x you

Idag började jag inte förens elva, då åte vi till stan och åt lunch, åkte förbi lakehouset en snabbis och sen ut till ranchen. Åkte på safari, fiskade och passade lillan, underbart! Och jag fick en feeeeesk, den var liten men jag blev superglad ändå haha, andra firren på 20 år, storfeskarn. Sen flydde jag till rummet resten av kvällen, sex barn är påfrestande, "mina" fyra är inga problem men två bonus blir en himla massa oväsen och full fart hela tiden haha. Min värdmami sa precis att jag fick ledigt i morgon, precis vad jag behövde. Tänkte åka och kolla i lite affärer, försöka hitta något till nyår. Antingen så åker jag på att vara barnvakt eller så ska jag med mina värdpäron + min värdmammas bror&fru ut och daaaaansa, hoppas på det sistnämnda. Inte för att jag har listat ut vart jag passar in där, hej femte hjulet, och dessutom ingen alkohöl vilket gör det liiiiite svårare att släppa loss att dansa till vad dom nu dansar till här. Men det ger väl sig, bara att hoppas på det bästa!

Min fina bebis!

Färska bilder på min lilla blomma från Sverige, saknar så mycket!
 
Dom senaste dagarna har vart lite uppochner, famljen har vart lika kicking ass som vanligt men jag har inte kickat lika mycket ass haha, har vart allmänt lipig och ur form typ. Men det är bara att ta sig i kragen och göra nått åt det. 2014 om några dagar, fattar ingenting. Vet inte hur jag ska fira nyår än, får forska lite i det. Julen har vart bra i alla fall!

Julklappar från familjen

4 1/2 månad senare äger jag äntligen ett par boots!
Värdelös bild men den ska föreställa en väska som har jätte fina glittriga stenar på sig, ett smyckesskrin, ett par mysiga vantar och en sjal!
Detta var vad min julstrumpa innehöll; presentkort på App store, ett halsband med Texas som berlock, hårsnoddar, örhängen, lipgloss, nagelpenna, kajalkit, ficklampa, choklad, bodylotion och två små kit. Det ena heter Kiss me kit och innehåller en läppscrub och läppbalsam. Det andra innehåller näsdukar, våtservetter, nagelfil, nagellacksborttagning, plåster, bandage, deodorant, spegel, kam, munspray, hårspay, handsprit, lotion, ask, nagelsax, fläckborttagning, pincett, fashiontape och tandtråd.
Sjukt nöjd och glad över mina klappar, och så har jag fått lite fina saker från mamma & pappa också. Nu ska jag gå ner igen och se vad alla har för sig, längtar till julmaten!

jul

Det har vart en lång och intensiv dag, har passat barn och lagat massa julmat & grejer. Vi åker alltid till mormor & morfar på julafton så jag skypade med dom alla en sväng, något fel på anslutningen så såg dom inte så bra men det var skönt att prata lite med dom. Det kändes knappt ledsamt alls, tror inte riktigt att jag fattar att det är jul och att jag inte gör vad jag brukar. Och i morgon går alla ut hemma i Sverige, kommer vara lagom avundsjuk på att missa det med mina favoriter, det brukar vara en riktigt lyckad kväll. Dom firar ju jul här i morgon men vi tjuvstartade lite i kväll med klapparna, jag fick jätte fina saker. Ett par cowboysareboots som jag hade valt ut, en väska, vantar, scarf och ett smyckeskrin, jag är mer än nöjd. I natt kommer tomten hit och i morgon blir det julfirande på riktigt, ska bli roligt! Hoppas att ni har haft en fin jul hemma i Sverige.
 

silenced by the night

Idag har jag skypat med mina fina tjejer som hade vårat årliga julmys med julklappsbyte, var så roligt att få prata med alla igen. Känns så konstigt att dom kan sitta hemma i Sverige och jag här borta och vi kan se varandra, tack Skype! Och Ellen sa att hon hade fått reda på sina tentor nu så nu kan vi äntligen planera när dom ska komma hit, kändes hopplöst för ett tag sen men nu har hoppet återvänt.
 
Idag har jag vart ledig, planen var att vi skulle åka till ranchen men min värdpappa fick förhinder och mitt i allt anlände min värdmamis bror med familj från Kansas, så en vecka framföver är det sex barn här, full rulle. Så igår roade jag mig med att städa min övervåning och flytta över till stortjejens rum där jag ska bo så att de fyra gästerna kan stanna där jag brukar bo. Men i morgon ska vi till ranchen i alla fall och lite mer folk ska dit så det blir nog roligt. Idag har jag en sån där dag när jag vill skriva tusen saker & känslor här men antar att jag får spara det till dagboken och Ellen i stället!

say something

Ser ni vilken jäkla line up det är till Ultra? Det är inte direkt så att jag har jätte många att fråga här, de som jag har att välja på gillar inte housemusik haha. Funderar nästan på att köpa en biljett och hoppas på att någon räddande ängel hänkar, vill verkligen inte missa!
Har börjat prenumerera på en grej kallad Ipsy, du betalr 10 dollar per paket och får ett hemligt hemskickat en gång i månaden. Nöjd med mitt första!
Nytt guldigt lack från Essie, svårt att fånga på bild men fint i verkligheten!
 
Idag kom den där tjejen hit som jag nämnde i ett annat inlägg, hon som så gärna ville träffa mig haha. Hon var hur go och lättsam som helst, vi var ute och red i 1 1/2 timma och pratade om allt möjligt. Jag ska med henne och jaga vildsvin en kväll, verkar sjukt roligt. Dom släpper sina "hog dogs" så att dom hittar grisarna, sen skäller dom och har sig, och "fångar" grisen och så går man fram och sticker en kniv i hjärat på den. Värsta spännande hehe! Så ska jag eventuellt åka och titta när hon tränar roping med sin häst i morgon och där var det massa folk, ett litet party typ haha. Hon sa i alla fall att hon skulle ta med mig på en hög olika saker som verkar roligt så det ser jag fram emot!
Nu har jag precis skrivit mina julkort så ska starta en film och avnjuta lite julmust & choklad.

2013 lider mot sitt slut

Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut? Massa saker men den största har vart att flytta till USA för att bo här ett år. 
Hur har ditt 2013 vart? Så himla bra, bästa året hittills! 
Tror du att 2014 kommer bli bättre? Det känns svårslaget haha. Men på ett sätt tror jag att det kan bli bättre, samtidigt som jag kommer spendera nio månader utav året utan mina grymma vänner, de som gjorde 2013 till ett så himla bra år. Samtidigt så är 2014 ett nytt år med nya möjligheter och allt blir vad man gör det till. 
Blev du kär i år? Nja det kan jag väl inte säga, jag har sjukt svårt att släppa människor för nära inpå om sanningen ska fram hehe. 
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? Omöjligt att bara välja ett men dom grejerna som har kickat lite extra har vart Piteå, Bråvalla och Falsterbo. Men alla dagar med järngänget, Summerburst, roadtrips, söndagsmys hos Johan med järnfemman, alla fester, Londonresa osv ligger väldigt varmt om hjärtat. 
Vad är din största framgång 2013? Att flytta till ett nytt land och en ny familj, underbart & underbara! 
Vad spenderade du mest pengar på 2013? Utan tvekan nöjen med tillhörande resor! 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja såklart, vänner, familj, djur osv. Jag är en väldigt glad person och blir riktigt glad ganska ofta haha. 
Vilka sånger kommer påminna dig om  2013? Avicci-Wake me up och Armin van Buuren- this is what it feels like. 
Vem har du umgåtts mest med? Ellen & Sofia. 
Bästa minnet från 2013? Omöjligt att bara välja ett, men hela sommaren var helt kicking ass så. 
Har du haft något förhållande under 2013? Nej.
Är det något du har saknat 2013 som du vill ha 2014? Jaduuuu Jenny, det kanske är dags för dig att hitta lite kärlek? 
Vad önskar du att du hade gjort mer? Tagit mer kort, har gjort så sjukt mycket roliga saker men har på tok för lite kort.
Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Ta alla chanser du får, säg ja till nys saker och prova allt du kan, låt dina känslor spira, ta mycket kort, njut av alla dagar och visa uppskattning till de du älskar! 


Counting stars


Ovan ser ni bowlingproffset Jenny, jag är totalt värdelös men jag kickade ändå allas ass i lördags haha. Helgen har vart bra, i lördags red jag och ramlade av, blev påmind om varför jag alltid rider med hjälm & väst haha. Sen slog jag in lite julklappar med min värdmami och sen tog vi äntligen julkort! Dom blev rätt bra, är inte det lättaste att få fyra barn att vara stilla och kolla in i kameran på samma gång. Dom lär inte komma till Sverige före jul men men, dessutom klantade jag till det och beställde hem för lite så jag fick oproffsigt klottra ihop på datorn och maila till några haha! Hade au pair möte på kvällen, vi bowlade, det var i alla fall roligare än våra tråkiga middagar. Sen åkte Noreen med mig hem, vi kollade The Heat, pratade massa och däckade. På söndagen red vi och sen åkte vi och käkade lunch och handlade julklappar. På kvällen satt jag uppe med mina värdpäron och skrattade åt allt och alla till vi fick kramp i kinderna! 
Så det verkar som att ha kanske äntligen kan skaffa lite vänner, Noreen och jag kommer bra överens, stallpojken har slutat college så han han börjat jobba här igen och han är rolig, en tjej kommer hem från college över jul och ska jobba här och en till tjej kommer hem från college som jätte gärna ville träffa mig när min värdmami berättade om mig haha, hejja Jenny!

Tangled


Så här bra har jag börjat tre av fem mornar den här veckan, ridit Chilly och haft med Sandy som handhäst. 
Passar barnen i kväll så vi har kollat lite filmer & myst, dom två småttingarna sover, den äldsta är på pyjamasparty så det är bara jag ochstorkillen kvar uppe. Eller ja stor och stor, åtta år haha, och han vägrar kolla något annat än Jessie, vilket får mig att längta lite extra till min säng haha. I morgon tänkte jag rida och fixa med julkort innan jag ska iväg och fixa några julklappar och åka på au pair möte. Tjingeling 

Julklappsinslagning

Jobbade bara två timmar i förmiddags, och några timmar om ett tag, så passade på att åka och handla lite julklappar. Är ju bara 12 dagar till jul, fattar inte vart tiden tar vägen, igår var det fyra månader sedan jag åkte hemifrån. Fick äntligen tummen ur och skickade lite klappar till Sverige igår, hoppas att dom kommer fram före jul bara, och i helgen ska jag försöka ordna julkort. Har en hel del klappar kvar att fixa här men jag tror att jag har listat ut vad jag ska ge alla i alla fall.
En liten julklapp till mig själv hihi! VS-ouleten är farliiiiiiiig
 

VS fashion show


Har precis kollat VS fashion show, så snygga! Vår svenska Elsa Hosk är galet fin, woho. Men Candice Candice Candice, min favorit, vilken jäkla skönhet. Har ni kollat? 

lycka på fyra ben

Har suttit och kikat på lite bebisbilder och blir bebisjuk, lär inte dröja allt för många år innan Sushi får bli mamma på nytt. Hon har vart en superbra mamma och Sensation har blivit en lyckad avkomma med ett super temperament än så länge. Lilla gossegrisen, saknar henne massa, kommer vara så kul att komma hem till henne och börja arbeta med henne. Och ja, det här är en av mina snyggare outfits när jag går omkring hemma, just sayi´n!

Ikea





Idag gasade jag till Ikea, första gången, och njöt av att gå runt och läsa svenska namn, äta köttbullar med mos gräddsås & lingon, köpa lite julpynt samt gå loss i deras matshop. Träffade en gullig farbror där som började prata med mig, jag älskar farbröder & tanter haha, så gulliga och visdomsfulla. Men i alla fall så bunkrade jag upp med tio flaskor julmust, tre glögg och tre pepparkaksdegar, och lite annat smått & gott. Skypade med mamma på vägen dit, underbara bästa, och planerade lite med min bror. Och på hemvägen körde jag igenom ett rödljus, hej ångest, dom har kameror i varenda rödljus här och jag är inte sugen på att betala böter. Men gjort är gjort så bättre att lägga energin på nått annat. 
Så jag satte ihop en liten adventsljusstake när jag kom hem och så fixade jag iordning mitt nattduksbord med en liten gran, ett kort på mina favoriter och lite goa doftljus. 
Är så mycket tankar och funderingar jag vill spruta ur mig, men jag kan väl säga att jag hela tiden växer lite som person här och nog mognar en del med. Hur jobbigt det än kan kännas vissa dagar att vara borta från familj & vänner så är det bra för mig på ett sätt, att få tänka över allt, värderingar och prioriteringar, det gör mig starkare som person, men lite hederligt söndagsmys med järngänget i morgon hade ju inte direkt slått fel. 

Demons

Hörde och såg att det var snöstorm hemma i Sverige, får erkänna att det ser mysigt ut och att jag saknar det lite. Men har jag haft hemlängtan än? Näe! Det snurrar 3000000 olika tankar i mitt huvud för tillfället, känns som att jag tänker och analyserar men aldrig kommer fram till nått haha. I morgon ska jag försöka mig på att hitta till Ikea! 
Mamma jobbar på att lära sig min Samsung, idag fick jag en bild på snömonstret Sensation, kääääärlek!


Fresh meat

Det va några dagar sen, har inte direkt hänt något speciellt. Var och klippte mig igår, blev inte alls nöjd haha, håret var risigt som sköen så jag sa till henne att klippa bort allt slitet. Sagt och gjort, hej axel-kort! Det jag hatar mest är min utväxta snedlugg som är lite kortare än resten, blir så ful böj där den tar slut. Så jag har haft det i en knut för att slippa se eländet, får försöka hitta på lite roliga uppsättningar eller nått. 
Jag har sett sista säsongen av Gossip Girl, äntligen, och även om det tar emot att säga så var den ganska tråkig. Jag hoppades ju alltid att Serena och Nate skulle sluta upp ihop, men icke. 
I kväll har jag, M och dom två äldsta barnen vart på julparad inne i stan, den va väl inte så imponerande haha. Men en av paradvagnarna innehöll college fotballs killar, vissel vissel såg lite fresh meat, är nog seriöst första gången i den här staden, så det gjorde ju typ min kväll haha. Sen käkade vi Subway och löjlade oss, underbara ungar som alltid får mig att skratta! 
Och nu är det väl bestämt att min bror och hans kompis kommer över några dagar i april, wiho längtar!! 
Jag är ledig på lördag så då har jag planerat att åka och julshoppa lite, dels till mig själv och dels lite julklappar. Jag vill hitta grejer till en adventsljusstake och lite julpynt till mitt rum, och så tänkte jag pyssla ihop en liten paketkalender till mig själv (lite efter som vanligt), får ju försöka fixa lite stämning inför min favvohögtid! 
Öh ja nu har jag fått skriva av mig lite, på återhörande cybervärlden. 




Dance with me tonight

Jobbat nio till fem (working nine to five nananananan), åkte till New Braunfels efter det för att hitta lite julklappar att skicka hem till Sverige (lite klurigt att hitta något fint som inte väger för mycket osv) och lyckades hitta lite smått & gott. Hem igen och gå till gymmet, bara för att inse att mina ben smärtar illa efter förra torsdagen haha. Sen försökte jag hitta några kurser som jag kan läsa men det är ju typ svårare än att hitta vänner, hehe. Hoppas att jag kan få hjälp med det för jag börjar bli måttligt irriterad. Kollade dagens Paradise Hotel avsnitt, Samir är ju så jäkla skön hahahaha. Nu sitter jag i sängen med nya feel good låten på repeat, har läst ikapp lite bloggare och skrivit lite julhälsningar. Har inte så mycket julkänsla, förra veckan var det fyra grader med regn & blåst och idag har det vart 25 grader med sol, knasiga Texas.
 

White Walls


Gårdagen sög, kände mig ensammast i världen, saknade mina vänner och var lipfärdig hela dagen typ. Kollade i alla fall ikapp Paradise, åkte och köpte lite underhållning och sen höll jag mig för mig själv haha. Avslutade kvällen med att skypa med en saknad Sofia i en timma, sen somnade jag in på småtimmarna! 
Idag har jag agerat chauffis åt min värdmami och hennes kompisar, och shoppat med Noreen. Det är den tyska tjejen som jag nog har nämnt förut, vi är kanske inte så himla lika men vi hade roligt ihop, vilket är huvudsaken. Så vi lär ses snart igen! Ja Jenny två vänner på snart fyra månader, bra jobbat. Blev stoppad av polisen på vägen hem för att jag körde lite snabbt, oooops! Men fick bara en varning, och han måste vart uttråkad deluxe som ens stannade mig för så lite haha. Men hjärtat gick i bott när dom där jäkla blå röda ljusen började blinka bakom mig hehe!

Annars är det la första december och första advent idag, känns så himla skumt att jag kan gå runt i en tunn tröja utan att frysa. Har ingen adventskänsla för fem öre, mest på grund av vädret antar jag, och så har jag inte fixat någon ljusstake eller sånt. Men jag och min nya vän ska åka till Austin och besöka Ikea någon dag, där kan jag nog hitta ett och annat. Godnatt! 


RSS 2.0