Pälsklingar

Två små söta busfrön!

Dagen har gått åt till att greja med hästarna, mysa med marsvinen och jobba. Måste hoppa i säng nu men det är tusen planerartankar i min skalle så jag vill bara gå lööööööööss, men är nog bäst att krypa ner om jag ska orka jobba i morgon. GODNAAAATT

Home, sweet home

Har haft en underbar vecka uppe i Piteå med två av mina favorittjejer! Vi har hunnit med en massa roligheter som shopping, gofika, stallvistelse, valpmys, båtåkande, mys i bastu med en massa godsaker, vattenskoteråkning, bad, tubåkande, gummitbåtsrace, grillfest, filmmys, utflyttningsfest, dansat rövarna av oss, stekt i solen, segwayåkande, fest & glass i stora lass, Norlie & KKV, Timbuktu osv osv! Bildbomb kommer!

 

Piteå!

Befinner mig cirka 120 mil hemifrån uppe i Piteå. Min mycket goda vän Sofia flyttade ner för två år sedan så nu passade jag & Ellen på att följa med henne upp en vecka, myspys. Jag vill se renar, samer & lappar men har inte fått något napp än... Vi kom upp igår kväll så har inte hunnit med så mycket mer än lite shopping än men det väntar några fullspäckade dagar fram till söndag!

Beauty wanties from Eleven


1. Collistar Double Game Perfect Nails Enamel - Lack i enda änden och glitter i den andra, perfekt för en glitterjunkie som mig!
2. Tangle Teezer utredningsborste - En mirakelborste som reder ut tovor & trassel på stört, hejdå kråkbo!
3. Batiste Dry Schampoo Cherry - Batistes torrschampon är grymma och jag älskar körsbär så winwin!
4. I love... - Flaskorna är ju underbara, att de dessutom luktar mumma är ju ett plus!
5. The Balm Whats Your Type? The Body Builder Mascara - Ännu en fräsig förpackning, allt blir så mycket roligare då!

Visst finns det dagar

Jag och mina två pöddingar!
 
Sitter här och mår allmänt gött med kex & ost plus lite överbliven cupcake chokladfrosting, mumma, och Melissa Horn i högtalarna. Jobbkvällen gick fort, nu återstår bara två pass innan bär av till Piteå i en vecka med mina favoriter. Näe nu ska jag byta en tvättmaskin och sen krypa ner i säng, natti!

Nya fynd

Såhär har jag rännt omkring i stan idag, nytt linne från Ellos och min gamla hederliga jeanväst!
Fyndade örhängen för 30 kr!
Fyndade två små armband för 30 kr!
Superfint bäddset från Ellos, presentkort high five!
Softklänning och tubhalsduk från Ellos, presentkort high five!
 
Tvättar, stryker och försöker packa inför Piteå, kaoooooos. Ska försöka hinna klart med det, städa mitt bombnedslag till rum och fixa lite tidsinställda inför veckan innan jag gasar mot jobbet.

If I was a rich bitch no 2

Godbitar från Nelly, har ni någon favorit? Jag gillar den mönstrade klänningen, de gula shortsen, den gula toppen och armbandet lite extra!

Hands in the air

Jag med två pöddingar på var sida!
 
Längtar tillbaka till ett soligt galet Falsterbo, detta förbaskade mulna väder här hemma börjar bli väldigt tröttsamt. Myser runt med Sofia, Sanna kommer snart hit och då vankas det cupcakes & catch up. Lite jobb i kväll och sen mys- och fotobytarkväll hos Ellen. Jobbar kväll i morgon, 7-16 på lördag och 7-13 på söndag, sen gasar vi upp mot Piteå för att tillbringa en vecka där. 
 

If I was a rich bitch

Eftersom det inte är någon vidare värme i luften så skulle jag gärna skutta runt i jeans i fina sommarfärger!
Har fått dille på blått och fina ballerinaskor, u like it?
 

Mobilbilder

En del av bilderna som min mobil skördat det senaste! Får inte Instagram till att fungera, det är installerat på telefonen nu men det går inte göra något.

what happens in Falsterbo stays in Falsterbo

De senaste tio dagarna har vart hur bra som helst, den sjukaste veckan i mitt liv haha. Vi har hunnit med en himla massa, Takida, rädda en norrman, Norlie & KKV, Uggla, Hoffmaestro, sleepover, massa bilfärd, godaste godiset någonsin, en himla massa fest nio dagar i rad, nattbad med sjuka & roliga personer, sola, havsbad, sandkrig, knäppaste efterfesten ever, hästar, shopping, nudlar, cykelstöld, och en himla massa massa mer. Allt detta med de tjejer som jag gillar mest i hela världen, tack Järnfemman + alla andra underbaringar. Tagga för nästa år!!!!!!! All min teknik håller på att ge upp hoppet så bilder får vänta lite, bjuder på en där jag och Ellen ligger som strandade valrossar.

Forever21

 
Somriga shoppingtips från F21, ta mig tillbaka till London!
Tidsinställt

Herrååå!

Detta blir sista inlägget på 1½ vecka (förutom ett tidsinställt eller två)!
I morgon: Jobb 7-16 följt utav Törebodafestivalen med Sofia (Takida!!!!)
Fredag: Jobb 7-13.30 följt utav Törebodafestivalen med världens bästa tjejer + sleepover
Lördag: Åker till Falsterbo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vi ör borta till söndagen därpå
 
Har efter många om och men lyckats installera Instagram på min telefon så vill ni se en daglig bildskörd utav vad jag gör när det är tyst här så följ mig där, jjennnyys
 


Fatcat!

Vaknade upp som en solstråle till solen, jobbade från 7-13.30 och landade sedan hemma igen. Sitter och fixar med lite allt möjligt viktigt, tvättar, planerar och längtar. Falsterbo närmar sig med stormsteg, är ledig i morgon så tänkte hinna packa då, jobbar kväll på onsdag, jobbar dag på torsdag följt utav Törebodafestivalen, kort dag på jobbet på fredag och sen Törebodafestivalen med sleepover, på lördag förmiddag åker vi till Falsterbo! Ihihihihihihi

You still be in my mind

Hann med att götta mig med Johanna en stund igår mellan arbetspassen på det kommande poolpartyt, missade dock eftermiddagen men kom tillbaka vid 21-tiden. Vad kan gå fel med ett fisknät volleybollnät, pool, ett fläskit PA och massa glada människor? Vid tolv tiden pallarade delar av iväg till Björn Rosenström, hann bara höra 1 ½ låt eller något dock. Landade i Johannas säng vid 6-tiden i morse efter att ha nattbadat, städat, grillat, ballat ur och grejer. Bakispizza och Transformers idag innan jag kröp hem!
Nu är det kaos i mitt mind, i mitt rum, jag är kaos och allt är kaos. Ska krypa ner med Rocket Avenue i lurarna, jobba 7-13 i morgon och sen ta och styra upp allt som behöver styras upp, godnatt!

RSS 2.0