Wargrun

Idag började jag vecka två på Ida Wargs Wargrun, förra veckan gick bra men började som vanligt i sista stund (fredag) och orkade inte springa igår så missade ett pass. Efter jobbet idag åkte jag & Malin till Holmen för att måla så när vi var klara så körde jag första passet istället för att åka med Malin hem, fem km blev perfekt, hoppade cool down. Nu är jag lagom frusen och go, vädret är så tråkigt. Nu ska jag gå ut och ta in Sensation för att mysa lite med henne!

Återföreningshelg

Carro skulle kommit till mig först i söndags men sen ringde den lilla luringen lördag kväll och sa att hon skulle komma edan då, höll på att tuppa av utav glädje. Jag åt och kollade film med Malin, Emelie & Lovisa och sen ko Carro vid niotiden, så pimplade vi vin och pratade massor. Åkte in till Olearys med min bror och Sara, drack gott och träffade killarna. Super rolig kväll med massa skratt och bra sällskap! Igår var vi måttligt slöa så vi låg i soffan och pratade hela dagen, åkte och hämtade pizza och sen cyklade vi en mil. Rätt sjukt att vi träffades i stora USA, klickar hur bra som helst och bor 1 1/2 timma ifrån varandra nu, så lycklig & tacksam för det!
 

Födelsedagsfirande

Smygstartade födelsedagsfirandet i lördags kväll med tjejerna, vi åt & drack gott hos mig på kvällen och spelade spel. Några av oss slirade in till stan en sväng och sprang på lite gamla bekanta ansikten på Olearys.
Igår eftermiddag kom släkten hit på våffelkalas, smaskens! Så nu var det inte så mycket över till min riktiga födelsedag haha. Har inte gjort så mycket än, legat på soffan och läst Solo. Såg att Ida Warg kör igång en springutmaning, den ska jag haka på! Idag är det ett år sedan vi spenderade helgen i lakehouset, åkte och åt på eftermiddagen i Gruene. Tiden går fort!
 

this

Har vart hemma i två veckor nu, och det känns som att jag aldrig har vart iväg, så konstigt. Kan inte sätta fingret på vad det är men är inte särskilt tillfreds med tillvaron nu, kanske är det bara förändringarna som ställer till det. Har i alla fall börjat jobba den här veckan, på mitt gamla jobb. Jobbar på med Sensation, hon sköter sig galant än så länge. Annars händer det inte så mycket, kryper riktigt i kroppen på mig men vet inte riktigt vad det är. Förhoppningsvis får jag ro så småningom  och börjar känna mig mer tillfreds. Blir nog en flytt fram i maj i alla fall, det är väl alltid något.
 

Tillbaka i Sverige

Har vart hemma i Sverige i sex dagar redan, fattar inte vart tiden tar vägen! Skidsemestern var hur bra som helst, bästa avslutet på mina 19 månader med familjen. Att säga hejdå sen var jobbigare än jag trodde. Skönt att vara hemma på ett sätt men saknar dom så mycket redan...
Har i alla fall hunnit med att skritta på Sensation en gång sen jag kom hem, den känslan alltså! I fredags hade mamma gjort välkommenghemfest med jultema, jag missade ju den här julen på grund av min blindtarmsoperation. Så det var juldekorerat, julmat och så fick jag julklappar. Sen blev jag kidnappad av tjejerna och iväg förd, dom tog mig till överraskningsfest med bästa gänget, roligt att träffa alla igen, jätte rolig kväll som slutade med hemmafest, bästa! I lördags hade mina föräldrar S-fest som jag & Sofia gick på, vi var utklädda till sextiotalister och dansade hela kvällen lång, rooooligt.
Idag är det jätte fint vårväder ute, jag har inte orkat göra så mycket än dock, Släppte ut alla hästarna i morses och sen har jag städat & tvättat. Funderar på att ge mig ut och springa lite, har några hästar som ska motioneras i eftermiddag och så fyller mamma år så vi ska fira lite i kväll.
 

RSS 2.0