Paket från Eleven!

Hämtade mitt paket från Eleven.se igår och det innhöll följande:

Nagellack 39 kr

Solskydd 39 kr/st

Lite prover som de skickade med! Fattar dock inte vad mittengrejen är, inte hårfärg väl?!
+ lite vaxgrejer, aj aj aj

Last days

Dator användningen har vart väldigt liten de senaste dagarna då det har blvit ur gött väder! Jobbade för första gången igår och det gick bra. Kastade mig till Borås för att köpa en kamera (gillat den skarpt!!), sprang i några affärer och kastade oss in på Nelly outleten. Alla som kör bil i Borås måste fått ditt körkort i ett cornflakespaket eller något, blev rosenrasande på kratterna.

Några timmar försent anlände jag & Sofia till Ellen, förfestade och tjötade och sen vidare till Måndax i Lidköping. Var en av de roligaste utekvällarna helt klart och vi gick loss. Skönt att vara på ett ställe där man inte känner några andra haha!

Ni ska få se mina fynd och lite paket & roligheter så småing om, nu ska jag snart sova!


Tävling!


Tävla HÄR

Idag har jag vart änna effektiv:
  • Kört Fiona
  • Ridit Sushi samt klippt manen på damen
  • Tvättat på huset och solat, två flugor i en smäll
  • Fixat i mitt blivande rum
Gillar känslan av att känna sig lite effektiv emellanåt! Nu ska jag kasta mig in i duschen för att ta ut Hanna på bio och mat som försenad present med några underbara tjejer till. Ska äntligen få träffa Ellen efter tre månader utomlands, pratade med henne i telefonen förut och det va så härligt att höra hennes röst igen hihi

The Reaping

Jag och Emelie tog en promenad förut i sällskap med hunden och katten, vi slutade upp i min soffa framför The Reaping. Läskigaste filmen jag sett på länge, skrek rätt ut en gång och det händer inte ofta. Slutet var dock lite sådär men överlag så är den verkligen sevärd!
Bildkälla

F@§%%%&&%##/++

Vad är det för idiotisk bio som har stängt samma dag som det är preimärdatum?! Jo det kan jag tala om för er, Skövdes Saga biograf. Visst att det är midsommardagen men än sen, blir så irriterad... Jaja då har vi något att fördriva tiden med i morgon kväll, i kväll blir det svårare. Måste göra en massa saker egentligen men är helt avslagen. Börjar jobba på måndag och jobbar fem dagar den veckan och sen drar vi till Falsterbo så egentligen har jag en hel del att förbereda men det tar vi en annan gång!

Midsommarafton blev mysig med en massa god mat och roliga lekar!
bildkälla

Midsommar outfit #1


Har vart och ätit hos min söta gammelfarmor och nu funderar jag på om jag ska orka gå ut och rida, gick inte att få tag på madamen i förmiddags... Eller så ska jag göra en midsommarkrans kanske! Ska inte göra något speciellt i kväll direkt, jag & Emelie ska hänga med våra föräldrar som på gammla goda tiden haha. Har lovat att vara fyllechauffis åt min bror också så det blir en lugn kväll. Laddar för Ellens hemkomst och Måndax istället!

Bootsa din kroppsbild!

Vet att det är många som får ångest när sommaren kommer och det är bikinidags, här kommer lite tips som är mycket trevligare än den där ångesten!

Det du gillar... - ... ska du fokusera på! Strunt i de negativa tankarna som kretsar kring vad du inte gillar med dig själv och uppmäksamma de delar på din kropp som du gillar. Exempelvis:

Håret:
Fixa till någon läcker frisyr som drar blickarna till sig, behöver inte ens vara något avancerat. Eller låt det vara som det är och spruta i lite saltvattenspray för en snygg finish. Jag tycker att håret gör väldigt mycket till utseendet så ett tips är att se till att ha fräscht hår utan slitna toppar!
Ögonen: Våga färgglada skuggor som framhäver dina ögon och dess färg, tycker du att det känns kladdigt med skuggor i värmen så dutta på lite highlighter/glitter i ögonvrån och vid ögonbrynet. Öppna upp ögat med en mascara!
Midja/mage: Magtröjan är ju en riktig höjdare i sommar så se till att utnyttja den!
Ben: Vad passar bättre än kort korta shorts på sommaren som framhäver dina fina spiror? Eller klackar, benen blir dubbelt så snygga direkt!
Weheartit & moi


Photoshop... -
... är ju garanterat inblandat när man ser alla dessa reklambilder. Tror att alla har sett någon före och efter bild vid retuschering och ja det är väl inte många likheter kvar på efterbilden. Sen finns det såklart naturliga foton också! Men försök att inte stirra er blinda på diverse felfria modeller, de är inte så felfria som de ser ut.

Din kropp... - ... är till för att användas! Tänk på allt roligt du kan göra tack vare att du har en fungerande och frisk kropp, det är långt ifrån alla som har. Med de tankarna så känns inte komplexen lika viktiga längre.

Du är inte... - ... ensam om att ha komplex och skavanker, alla har det! Men utan våra små skevheter så vore vi inte oss själva eller hur? Det är som som gör oss personliga! 

Utstrålning... - ... är A & O! Den så kallade ideal tjejen som är tråkig som få eller en lite mer mänsklig tjej som har en fantastisk utstrålning? Jag väljer den sistnämnda! Ni vet väl lika väl som mig att även om en person inte ser "perfekt" (medias tolkning av perfekt) ut så kan den personen vara så fruktansvärt fin; leenden, skratt, rörelser, röst och så vidare är så mycket mer än ett utseende.
weheartit

nytt!


Uppdaterade mig lite inför Falsterbo idag:
Makeup remover Nivea - Var någon ny som skulle funka jätte bra på vattenfast mascara. Lindex 50 kr
Necessär/väska - Finare färg i verkligheten, kommer användas som väska. Lindex 50 kr
Mascara Lumene - Vattenfast mascara, har provat den lite snabbt och den verkar helt okej. Lindex 70 kr (kampanjpris) hade dessutom 20 % på hela köpet, score
SPF 30 & After Sun - Ett måste för att inte bränna sig vid havet, + för de fina förpackningarna. Ö&B 50 kr/st

Beställning samt grymt erbjudande!


Klickade hem denna jacka från Ellos rea, var bara read till 399 kr men hade en rabattkod med 50 % så fick den för 200 kr, ett kap. Får se hur den är i verkligheten, ska tydligen vara svartare vilket är bra, den hade fått lite olika recensioner. Finns i andra färger och de hade ännu bättre pris. Gillar man Ellos på Facebook så ska man tydligen få fri frakt
Fick ett bra erbjudande på mailen om 50 % på ett par valfria skor hos Halens, gäller dock bara tills i morgon. Ange koden 7095, de har bland annat Converse så det går att fynda rejält.

Nya skor

Skopunkten 200 kr

 


Jameela Jamil


- det hemska halsbandet

Söt klänning + boots lyckas alltid

Läckert att matcha läppar och klänning!

Luftigt & snyggt!


hunting us down

Har vart iväg på utbildningar med jobbet (Hemtjänsten) hela dagen, först en deligeringskurs och sen en datorkurs för verksamhetens datorprogram. På den sistnämnda så möttes jag av en trevlig överraskning vid namn Sofia så vi fikade och surrade lite efter. Nu sitter jag här med nya Solo som är späckad med godsaker som vanligt samt filar på ett inlägg så håll utkik :)

bara lite rispat

MINA TRE FAVORITFÄRGER:

färg 1: grönt
färg 2: svart
färg 3: blått

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: japp!
Fått ditt hjärta krossat: näe det kan jag inte påstå!
Träffat någon som förändrat ditt liv: ja!
Fått reda på att någon har pratat om dig: haha ja
Kysst en kompis: nepp

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: nej, trivs fin fint med Jenny
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Hmm nu när jag fyllde 18 så hade vi kalas hela dagen tror jag och sen var jag nog med Emelie kanske om jag inte minns fel... Fyllde på en onsdag så gick inte ut förens på fredagen hihi
Vilken tid vaknade du idag: Strax före 7
Vad gjorde du igår runt midnatt: sov
Någonting som du längtar till: FALSTERBO!!!
Senaste gången du träffade din pappa: någon gång på morgonkvisten
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: få tummen ur räääva någon jäkla gång
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: mjapp
Vad gör dig irriterad just nu: hmm är väl irriterad på mig själv haha
Långt eller kort: på vad?!
Vad gillar du gällande dig själv: att jag oftast trivs med mig själv och så

DIN FÖRSTA:
Operation: ablation på hjärtat i sept. -10
Piercing: ingen än men velar lite på naveln
Tatuering: ingen än heller, får se om jag kommer på nått braigt
Bästa vän: emelie!
Sport: ridning
Husdjur: shetlandsponnyn Viola
Vaccination du minns: någon man fick i skolan
Förälskelse: haha var väl någon liten kille på lågstadiet, robin tror jag

Alkohol du drack: öl?

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: beror helt på vem dom sitter på haha
Kortare eller längre: längre
Romantisk eller spontan: spontan, eller romantisk kanske. vet ej
Tatueringar eller piercingar: tattooos

 

Tidsinställt, är på lite utbildningar med jobbet! Hitta listan hos Ellen, gör den ni med vettja


Festival

PACKLISTA FESTIVAL
Shorts - korta och snygga
Stövlar - när leran kommer fram, passar utmärkt till bara ben
Blommig söt klänning
Solglasögon -
både för solen och trötta ögon
Oljerock - snygg regnkappa som är läcker till shorts också
Torrschampo - perfekt uppfräschare (deodorant & våtservetter är också givna!!)
T-shirts
Sweater -
passar till både shorts och klänning

Blandar man rockigt och hippi så blir det en perfekt festivaloutfit, gärna fjädersmycken. Gillar att festivalmodet syns mycket i sommar, läckert! Sofia undrade om jag ville åka med till Piteå dansar och ler och det är frestande, det är dock crousing i stan den helgen och det är det enda roliga som händer i stan på hela sommaren in princip. Kostar ju en del att åka också så jag får se. Ska ni på någon festival?
Såg att jag låg på Bloggs framsida, taaaaack!

Klipp klipp

Regnet har fallit hela dagen så jag lät kreativiteten flöda lite, blev inspirerad inne på H&M och från ett gammalt Solo nummer. Allt som behövs är några tråkiga tishor, en sax och några säkerhetsnålar!


Tråkig men urskön tröja, rullade upp ärmarna och fäste med säkerhetsnålar. Enkel men snygg uppdatering


Vit lång t-shirt (ja jag har också sett fläcken men den ligger i tvättkorgen nu) som jag ärvt av min bror, lång och tråkig. Klippte av armarna och WOILA, du har ett långt snyggt linne med fint urringade armhålor. Blir snyggt instoppat i ett par shorts


Tisha som jag fyndade på H&Ms herravdelning igår för 50 kr, kapade armarna och den blev mycket trevligare

Enkelt och framförallt gratis har jag nu tre nya (eller ja två nygamla som inte användes) överdelar i min garderob, score!

Myskväll

  1. Käka inte en hel mango själv
  2. The social network var faktiskt bra, handlar om hur Facebook grundades för er som inte vet
  3. Ge inte upp Hierro efter några minuter, efter ca 40 min så blir den lite sevärd faktiskt
Var med Malin och morfar i Skövde en sväng, fick med mig ett par ballerinor & en tisha, ni får se i morgon. Emelie, Malin, Regina och jag har gottat oss i kväll , myspys

ÖNSKELISTA SOMMAREN 2011


Solskyddsfaktor för håret - håret slits ganska rejält utav saltbad, sol med mera så detta solskyddsschampo för 40 kr känns som en god investering
Kamera - Ett måste för att föreviga alla fina sommarminnen! Min gav upp livet för ett år sedan eller något så det är dags för en ny nu, gärna i någon lite fräsigare färg än brunt dock
Virkade plagg - Vita virkade plagg gör sig fruktansvärt bra till brunbränd hy och jeansshorts + boots eller converse
Gul väska - Läcker färg som gör sig riktigt bra till svart
Magkorta tröjor & levisshorts - Höga ljusa levisshorts med en snygg magtröja som blottar lite brun mage
Fjädrar - Drömfångare, smycken, på kläder
Edies dagbok , hatade älskling - Den sista boken i serien, har läst den men den fattas i min Edie samling. Älskar böckerna
Earcuff - Uppdaterat örhänge som känns väldigt rätt
Blazer - En svart kavaj gör sig bra till det mesta och passar bra på sommarens lite kyligare kvällar
Rocktishor - Inte för att jag lyssnar på så mycket rock utan mest för att de är snygga

Hoodiebuddie


Fick hem min Hoodiebuddie tröja idag som jag vann hos fina Anna! Den är jätte skön och det var bra ljud i lurarna. Den funkar som så att istället för snören vid luvan så är det hörlurar och man kan koppla in MP3, mobil och liknande i fickan, jätte smidigt om man ska ut och springa, sitter på tåget/bussen, promenerar eller vad som helst. Funkar tom att tvätta i maskin haha!

Balen

Mina fina vänner på balen! Samtliga kort är tagna av min syster







Balbilder och gnäll

Dålig dag, dåligt humör (fråga bara min syster, hon råkade skrämma min häst av misstag och jag gick loss, kastade en ryktborste på henne, sparkade en kartong på henne och stod och vrålade... Moget Jenny, moget). Är bara lite sådär allmänt trött på allt & alla, SPECIELLT PÅ ER RETARDS SOM SVARAR TACK NÄR MAN KOMMENTERAR NÅGOT PÅ ERA BLOGGAR!!! SLUTA MED DET ANNARS SLUTAR JAG MED ER OCH JAG TYCKER FAKTISKT OM ER. FINNS NOG INGET TRÅKIGARE OCH MER IRRITERANDE ÄN ATT KLICKA SIG IN PÅ KOMMENTARER OCH SÅ ÄR DET MASSA TRÅKIGA TACK, TRO MIG JAG VET ATT NI ÄR TACKSAMMA.

Fina Jenny som hade lite problem med sin underkjol haha! Ni skymtar även mitt korallinne
fotografen
Ger upp den här skiten, ska tända eld på mitt bredband. Mer bilder kommer när datorn sammarbetar igen. Nu ska jag läsa Edies dagbok för 70000 gången och titta på Entourage

you were, heavens gift to the world

Skönaste introt!

Har vart och kikat på studentbalen idag, massa fina! Blir så stolt över mina fina vänner som är så tjusiga och bra hihi. Bilder kommer nog, vårat bredband är helt knäppt för tillfället så jag orkar inte riktigt sitta vid datorn (därav den kassa uppdateringen)


Igår


En väldigt glad & blöt Emelie 
♥♥

Gårdagen började med att vi åkte in till stan vid ett tiden och kikade på alla fina studenter, vidare till min kusin för att fira & äta. Sen tog vi en snabbis till Hanna för att lämna en present, kastade oss hem så att jag kunde ta in hästar och rasta en vovve som jag passade. Sist på besökslistan stod Emelie, åkte dit och firade och käkade lite mer. Sen så mös jag, Sofia & Julia med vin och prat i några timmar innan i åkte in till stan igen. Käkade tårta för Julia som fyller år idag och gick in och dansade bland alla studenter, lite malplacerade men haha!



STUDENTEN


Nu mot staden, hörs sen!

Nytt fynd!


Hittade denna söta body på Kapphals rea idag, halva reapriset så den landade på 60 kr! Skickade förvrigt tillbaka klänningen idag, testade en annan jag hade hemma och den va finare så hehe, ni får se i morgon när jag är dressad och klar.

What´s tearing you apart is what´s holding you together


pic
Ska åka in till stan igen för att fixa lite studentpresenter och så inför i morgon, ute i sista stund som vanligt. Ni ska få se klänningen sen när jag kommer hem, så länge inte åskan går loss igen. I morse var det helt galet, sprakade ur varenda uttag i huset och i eltrådarna ute, läskigt som sjöen

Klänningen har landat


Klänningen som jag beställde från Nelly kom idag, är dock lite halvtaskigt ljus så här dags så ni får bara en liten smygtitt. Vet inte riktigt om jag ska behålla den, ska testa min andra korallfärgade för att se om jag har börjar gilla den haha, annars får nog denna stanna. Ni får se hela i morgon!
Nu ska jag kila ut en snabbis till hästen och sen sova, välbehövligt

Jessica Hart #2



Tidsinställt, är borta hela dagen!

pics

Jessica Hart #1








pics







Klick klick



Klickade hem denna från Nelly igår, 314 kr gick den loss på... Hoppas på att jag hinner få den och att den passar innan studenten!
Tidsinställt, jobbar från 7-16 och ska till Lisa sen + plugga, lång dag

Lever la livet







Läste Emmas inlägg om att leva i nuet och kör stenhårt (typ) på det! Min syster fyller 16 idag så jag, Emelie, Lovisa & Regina tog ut henne på utflykt. Åkte till en helmysig sjö och badade, solade, fikade och spelade lite beachvolley :) Nu till lite skolarbeten, skolveckan kommer för övrigt vara illgo. Jag jobbar i morgon, onsdagen är hyfsat chill, ledig torsdag & fredag

Nya kandidater

Oneshoulder Drape Dress SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COMJosephine New Knee SEK 199, Vero Moda - NELLY.COMDaisy Dress SEK 379, Jeane Blush - NELLY.COMBabiano Dress SEK 399, Vila - NELLY.COM
Har tittat lite noggrannare på Nelly nu och hittade dessa fyra som passar min plånbok mest men nu har jag världens beslutsångest istället! Lutar åt den första eller tredje... Det kluriga med den tredje är att det inte går att ha bh under, funderar på en Freebra men dom kostar ju lite + att jag aldrig har testat någon sådan...

Dresses


Kanditater till student, midsommar mm, alla från Nelly! Någon favorit?

Ellen 18 år


'




Nytt


H&M 50 kr

Gina 50 kr

Cubus 75 kr (Korallfärgat och inte rosa som på bilden)


Vero Moda 200 kr (super skön!!)
Bättre bilder kommer när jag har på mig kläderna. Blev en billig shoppingdag då jag hade 130 kr hos Gina och 140 kr hos Vero Moda.

Firade en kompis som fyllde 18 igår och gick ut med henne, jag blev av med min plånbok och mammas kamera. Spärrade korten och gjorde en polisanmälan när jag kom hem, mamma och pappa var vansinniga. Idag ringer Sofia mig och säger att mina saker ligger i hennes väska, hur kunde jag inte komma på det när det blev sån kalabalik?!!! Haha jaja skönt att det är tillbaka i alla fall

Roadtrip 3 juni






Jag & Sanna var på roadtrip igår och avslutade kvällen med lite härligt folk, kubb & dunken! Shoppade lite igår men det får ni se sen hihi

Levis








källa

Besvikelse


Såg denna klänning på Angelicas blogg häromdagen och tänke WOW vilken snygg! Vill ha en riktigt knallgul nu i sommar till brännan så jag gick in på Lindex och kikade på den. Vilken besvikelse, den va tråkigt senapsgul och inte knallig, spnaingen fortsätter...

One Teaspoon


Förbaskat snyggt och förbaskat dyrt!

Smarrig efterrätt!


Skär banan, jordgubbar & choklad och lägg i folie

Smarrigt!!

Lägg på grillen tills chokladen smält
Såg något liknande på en blogg för ett tag sen så vi var tvunga att testa idag när vi grillade, blev super gott! Ska nog köra på bara jordgubbar och choklad nästan gång dock, dåligt goda dom svenska jordgubbarna är eller?! Mumms mumms
Har nötat Mario några timmar i kväll med lite ladies, klarade hela två världar! Med diverse hot och fula ord inblandade, teamkänslan är lite halvtaskig haha
Nu måste jag göra klart min psykologi och hoppas att jag orkar kika på ett avsnitt Gossip Girl

TITTA VAD SÖT


Världens gulligast föddes idag! Hon va beräknad tills idag så det blev väldigt punktligt och bra, söt va?! ;-) Kom gärna med namnförslag på S (stonamn)

___________________________________________________________
Nu ska jag lägga mig i solen en stund (apgött väder), skriva klart en inlämning och sen är det MARIOKVÄLL , kicking ass livet leker

giveit

Wanties från Bubbleroom!


RSS 2.0