Nytt!

Hade ett presentkort hos Åhlens plus att det var mellan 10-30 % på sakerna så betalade ynka två kronor haha. Jag har schampot & balsamet i samma serie, som jag haffade för hälften av priset i London, så passade på att skaffa inpackningen också.Jag hade ett prov på Garniers BB-crem som var light/medium så har köpt båda nyanser nu för att blanda till själv.Mascaran är grym för volymen, en favorit!

Work ouuuuut

Har precis vart ute och sprungit några km och så har jag dödat magen lite efter det, snygga sockar jag haffade i London va?!

Shopping

Är på väg hem från Skövde med Emma, har haffat lite smått & gott! Och en fika med Sanna har jag hunnit med!

HOWDY

Ett snabbt hej bara, har jobbat hela dagen och ska möta Emelie om en halv timma för att åka till Ellen för att planera lite inför Halloween och så! Håll utkik här de närmsta dagarna, en tävling är på väg upp hihi.

Fashiolista

Är ni en Fashiolista? Det fungerar ungefär som Weheartit fast man "hjärtar" plagg och accesoarer som man ser på webbshoppar, detta läggs sedan upp på ens profil. Man kan söka efter saker, följa personer och #Love It" till höger och vänster. Jag är med i för många sådana här saker så jag orkar inte gå in helhjärtat men kan tipsa om att de har en och annan tävling med fin fina priser!
 
Två godbitar som man kan tävla om just nu!

Finaste!

Skrittade en sväng i skogen på min tappre springare innan jobbet, hur mysigt som helst. Har hunnit med att tvätta & städa lite utöver hästarna och jobbet idag, spännande va?! Nu ska jag snart hoppa i säng och ladda inför jobb i morgon och lite ladiesnight efter der.

Tre wanties från Bubbleroom

 

H&M:s Grey Concept

H&M:s grunge och rock´n roll inspirerade kollektion Grey Concept släpps i vinter, kollektionen kommer att innehålla linnen, klänningar, t-shirtar, skinnjackor, hattar, jeans och koftor. Av smygtitten ovan tycker jag att det ser lovande ut, lite oversize & draperat!

Inspiration för kommande vecka!


Stewie

Ändrade planer, Mariokväll med turtröjan på!



Waaaazaaa

Kom hem i fredags natt efter att ha bowlat och chillat med Järngänget, upp och jobba mellan 7-10 igår, hem och sova tre timmar, skrota runt lite, jobba mellan 15.45-21.45 för att sedan bege mig mot stan. Det blev en snabbis på förfesten, shot shot shot, och sen ut & dansa. Galet rolig & lyckad kväll haha, fem av fem toasters. Nu laddar vi om för Halloween nästa helg!
Sofias knä var rätt fint idag, min armbåge ser ungefär lika dan ut haha!
 
Jag har äntligen fått tillbaka min dator så ska roa mig med att läsa lite bloggar och sånt när jag är klar i stallet, en lugn kväll är på sin plats.

Lördag, let´s kick some ass!


For sale

Har lite saker som bara ligger och skärpar, lägg ett bud om ni är intresserade. Frakt tillkommer!
Från Skopunkten av märket Network, köpta för några år sedan men endast använda 1-2 gånger, fodrade i storlek 38.
Klänning från ClubL, snedskuren med spetsarm. Endast använd en gång, storlek s/m.
 
Klänning från Vila storlek s, helt i paljetter. Endast använd en gång!
 
Lägg ett bud här eller skicka till [email protected]

Sparkle

Skuttar runt i mina glittriga skor!

Höstinspo

Så enkelt men så jäkla snyggt!

En sån där dag

Idag önskar jag att jag var någon helt annan som hade jobbat lite mer förra månaden och som inte behöver köpa vinterdäck. Men jag antar att jag funderar ut något, det gör jag alltid!
Dagens planer är hästarna, luncha med Ellen, jobba kväll, åka till Emma och se på Magic Mike och sen åka hem och sussa. Jobbar delad tur i morgon så första passet är mellan 7-10 så då får jag orka med att vara lite trött, 10.15 kan jag ju ligga i min säng igen!

Favoriter just nu



Mina tre favoriter just nu, body mist från Victoria Secret och schampo + balsam från Aussie. Alla tre luktar super gott och var dessutom billiga i London, ca 90 kr för VS och 50 kr st för Aussie.

Idag har jag jobbat 7-16 och sen hjälpt min gammelfarmor med lite av varje. Planen nu är att fixa lite i stallet, ta en lååååång promenad, träna lite och eventuellt börja kolla på True Blood s.5.

Vardagslyx!

Har avslutat min lediga dag med hårinpackning & peeling. Smort in mig med ljuvlig lotion, tagit ett sprut från favorit doften och hoppat i nya fina underkläder. Nu ska jag läsa lite innan jag sluter mina blå och laddar upp för jobb i morgon!



Det snurrar

Jag har sju tusen saker som snurrar runt i min skalle just nu! Jag har fått för mig att jag vill flytta, jag som har trott att jag aldrig skulle kunna trivas i en lägenhet. Jag känner att det är dags att pröva något nytt och stå på egna ben lite, det är ju aldrig fel? Små detaljer som är lite knepiga är mina tre marsvin som jag inte gärna vill dela lägenhet med + mina tre hästar som jag måste hysa in någonstans. Har inte jätte stor lust, eller eknomi till, att åka två mil enkel resa för att komma till stallet.
 
Sen har jag ju funderat på att åka till USA ett år nästa sensommar/höst och då känns det ju lite onödigt at flytta innan det. Men det är som sagt bara funderingar, vet inte riktigt om jag klarar av att vara borta ett helt år, har funderat på au-pair det är därför jag måste vara borta ett helt år i sådana fall.
 
Jag blir helt mindfucked av alla tankar och funderingar om en himla massa saker just nu. Hur gamla var ni när ni flyttade? Har ni några bra tips, saker som man bör tänka igenom extra noga? Om ni nu har flyttat :)

Tips!

Skor och väskor täckta med glitter? Spraya med hårspray så sitter glittret bättre.





kvällsmys

Världens bästa Sofia kom till mig när jag hade slutat jobbet ikväll så vi har gottat oss med lite tjejsnack och nya Solo. Ett nummer fullproppat med godbitar så haffa det ni med, visst blir ni nyfikna?



Workout

Ska försöka hinna med att träna lite innan jag gasar mot jobbet, tidsoptimist som jag är kan det hända att jag misslyckas! Bjuder er på lite härlig träningsinspo i alla fall, enjoy:


 
 
 
 

Marie Serneholts samarbete med Jofama

Har ni hört att Marie Serneholt ska göra ett samarbete med Jofama? Kolletionen ska innehålla de skinnjackor som Jofama är kända för, Marie skvallrar om en galet snygg bikerjacka och en tokhärlig bustier i skinn. Jackorna kommer göras i grönt, svart, korall, vitt skinn och brun mocka. Kollektionen börjar säljas i januari 2013, jag är nyfiken på bustiern!

Asshole

Var och gjorde allegitest förut och fick ett riktigt asshole som läkare rent ut sagt. Först lät det inte ens som han tänkte ta några prover utan han sa res bort i två veckor och se om det försvinner. Jo men visst jag har råd att resa bort i två veckor, skita i jobbet och låta mina djur klara sig bäst de vill. Jag fick i alla fall ta blodprov tillslut som jag ska få svar på inom en vecka. Han trodde att det var pälsallergi och skulle det vara det så sa han att det var troligt att jag skulle behöva göra av med mina djur. Lagom roligt att jobba sen när jag mest kände för att sätta mig ner och lipa som en barnunge. Jaja några jäkla mediciner borde det väl finnas och tills dess får jag gå runt och se ut som en täppt boxare. Man blir i alla fall varm och glad i kropp & knopp när man ser på bilden ovan, mina godningar!

50 % på utvalda plagg hos H&M

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
H&M har en hel drös med utvalda plagg till 50 % under tre dagar, ovan ser ni mina favoriter. Jag har dock shoppingförbud resten av året men fönstershoppa kan man ju göra ändå! Ett tips om ni är ute efter en rejäl väska är att klicka hem någon av de över, de är läderväskor. Den första går loss på 800 kr och den andra på 1000 kr men med 50 % så blir det inte så farligt.
 

God förmiddag!

Dagen idag bjuder inte på så mycket spännande, ska renskriva lite protokoll och fixa en dagordning inför onsdagens möte innan jag går ut och motionerar hästarna. Fick tid på vc vid 14 för att göra ett allergitest, börjar jobba 15.45 så hinner kila över till min gammelfarmor en stund emellan. Jobbar kväll idag & i morgon, ledig onsdag & fredag än så länge, jobbar dag på torsdag och sen hela helgen. Nu ska jag skriva ihop lite listor för vad som ska hinnas med i veckan samt fylla i kalendern med lite aktiviteter och jobb för veckan!

they say we are freaks when we heaving fun

Har vart ute och gått en halvmil med vovven i handen och musik i öronen, skönt att rensa skallen lite. Tog precis in mina tre guldklimpar och mös med dem en stund
Nu ska jag planera halloweenfest innan jag kryper ner i sängen! Icona Pop We got the world spelas i högtalarna för tillfället, min och Sofias låt hihi.

skräcksenario

Sitter här och snörvlar samt liknar en boxare på ögonen, börjar starkt misstänka att jag på något vänster blivit allergisk mot päls. Om det skulle vara så vet jag inte vad jag gör, vad är Jenny utan djur? Hela min vardag och stor del av mitt liv är djur, jag har turen att äga tre fina hästar och så lite smådjur på det, utan dom så vet jag inte vad jag gör. Jaja det är ingen idé att ta ut någon katastrof i förväg utan jag får gasa iväg mot vc i morgon för att ta lite prover och hoppas på det bästa.

party sleep repeat

Det blir dåligt med uppdatering tills i morgon kväll, mycket att göra och ingen tillgång till dator. Ligger i Sofias soffa med godis & Australia och laddar upp inför kvällens bravader, vad ska ni hitta på i kväll? Följ mig på Instagram om ni vill se vad jag pysslar med, jjennnyys. Ska svara på era kommentarer och frågor i morgon!


Don´t you worry child

Nu har jag ordnat och donat lite, druckit första glaset med vin och ska åka mot stan nu, ha en bra fredag godingar, det ska jag ha!

Tjuvkik

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dofter, smink, hårvård, väskor, smycken, skor, väst, jackor, tjocktröjor, jeans, toppar, mysiga sovkläder, tusen trosor, strumpor + en del småsaker som inte kom med!
Fotade allt nytt från London igår men hittar såklart inte den där lilla överföringsgrejen så ni får bara en liten tjuvkik från mobilen på vad jag har shoppat så länge.
 
Har en lång to-do-list att checka av idag, för tillfället försöker jag omorganisera min garderob för att kunna trycka in allt, det går sådär. Ska svira om och gasa iväg till min gammelfarmor för att luncha och hjälpa henne lite, sen måste jag hinna med att städa, göra stallet, köra ponnyn + tusen saker till innan jag ska iväg på inflyttningsfest!

Hemma!

Nu är jag hemma efter en underbar resa med mina favorittjejer, något fattigare men med en hög med nytillskott till garderoben. Allt har gått bra förutom några små felkörningar till och från flygplatsen samt lite krångel med en tunnelbana. Tänkte sätta ihop en liten Londonguide sen samt fixa bättre (blogg.se strular så blir ingen tjuvkik) bilder på mina fynd, men det får bli senare i kväll!


 

Quotes

 
 
 

Höstfräsch!

Sommaren är väl den årstid som man känner sig som fräschast, brunbränd och go. Men när hösten smyger sig på och huden bleknar och man känner sig allmänt grå och tråkig, då ska man tänka på det här:


Huden
* Chill out! På sommaren känns inte de där måstena så viktiga men nu till hösten finns det ett och annat att ta tag i vilket kan framkalla en hel del stress. Denna stress gör dock att du ser sliten ut, en och annan finne ploppar upp, du kan få sömnsvårigheter och känna dig otillräcklig. Mitt tips är att göra en lista på allt du behöver göra och skriva dem i prioritetsordning samt ha en liten belöning efter varje "check", belöningen kan tillexempel vara ett nytt avsnitt av din favoritserie.
* Sommarfrossa! Fortsätt att käka fräscha bär och frukter som gör susen både innan- och utanpå. Gör goda smoothies, lägg bär i yougurten istället för sylt, gör fruktsallader osv.
* Återfukta, peela, maskera och få igång blodcirkulationen! Det är lagom att peela kroppen och ansiktet en gång i veckan, passa på att göra ansiktsmask efteråt. Peelingen gör att de får bort gamla trista hudceller och masken återfuktar på djupet. Var noga med den dagliga återfuktningen också då vi vistas mer i torr luft eftersom vi oftast är inne mer på hösten. Klappa försiktigt in cremen i hyn för att få igång blodcirkulationen.
*Lördagsgodis! Äter man kakor, godis och onyttigheter flera dagar i veckan så märks det ofta fort på hyn, den blir knottrig och finnig. Försök att hålla dig till "lördagsgodis" och gör både din hy och hälsa en tjänst!
 
Håret
* Gör ett klipp! Det är hög tid att fräscha till håret och kapa de slitna längderna som sommaren ofta för med sig. Passa på att skaffa en ny frisyr om du har funderat på det, klipp ut bilder och ta med för att visa frissan.
* Finn färgen! Hösten brukar ju föra med sig lite förändringar så passa på att byta hårfärg om du känner för det. Be en duktig bekant hjälpa dig eller gå till frissan, även här är det bra att klippa ut bilder för att ta med och visa.
* Packa in! Håret blir ofta torrt och tråkigt på hösten på grund av den torra luften så var noga med att göra inpackning minst en gång i veckan. Lägg ett par kronor extra för att få en bra inpackning som dessutom är drygare än Icas billiga. Olivolja funkar också men använd dig inte av det om du använder plattänger och liknande, det bränner in oljan i håret.
* Snabbstyling! Försök att pricka in så att din nya frisyr är snabb att vardagsstyla men att den även går att variera till fest när du vill göra något speciellt.
 
Naglarna
* Kort & gott! Korta naglar med lack på ser ofta lite mer välskötta ut. På hösten gör sig metallic, lila, djuprött, svart och glittrigt sig bäst enligt mig. Har du långa naglar så är det ännu viktigare att de är ordentligt iordning för att inte se sunkiga ut.
* Fila fint! Det sliter mindre på naglarna ifall man filar dem istället för att klippa. Tänk på att fila åt samma håll då naglarna kan skiva sig annars.
* Få lacket att hålla! Det är inte så kul när lacket börjar flagna efter bara någon dag. Tänk på att nageln ska vara helt ren innan du lägger på lack, det ska inte vara gamalt lack eller annat snuskigt under. Polera naglarna med en polerfil då och då samt använd dig av peeling en gång i månaden. Grunda med baslack och avsluta med två lager topplack.
* Kräma in! Händerna blir ofta nariga på hösten & vintern och nagelbanden blir ofta torra. Bär med dig en handcreme i väskan och se till att ha en på nattudsbordet tillsammans med en nagelbandolja.
 
Kroppen
* Piggna till! Det är lätt att man segar ihop när det blir mörkt och kallt ute, utnyttja istället den friska luften och bli piggare. Fyll lungorna med frisk hösrluft genom att ta en skogspromenad, en cykeltur, spring en sväng eller ta en promenad med kompisen för lite catch up!
* Peela! Bort med alla snuskiga döda hudceller! Använd dig av en peelinghandske eller svamp tillsammans med en peelingcreme i duschen, eller torrborsta kroppen. Lagom att göra en gång i veckan.
*Doftterapi! Välj duschcreme och bodylotion med din favorit doft för att pigga upp, Body Shop har många som doftar underbart. Vill man ha ett mer budgetvänligt märke så rekomenderar jag I love..., finns på bland annat Åhlens och Eleven.

Höstlista 2012

Din stil i en mening: Detta var en klurig en, jag är ganska enkel men gillar att snitsa till det lite, antingen med skinnbyxor eller någon piffig topp.
Stilförebild: Någon som jag tycker klär sig snyggt är Fanny Staaf, hon har nästintill alltid snygga outfits och kombinationer.
Vad inspireras du av i höst? Bloggar som jag följer (bland annat Fanny ovan), folk på stan, tidningar, Weheartit, filmer och serier.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Favoritmärken? Jag är ingen märkestjej och min garderob innehåller kläder från alla möjliga märken + lite till så vet inte riktigt vad jag ska svara på den.
 
Det bästa basplagget i höst? Utan tvekan ett par skinnbyxor!
 
Färger i garderoben i höst? På hösten tycker jag att det är extra fint med mörkblått och vinrött. För att inte tala om allt som glittrar, älskar det!
 
En idealoutfit i höst? Skinnbyxor som sitter som ett smäck + boots + collegetröja (går fin fint att byta ut mot en söt topp + skinnjacka eller en rutig skjort + skinnjacka, eller en vanlig svart jacka om man inte vill ha för mycket skinn)
 
På axeln? Har nästan aldrig väska och har jag det så har jag en clutch eller liknande som går att ha i handen!
 
Färg på naglarna? Mörka burriga höstfärger, glitter och metallic!
Trender jag inte hakar på? De pösiga skinnbyxorna och XL-kappor.
 
Ditt senaste köp? I klädväg så var det nog ett svart basiclinne, har nog dock haffat en hög med godbitar i London när ni läser det här!
 
Höstens accesoarer? Jag föredrar enkla och nätta silversmycken.
 
Vad har du på fötterna i höst? För tillfället mina converse men har planer på att haffa ett par snygga boots i London.
Fyra saker på höstens önskelista? Paljettbyxor och allt annat ur Issue 1.3
 
 

Ekologisk mascara

Une Green Pride Volume Mascara

Ecocertifierad mascara som ger ett glamoröst resultat med intensivt mörka fransar och volym. Fransarna förblir mjuka, smidiga och utan klumpar under dagen! Ger fantastisk volym tack vare naturliga vaxer som bivax, carnaubavax och sheasmör, och håller i upp till 16 timmar tack vare xantangummi. Borsten är specialdesignad med korta strån som fångar upp även de allra minsta fransarna, är enkel att tvätta bort och doftar svagt av honung.

  • Oftalmologiskt testad.
  • 100% av ingredienserna har naturligt ursprung.

Innehåll: 10 ml

Denna är jag sugen på att testa, finns hos Eleven för 170 kr! 


Mysii

Jag & Ellen hade mystime igår följt utav lite bowling och sånt med delar ur Järngänget. Hann sova fyra timmar innan jobbet ringde och då var det bara att åka och jobba i 9 långa timmar. Nu väntar jag på Sofia, vi får se vart kvällen tar oss. Troligtvis till soffan och Just Friends som går på TV4 (den måste ni se!!!). I morgon lyfter vi till London, hörs på torsdag!

Adios!

Nu ska jag kasta mig i duschen och göra mig i ordning i turbofart! Gasa till min gammelfarmor och sen till stan för att hitta på något kuligt. Lämnar min dator på formatering medans jag åker till London, har gjort iordning ett tidsinställt per dag medans jag är borta (kika in extra noga på tisdag efter 10tiden!). Slänger väl in ett inlägg i morgon också om jag kommer över någon dator, om inte, hejdå!

H&M och Maison Martin Margiela samarbete

H&Ms nästa samarbete är med det franska modehuset Maison Martin Margiela och släpps den 15 november. MMM är kända för sin tidlösa, stilrena design samt unisexframtoning, i denna kollektion ses en hel del vitt, svart, beige och silver metallic. Kampanjbildern är tagna av Sam Taylor Wood!
Vad tror ni om samarbetet? Det känns lite väl stilrent för mig men metallicbyxorna på första bilden är jag nyfiken på!

Woink

Nu: Hänger med marsvinen och läser Cosmo
Sen: Spackla i mitt blivande rum
I kväll: Bio med Ellen
 
 

fav

Kryper ner i sängen med världens bästa låt i lurarna, lyssna & njut!

Planering

Sitter här och skriver ihop Londonguider för shopping och mat samt skriver köplista, den går on forever and ever. Jag är så himla taggad, på söndag lyfter planet! Vi är bara där tills på onsdag så shopping är första prioritet, vi är inte så mycket för sevärdheter även om det vore kul att se några. Jag längtar som bara den till VS, lär väl sluta med att vi inte hittar dit, jag blir besviken eller inte har råd att köpa något där inne ;)
Himeriket för alla tjejer!

Höstspo


Dagens kap

Hade ett presentkort att döda idag så haffade en stekpanna och världens gulligaste äggklocka. Tidningen köpte jag i förbyggande tröst åt mig själv, kom nämligen på att jag behöver köpa nya vinterdäck så här på kvällskvisten när det blir lite halt.
 
Mina trötta ben ska snart bege sig till sängen, ska bara läsa lite bloggar och uppdatera hästbloggen. Godnatt!

Matthew Matthew Matthew

Vad har hänt med hunken Matthew? Stackarn ser ju utmärglad ut... Men jag har svaret mina damer och herrar, han ska spela en AIDS-drabbad man i filmen The Dallas Buyer's Club och ja då ser man inte så fräsch ut kanske. Får nog erkänna att jag gillar han mer som hunk än AIDS-drabbad, kan inte vara allt för roligt att vara skådis ibland!

Lovely day!

Idag älskar jag hösten, det är ju underbart med frisk luft, frost och sol! Nu tänkte jag pallra mig ut och springa en sväng, vid 13tiden ska jag vara i stan för att springa lite ärenden med Sofia & Julia. Efter det väntas det lunch med Londonplanering wiewie. Några timmars jobb efter det och sen har den här dagen gått också, vad gör ni idag?

yummitummi

Det har vart en seg dag med lite syndande och inte så mycket nyttigt gjort, jobbade ett kvällspass i alla fall. Nu ska jag snart hoppa i säng och ladda inför morgondagen, den som ser till att det finns frukost som nedan hos mig i morgon får en stor fet kram.

HAHAHA

Bjuder er på lite Jenny-humor medans jag sliter på jobbet!

Never Denims

Never Denims höst- och vinterkollektion kommer säljas hos BikBok, det ser lovande ut tycker jag. Jag skulle inte tacka nej till byxorna längst till vänster, den svarta toppen eller den vinröda skinnvästen!

Wanties from Cubus

Ett gäng med höstplagg som hade passat perfekt i min höstgarderob. Jag är lite extra nyfiken på byxorna, skärpet och kappan (dock göra midjebandet smalare). Fast som sagt, allt hade passat väldigt bra i min garderob ;) Får spana på liknande plagg i London, råkar ju befinna mig där på söndag till onsdag WIIIIEEEE!

Cosmopolitan


Haffade Cosmopolitan för först gången idag och det var inte sista gången! Modesidorna var väl inget att hänga i granen med resten av tidningen var super. Att det var tre sidor med Victoria Secret gjorde inte numret sämre, ni förstår inte hur gärna jag skulle vilja gå på deras årliga show i november, hade vart feeeeeeett!
Vad läser ni för tidningar?

Nyklippt!

Var och toppade mig efter jobbet och ovan ser ni resultatet. Det var en hel del slitet så hon kapade 4-5 cm, känns tråkigt att bli av med så mycket fast tycker ändå inte att det blev överdrivet kort, dessutom känns det super skönt att det är igenomklippt och fräscht.

 
 
 

Min helg

 
Min helg har kickat ass (som vanligt)! Fredagskvällen spenderades hos Emma med hennes "gulliga" djur, "poledance" (Sofia hade en dold talang och var ett med stången, jag däremot hade noll talang och såg ut som en stelopererad kärring), sen kom killarna så då drog vi ner på tempot och bänkade oss framför Hunger Games (vi hade klarat av Lejonkungen och lite Ankeborg innan, Disney for life). Filmen var bra, vi var nära på att byta för början va skum men sen kom den igång. Något seg kanske men det kan ha vart för att jag var trött som en gnu.
 
Lördagen spenderades i ridhuset med lilla ponnyn på tävling, det gick inget vidare men var trevligt ändå. Hem och slötitta på Crazy stupid love, duscha, göra sig i ordning och sen vinkväll med bästa tjejorna. Hälften av oss gillade inte ens vin men efter några glas slank det ner lättare och lättare ;) (Ja jag drack ut ett martiniglas, Oscar hade dåligt med vinresurser). Sen åkte vi till Skövde och dansade en sväng, tåget hem och bingen.
 
Vaknade upp hos Sofia, lagade mat, kikade på film och gasade hemåt. I eftermiddag har jag roat mig med att städa, nu ska jag krypa ner med True Blood och ladda för jobb i morgon. Hoppas att ni har haft en lika bra helg som mig!


 







 
 
 
 

The magic in your pants make me blush

Favvoskor från London, dödligt svåra att gå i men ack så snygga!

Nelly Nelly Nelly

Klänningsfrossa!!! Har alltid haft en crush på rymdmönster så jag föll som en fura för den första klänningen, behöver jag ens säga något om de andra?
 
 
 

Nya hårprodukter

Hämtade ut mitt Elevenpaket idag som innehöll ett schampo och ett balsam, (rosemary & mint luktar tigerbalsam). De ska vara fria från sulfater, parabener, sodium laureth sulfat & mineraloljor, så de borde vara lite mer skonsamma mot håret. Jag slog på stort och gick för att beställa en klipptid också, mitt stackars hår är så slitet. Hatar dock att klippa mig för det alltid blir så kort men bättre kort & fräscht än långt & slitet!

Mystime

Tacos, smarrig frukt, smält choklad, film och världens bästa sällskap kallar jag onsdagslyx!

Filmtips!

Lite filmer som jag har betat av det senaste!
Red Ridning Hood - Helt okej film, jag hade svårt att lista ut vem som var the bad guy. Sevärd men ingen film man ser två gånger på en vecka, 3 av 5 popcorn får den.
G.I Joe - The Rise Of Cobra - En actionrulle som är helt okej den med, Channing spelar huvudrollen så han väger upp hela filmen rätt bra haha. Det är en tvåa på gång som jag vill se. 3 av 5 popcorn får den här också.
Life as we know it - Denna har jag sett flera gånger det senaste, en film med tårar, en massa skratt och kärlek. Absout sevärd och värd 5 av 5 popcorn.
The Switch - Den såg jag igår för första gången, bra skådespelare och bra story med världens sötaste unge i. Se den, värd 4 av 5 popcorn.
P.S I love you - Har hört talas om denna länge så när den kostade 30 kr på Ullared så slog jag till. Den var sorglig, fin och rolig men ändå inte riktigt min typ av film. 3½ av 5 popcorn får den.
Step Up - Hehe jag kan vara segast i världen med att se den filmen! Även här har Channing huvudrollen och räddar upp filmen. Fast det är en bra story också, 4 av 5 popcorn.
The backup plan - Den här har jag också sett några gånger det senaste, den bjuder på en hel del skratt. 5 av 5 popcorn!

1 oktober

Vart tar tiden vägen?! Det är redan 1 oktober, det är bara tre månader kvar på 2012. Konstigt nog så är jag motiverad till att kicka ass i höst även om det nästan alltid regnar ute och löven skiftar färg och trillar av. Jag har börjat komma igång med lite träning igen samt slutat med en massa godis, de senaste två veckorna har jag bara ätit mörk choklad när jag väl har velat äta godis. Jag är så himla taggad på att sätta igång Sushi och börja träna tillsammans med mina kompisar. Jag är taggad för att tävla med Fiona. Jag är taggad för att göra klart mitt nya rum som aldrig blir klart. Jag är taggad för London. Jag är taggad för en massa biobesök och kvalitetstid med mina kompisar som råkar vara de bästa i hela vilda världen. Jag är taggad på att springa och låta kylig höstluft fylla mina lungor. Nu ska jag ta mig en titt på min 2012 ska jag... lista och se vad jag har kvar att uppfylla de sista tre månaderna!

in my mind

Fullsmäckad helg därav dåliguppdatering. I fredags åkte vi till Ullared vid 13tiden, kom hem vid 22 och då gick jag & Sofia ut och buggade (!!!) med Johan och hans kompisar. På lördagen så hade vi omgång två av div II hoppningen, vi vann även denna omgång *high five*, sen var jag hos Sofia några timmar (hej powernap). Och på kvällen åkte vi till Christoffer för att fira hans 20årsdag, följt utav utgång för dem som inte hade däckat. Söndagen bjöd på bakfyllan från helvetet, fyra timmars sömn, funktionär på ponnyhoppning halva dagen, Ellen-time med bokning av hotell inför London, hem och köra ponnyn, mocka, ta in hästar, däcka i sängen med choklad och en film som jag haffade i fredags. Men nu är jag lite back on track efter 11 timmars sömn ;)

RSS 2.0