Skyscraper


Har vart ute och gått/joggat lite och vart på gymmet en snabbis, ingen jätteinsats  men som min värdmamma sa är det bättre än inget. Hon är förövrigt grym, tycker jätte mycket om henne! Hon är inspirerande som person, vi skrattar åt samma saker och hon är genomhärlig. Vi har vart ute och ridit ihop nu i eftermiddags och pratat om lite av varje, hon visade mig några nya ridvägar också. Jag är super tacksam över hur jag har det i Sverige med mina ridvägar, jag kan rida vart jag vill och när jag vill, in princip, och variera turerna i oändlighet. Här får man bara rida på sin egna mark så det blir inte så mycket variation, vilket är lite tråkigt! 
Nu ska jag ta en dusch och knalla ner med datorn och fixa lite, kasst att inte wifit räcker hit upp. 


Sista avsnittet av OTH

Kollade precis klart OTH, lite sorgligt att ha sett det sista avsnittet, som för övrigt var väldigt bra! Har säkert sett de sex första säsongerna sex gånger haha, så bra. Men favorit paret saknas, tycker åtminstone att de kunde kommit tillbaka i sista avsnittet! 



Nya fynd


Topp - XOXO
Topp - American Eagle Outfitters
Jeans - Hollister
Juicy Couture

Shorts - Hurley
Sporttopp - Victoria's Secret

Nyckelring - Juicy Couture 
Schampo & värmeskydd - Bed Head & Schwarzkopf
Dator - Asus

Allt är köpt på någon av alla outleter i San Marcos. Riktigt bra priser på allt, borde egentligen köpa på mig och sälja till Sverige hehe! Något ni gillar?  



I want to do bad things to you


Ligger och kollar True Blood på datorn jag köpte idag, gött. Har träningsverk i benen efter allt gående idag haha, visar mina shoppingfynd i morgon. 
Mamma hade skickat Solo till mig som kom idag, lycka!!!

No fear

Jag tror att alla behöver ta sig en tankeställare ibland, på vad man prioriterar, vad man har för drömmar & mål, platser man vill se & uppleva osv. Våga ta chanser för dom kommer kanske aldrig igen. Våga prova nya saker, det värsta som kan hända är att man misslyckas. Våga bli kär. Våga visa sina känslor. Våga avsluta relationer som ger mer negativ än positiv energi. Vårda sina relationer med vänner och familj, visa uppskattning och ta tillvara på varje dag för den kommer aldrig igen. Prioritera saker som får dig att må bra, har du helst en förmögenhet på banken eller massa underbara & galna minnen med dina vänner? Livet är för kort och skört för att ångra något, och man ångar bara det man inte gjorde!
 Jag har haft världens bästa sommar med världens bästa vänner. Nu sitter jag ett halvt jordklot bort och uppfyller en dröm. Även om jag saknar min familj och mina vänner så att hjärtat nästan går sönder ibland så vet jag att dom bara är ett telefonsamtal eller en flygresa bort. Så en liten uppmaning till er där ute, våga ta chanser, uppfyll era drömmar, låt era känslor spira, våga släppa taget och stå på egna ben, för ni ver aldrig när livet tar slut eller tar en tvär vändning!

Intervaller


Hittade den här hos Anja häromdagen och skulle testa den idag, halverade dock allt för att jag är i så sjukt dålig form. Ändå gav jag upp efter tio minuter, då hade jag ändå tagit en liten paus hahahaha. Pinsamt dålig form mina vänner, dags att börja ligga i lite kanske. Jag gav inte direkt mig själv de bästa förutsättningarna genom att sova länge så det hann bli varmt ute, typ 30 grader, välja den vägen som går uppför hela tiden och inte ta med något vatten. Gick till gymmet för att dricka ikapp vatten och njuta av fläkten, tog mig lite i kragen och gjorde några snabba övningar och stretchade, kände för att krypa till huset, lagom rolig uppförsbacke dit. Kan ju inte annat än skratta åt mig själv!

Quote




Jenny i tre delar




Har hunnit med en snabb liten shoppingtur i San Marcos i kväll. Hade dock bara två timmar på mig så gick mest runt som en yr höna istället för att vara lite effektiv. Lyckades hitta ett par jeans inne på Levis tillslut, svarta skinny, mina svarta favvojeans blev utsatta för Ellens fyllevåld så jag har pensionerat dem till ridjeans här. Spanade in ett fint armband på Juicy Couture som jag nog ska investera i senare! Men får nog viga en heldag till shopping snarast, garderoben ekar tom.

Hösten smyger sig på...


...mina naglar även om det fortfarande är 35 grader och sommar här hihi. Hittade en fin mörk plommonlila nyans från Essies höstkollektion, dock svårfångad på bild hehe! Essie - 388 Vernise 


Turtel


Hittade den här lilla sötnosen när vi var ute och red på ranchen igår, han blev rätt arg när jag plockade upp honom haha. Vi red runt i den fina omgivningen, såg rådjur och ekorrar om vartannat, njöt av solen och hade det gött. Jag blir alltid lika imponerad över vad hästarna gör med mitt humör, allt känns lite lättare och hjärtat & själen ler ikapp. Hästryggen är definitivt bästa platsen att befinna sig på oavsett humör, men speciellt om man är stressad, behöver tänka eller är ledsen. Nog med nördpratet, jag har det bra här på alla sätt och vis. Det enda jag saknar är familj, vänner och mina djur hihi! Jag hade kunnat ge väldigt mycket för att få krama om min gammelfarmor just nu!



Sötaste valparna!!!

Hotellweekend



Spenderar torsdag till lördag på hotell, roligt hotell med pooler och vattenrutschbanor och grejer. I morgon kväll ska jag på au pairmöte igen, tänkte hinna shoppa lite innan dess. 

18 september

Fick en chock när jag kollade min almanacka idag, 18 september!!! Vart har september tagit vägen? På söndag har jag vart borta i sex veckor, fattar inget. 

Myskväll deluxe idag!

Shop until you drop


Har suttit och funderat ut och skrivit ner vad jag behöver shoppa. Garderoben ekar typ tom här istället för att välla över som den gjorde hemma. Tog bara med mig de plagg som jag använde mest och packade ner resten i flyttlådor. Så har sparat tre veckolöner nu så ska ta mig till San Marcos i nästa vecka för att undersöka outleterna lite mer noggrant. Antar att ni i Sverige har börjat inviga det mysiga höstmodet?

HAHA






Att tårarna faller som regndroppar gör




Behövde skingra tankarna lite så tog en promenad tidigare i kväll, sammlade på mig några fina blåmärken igår som ni ser haha! Skulle ridit en sväng förut men det kom värsta regnovädret och åska så det slutade med att vi blev dyngsura och fick släppa ut hästarna igen. Det regnar fortfarande,vilket är bra för det är så himla torrt, och himlen lyser upp av stora blixtar emellanåt, ganska mysigt! 

Vattenskidor

Haha idag skulle min gulliga familj försöka lära mig att åka vattenskidor, och efter några försök så gick det faktiskt. Jag såg dock ut som en gammal tant när jag åkte, framåttippad med kutrygg haha! Men dom sa att de flesta gjorde så i början när dom åkte så det kommer väl. Haha dom är så goa, spelade in en video när jag åkte och dom hejjade på för fullt! 


 Annars har veckan vart rätt fullspäckad med mycket jobb. Har vart förbi outleterna i San Marcos en snabbis, fastnade inne på Victoria's Secret. Helt sinnessjuka priser, fick en bh, två trosor, en lotion & en duschcreme för 280 kr!
Ska dit någon mer dag när jag har lite mer tid! 

Presenter

Min familj kom tillbaka från Disneyworld idag, skönt att dom är hemma igen, har saknat dom! Jag fick en gullig liten Simba som jag kan kramas med på nätterna och en fin mugg med Tingeling på. 

Valpis

Hur gullig??? Idag har jag vart med D på ranchen för att mata rådjur, spana efter coyotes, klappa hästarna och gulla med valparna. Haha och så var det en kossa som hade brytit sig in på något konstigt sätt så vi letade efter ett kryphål i typ hundra år. En rolig dag!! Har skypat med Sanna och Ellen också, välbehövligt. Kikade Hunger Games, tvåan kommer i November wihi, drog till mataffären, letade mig ut till lakehouset, gjorde goooo baconsallad och nu slötittar jag på Taken 2. I morgon kommer familjen hem igen, saknar dom!

Same love

Kom precis till lakehouset så ska hoppa ur klänningen och i bikinin! Blev ingen ranch idag så har inga direkta planer, slappa vid poolen i några timmar tills M slutat, vi ska gå på bio eller hänga lite här. 
 

Nytt lack!

 

Feeeeeling goooood

Ligger och degar framför Bad teatcher efter en dag i lakehouset. Slappat deluxe och skypat med Johan och Markus med bild för första gången sen jag åkte, wihi så himla skönt att se dom igen!!! Organiserade grabbarnas garaderober igår och en av tjejernas idag, jag som tyckte att jag hade mycket kläder, men nu är jag nöjd och det är ordning och reda (tills dom kommer hem igen haha). För övrigt så är det skönt med 37 grader och sol hihi! 
 
 
 
 

Page baby

Hade det inte vart för att jag är en sån fegis så hade jag nog provat att klippa page! Men jag behåller nog mitt tråkiga hår och hoppas på att det växer en bit till.
Jag har haft en skön dag vid poolen (fått lite välbehövlig färg) men är hemma nu igen. Ligger och kollar Top Model och njuter av mitt eget sällskap haha. I morgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, på lördag ska jag nog åka med D till ranchen för att mata rådjur, gulla med hundvalpar och klappa hästar. Sen skulle jag tro att jag drar till lakehouset igen beroende på vädret!
 
 

Nytt!

 
 
 
 
 
 Och inget kostade över 70 kr, high five!
 

Ledig!

La familia åkte på semester idag så jag är in princip ledig tills på tisdag. Började morgonen med en liten powerwalk och gick till gymmet sen, har det så bra så att familjen har ett eget gym 300 m från huset. Haha hittade en video, brazil butt lift, höll på att garva ihjäl mig när jag körde den och såg mig själv i spegeln haha. Sen gjorde jag en smoothi, fixade lite disk och tvätt, organiserade lite i barnens rum (mitt enda mission medans dom är borta) och sånt. Sen plockade jag upp M så visade hon mig de få affärer som finns i Seguin. Nu är jag i deras lakehouse så hoppas på sol i morgon så att jag kan sola och bada lite hihi.
 
 
 
 

Essie

Klagar ju inte när Essielack kostar 50 spänn, 1/3 av priset i Sverige!
 

RSS 2.0