only you


En mycket normal Jenny i sin tjusiga nya blus från Gina, godnatt!

LFW


Två snyggingar i inspirerande outfits (Från London Fashion Week) Bara jag som tycker att den högra tjejen är lik Blake Lively?!... Sienna Miller och Poppy Delevign ses på bilden

Nu ska jag hoppa i lite kläder och gasa till skolan!

Nytt in


Boots Skopunkten 400 kr. Lämnade tillbaka de förra, fanns ett par kvar av dessa och dessutom i rätt storlek!

Blus Gina Tricot 200 kr. Ni får se den på i morgon troligen, super fin!

Va som sagt i Skövde med Sanna idag, gick i lite affärer (med min obligatoriska rabatter och grejer så lade jag ut 150 kr på shoppingen haha) och hämtade ut förköpsbiljetter för lördagens studentfest.
Har precis kikat på Idol nu och säger bara HOLY MOLY vilken röst Molly har. Kasst system att det är lika många tjejer som gillar som ska gå vidare till detta moment, det är väl ändå sången och inte könet man ska gå efter, speciellt med tanke på att de flesta tjejer kickar killarna med hästlängder.'
Nu ska jag ge A walk to remember en andra chans!

Färga jeans


Köpte textilfärg idag så ska slänga in mina jeans i tvättmaskinen nu och se om färgen bli lite påbättrad. Syns kanske inte på bilden men de har blivit urtvättade och lite gråa så detta ska nog göra susen. Ni får se mina två fynd från dagen lite senare!

Shoes


Åker till Skövde med Sanna nu för att lämna tillbaka skorna ovan, springa i lite affärer och så!

Busy times

Stressad som sköen, ska vara i ridhuset kl 17 och hinna bygga en hage till småttingarna innan dess. Är några fullspäckade dagar framöver; ridhuset nu och sen ska sanna med hem för sleepover, studiedag i morgon (shopping i Skövde och massa saker att hinna med hemma), på fredag kommer min syssling och stannar hela helgen, på lördag åker vi på marsvins utställning, på kvällen är det den första studentfesten (250-dagar tjihooo) vilket gör att söndagen nog inte blir så effektiv haha. Men vi hörs av med jämna mellanrum, nu måste jag ruuuuuusa!

Favoriten just nu

I'd hoped you'd see my face
And that you'd be reminded
That for me
It isn't over

Someone like you - Adele

Nu ska jag rusa till skolan, later!

Idagens


Idag har jag skuttat runt i mina skinnbrallor från Vero Moda och den fina stickade tröjan som mormor gett mig

Close up!

Väntar på Idol igen, jätte duktiga tjejer allihopa men jag hoppas att Denise och Moa går vidare. Efter det börjar Karatefylla på TV6, humor i min smak haha. UPDATE: Haha värdelöst program, kassa skådespelare och helt överdrivet, inte ens kul

Startsidan


Blev super glad när jag upptäckte att jag låg på Bloggs startsida idag, tack! Blir lika glad av de snälla ord som ni lämnar efter er! Ni ska få en outfit senare men måste springa ut och motionera hästarna och flytta in två marsvin (ska på utställning på lördag hihi) innan Idol börjar kl 20.

Bubblis

Tre snygga höstlooks från Bubbleroom!


Nya saker


Mormor kom förbi med en jätte fin tröja idag som hon har stickat, ni får se den på i morgon!

Skickade bud med mamma som va på Ullared, lite skönhetsgrejer som behövde påfyllning!

Att planera sin tid

Det är inte allt för lätt att hinna med allt man vill och måste göra, speciellt inte nu i höst när man mest vill krypa under täcket och kolla på någon bra serie. Jag ska ge er lite tips till hur man planerar, prioriterar och effektiviserar sin tid!

Såhär kanske idealhösten ser ut; Fina höstdagar, lite kärlek, alla bra serier börjar på tv och så den klassiska tekoppen. Men vad man kanske glömmer är skola, kompisar, träning, hobbys, jobb och den där höstdepressionen som många drabbas utav. Hur får man allt att gå ihop då? Både alla nödvändiga saker och höstmyset? Här kommer några nyckelord:

Planera & prioritera: Allt som behövs är en kalender egentligen. Kolla igenom vad du har inplanerat i veckan och vilken/vilka dagar du är ledig. Har du några måsten som du behöver göra i veckan? Kanske är det att skriva klart en inlämning, dela ut CV, bygga klart något osv. Skriv upp dina måsten på ett papper så att du sedan lätt kan bocka av det som du är klar med, på så sätt så har du en enkel översikt och det känns bra att bocka av.
Sen när själva planeringen är klar så är det dags att prioritera, vad är viktigast för dig den här veckan? Har du två stora prov så bör du kanske inte prioritera en makeover på rummet just den här veckan. Man får kompromissa mellan måsten och sånt som är viktigt för välbefinnandet.

Multitaska: Alltså att man gör flera saker samtidtigt, här har man tid att vinna! Några exempel: Åker du buss till skolan/jobbet? Bra då kan du exempelvis plugga, sova, träffa dina vänner eller hinna surfa en stund. Känner du att du måste träna? Dra med en eller flera kompisar så hinner ni både prata och träna, dessutom blir träningen mycket roligare med en kompis. Eller varför inte springa på löpbandet samtidigt som favoritserien går på tvn? Har du håltimmar eller väntetid på buss i skolan? Plugga, det är ju så skönt att ha allt skolarbete avklarat så att man har eftermiddagen fri. Har du sovmorgon? Strunta i den och gå upp och gör en hög med måsten, träna eller vad du känner för. Jag tycker att det är mycket skönare att gå upp lite tidigare och istället veta att man kan slappa hela eftermiddagen och kvällen.

Unna dig: Så du har haft en super effektiv vecka eller känner att du behöver lite kraft, unna dig något som belöning. Det kan kanske vara en shoppingdag, en dag parkerad i soffan framför ett maraton med favoritserien, helt enkelt något som får dig att må bra. Eller varför inte planera in en resa att längta till? Jag spånar på en London weekend tillsammans med några vänner.

Slutsats: Med planering, prioritering och effektivitet så kommer du långt. Även om det känns tungt att ta tag i vissa tunga grejer så är känslan efter oslagbar, att veta att man är klar med det finito. Det är kanske inte alltid så roligt att träffa kompisar under bussfärd, träning, plugg eller liknande men har du en fullspäckad vecka så är det bättre än att inte hinna träffa dem alls, eller hur? Och är du effektiv så slipper du ha skuldkänslor när du ligger och slappar på kvällen, för visst är det inte så avslappande att ligga i soffan om det hela tiden ploppar upp saker i huvudet som du borde ha gjort? Så se till att planera, prioritera och effektivisera för att ha tid med "ideal"hösten också!

Har ni några bra hösttips?


Vila


Vila har så fruktansvärt mycket snyggt nu! Massa mysiga tröjor och snygga skjortor. Jeansskjortan, den blå blusen, den rosa & blå stickade och den rostfärgade stickade får mer än gärna flytta in! Bubbleroom & Nelly

Är hemma från skolan, har dragit på mig en förkylning så kändes inte så värt att åka till skolan för tre lektioner... Nu måste jag ta tag och plugga Sjukvård inför provet i morgon. Ska "bara" läsa lite bloggar först och en bok

Babybooooom!





Tre små söta bebisar som har tittat fram, lite skrajja än dock men så söta!

Mår inte direkt prima skinka, förkyld har jag blivit och är slö som ett får. Tänkte lägga mig och kolla på en film tillsammans med lite negerbollar och sen får vi se om jag hänger med tjejerna i kväll. Måste egentligen städa och plugga men vem orkar det?!

Black dress


Läcker klänning från H&M , 349 kr

Tävlingar


Tävla HÄR


Tävla HÄR
JHshop
Träffade lite snygga ladies hos Maggan igår, gick vidare till Lina och sen till Plantis för bartömning. Plantis kunde kvittat! Idag ska jag köra en tur med Fiona vid 11, motionera dom andra två, bygga en marsvinsbur, plugga (hur gick det med att börja en vecka före Jenny?!...) och sen ska jag nog iväg på en lite myskväll om jag orkar.

Helgerbjudande


Vill ni bli medlemmar på Members.com så kan jag skicka en inbjudan till er. Det är en sida som säljer märkesgrejer med rabatt och har olika kampanjer, samarbetar med Nelly. Ni kan såklart bli medlemmar utan en inbjudan men då får ni inte 50 kr att handla för som ni får om ni blir medlemar genom en inbjudan. Skicka ett mail till [email protected] om ni vill ha en inbjudan, det är helt gratis att vara medlem. Nu har de exempelvis en kampanj med Rare Fashion så med dessa 50 kr som ni får så kan ni få en klänning för runt 100-lappen.

Bracelet


En hög med fina armband som gärna får flytta in hos mig, Nelly & F21

Stepbrothers


Igår hade jag och Emelie lite catch up och kikade på Stepbrothers, om ni är skrattsugna så se den!! Asgarvade oss igenom hela (eller ja tills vi båda däckade som vanligt...)

Ellen kommer i kväll så ska vi äta pizza, kika på Idol, bada tunna och unna våra skinnyass med lite godis, myspys

Godmorgon!

Ingen uppdatering alls igår då vårt bredband inte funkade, något fel på nätet. Var fyllechauffis igår så körde tillbaka bilen till min morbror nu på morgonen och har precis ätit frukost och tagit en dusch. Börjar skolan 11.45 så har lite glosor jag måste plugga in nu och en bok att läsa. Hörs senare :)

Haha skrattattack kommer bubblande när man trycker upp Posh24.se och möts utav Snooki, hur tänkte hon där egentligen?!

pling


Nu ska jag krypa ner i sängen med nya Elle, H&M katalogen och Solo, lovely! Jose Gonzalez Heartbetas går på repeat (rimmar ju nästan) och jag njuter lite av tanken på att gå i skolan från 8.40 till 12.20 i morgon hihi. Hur fasen har de gjort om Facebook då???!!! Jätte dåligt, fattar noll buhu

Kenza

Vrålsnygg outfit på Kenza från Posh24


F21


Fyra läckra tishor från Forever21, ca 150 kr/st. Ett par svarta stuprör eller skinnbyxor + boots + skinnjacka = score

Har kommit in från stallet 22 respektive 22.30 igår och idag efter 6 timmar där haha, men nu är en del grovjobb fixat. Nu måste jag kasta mig i säng och få lite sömn, somnade flera gånger i skolan idag haha. I morgon ska jag på en anställningsintervju, spännande!

läsning

Nya numret av Modeflickan finns att läsa HÄR, yummi


sovdags




Jag är för trött för att skriva något så ni får några snyggisar från Weheartit, godnatt solstrålar!

sometimes it hurts instead



Har vart och kikat på Friends with benefits i Jönköping med Ellen & Johanna. Samma story som No strings attatched men snäppet vassare (=man inser ännu mer hur ens liv suger haha). Bra film som bjöd på massa bra repliker, skrattattacker och lite drömmande! SE DEN

Heartbeat


Tipsigt, tvinna lite och snurra in tofsen i lite hår, mycket tjusigare


Ska krypa ner i sängen nu efter en hyfsat effektiv dag. Känner mig sådär tom och så men i morgon blir nog en bättre dag för då ska jag tävla med lilltjejen och sen gå på bio med en av mina favoriter, friends with benefitts. Jo tack

New shoes



Skopunkten 300 kr/st
Haffade två par skor igår efter vi vart och kollat på en häst, är lite tveksam till de understa men de får stå kvar ett tag (vill ha dem med dragkedja istället)

Dislike


Inte bara jag som inte gillar regn!
Idag har jag vart hos min gammelfarmor och hjälpt henne, kört Fiona aka ångvälten och skrittat Sushi en sväng. Sprang några kilometer när jag ändå var igång, gött gött. Ser framemot helgen som bjuder på hästtittande, mariokväll och tävling med Fiona! Vad ska ni hitta på i helgen?

Nevermind, I'll find someone like you


Gick igenom min garderob för en liten stund sedan, plockade undan sommarkläder och lite sånt. Insåg att jag faktiskt har ganska mycket kläder och att det enda som fattas är en kavaj och en hög med stickade tröjor. Eller ja det allra nödvändigaste som fattas i alla fall ;) Är ni nöjda med era garderober? Den rosa tröjan och ponchon, MMMMMM

Trana


Såhär ser det ut när man gör trandansen, lalalala alalal llalllaa
Bild från i fredags, bra kväll med bra tjejer! Gjorde en häxblandning utav vad vi hittade i Sannas kök, blandade det i en blomspruta, ettorna fick sig en dusch av det mihihi. Enligt traditionen är det nollning på första Ålle men det verkade bara vara vi som roade oss med det. Jaja Ålle lär inte besökas innan Ållympiaden, man känner sig änna stor nu!

raaaaaaaain

Sitter i skolan och funderar på om jag ska åka hem, har hål till kl 14 och sen två lektioner... Har huvudvärk och somnar snart  + att man blir deprimerad av vädret, min säng och Gossip Girl känns väldigt lockande!  

Har hittat ett par skor på Skopunkten som jag måste åka och prova någon dag, 300 kr är ju inte så farligt! 

Nu måste jag springa till bussen om jag ska komma hem!

Just a klick away


Är ni super gulliga och klickar HÄR och gillar det via Facebook så blir jag super glad! (Liten knapp till höger om rubriken)

ELF


50% på allt hos ELF, ska bara hitta någon att beställa med då man behöver beställa för minst 220 kr och det vill jag inte hihi. Detta ska klickas hem i alla fall!

turning tables


En liten höstoutfit från Nelly, myspys! Man kan tänka att ponchon är ganska hemsk men till det svarta passar den finemang


Från igår: Sovmorgon = fixa hästarna, skola, invigning i ridhuset, paaarty, 4½ timmes sömn, ridhuset från 8-18, baka pizza, köra människor. Nu måste jag sova lite då jag ska köra i natt också, snaaaaaark

FÖRÖVRIGT ÄR DET ETT ANTAL RETARDS SOM FRÅGAR OM BLOGLOVINBYTEN, BLOGGARE JAG ALDRIG VART INNE PÅ, OCH STÄLLER OVÄRDA FRÅGOR AKA SKITER-I-SVARET-KOLLA-BARA-MIN-BLOGG-SÅ-ATT-JAG-FÅR-FLER-BESÖKARE ge er

Only you


Fina tjejen!
Idag har det vart en aktiv och bra dag; skola, stan, tömköra Sushi, städa till marsvinen, köra Fiona och springa. Skön känsla nu på kvällskvisten när man har åstadkommit lite under dagen. Helgen är fullbokad men ska fixa lite tidsinställt, svingeling!

Så här kan man se ut


skinnisar - vero moda . blus - vila . jacka - ellos . tub & väska - ullared

Tänkte att jag skulle vara effektiv som sköen idag och så men det får vara tills i morgon hehe. Kallt som på Nordpolen är det, ska vira in mig i lite filtar & täcken och somna till gossip girl mmMMMmm

Blonda nyanser

Sitter här och funderar på hur jag vill ha håret i höst/vinter. Vill inte ha allt för ljust då utväxten blir tydlig så snabbt när det inte är någon sol som bleker. Blakes (tredje bilden) är fint men den där jordgubbsblonda/lite röda färgen vet jag inte om jag är så förtjust i. Vill i alla fall att helheten ska vara ljus samtidigt som det är lite mörkare slingor , får se vad jag lurar ut


Vädret är så tråkigt, bara regnar & blåser. Mysigt kanske om man kan sitta inne och mysa till film och så men mindre mysigt när man har hästar och en massa sysslor ute...


Läckra lack!


Hittade dessa läckerbitar inne på Nelly idag! De känns lite dyra med sina 150 kr men ack så snygga. Det turkosa och bruna får väldigt gärna flyga hit. Här hittar ni dem

Du gör mig bara besviken


Skjortor känns ju ursnygga så här på hösten, eller hur?

Har vart och lämnat tillbaka gröna blixten hos min morbror nu, kommer bli jobbigt som sköen att inte ha bil när man vill längre... Vädret suger = humöret suger. Köpte massa godis, shame on me, så ska lägga mig framför Idol och Gossip Girl nu. Det enda som saknas är någon att mysa lite med men antar att Bertil får duga, om jag hittar honom vill säga! Svingeling

Äh bara sanningen





Mitt lilla söndagsspa är avklarat och jag är nästan redo för en vecka till i skolan, något avsnitt Gossip Girl före bara!

I torsdags

Från i torsdags!


Känner mig som en död säl men gasar bort till Ellen för myskväll, pizza på menyn.

 


Söt


Haha sjuk humor jag har men hur rolig ser den inte ut????!!!!
Känner mig som musen på bilden, utslagen! Hade en jätte rolig kväll även igår och idag har jag haft ponnyridning med min lilla dam från 11-16 så är helt slut haha. Är lite halvsugen på att gå ut i kväll med men är nog bäst att låta bli. Ska åka bort med lite pengar till Emelie nu, gå till djuren, duscha och sen köra lite Gossip Girl maraton. Bilder från de senaste kvällarna kommer upp senare idag!

IIiiia

Blev en spontanutgång i går kväll, en mycket lyckad sådan, men den snodde en massa tid så det är lite stressigt nu. Ska snart gasa iväg mot skolan för några timmar där, hem och fixa 7000 saker och sen vidare på fest.!

Trendrapport Sport

Sport

Brottarrygg, färgglad klocka, collegetröja och en rygga är allt som behövs. Skinnbyxorna kryddar bara lite och är snyggt till de gråa

RSS 2.0