won't back down

Har fastnat i soffan med kidsen, kollar på en svinrolig film med den pratade kossan Otis haha. Idag har jag mest skjutsat på barnen, men har hunnit med lite Bad Guy game också, lillkillens favvolek. Så jag brukar springa runt med ett gevär i handen, klättra högt och lågt och jaga låtsasskurkar haha. Föräldrarna är borta över natten så jag och en tjej till som jobbar här har barnen, vi ska göra nachos om

en stund och fortsätta filmmyset. I morgon ska vi åka till stan och handla lite så att vi kan baka tårta till min värdmamma, hon fyller år i morgon så vi ska överraska henne när hon kommer hem. Men jag har det bra och trivs, familjen ska på semester nästa vecka så får se vad jag ska hitta på då. Vädret är svingött, 101 F idag vilket är runt 40 C tror jag, och sol.

livstecken

Jag är vid liv och allt är bra. Familjen är trevlig och barnen är gulliga, har mest hand om ett- och fyraåringen (som är ett riktigt busfrö...). Idag har jag vart här en vecka och på söndag har jag vart hemifrån två veckor, tiden springer iväg. Det svåraste är språket, jag förstår det mesta dom säger men när jag själv ska prata är det svårare, är ju inte alls van vid att prata engelska men det ger väl sig efter några veckor. Värdmamman tycker att jag är tyst av mig haha, alla som känner mig vet att det är raka motsatsen mot vad jag brukar vara. Men som sagt det ger sig nog när man kommer in i språket och lär känna familjen bättre. Vill jätte gärna lägga upp bilder på hur jag bor och så, det är super fint, och på barnen men familjen vill inte att vem som helst ska kunna se deras hus, barn osv så det får man förstå och respektera. Jag är klantigt delux som åker iväg utan en dator och med en dålig kamera och mobil haha. Men får införskaffa det så snart som möjligt så att jag kan visa er vad jag gör på min fritid osv. När jag skaffar mig nått att göra haha, just nu orkar jag inte göra så mycket mer än jobba, greja med hästarna och sova, tror att det är värmen och alla nya intryck som tar kål på mig. Måste skaffa någon som jag kan umgås med också, vilket är det svåra när man bor mitt på vishan. Men det ger väl sig förhoppningsvis om ett tag också. På söndag ska jag på min första au pair träff, vi ska ut och äta och åka skridskor, inte det roligaste men jag får träffa lite folk i alla fall. I kväll ska vi åka till deras strandhus och stanna tills på söndag, det ska bli roligt. Måste förbi en affär och köpa en hårtork också haha, har sett ut som en slickad katt sen jag kom hit när håret får självtorka. Hörs om några dagar hihi!

USA BABY

Hoppade på flyget på Landvetter vid 11.15 igår och va framme på campuset vid ett i natt amerikansk tid, aslång dag men jag sov som en klubbad säl på flyget så känner mig rätt pigg idag ändå. Flög ihop med en supergullig tjej som heter Lisa, skönt att ha resesällskap hihi. Fast nu bor vi inte i samma rum vilket är lite tråkigt, bor med två österrikare som bara pratar på sitt språk så fattar typ noll haha. Vi är lediga hela dagen idag så jag & Lisa va uppe och tog en promenad på campuset i morses för att kolla omgivningana, sen sprang jag runt det också och dog lite efter. Varmt och fuktigt i luften här så känns typ inte som att man får nått syre när man andas. Nu ska vi kila iväg och käka lunch, i kväll är det möte och pizzabufé!
 
 

RSS 2.0