Utah


Landade i Utah vid halv elva tiden i dag, vi bor i Park City på en jätte fin resort. Ska se om jag kan ta lite bilder under veckan hihi. Idag har vi chillat omkring, provat ut skidutrustning, åkt tub i backen och vart ute och ätit nu på kvällen. I morgon bitti ska vi åka för första gången, sjukt nervös. Haha fick en liten chock när våran chaufför började prata svenska med mig nu i kväll, det visade sig att hans föräldrar var från Sverige så han var flytande. Andra gången sen jg kom hit som jag pratar svenska med någon, låter säkert löjligt men det känns så skönt att prata svenska haha, lite konstigt dock. 

UTAH

Är in princip färdig packad, i morgon bitti lyfter flyget till Utah, ska bli så sjukt kul. Resorten verkar jätte bra, blir så exalterad av tanken på god hotellfrukost, lyxservice, underbart landskap osv, får väl se vad jag säger på söndag haha. Ska bli skönt att komma bort lite, mitt huvud exploderar snart av tankar!
 

Sensation

Fick färska bilder på min prinsessa hemma i Sverige idag av min snälla syster. Hon verkar växa som hon ska, fina häst. Älskar hennes ögon, ser så snälla ut! 






Bra helg!

Har haft en så himla bra helg med Glenn; rodeo, massa god mat, filmmys, shopping, manikyr och bara gött häng. Nästan så att jag inte vill skriva det här bara för att det låter så himla illa, men det här är första helgen sen jag kom hit i augusti som jag spenderar utan familjen. Jag har ju haft det svårt med att hitta vänner här, dels för att det inte är några andra au pairer i området och dels för att de flesta i min ålder häromkring är iväg på college. Men jag och Glenn kommer så himla bra överens och klickar, vet att jag har hittat en livslång vän där hihi. Hon kommer hem i början av maj och stannar till slutet av augusti, vi har börjat smida roliga planer för sommaren osv, kommer garanterat kicka ass! Nu taggar jag om för Utah, Salt Lake City, på onsdag morgon lyfter planet mot skidsemester, så himla taggad hihi.
Det är ju dock inte annat än underbart att komma hem, lilltjejen blir jätte glad och myser med mig hela kvällen och resten av familjen har saknat mig och är glad att jag är hemma igen, underbara extrafamilj!

breakeven

Hörde denna på radion tidigare idag, bra kombo!
 
Vad har jag gjort idag då? Jobbat hela dagen lång, nu sitter jag i sängen och lapar coke och smaskar Lindt choklad, med ms huvudvärk som sällskap. Börjar vid elva i morgon så tänkte försöka bränna lite fett innan det, jag är imponerad av människor som äter nyttigt och tränar, hur gör ni? Allt som innehåller socker skriker mitt namn och hoppar in i munnen på mig, och gymmet ger mig fingret typ. Nämnde jag att vi har ett eget fullutrustat gym 2 min från huset, min värdpäron är fitnessfreaks, min värdmamma är personligtränare och hälsofreak (eller ja dom är ju inte freaks men ni fattar)? Och jag weinar över att jag inte kan sluta äta socker eller gå till gymmet, vek, så vek är jag.
På fredag drar jag till Glenn i alla fall och nästa onsdag, om en vecka alltså, flyger vi till Utah för skidsemster, SÅ TAGGAD!

I can´t hear a word you say

Dagarn går i ett här som vanigt, har spenderat helva helgen på ranchen och i söndags var vi på rodeo. I fredags var det ju i alla fall Alla hjärtans dag, presenter till höger & vänster, jag gjorde kalasgoda cupcakes, packade in allt, alla, hundar & hästar för att åka till ranchen. Red omkring i några timmar, lekte lekar, grillade mat och pratade skit, en väldigt bra Alla hjärtans dag med lite eyecandy. Åkte tillbaka hem på lördagen, åkte och shoppade lite med M och sen gick vi på Endless Love, den var bra! Igår var vi på rodeo i San Antonio (barelracing, tjurridning, ridning på glana hästar, roping, barn som red på galna får osv), Pitbull kommer dit på onsdag, vill se han!!! Efter rodeon drog vi till lakehouset och hängde lite, sen hem och titta film. Idag har barnen vart lediga från skolan så vi har hängt här hemma. Camp fatburn har satt igång idag, dags att komma i beachform!
Mina goda cupcakes!
 Rodeo!

Nu är det minder än två månader tills min bror, Ellen, Sofia & Johanna kommer, wihihihih längtar så mycket! Tror att tiden kommer gå sjukt fort, har en del roliga saker på G innan...
Till helgen ska jag åka till Glenn, hon går på college fyra timmar härifrån och bor på en stor ranch (dom är sadelmakare och har runt 100 hästar). Vi ska rida, gå på rodeo och sånt roligt!
Nästa onsdag åker vi till Utah för att åka skidor i fem dagar, ska bli så kul! Hoppas att jag klarar mig oskadd bara, vore ju ruttet att åka på gips i x antal veckor...
Andra helgen i mars ska jag ut med mina värdpäron och deras kompisar, dom har hyrt ett bord med bänkar som man trampar runt på och åker från pub till pub haha.
Fjärde helgen i mars fyller jag 21!! Blir som att fylla 18 igen typ hihi, vet inte riktigt vad som händer men något roligt ska vi dra ihop! Ett poolparty i lakehouset hade ju vart rätt grymt hehe. 
Första helgen i april fyller två av mina värdbarn år, på samma dag haha, så då blir det kanske camp på ranchen eller något liknande. OCH TVÅ DAGAR SENARE KOMMER MIN BROR, FYRA DAGAR SENARE KOMMER MINA BRUDAR!

halvtid

Igår var det sex månader sedan jag åkte ifrån Sverige, familj & vänner för att åka till ett nytt okänt land på en annan kontinent och tillbringa ett år med en familj som jag aldrig hade träffat förut. Låter rätt skrämmande nu i efterhand men ord kan inte beskriva hur glad jag är att jag gjorde det eller hur tacksam jag är för min underbara, roliga, kärleksfulla extrafamilj! Så igår betöd det väl troligtvis halvtid, fattar inte vart tiden har tagit vägen? Jag tror att det sista halvåret kommer gå ännu fortare, skrämmande. Jag är dock inte helt hundra på om jag ska åka hem i augusti eller stanna lite längre, har fortfarande 2 månader på mig att bestämma mig.

Mmmmmm

 
Sitter typ i tårar, Ultra sket sig precis fullständigt, hade ändå lite hopp förut men nu är det helkört. Kan ju dock inte låta bli att le när jag ser den här bilden hehehe. Visste att det skulle komma en tvåa förr eller senare men nu händer det!

godnatt

 

turistat


Helgkursen är avklarad vilket känns väldigt skönt, måste dock komplettera min inlämning lite men det hade jag på känn. Igår åkte vi runt och turistade, idag hade vi klasser (roliga & givande), jag såg ju verkligen inte fram emot den här helgen men det var betydligt bättre än förväntat. 4 av 6 credits tagna, tjoho!
Favvolåten går på repeat, vet inte varför jag gillar den så mycket men har lyssnat på den i säkert fem år, repeat efter repeat efter repeat. Och han gör den så mycket bättre än Robyn! 18374939393 tankar i huvudet just nu, ska fösöka somna och ladda om för ny vecka.

Endless Love

Är så himla förväntansfull på den här filmen hehe, har väntat länge på att det ska släppas någon ny bra lovestory och den här verkar väldigt lovande (och har snygga skådespelare). Den släpps på Alla hjärtans dag, can´t wait! 

privatflyg ja tack

Trivs löjligt bra i nya naglarna, känns våriga & fräscha! Haffade ett nytt träningslinne i fräsig färg igår, löjligt billigt hihi.
 
Är så sjukt frustrerad just nu, hittade en asgo tjej att åka till Ultra med. Vi bestämde oss för två dagar sedan eller något att åka men vi kunde inte boka biljetterna än, hittade i alla fall ett billigt boende som vi bokade (gratis avbokning om det inte blir något). Nu sitter jag och kollar flyg och alla ha stigit 100 dollar minst, PALLA. Känns inte som att det är meant to be att jag ska åka dit...

Nya naglar

Nytt nagelställe, försökte ännu en gång att få till som ovan.
Så här slutade det, nagelstället tyckte att det var likt, jag tänkte för mig själv "eeeh jaha".
 Så jag tog saken i egna händer, köpte ett nytt lack och smetade på, så mycket bättre. Så nu har jag shellack underst och vanligt glitter på men det funkar väl det med. Dom är dock mer åt det turkosa hållet, nöjd är jag i alla fall!
 

Ultra


Har hittat två svenskar som är sugna på Ultra, hoppas hoppas hoppas att någon av dem hänkar! Bokade precis in en lunchdejt på torsdag men en svensk tjej som jag hittade för ett tag sen, ska bli så roligt, kommer kännas konstigt att prata svenska igen haha. 

stay alive

Pallrade mig motvilligt till gymmet och åh vad gött det var, körde 25 min med T25, cardio & core. En lång dusch med en ny hårinpackning och girlytime på det och allt kändes genast mycket bättre. Hängde med la familia och kollade lite fotball ändå, fick massa kärlek av lilltjejen, älskar henne till månen & tillbaka, underbara unge. Ovan ser ni några nya toppar, nytt träningslinne och en skidjacka, skidresan närmar sig wiho! I morgon väntar en tidig och lång dag så snart är det sovdags, godmorgon Sverige.

blue waters in your eyes

Ligger i sängen efter en lång helg, i fredags åkte vi till lakehouset för det var målare i huset, gick ut och käkade på kvällen och sen åkte jag och jagade vildsvin med Glenn. Första gången jag åkte med dom och det var spännande haha, tyvärr blev det inget vildsvin den här gången men vi lyckades hamna uppe i ett träd och lite annat roligt. Kom hem på fram på småtimmarna, sova några timmar och sen hugga in på de där skoluppgifterna. Men jag hann klart i alla fall, eller ja gjorde väl inte mitt bästa men strunt samma förhoppningsvis. Hade barnen igår kväll, åkte tillbaka till huset idag, körde min värdmami till flygplatsen, hämtade lite grejer hos Glenn och sen har jag spenderat min tid i sängen. Drömmer mig bort på Weheartit och försöker samla kraft för att gå till gymmet, är ju så jobbigt att sätta sig i bilen och åka i 40 sekunder, ja. Idag är det Superbowl här, amerikansk fotbollsgrej, så de andra sitter bänkade framför tvn men jag tror att jag skippar haha!
 

RSS 2.0