när jag för första gången lyssnade prdentligt på texten! Om ni inte har lyssnat på den så gör det!!!
 

Kommentarer
Postat av: Sanna Andersson

gud vilka snygga skor !
vart är dom ifrån ?

Svar: Tack! Köpte dom på en affär som heter Payless, tror att dom har en webbshop så du kan ju kolla om dom fraktar till Sverige :) Jag hittade dom på rean!
jjennnyys.blogg.se

2013-11-15 @ 13:33:27
URL: http://moonzanna.se/
Postat av: Malin

Hahah, Jenny du är så efterbliven..

2013-11-16 @ 13:37:43
URL: http://mullesdrommar.blogg.se
Postat av: Jenny

Fasen vad snygga! Haha älskar den låten, springer alltid runt och säger "VAD SÄGER RÄVEN... Ringdingdingring..."

2013-11-16 @ 21:49:53
URL: http://jennystoa.blogg.se
Postat av: thien

fan vad snygga!

2013-11-16 @ 22:26:10
URL: http://lekindy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0