kyckling kyckling

Har spenderat dagen med jobb och en snabbis till stan, nu är det fullt ös medvetslös så att jag hinner till bowlingen kl 21, ska se till att ge mitt gärngäng lite stryk. Att jag oftast missar eller nästan tappar klotet på min egen fot är en hemlighet. I helgen är det fullt upp så jag har gjort iordning en tidsinställd höstspecialare som kommer komma upp lite då och då under helgen. Får se om vi orkar med en liten spontanutgång ikväll eller om vi drar till Björn Rosenström i morgon, time will seeeeee.


Såhär har jag skuttat omkring lite idag, mina favvis byxor från Vero Moda och gosmos tröja från Ullared!

Fina häst

Åh vad jag blir glad i själen och varm i hjärtat, fina tjejen! Min duktiga lillasyster har fotat oss idag, gilla henne och se fler av hennes foton HÄR!

Stenhjärta & hästnörd

Har fått ett litet sammanbrott på Nelly idag, senare leveranstid än utlovat och när man väl får den där jäkla beställningen så var hälften av varorna slut. Skickade tillbaka resten i ren protest och klagade på dom små råttorna så jag fick lite Nlypengar, det var ju generöst i alla fall. Annars finns det en hel del guldkorn på deras crazysale just nu men det krävs tålamod om man ska orka handla där.
 
Jag och mamma har vart iväg på ett seminarie i Göteborg idag om grön hälsa & rehablitering, intressant och givande. Det var en företagare som pratade om sina hästar och hur de hjälpte personer som mår dåligt, jag brukar vara ganska känslokall (Jenny aka stenhjärtat) men när man pratar om hästar och hur de fantastiska djuren fungerar och beteer sig så blir jag nästan rörd till tårar. Hästnörd for life aa viiissst!
 
Så jag har funderat och planerat en massa roliga och spännande saker idag, wiewie, ni får veta så småningom.
 
Nu: Skön dusch och så mysa ner till The backup plan

sunny day

Sitter och smuttar på en supergod smoothie, solen strålar från en klarblå himmel och jag är nog ledig idag. Tänkte börja med att ta tag i bomdnedslaget som har drabbat huset, klippa gräset som tar 768743 timmar, motionera hästarna och sen börja beta av saker på den milslånga to do-listan. Vad hittar ni på idag?


Gina

Lite nya träningskläder, en läcker skinnjacka, ett par snortighta jeans men nitprydd bakficka och en mysig halsduk hade inte suttit helt fel!

Jag har dig som jag hade dig förut

Blä. Sitter och försöker hitta en ny telefon, min nuvarande börjar ge upp hoppet. Annat var det med min gamla trogna Samsung som tjänade mig troget i sex år. Det är en riktig äggröra i min skalle, allt som ska fixas & hinnas med, planering av tusen saker, jobb, framtid, my sister´s keeper, brända popcorn, häst, pöddingar, vilken film jag ska se i kväll och 5842162000 andra saker.
Frågan är om jag ska spendera kvällen med min drömman Channing eller med Amanda eller med båda två? Tror att jag sparar Channing till ett annat tillfälle (mest för att Sofia inte ska döda mig) och myser ner mig med Red Riding Hood.
 
 

Sensation

Så här stor & snygg har min lilla goding blivit!

Hade en kanonkväll igår med en hög av mina favoriter, först 20årsfest hos Jenny och sen ett planerat Drängarna som inte riktigt gick som det skulle. Mindre kul att leda runt Pysen på ponnyridning i fyra timmar idag, bakis som aldrig förr. Nu steker jag till mig en schnitzel med bea följt utav en glassbomb, köra lilla ponnyn en sväng, arbeta med nordisen och sen filmkväll hos Diggis. HOY

Mjao

En spark i röven till mig själv!

I morgon: Jobb 7-16, stressa ihjäl, 20årsfest för Jenny, Drängarna
Lördag: Bakis, ponnyridning, filmkväll med Sofia

Höstnytt från Bubbleroom

När regnet öser ner utanför fönstret så känns stickade tröjor och långbyxor som ett lockande alternativ!

En jäkel på att fynda

Lite nya grejer från den senaste månaden. Måste ändå säga att jag är en jäkel på att fynda, det billigaste låg på 13 kr (örhängena och halsbandet) och det dyraste låg på 180 kr (den rosa tröjan) och resten låg mellan 20 kr och runt 50lappen. Mysiga tröjor, fin blus med öppet ryggparti, body med ryggurringning, baddräkt som får agera linne, smycken, tubsjal, partybh, filmer (ser ni mönstret i den översta raden?) och lite inredningsgrejer (ooopsi, flaskorna 7 kr/st).
Någon favorit?

 

Holy macaroni

Tanken var att vi skulle åka till Liseberg igår men det hade stängt?! Vi tog en tripp till Ullared och avslutade med bio i Jönköping, äntligen Magic Mike!!!, istället. Ni måste se filmen, så mycket nästan nakna super sexiga skådisar med massa muskler så man visste inte vart man skulle titta. Handlingen var bra den också ;) Lite knepigt slut men antar att det kommer komma en tvåa, inte mig emot. SE DEN


dfuhsdfhsl

Min syster har vart med och fotat när jag var med hästarna i ridhuset idag + att jag fick låna hennes kamera för att fota mina nya fynd. Tro sköen att jag inte hittar den där lilla grejen som man stoppar i minneskortet i --> datorn, dfhjdhgsdkf. Så nu sitter jag istället här och försöker få massa saker gjort men allt slirar bara, vet inte hur jag ska hinna med allt innan vi gasar mot Liseberg i morgon jag & järnfemman. Näe nu ska jag ta mig i kragen, lyckas jag hitta den där förbenade mojängen så kommer det upp ett gäng bilder snart, håll ut!
(Va hos Julia igår och avnjöt en grillmiddag och 21 Jump Street, hahaha så himla skön. Se den!!!)
 

Mönstrat

Enligt mina iaktagelser så är en av höstens brakare ett par mönstrade byxor. Jag är inget jättefan utav blommiga byxor eller allt för röriga mönster men kamouflagebyxorna ovan skulle jag kunna tänka mig. Släng på ett par nätta svarta pumps på fötterna eller ett par boots så är det kirrat & klart!

Kräftskiva!

Hade kräftskiva här igår, en riktigt lyckad sådan också. Jag invigde min nya blåa långklänning från Gina, ska fixa lite bättre bilder på skönheten. Vi var upp emot 30 pers som mest, massa härliga & roliga människor som gör att man blir lycklig i hela kroppen! Min duktiga lillasyster har fotat, gilla henne på FB här hihi

kick out the epic motherfucker

Ligger inoljad i solen och planerar & fixar med lite smått & gott. Har inga planer på att flytta mig förens det blir dags att åka till jobbet vid halv fyra snåret. Resten av veckan då?
Idag: Jobb 15.45-21.45
Torsdag: Jobb 15.45-21.00 + kräftfiske
Fredag: Jobb 07.00-13.30 + kräftskiva (Lääängtar)
Lördag: Bakis + kika på Johannas spelning + grillkväll eller liknande
Söndag: Oplanerat

Höstnyheter hos Ellos

Någon favorit?

På hösten är det de svarta stuprörsjeansens tid tillsammans med någon snygg topp, skinnjacka & boots, så enkelt men så snyggt! De vaxade byxorna ser läckra ut men de ser ut som någon ankelmodell vilket är synd. Topparna får gärna flytta in i min garderob och kombineras som jag beskrev ovan, komsi komsi. Beställer du från Ellos nu så får du 40 % på den dyraste varan samt ett handduksset i sex delar på köpet.

Magic Mike

Filmen jag har väntat på i över ett år har äntligen premiär på onsdag, Magic Mike. De har plockat ihop den snyggaste, läckraste, sexigaste eliten av skådespelare (Channning Tatum, Alex Pettyfer, Matthew McConaughey, Joe Manganiello, Matt Bomer) och spelat in en strippfilm, hur bra låter inte det? Filmen baserar sig på Channing Tatums liv som strippa innan han blev skådespelare. Jag jobbar tyvärr kväll resten av veckan så jag får försöka hålla mig lite till, men har det gått ett år så borde det gå några dagar till. Ska ni se den?

Piteå part one

En första skörd utav Piteå, mer kommer!
 

lose myself

Jobbade ett splittat pass igår och gasade sedan till Ellens stuga för chillfest med världens goaste gäng! Idag har vi solat, glassat & slappat innan det blev dags att åka hem. Jag har haft en urmysig skogstur med Sushi, fölis, Liza & Hillan nu på kvällskvisten. Bästa slutet på en underbar helg, häst är bäst!
I morgon börjar livet som lite mer vuxen, det fasta sommarjobbet är slut och BAM så ska man ut i den tuffa hårda världen. Jag har dock lite jobb inbokat de närmsta veckorna samt lite eventuella planer som kan ge mer jobb så jag försöker att andas lite till. Det är inte det lättaste att veta vad man ska göra med sitt lilla liv direkt!

Stråken

Har haft två sköna dagar i Ellens stuga, åkte dit i onsdags och hade myskväll med henne & Sofia och sen så sov jag & Ellen där. Igår var det fin fint väder så vi låg och stekte några timmar innan vi gasade hem till våra djur. På kvällen åkte vi tillbaka och grillade och hade det gött med killarna följt utav sleepover igen. Vi har plöjt igenom ett gäng kärleksfilmer och skrattat, skämts (Hur man blir av med en kille på tio dagar, hon är ju så pinsam så man vet inte vart man ska ta vägen), gråtit (Life as we know it), dregglat (Mattew McConaughey) och blivit kärlekskranka (Badrumscenen i Hur man blir av med en kille på tio dagar, something in your eyes makes me wanna lose myself). En jobbkväll på det idag och en splittad jobbtur i morgon ska jag klara ut, sen partyparty.

Must have

Två snygga paljettskapelser från Gina, hittade toppen via Ida, tack för den! Lite tråkigt att det inte är paljetter i ryggen men för 130 kr kan jag leva med det. Linnet ser kanske inte så roligt ut men det är omlott och lite öppet i ryggen, löve it! Gäller bara haffa båda innan de försvinner.
 
 

Ystad

I lördags låg jag & mamma som strandade valrossar några timmar på en mysig strand i Ystad, sen sprang vi omkring lite inne i Ystad och fyndade lite. Kom hem lite före åtta på kvälle, kastade mig i duschen och svirade om till festkläder, plattan i mattan på Bettan för att möta upp Sofia & Simon och åka till min bror för att festa till det. En mycket bra & rolig kväll med lite nytt folk, sleepover hos Sofia på det ger full pott.
 
Sitter och lägger över massa bilder på min externa hårddisk som jag äntligen fick tummen ur att beställa, det tar hundratals år men datorn kraschar nog när som så det är bäst att lägga på ett kol. Väntar en hel del jobb i veckan, nästa vecka däremot vet jag inte vad jag ska göra, dags att ta tag i livet kanske?
 

Kyligt

Jag & mamma var framme i Skåne vid ett tiden natten tills idag efter diverse felkörningar, det är bra om man tar med sig en karta när man ska ut och åka. Idag har jag fått rida på bamsehästen Björne på 182 cm, han var lika snäll som stor så det gick bra hihi. Efter lite stallarbete så drog jag & mamma iväg igen för att hälsa på hos lite bekanta, sen åkte vi omkring och hamnade i Simrishamn. Förbaskat kallt i havet så åk inte dit för att bada amigos. Nu står det mango chutney kyckling på spisen som snart ska avnjutas. I morgon åker Malin iväg på tävling så jag & mamma tänkte roa oss med strandhäng och så åka hem fram på eftermiddagen. 
 

Skåneland

jag, johanna, sofia, emelie & ellen, järnfemman!

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan gasa ner till Skåne, vi ska åka iväg och hälsa på min lillasyster som jobbar hos Anna Hassö. Är mindre sugen på att sätta mig och köra bil i fyra timmar, men det är ju en baggis om man jämför med Piteås 14 timmar i en bil! Vi stannar till lördag eftermiddag, på lördag kväll har min bror styrt upp fest wiewie. Kollade yr och det ser ut som att det ska va soligt och 20 + fredag & lördag så hoppas att det stämmer. Ska hinna rida lite där nere, sola, bada, hälsa på min gamla häst förhoppningsvis och lite så. Hörs på lördag!
 

RSS 2.0