Nya halsband

Två nya färgklickar! Det bästa? Dom var nästan gratis, det ena kostade tre dollar och det andra fick jag på ett presentkort.
Och en till bikiniöverdel från VS...
 

Kommentarer
Postat av: Eva

Hej! Hittade en kommentar du skrivit på em blogg om att du haft problem med dina kurser när du skulle förlänga eller något sådant. Stämmer det att man inte får ta bara helgkurser om man ska förlänga??

Svar: Hej! Jag är så besviken och irriterad på Cultural Care som jag har åkt med, har inte fått någon vidare bra hjälp utav dem. Mitt problem har vart att jag bor en timma enkel resa från närmsta college, vilket har gjort att jag inte har kunnat ta de "vanliga" klasserna som de flesta au pairer gör, många går tre dagar i veckan i 1 1/2 h. Dels hade det inte fungerat för det hade tagit minst 3 1/2 timme av min dag (Det tre dagar i veckan är nästan tolv timmar), och ett av mina barn är hemma hela dagarna så det hade inte fungerat för det heller. Det har funnits en helgkurs här omkring för mig, vilket gav mig 4 utav 6 credits, de resterande två creditsen var svåra för mig att ta, men jag lyckades ta dem innan tiden gick ut. Nu står jag inför samma problem igen, behöver ta tre stycken under min förlängningsperiod och det finns ingen helgkurs här utan då måste jag flyga till NY eller DC (Bara kurserna är 400§, plus flygbiljetter och boende minst en extra natt, inte så rimligt). Jag är inte helt säker på det men har för mig att jag har hört det också. Hela systemet är ganska efterblivet och inte alls gynnande om man inte bor i en storstad.
jjennnyys.blogg.se

2014-11-24 @ 19:27:32
URL: http://dearamerica.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0