Senaste shoppingfynden!


Ljusrosa jeans Ullared - 160 kr

Jackor, kunde inte bestämma mig för vilken färg så fick bli båda hihi, 100 kr/st på Ullared

Kuvertväska Ullared 80 kr

Springshorts Ullared 60 kr

Tröja Ullared 130 kr

Virkad topp Ullared 120 kr

En hög med Jenny-filmer, 30-50 kr Ullared

Fotoramar & bricka 7-15 kr Ullared

Humanity armband 99 kr, örhängen 30 kr Ullared

Supersöt virkad bh med fina detaljer 70 kr Ullared

Linnen med urringade ryggar, 130 kr samt 100 kr Gina Tricot

Jeanshorts som sitter som ett smäck, 150 kr H&M

Gladdisar 300 kr Skopunkten

+ en studentklänning, balväska, balskor & smycken men de är hemliga!

Någon favorit?

katching!

Är på hemmaplan igen efter en tripp till Göteborg med mina godingar, har läsnat kontot men lyckats få tag i det mesta till studenten + lite annat fint. Igår blev det en spontantripp till Ullared på eftermiddagen så ska visa ett gäng med fynd sen. Nu ska jag skriva världens längsta to do list och börja beta av, kämpa Jenny kämpa

Howdy

Vädret har vart helt underbart den senaste veckan, har vart utomhus hela dagarna och spenderat dem med en massa godingar! Badat, solat, spelat kubb, fotboll & brännboll, grillat, fiskat, festat, filmmys osv, helt lövely (synd bara att klantarslet Jenny har tagit noll kort). Har min sista lektionsdag idag vilket känns himla skönt, i morgon blir det Göteborg för shopping, ledig onsdag, Malmö på torsdag och ledig fredag. I helgen ska vi kötta sista omgången av Gota och festa, wiiwwwi!


Om ni inte har sett Just Friends så gör det, man dör av skratt!


Fullt upp!


Det är fullt ös medvetslös som gäller för tillfället, ni får hålla till godo med en bild på min lilla skönhet så länge!

Långöra


Idag kammade vårt duktiga Gotalag hem en första plats igen, jag är världens stoltaste lagledare! Vi vann första omgången också så vi ligger bra till inför den sista.
Helgen har vart fullspäckad, grillfest i fredags med alldeles för lite sömn till lördagen, funktionär hela lördagen, mat och mys hos Sofia på kvällen och så tävling hela dagen idag. Nu ligger jag och steker i bikini, solen tar väl knappt något nu men gött är det! Ska göra en sjukvårdsinlämning nu, greja lite med hästarna och springa en sväng. I morgon är vi lediga från skolan men ska jobba 7-16, KÖTTA!

Accesoarer just nu!


Någon favorit?

This means war


Igår va vi hos Oscar och kikade på This means war och lite allt möjligt, filmen va bra! Bra skådespelare och en bra story, win win.
Är ledig fem dagar i sträck räknat med igår så borde ta tag och göra lite viktiga saker då helgen är proppad med tävlingar och 20års fest, och på måndag ska jag jobba. Kääääääämpa

Tada!


PUSS
TJIIHOOO idag har jag vart och plockat ut studentmössan, studenten närmar sig med stormsteg! Jag har noll koll på allt så jag ska ta plocka med mig en stol, penna & papper och slå mig ner i Sushis & Snäckans hage för att planera lite.

Nytt!


Nytt från Eleven, köpte man två I love... produkter så fick man en duschcreme på köpet, produkterna luktar ju löjligt gott! Mascaran kostade ynka 60 kr och för det priset var den riktigt bra. Ett fint pastellack fick följa med också + några gratisprover. Parfymen från D&G luktar super gott!

Har vart och firat min fina gammelfarmor som fyller 93 idag, fixat lite med Falsterbo och försökt ha fölmys. Det blir mycket kvalitetstid med den lilla nu då hon är lite lurig och lätt i baken haha ;) Nu ska jag gå ut och bygga en hage och sen har jag en massa planeringsarbeten att göra, roligt som bara den!

Sensation




Finaste pållarna!
Tror att jag har kommit fram till att lilla damen ska heta Sensation (med engelskt uttal), låter bra va?
Nu måste jag lägga på ett kol, det vankas festligheter i kväll!

Your loss

God förmiddag solstrålar! I natt var vi och firade världens bästa Hanna som fyller 20 idag, GRAAAATTIS. Har vart ute med Sushi och fölis en stund nu på morgonen, hon är så himla söt så man vet inte vart man ska ta vägen haha. Jag borde verkligen försöka hinna med lite skolarbeten innan jag börjar jobba i kväll, men först ska jag gå ut och fixa en hage till ovanstående. I morgon blir det en fullspäckad rolig dag, på förmiddagen kommer det hit en inkörningshäst, på kvällen vankas det kubb, vårfest och 20års fest!


Två fina från Estradeur


Det vita linnet är så himla fint, älskar ryggen coh ringningen i fram! Den rosa tishan är det perfekt färg och modell på. Men 300 respektive 250 kr känns lite väl saftigt, det vita linnet tål dock att funderas lite extra på!

Tre fina från Nelly


Älskar shortsen, ska spana in dem så fort de kommer in! Three Little Words


ÄNTLIGEN!!!!!

I morse vid tretiden fölade Sushi, ett fint litet stoföl kikade ut :) Är så himla glad hihi, fler bilder finns här!

Inspiration Coachella 2012










Bubbleroom


Perfekt sommaroutfit!

Klick klick

Provade en läcker bikini på Lindex igår som snart är på väg hem till mig! Hittade en fin bandeu bikini med guldpaljetter men den finns inte på hemsidan så får springa in och köpa den någon dag


Annars då? Fullt upp och fortfarande inget föl, men idag kanske det äntligen smäller!

från och med du


Det blev inget föl i natt, men sov som en prinsessa ute på ett gäng höbalar med en sovsäck! Tittade till henne en gång i halvtimman varvat med sömn, lagom pigg idag haha. Idag har jag tomtat runt och ordnat massa saker inför tävlingen i morgon med den lilla madamen. Sofia kommer snart, det vankas fölvaka i natt igen och så en heldag med tävling i morgon, KÖTTA

Fölvaka

Dör av nervositet, i natt ska jag fölvaka. Det har runnit lite mjölk under kvällen, hon har nu två vaxproppar och har öppnat sig ca 2 cm. Ska sova inne i en timma och sen ge mig ut för att kika, sen sova vidare och vaka på den fina sovplatsen jag gjort iordning bredvid hennes box. Så spännande, håll tummarna för oss!!!!!

your highness

Blir man inte helt galet glad av det här vädret?! Strålande sol och det blir grönare & grönare, man bli piggare och piggare!! Allt är lite upp och ner just nu, jag längtar efter 700000000 olika saker, mest efter ett friskt litet föl som borde titta ut i slutet av veckan. Har två dagar kvar på praktiken och sen lov en vecka, sen är det ju inprincip inget kvar i skolan, vilket påminner mig om hur mycket jag har att fixa. Nu ska jag krypa ner och titta på Dear John, löööve it!

Sommar, sommar och sol lalalalalala

RSS 2.0