Lite vårnyheter

Rosa fina underkläder. Enkel topp med lite fina stenar på axlarna. Blommiga jeans (fattar inte varför jag gillar dom, inte alls min stil haha). Snygg klänning. Det är ju synd att jag har shoppingförbud och har nödvändigare saker att lägga pengar på!

Toppkampanj hos Nelly

Nelly kör en kampanj idag med utvalda toppar till lite lägre pris än ordinarie, klicka HÄR för att komma dit. Jag klickade hem den guldiga paljett bustiern för 49 kr nu, gratis frakt desutom!

fullt ös medvetslös

Dom senaste dagarna har rusat förbi med jobb och massa annat, i lördags var jag, Sofia & Ellen och kikade på Johannas spelning innan vi handlade käk och våldgästade Johan, matlagning och film myspys. Annars har jag mest jobbat, vart i stallet, vart ute och flängt och grejat med mitt nya rum!

Tapeter

Mormor & morfar är här och tapetserar idag, halva rummet är klart nu ungefär. Ovan ser ni min nya tapet (vet inte vad det är för rosa fläck i mitten, kameran spökar), fin va?
Har slipat lite på mitt lilla bord som har stått begravt i mitt rum, det ska bli vitt & fräscht på nytt. Har tänkt att sätta in det i det nya rummet sen och ha lite fina saker på, ni får se när det är klart hihi.
 
Nu ska jag hoppa ut och mocka innan det är dags för hoppträning i kväll!

elk

Intensivdag, jobb 7-16, hjälpa gammelfarmor, handla hästfoder, ha US-möte osv. Har hunnit med en pratstund med Ellen, vi pratade om livet och allr där till, djupt va haha, mycket välbehövligt och humöret känns bättre! Kom ut till stallet lite efter 22, tränsade och tog en barbackatur i mörkret, bästa avslutet på en stressig dag. Nu lär jag sova gott hihi!
Pappa har lagt klart golvet i mitt nya rum nu så i morgon kommer mormor & morfar för att tapetsera, wihoo!

Well hello beauty

Titta vad som landade i min brevlåda idag! Tokälskar den vassa urringeningen i både fram & bak woop woop

Au-pair fix!

Har suttit och knåpat med ansökningen för au-pair i en timma eller två nu, den börjar närma sig klarhet wiho! Ska inte åka förens i augusti men man bör vara klar med ansökan ett halvår tidigare för att man ska hinna matchas med en familj som känns rätt och hinna fixa saker som visum, hälsoundersökning, internationellt körkort med mera.
Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag skuttar ut till stallet för att rida och fixa innan jag börjar jobba!

Sorg

Just nu sörjer jag lite extra över att jag är totalt värdelös på att gå i klackar och att jag har shoppingförbud, Nelly har nämligen en skorea som inte är fy skam!

Filmtips!

Hann med en och annan film när jag var sängliggandes i förra veckan så tänkte tipsa om några sevärda!
The house bunny
Handlar om en playboytjej som blir kickad ur playboyhuset så hon tar sig an att bli husmor i ett studenthus för att slippa sova på gatan. Tjejerna som bor i studenthuset är retards, men playboybruden hjälper dom att bli populära, lite snyggare och hjälper till att rädda deras studenthus. Helt klart sevärd om man gillar dumma blondiner och blåsta kommentarer, jag skrattade ihjäl mig. Äääääälskar lantistjejen hahahahah! SE DEN
A little bit of heaven
Handlar om en tjej (Kate Hudson) som får cancer, i samma veva blir hon kär. Jag lipade mig igenom hela filmen typ, jätte hemsk samtidigt som den var rolig (Hon drev typ om allt fast det egentligen va soooorgligt). Väldigt bra förklaring känner jag, men den är i alla fall vääääldigt sevärd så SE DEN! Roses are red, violets are blue, I have asscancer, now you know too
When in Rome
Handlar om en lady som lever för sitt jobb, träffar värsta puddningen, tror att han är kär i henne på grund av en förtrollning blablabla. Helt klart sevärd, rätt rolig och han är ju SNYGG!
 
Tucker and Dale vs evil
Ett gäng ungdomar åker ut och campar, i närheten har två lantisar sin sommarstuga. Lantisarna räddar en av tjejerna som faller i vattnet och blir medvetslös, hennes kompisar tror dock att dom har kidnappat henne. Dom ska frita henne med det går inte riktigt som dom har tänkt sig. Jag såg den två gånger på två dagar och skrattade lika mycket båda gångerna, men se den bara om du har lite brutal humor. Gillar du inte död & blod rekomenderar jag den inte!

Lördag

 
I lördags överraskade vi Ellen med en hyrd relaxavdelning, hon fyllde år hihi, vilket var super mysigt och uppskattat. Så vi satt där och hade det gött i två timmar innan vi svirade om och korkade upp, drog vidare till Skövde några timmar senare. Jag har ju alltid time of my life när jag är med mina godingar men febern och den dåliga musiken dödade mitt mood lite, mådde dock bättre igår trots att jag trodde att jag skulle må tusen gånger sämre haha.

Det börjar likna ett rum

Nu börjar man äntligen se att det är ett rum, golvet ska läggas på och tapeterna ska upp, sen är det bara lite småpill kvar. Vet inte i hur många år jag har väntat på det här nya rummet haha?! Det är dubbelt så stort som det jag har nu, ska bli skönt att kunna röra sig utan att vara rädd för att subba ner något. Plus i kanten är att det ligger en garderob i anslutning till rummet som ska bli walk in closet, när den blir klar är en annan femma!

OTH när det är som bäst

Var sängliggandes hela dagen igår så började kika på OTH för typ sjätte gången haha, världens bästa serie. Hoppade dock in i säsong fyra, en av de bästa!
 
 
Avslutade sedan kvällen med ett gäng hunkar!
Sjukskriven från jobbet både igår och idag men mår något bättre idag, måste in till stan och ta ut antibiotika till den lilla grisen så får försöka att fräscha till mig lite och sminka över mitt sletna ansikte, good luck!

Alive

Överlevde jobbkvällen men nu vill jag mest bara dö, sängen nästa!
Det enda som kan pigga upp är om en hunk kommer på posten i morgon, går det att beställa någonstans tro?

Snörvel

Usch, har dragit på mig tidernas förkylning, inte så himla bra timat när jag jobbar sex dagar den här veckan. Jobbade kväll igår och det kändes som att jag hade jobbat dygn efter det ungefär, helt slut! Har suttit och pillat lite med au-pair ansökan nu på förmiddagen, jag börjar närma mig slutet men har några "tunga" delar kvar. Nu ska jag slänga ihop något att äta innan jag släpar mig ut i stallet. Kvällsjobb idag igen vilket känns skönt, vet inte riktigt hur jag ska orka upp i morgon bitti...
Lite uppiggande bilder från mitt Weheartit-konto, följ här hihi!

Nelly

Lite smått & gott från Nelly som gärna får flytta in hos mig!

Insanity

Insanity igår var för jäääääkla bra, Dada Life avslutade och FY FAN VAD BRA DOM VA! Nu är det bara att ladda om för i kväll, Knife Party avslutar idag så det lär ju bli ett grymt avslut hihi.
Mina sparkel naglar, lööööve!
 

Victoria's Secret till Sverige!

Victoria's Secret kommer att öppna butik ute vid flygplatsen i Arlanda i vår, wihoho. Som jag har längtat efter att de ska öppna i Sverige, någon mer tro? Jag lär ju hänga på låset!

round and around

Ska röra ihop lite chokladpudding, plocka in hästar, duscha, däcka med True Blood. Jobbat halva dagen, vart ute och galopperat med hästen, bästa medicinen mot själen, bokat biljetter till Insanity med mina favoriter, lyssant sönder Rihannas fina och lite så!
 

Shopping

Tog med mig lillayster och mötte morfar för att åka iväg på lite hästshopping, råkade smita in på Ur & penn också. Haffade två godbitar för 20 kr st, kap. Nu ska jag ge mig ut i det otrevliga vädret på en powerwalk innan det vankas lite mat, dusch och True Blood.

kvällsmys




Hemma igen!

I onsdags åkte jag till stan direkt efter jobbet och sprang lite ärenden och sen plattan i mattan till Sofia. Hon jobbade så passade på att ge henne en liten födelsedagsöverraskning och städade hela hennes hus, den lilla grislisan haha. Sen kom Johanna så hade vi lite förskotts firande av Sofia innan vi däckade i sängen.
 
Klockan ringde vid fyra i torsdags morse, upp och fixa en massa och vid sex var vi påväg till Lindvallen, super fint väder och en riktigt fin stuga. De andra drog till backen och jag tog mig en tupplur innan jag fixade maten, dom kom hem, matdags, lite drickande, killarna drog vidare tidigt, vi tjejer ballade ur totalt, killarna saknade oss och kom hem, restrerande tre kommer upp, sovdags.
 
I fredags var några i backen men jag & ickeåkarna kikade på film och sov innan vi drog upp till afterskin, hem och laga mat och fixa oss, förfesta, vänta på taxijäveln som aldrig kommer, tillslut får jag tag på en annan så vi hinner dansa en timma på Harrys i alla fall, hem och basta.
 
I går drog vi till äventyrsbadet och var där halva dagen, det var betydligt mindre än vad vi trodde men bra var det. Hem och vila och äta innan det var dags att knäcka igen, drog till Harrys vid tolvtiden och dansade jävel i några timmar innan vi fick vänta på taxin i oändlighet igen.
 
En kicking-ass resa med världens härligaste gäng!!!

RSS 2.0