Mina goingar



Going 1, nyfiken dodde i hagen



Going 2, söt Fiona


Nu ska jag göra något vettigt, städa låter som en god ide! De gik inget vidare på utställningen igår men jag fick med mig en nakenfis hem iaf :)

Bubbleroom rea!


Precis när jag bestämt mig för att köpa dessa snyggingar så finns dom inte i min storlek :( Ett riktigt kap annars
för 249 kr! Här finns dom

Svar på fråga!

Här kommer svar på veckans fråga hos the statement blogg :


Hmm vet inte riktigt, har inte hittat någon modell som jag passar i. Använder därför inte solisar så ofta, förutom när jag puttrar runt på min fula moped ;)

Grisarna är klara!

Sitter hos mormor & morfar och är precis klar med grisarna, i morgon bitti åker vi mot Brastad för utställning. Hoppas att den blir klar hyfsat snabbt så att jag hinner springa in på Torp i Uddevalla ;) Ska ta med en hane hem från utställningen så förhoppningsvis blir de gullebebbar i vår :)



Ännu en bild, dom jag har visat här är de som jag fått se. Ska nog kila upp till Frida på söndag eller ngt och kika på resten!

Nu så!

Har äntligen gjort klart min inlämning, eller ja nästan... Har 1½ timmes arbetstid i skolan i morgon så då fixar jag det sista! Ska vara skrivit som en rapport vilket jag kom på nu så lär få göra lite ändringar sen men jag har nästan all text nu i alla fall :) Är sugen på nergerbollar men de är nog inte så uppskattat om jag sätter igång matberedaren nu så får väl ta och krypa ner i sängen och se de sista på american pie filmen som går! Någon som såg robinson? Vad hände?


En bild från den forna fotograferingen

Glamour ifokus

Är ni inte medlemmar på den här sidan så tycker jag att ni ska skynda er att bli det! Ett forum som jag och en tjej till driver om sköhet, mode och likande. Glamour är bara en av många ifokus sajter, det finns massor om olika saker så skynda er att bli medlemar helt gratis! Just nu pågår en tävling där vi lottar ut tre priser från www.bjuti.se , busenkelt att vara med så missa inte den chansen!


Massa fint från Nelly!

Fick nellys nyhetsbrev nu och dom hade massa fint, bland annat:

Shannon Longsleeve Top SEK 149, Only - NELLY.COMPyton Shirt SEK 399, Vila - NELLY.COMFloral Skirt Jersey Dress SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM

Lace Jumper SEK 339, Rare Fashion - NELLY.COMStripe Floral Tee Dress SEK 339, Rare Fashion - NELLY.COM

Från vänster längst upp:
Bastopp från Only, 149 kr
Jeansskjorta från Rare fashion, 349 kr
Blommig klänning från Rare fashion 339 kr

Spetstopp från Rare fashion, 339 kr
Blommig klänning från Rare fashion, 339 kr

Sammanfattningsvis kan man ju säga att Rare fashion har mkt snyggt nu!


TV kväll

I kväll parkerar jag framför tvn med en mysig gris i knät! Börjar med Robinson kl 20.00 på TV4 och sen börjar Into the blue på TV6 kl 21.00. Kommer missa de första 25 min på Into the Blue men de kan inte göra så himla mkt!



Snyggingen Jessica Alba har en av huvudrollerna i filmen, bara de gör de ju värt att kolla på den!

Bild lånad från Posh24

Sytime

Hade min första estetiskaval lektion i går, textilsöjd. Kommer nog bli jätte roligt, man har ett tema några månader och sen byter det. Första temat är Gammalt blir nytt vilket innebär att man ska ta med något hemifrån och göra om, super med tanke på att jag behöver fixa till en massa saker! Har ni några tips på vad man kan göra om, dekorera osv?



Det första jag ska göra är att sy in ett par jeans som är på tok för stora
Sen har jag en tröja som är kort baktill och har "vingar" framåt, vingarna ska bort

Syns kanske inte så bra på bilden men detta är vad jag kallar stentvättade jeans, är jag ute och cyklar? Sen finns de ju mörkare nyanser såklart!

Demin

Jeans i alla dess former & färger kommer ju starkt nu till våren! Jag kommer bland annat satsa på ett par stentvättade jeans & en ljusare jeans skjorta.
Boyd Denim Shirt SEK 499, Vila - NELLY.COM
Denna från Vila är snygg, lagom lång till leggings. Hade nog inte betalt 499 för den dock.. Finns att köpa hos nelly.com

Förövrigt måste jag städa klart, plugga etik, promenera med doddiz & kela med grisarna innan paradise hotel börjar kl 22, bäst att lägga på ett kol!

Marint och fint

Denna fining vill jag ha till våren, kommer från Vero moda och kostar endast 159 kr. Finns även i blått!

Swuge Top SEK 159, Vero Moda - NELLY.COM
Köp den här

Mini Louboutin

Hos net-a-porter.com finns en barbiedocka att köpa signerad Christian Louboutin, med henne följer fyra par rödsulade Louboutin skor tillsammans med påsar & skokartonger. Jag hade gärna haft en sån som prydnad, hur ballt som helst ju, om den inte hade kostat 1 200 ;) hade ni kunnat betala 1 200 för denna goding?


Bild lånad från google

Inget gick som de skulle

Igår kväll så skulle jag egentligen åkt på min kusins 18 års kalas men de blev ändrade planer. Min ena pålle blev dålig, kolik/grovtarmsförstoppning. Så har vakat över honom, promenerat, försökt få igång magen osv. Gick ut till stallet vid 22 igår och då ville han rulla sig i boxen och ha sig, jag blev smått hysterisk och ringde mamma & pappa så att dom kom hem. Sen va vi i stallet tills 01.45, då gick mamma & pappa in och jag sov på en höbal utanför hans box med en katt i ansiktet. Jag gick in vid tre och sen har mamma & pappa vart ute ett antal gånger efter de. Han har i alla fall piggnat till lite nu och druckit liiite själv. Hoppas att han kommer igång snart!


fina pojken

Skynda fynda...

... det gjorde jag, verkligen.


Paljettleggings från Lindex, gratis!!!!




stort halsband från Lindex, 79 kr på rean.
glansdroppar ill håret från Sani, 79 kr av märket Scandinavian formula
provparfym från Calvin Klein som jag fick med från Sani, luktar helt underbart!!! synd att man inte har råd att köpa parfymer för flera hundra bara ;)
kroppsfärg vit från Myspys, 49 kr. tills morgondagen, jag ska förvandlas till pegasus ;)

Anledningen till att leggingsen va gratis va att Lindex körde rea Köp två betala för en, så fick dom helt enkelt på köpet (hade också kostat 79 kr på rean annars). Halsbandet blir nog väldigt fint till en vanlig tajt svart tröja, annars kan jag alltid smycka en tröja eller en klänning med det :)

söta australiensare

hehe våran skola kryllar av australienska volleybollspelare i ålder 16-19, för de första : Hur i helsikes långa är dom eller?!!!!! Jag & sanna hamnade bakom dom i matkön och var ju fasen nästan en halv meter kortare än några av dom, och hon och jag är ändå 175 & 180... för de andra: vilken goding, vilken goding! En av dom är så fruktansvärt söt , och då snackar vi fruktansvärt. To bad att han säkert har flickvän och bor halva jordklotet bort eller ngt (öh geografi ja) . Aja dräggla & drömma får man ju göra ;) hoppas dom stannar hela nästan vecka hihi, fast dom åker säkert redan i helgen

Har ingen rolig bild att visa fär tillfället, frida har inte fått hem ps än och hon vägrar visa mig bilderna innan dom är redigerade. Men har fyndat lite godbitar idag så dom kommer upp senare!

Har tusen grejer jag måste göra, städa till grisarna, fixa öron & vingar till i morgon kväll, duscha, fotbada, packa tills i morgon, kela med alla grisar och en massa mer smågrejer!

Woho fler frågor!

The statement (anna) har lagt upp ännu fler roliga frågor, denna gång om väskor!


1. Kör nog på en "pås"väska med axelrem eller min fräna portföljväska i lack med axelrem, hade gärna haft någon lite mindre partyväska i rockstil
2. För tillfället är de svart men vill egentligen ha något färgglat till den underbara våren!
3. Hum drömväskan de vet jag faktsikt inte riktigt, de vore fränt att ha någon svindyr men utseendet är så mycket viktigare än priset!

Tävling igen!

Nu har Frida Grahn en tävling där man kan vinna ett fin fint armband från Jennifer Harrisson , titta även in Fridas shop med häftiga vintage kläder!

Dagens 19-01-10

Här ser ni hur förbaskat kort håret blev!



Randig tröja Rut m. flera
Lila linne Ullared
Tights Ullared

jag hatar att klippa mig

Gick ju lydigt till frissan idag efter nio veckor sen sist... Hon började med att misshandla (tvätta, ajajajaaj jag är ju förbövelen håröm) och sen va de dags att ta fram saxen! Hon visade hur mycket som behövdes klippa av för att få bort det slitna, och vet ni vad ?!:D jag har knappt hår till axlarna längre, var på håret att bryta ihop där inne och börja grina :( Vi har egen brunn och det vattnet verkar typ äta mitt hår, sliter jätte mkt på det! Så hon sa att de är inprincip omöjligt för mig att få långt hår så länge jag duschar håret i vårt skitvatten, de känns ju bra, verkligen... Haha har lipat och vart förbannad som bara den, varför ska just jag bo på skitlandet med världens sämta vatten?!!! Jaja finns inte så mkt att göra, får försöka duscha mer hos kompisar & i skolan, hahaha.... Sen sa hon också att blekningarna sliter en del (vilket jag är medveten om) så när jag har pengar ska jag bli brunhårig, buhu älskar ju blondt! Spånar på lite olika färger, vad tycks?

Som söta mischa kanske? :)

Tävling!

Therez Garderob har ju nu en tävling där man kan vinna ett presentkort på 100 kr hos Novaqueen.se , busenkelt att vara med , det är bara att anmäla sig till Novaqueens nyhetsbrev och lämna sin email till therez! Skynda er att vara med, ett möjligt presentkort sitter väl inte helt fel :)


Johan Falk - Vapenbröder

Snart börjar Johan Falk - Vapenbröder, borde egentligen gå och lägga mig, kommer vara förbannad på mig själv i morgon bitti för att jag inte la mig tidigt. Men de är de värt när sveriges snyggaste joel är i rutan, joel kinnaman får 10 utav 10 drewel poäng!!
Hehe förövrigt så har jag hunnit med att köra Fiona idag, städa till grisarna, bada Boll, duschat, pluggat & städat (känslan av att veta att jag inte behöver hålla i varken dammhink, dammsugare eller moppen på en vecka är underbar!) Så ja nu blir de film & mys med resten av grisarna :)


Bilden på godingen är lånad från käraste google

Ellos s/s 2010

Detta vill jag ha i min garderob i vår!


Kort jeansjacka 399 kr, även tunikan är söt för 249 kr
Rosa tröja 299 kr
Oversize kavaj 399 kr
Kort kavaj 349 kr
Kort svart väst 199 kr

Kan jag inte bara vinna på triss?!





Ge mig!

Vill ha, vill ha, vill ha!!

Joan Jeans SEK 1095, Killah - NELLY.COM Kath Sweat SEK 459, Only - NELLY.COM
Super snygga jeans från Joan jeans Killah finns att köpa hos Nelly.com för 1095 kr
Super snygg kavaj/tröja fråb Only finns att köpa hos Nelly.com för 459 kr


Skofrågor

the STATEMENT blogg så finns det lite skofrågor, här kommer det svar!

- Sneakers eller high heels? Både och! Sneakers till vardags och klackar till fest, även klackar till vardags ibland på sommaren. Men om jag måste välja blir det nog sneakers, hehe blir nog lite jobbigt i längden att springa runt i klackar!

- Ankelboots eller overknee stövlar? Ankelboots! Passar till mer än overknee stövlar som kan vara ganska svårburna, men ack så snygga!

- Favorit skor och favoritmärke? Just nu så mina stövlar av de skor jag har, bekväma & snygga! I sneakers väg gillar jag Converse annars, snygga och passar till allt. Klackar brukar bli några från Skopunkten, alltså inget speciellt märke.

Roligt med sådana här frågor!




Yack!

Usch då, hade bestämt mig för att dra ner på mitt "lilla" sockerberoende och det gick bra så länge det var lov. I skolan så är det så himla lätt att få tag i en godbit och mja jag lyckas inte riktigt stå emot ;)
Igår så började det med att jag gick och köpte ½ kg lösgodis, följt utav ett sibylla mål (kebbab i bröd), fölt utav ett hav med kakor.
Dagens började med chips (!), skulle till lidl för att köpa billiga grönsaker till grisarna, fanns dock inga goda och jag behövde kontanter så jag var ju tvungen att köpa något annat. Lotten föll på en burk Pringles, sen visasade det sig att det inte ens gick att ta ut pengar över beloppet där...
Gick vidare till willys för att ta ut pengar, var ju tvungen att köpa något även där, tänkte köpt ett äpple men de va närare till godishyllan... Lotten föll denna gång på en ny marabou smak, något jag fick ångra!! Chokladen ser jätte god ut på reklamen men den smaka som marsvins s k i t luktar :O Ingen att rekomendera med andra ord!!!

Oj vad intressant! Haha ska ut och promenera med Fiona sen för att skjuta undan lite dåligt samvete ;)



Så här vill jag se ut i håret!

Trivs så himla bra i mega blondt hår men de sliter ju något frukstansvärt på det, mitt hår är jätte tunt nu! Innan jag började färga (färgade för första gången i åttan toror jag, sjuan kanske) så hade jag tjockt och härligt hår. Planen är nu att slinga det till en nyans mörkare blondt så att håret får växa ut, bli tjockare & framförallt längre!
Förövrigt så lyckades jag komma ihåg att beställa en klipptid idag, första gången i hela mitt liv som jag klipper mig 8 veckor efter. Ska försöka fortsätta med det nu så att det blir någon ordning någon gång :)

Denna färgen som super snygga Blake Lively har skulle jag vilja ha på ett ungefär, antar att det bara är att slinga i massor?! Det blir ju fortfarande ganska ljust fast ändå kommer inte utväxten synas så mycket och så blir det inte sönder blonderat.


Nu ska jag krypa ner i sängen, mysa med grisarna & kika American pie på TV6 :)

Ändrade planer!

Blev ingen film utan jag läste klart en av mammas gamla Harlequin romaner, Kärleksprojektet av Rebecca Winters. Gullig story & underhållande story, fast nja egentligen är den inte min typ av bok. I alla fall så en mening i boken fastnade jag för; Hon lät ärren från det förflutna förstöra resten av livet. En mycket tänkvärd & fin mening tycker jag allt!

Män som hatar kvinnor

Har vart en kort skoldag idag, hade två lektioner och slutade 13.30 :) Nu ska jag krypa ner och titta på Män som hatar kvinnor , har bara sett den andra filmen Flickan som lekte med elden. Hoppas på att den första är lika bra, efter den vankas det Paradise Hotel och Francesca (staving?!) kommer tillbaks ;)

Är det någon som sett luftslottet som sprängdes? Va den bra?

Campadre

Är medlem på Campadre.com som har en massa bra erbjudande, dom säljer märkes -plagg, skor, smycken, smink osv till ett blilligare pris. Snart kommer en kampanj med Lars Wallin s make-up med 25% rabbat! Har hittat massa jag vill ha där vid olika tillfällen, dock så har jag ju inte pengar till det. Denna jacka skulle jag vilja ha nu till våren, perfekt att vara ute och powerwalka/jogga i :)



Pris hos Campadre 250 kr, pris i butik 500 kr. Finns att köpa här

moi + lagerhaus

Åh vad jag älskar Lagerhaus, dom har så många fina & roliga saker. Tänkte tagit en tripp dit nu när det är rea men med tanke på att jag ligger i sparoläge så blir de inget med det. Haha det enda jag har därifrån är denna söta tablettask


Söt som socker och min dåliga humor =)

Hittade lite godbitar på deras hemsida som jag inte skulle tacka nej till!


Fotoalbum för 89 kr, har sett det i affär och har för mig att det är vita sidor så man kan klistra in vad man vill, alltså inga fotofickor
Anteckningsblock för 35 kr, älskar texten!
Bokställ för 169 kr, älskar texten även här!



skolan sätter igångi morgon igen...

... och jag har hittat lite pluggtips som jag fått av någon på ifokus, fiffiga sådana:
  • Börja plugga i god tid - så fort du fått reda på att du ska ha prov
  • Mellan två prov måste du minst ha en dag ledigt från pluggande då du kan hitta på något kul
  • Se till att vara ute i god tid så att du slipper plugga fredagar & lördagar
  • Plugga inte allt på en gång, börja med att gå igenom allt och skriv sedan ner vad du ska kunna. Dela sedan upp det och ta en bit varje dag
  • Dom två sista dagarna innan provet ska endast vara repetionsdagar
Jätte bra tips tycker jag, något man borde börja med kanske? Jag brukar vanligtvis börja plugga två dagar innan provet. Jag ska i alla fall försöka med detta!

Har ni några bra pluggtips?



Fina läppglans

Jag gillar sminkförpackningar som är lite roliga och som piggar upp lite på sminkhyllan!


Dessa godbitar till läppglans har jag, båda är från Kapphal tror jag.


Dessa från Bjuti.se skulle jag vilja ha, gillar retro förpackningarna! Kostar 59 kr för 4,5 ml, ni hittar dom under Hudvård hos Bjuti

Chokladpudding my love

Har ätit tre portioner chokladpuddning i kväll, så jäkla gött! Myser & bekantar mig med dom nya grisarna till Robinson. Efter Robinson så går det en film på fyran som verkar bra, är den inte det så blir det Paradise hotel XL kl 22!
Ha en skön kväll!

Mumma!

Dagens outfit 9-01-10


tunikaUllared, koftaH&M, tightsLindex

Nya grisarna

Sådär nu är göllisarna plåtade :)


Söta lilla Aurora, self pe white (alltså av rasen self, pink-eyed = röda ögon & färgen white)

Gulle Snobben, kastrerad virvel hane med färgen golden. Lite synd att vi inte fick med hela frambenen!

Baskläder

Jag är i stort behov av mer baskläder, detta är vad jag har:
  • Svart kofta
  • Vitt linne
  • Svart bh
  • Vit bh
Skulle vilja ha ett svart linne (längre modell som går att använda till tights), en vit kofta & svarta jeans.


Hittade lite godbitar hos Bubbleroom.com som jag inte skulle tacka nej till!
cardigan 199 kr
svarta jeans från Vila 299 kr
baslinnen 2-pack 129 kr

Vinn en vintergarderob

Fick Chics smaskiga nyhetsbrev nu och såg att man kunde vinna ett presentkort värde 3000 hos Asos.com. Så skynda att vara med i tävlingen & hoppas på det bästa :) Det gör jag, är sämst på att motivera så de går nog åt skogen ;)
Planera blev för övrigt ändrade, jag & morfar tar bilen till Ulricehamn och hämtar upp grisarna där!

Galet

Dagen har vart helt twistad, har bråkat och skrikit på mina föräldrar. Ska åka och hämta två grisar i gbg idag och de hade jag glömt (eller ja struntat i att berätta) så det blev ett himla rabalder. Det har lugnat ner sig nu så vid 18 tiden hoppar jag på tåget mot den stooora staden. Jag som ska spara pengar, detta kalas går nästan på 500 spänn :(
Bilder på sötnosarna kommer när jag är hemma med dom :)

Det här är mina nuvarande gullegrisar :)

Fotografering avklarad =)

Sådär nu är jag hemma efter en mycket rolig eftermiddag/kväll! Fotade en hel del och det blev en del riktigt bra bilder =) Frida bestämde mittbena idag vilket jag var vääääldigt skeptisk till först men de blev bra =) Dock väldigt ovant! Bilder kommer upp här så fort jag fått dem.
Frida hade svart nagellack som jag målade med, första gången jag har svart men absolut inte sista, skit läckert ju! Hennes var från Wet 'n Wild, hittade det hos Nelly och det kostade endast 40 spänn. Torkade skit snabbt & täckte väldigt bra, rekomenderas!

Bilden är presshämtad från Nelly.com

Nelly har grejer dom

Fick Nellys roliga nyhetsbrev idag och hittade denna goding, tre eyeliners + färgade linser för endast 215 kr! Vilket kap, vilket kap. Om jag hade haft pengar hade jag klickat hem paketet med bruna linser på direkten =)


Bilden är presshämtad från Nelly.com

Dags för fotografering!

Jag & Frida ska fota i eftermiddag, eller ja hon sminkar & fotar och jag modellar :) Har ju gjort det en gång förut med henne och nu hade hon massa nya roliga ideer så de ska bli spännande!
Har ju kommit något nytt från västtrafik som heter närtrafik, dom kör billig taxi på landsbygden där det inte går bussar. Kostar 29 spänn att åka in till stan (2 mil), jätte bra grej!! Så har ringt runt och kollat priser & beställt resa, var tvungen att använda eniro först, en del hållplatser hade jag inte en aning om vart dom låg... Haha mitt lokalsinne är ju å andra sidan inte kännt för att vara särsilt bra ;)
Taxin kommer och hämtar mig vid 15.35 och tills dess ska jag hinna städa till grisarna, göra stallet, duscha, packa & laga mat. Skulle verkligen behöva köra Fiona också men tror nog inte att jag hinner det, är ju bara tre timmar kvar!

En bild från förra plåtningen, ser lite rund ut i ansiktet men det är för att kortet blir tagit lite "nedanför mig" då frida blir en bit kortare än mig! Något att tänka på idag är min blick & lite mer varierade uttryck & poser =)

Det går ju som det gör

Försöker få till headern men de gör inte som jag vill, tröttnade på att försöka så sängen är next stop. Får ta tag i det i morgon igen, sen vill jag ju fasen inte ha rosa vid menyn! Haha lär ta ett tag innan jag får det som jag vill, men den som väntar på något gott...

Sov sött!

RSS 2.0