rise

Har precis kikat på Pitch Perfect för andra dagen i rad, älskar Fat Amy haha! Helgen då;
Fredag: Kom iväg sent så va inte ute på ranchen förens vid fyra, folk rullade in och ställde upp sina husbilar, jag passade mest barnen, kvällsmat framför elden, lerduveskytte och sen åkte jag hem. Fanns inte plats i stugan den här natten för mig, M och lillan så vi åkte hem och sov i huset. Kikade på Scary Movie 2 när vi kom hem men båda två däckade i soffan ganska snabbt.
Lördag: Åkte så att vi var tillbaka vid tiotiden, käkade frukost, massa lek med barnen, jag åkte med grabbarna och fiskade, rangertur med galna barn, kvällsmat framför elden på vildsvin som dom hade skjutit tidigare på dagen. Papporna åkte ut och gömde sig i skogen och vi tog barnen på spöktur med rangern, dom höll på att skrika ihjäl sig av skräck när papporna hoppade fram vrålandes ur mörkret haha. Sen satt vi framför elden och bara hade det gött, barnen hade dansoff, det hoppades hopprep och alla va nöjda och belåtna. Jag är så kär i lilltjejen, hon kommer fram till mig, vill upp i knät, ger mig en kram, lutar huvudet mot mig och halvsover. Jag hade en av valparna i knät, då kommer hon och kryper upp och kramar valpen och myser = jag dör sötdöden. Så matar hon mig med sin marschmallows, varannan tugga till henne och varannan till mig. Låter säkert knäppt men är svårt att förklara i ord hur himla underbar hon är, hjärtat blir alltid varmt och leendet spricker upp varje gång, underbara unge. Att sitta så, framför en eld med massa härliga människor är så himla hög livskvalitet, blir glad bara jag tänker på det. Samtidigt känns det sjukt konstigt när dom pratar om hur dom ska göra nästa år när det är dags för camp igen, och jag troligtvis inte kommer vara här då. Vet inte hur jag ska kunna åka härifrån haha! Hade det inte vart för Sensation så hade jag nog stannat i två år men det blir lite klurigt med henne. I alla fall, sen sköt dom lerduvor igen och jag fick skjuta haha! D visade mig hur geväret funkade och sen så, träffade såklart inte men det va en sån jäkla adrenalinkick, blev helt skakis haha. Sen va det dags att ta med sig övertrötta barn och natta dom!
Söndag: Fick en timma extra sömn i natt, gött. Firade lillen idag med tårta, goodiebags och pinjata. Sen började alla packa ihop sig och vi åkte hemåt på eftermiddagen. Jag och M drog på bio, Bad Grandpa, haha helt klart sevärd. Tvätta bilen, köpa filmer och skjutsa hem M. Åkte hem och kikade på Love and other drugs, så himla bra, och däckade tidigt.
En rolig helg med massa härliga människor i underbar omgivning, vissa saker kunde ju gått lite bättre kanske (Jenny i ett nötskal) men överlag så va det super. Har massa gulliga bilder och det suger så hårt att jag inte kan visa er dom.
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha jag har också kollat på Pitch Perfect flera dagar i rad!! Låter som en toppen helg :)

2013-11-06 @ 19:32:58
URL: http://mullesdrommar.blogg.se
Postat av: mikaela

Jag kan köpa Sushi och sensation ;) (A)

2013-11-10 @ 23:46:26
URL: http://hallontuttar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0