Göra om projekt: skjorta


Startplagg: stooooor grön skjorta



Slutproduktion: Lite mindre grön skjorta! Okej de gick på några minuter att sy in den lite men visst blev den helt okej?! (funderar på att göra den lite tajtare ändå?) Ni får ursäkta mitt skräckinjagande face men fick inte till serious facet idag, fast de får jag ju sällan hihi!
Nu ska jag ta in Sushi och hoppa i säng


2.0

Skolan flyter på, mindre nöjd med mitt schema men de blir säkert bra i längden. Ganska skönt att ha håltimmar så att man kan plugga (om man nu får tummen ur och gör det...) dock känns de lite överdrivet att ha hål fyra av fem dagar?!
Nu ska jag försöka att städa klart rummet, skriva Jag 80 år, lägga upp lite mer i bloppisen, börja på bokhylleburen till grisarna och lite mer smått & gott. Hästarna klarade jag av före skolan idag, sköööönt! Vad har ni för er?


Back to school RÖSTA RÖSTA RÖSTA

Jamie SEK 499, Dr Denim - NELLY.COMLaso Shirt SEK 699, Mango - NELLY.COMAlexandra Jacket SEK 3999, Muubaa - NELLY.COM
Nelly Ring SEK 39, Nelly Accessories - NELLY.COMTass Bag SEK 649, Friis & Company - NELLY.COMPearl Earrings W/G SEK 19, Nelly Accessories - NELLY.COMAll Star Slim Hi SEK 699, Converse - NELLY.COM
En liten sammansättning i Nellys tävling, back to school. Svarta stupisar blir rejäla basic grejer för mig i höst, en söt blus som rockas till med converse, skinnjacka & svart väska. Blusen är ganska så vacker för sig själv men ett par söta örhängen och en ring blir fin fint. Sött & rockigt blir in princip alltid en bra kombo! Så om ni nu skulle tycka att detta är fint så får ni väldigt gärna nämna det i kommentarsfältet ;) Är nämligen så att man behöver minst 30 kommentarer för att gå vidare till omröstning, haha får se hur de går med det! Klicka HÄR för att tävla
Psst... om ni lämnar svarkommentarer så va gulliga och gör de i ett annat inlägg!

piss schema

Mitt schema för torsdagen & fredagen har kommit ut, i morgon börjar vi 09.30 (bussen går dock 07.45...) och så blir de en kort dag kan jag tänka mig. Men på torsdag & fredag börjar jag 08 och slutar 14.10 en dag & 15.20 (bra tid), låter super om man inte räknar med två timmars hål varje dag + att bussen inte går förens 15.45... Well well hoppas att schemat får bra ändringar till nästa vecka!
Nu ska jag krypa ner i sängen och stoppa MP3lurarna i öronen, godnatt!

don´t give up someone you can´t go a day without thinking about
(ett av dom bättre citaten, hittade det här)

time for school

Skolan börjar igen på onsdag vilket betyder att jag går in på mitt andra år på omvårdnad. Är såklart lite förväntansfull och spänd men samtidigt så vill jag ha mer lov och betydligt bättre väder. Vad går ni för årskurs, linje eller jobbar ni, med vad i sådana fall?
+ & - med skolstart
♥ Får träffa vissa personer betydligt oftare
♥ Man kommer in i rutiner & tider
♥ 7 veckors praktik väntas i höst, hoppas att jag lyckas få nått som jag trivs med och kan utveckla jobbkontakter med
♥ Man får nolla alla ettor, smider planer som innefattar ägg och annat mysigt
Oj kommer inte på något mer positivt just nu men ni kan väl fylla på?

- Dygnet får plötsligt cirka 9 timmar mindre tid, hoppar på bussen kl. 07 och hoppar av den kl 16.30. Sen har jag två hästar & fem marsvin på det när jag kommer hem + kompisar, tv, dator osv. Jag har cirka 1,5 timmes väntetid i skolan varje dag + en timmes bussfärd sammanlagt så ska verkligen försöka att plugga så mycket som möjligt då
- Jag har fått bollspel på mitt individuella val, jag har ingen bollkänsla och är lite smått bollrädd, skönt att ha det med en massa idrottsfreaks! Sen fick jag företagsekonomi & matte B också men de är jag nöjd med
Blir förvånad över att jag inte kommer på mer negativa saker, å andra sidan så trivs jag med min utbildning & klass, den största boven är tiden!




no one knows what it´s like



Lite söt sådär

Gårdagen spenderades som barnvakt och utan Hoffmaestro :( Kom i alla fall iväg på en avskedsfest för en kompis som ska till Frankrike ett år! I kväll vankas de kräftskiva, har dock inte införskaffat några kräftor än och vet inte ens om jag tycker om dom ;) Har ni vart på kräftskiva än? Nu ska jag försöka laga symaskinen och skicka iväg några mail!

make it happen


Linne - Lindex
Kofta - Ullared (ny
Leggins - Lindex
Skor - Duffy

Så här såg jag ut igår när jag puttrade iväg på möte, hehe är riktigt spännande saker på G i ridklubben! Har gjort en lite bloppis precis, innehåller ynka tre plagg men kika HÄR! Ska kila ut och tömköra Sushi nu och sen blir de en lugn kväll, de vankas Hoffmaestro på Liseberg i morgon, ska ni dit?

yes please


jeans 299 kr
linne 129 kr
sko 1399 kr

grejerna är från bubbleroom, skorna är mmmm! jeansen borde jag kanske klicka hem så småningom, perfekt tvätt, modell & pris :)

shlkfjlfufy

Sitter här och klipper & klistrar till min inspirationsbok, ni ska få sen den när den blir klar! Massa saker som snurrar i mitt huvud just nu, har ingen motivation till nått knappt och de pissiga vädret gör inte direkt saken bättre. Vad hittar ni på för nått dessa regniga skit dagarna?

Miu Mui Printed Dress SEK 399, TFNC - NELLY.COM
Denna goding skulle få fart på mig igen, 399 kr från TFNC

maraton rock

Lite festligheter, bandkik mm igår, ingen höjdarkväll men med lite trevliga ladies så blev de helt okej!


Tävling hos Linnlowes


Tävla om ett fint nagellackspaket HÄR hos Linnlowes

För regniga dagar...

..., som det är mest hela tiden, passar lite filmer in. En kort recension till lite som jag avverkat det senaste:


Alice i Underlandet: Superbra! Tittade på den nu precis och tröttnade inte en enda gång, händer saker hela tiden och den är ganska rolig. Overklig men välgjord ;)
Sherlock Holmes: Inte riktigt min typ av film, ville stänga av den några gånger! Denna va också välgjord men inte så mycket som intresserade mig, eller jo Jude Law hehe... Fast han är också lite av en besvikelse i denna ;) Vet att den har fått mycket bra kritik men nja, om man gillar äventyr kanske!
The Last Song: Haha går att kolla på en gång, inte två. Jag gjorde de misstaget och satt mest och skrattade åt hur löjlig den va. Den är väl lite gullig men jag menar hon ska rädda sköldpaddor & spela piano, är kanske till för 15 -. Hehe lipade mer till denna första gången än till A walk to remember, se den max en gång vänner
A Walk To Remember: Alla har väl nästan sett denna och berättat hur sorglig den är och hur mycket man lipar, jag fällde två tårar på sin höjd. Visst är de en fin historia men jag satt mest och störde mig på hur kasst gjord den va, inte så konstigt med tanke på att den är gammal men... Borde nog befunnit mig i ett lite mer lesset tillstånd när jag kollade på den!
Valentine´s Day: Här snackar vi riktig film! Hehe är en sucker för kärleksfilmer och denna va super med en massa bra skådisar. SE DEN

Blev inte mycket till recensioner utan mest omdöme men antar att ni vet vad alla handlar om ;) Har ni sett nån? Eller har ni några andra filmtips?


Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5,





Måsten från H&M

Så fort jag får pengar ska detta klickas hem!




Topp 99 - tror att denna är snyggare i verkligheten när den sitter lite tightare, gärna en i svart & marinblått också
Halsband 49:50 - finns även i guld
Ring 49:50 - finns även med turkos sten och guld
Skjorta 199 - finns i tre andra färgkombinationer
Jacka 299 - lite tveksam till denna men den ser mycket snyggare ut när den sitter på modellen, finns även i svart & beige
Topp 149 - också snyggare på modellen

Svarta stupisar, silvriga smycken och ett par boots till de här så blire riktigt bra!

Är lite sugen på dom här från Din Sko ändå

Studentrabatt

Fick ett mycket uppskattat mail från CSN nu om att man får 30 % på tågbiljetter som man beställer mellan 9 augusti och 29 augusti och reser mellan 23 augusti och 19 september. Detta betyder att jag faktiskt skulle kunna åka på Nordiska Mästerskapen med några grisar... Tänkte strunta i det annars med tanke på att de blir ganska dyrt att åka till Eskilstuna + anmälningsavgifter osv men de kanske går att få ner priserna lite nu. Visserligen har jag inte så mycket att ställa men jag har lite planer på en ny gris... Well well jag har några dagar till att bestäma mig på, klicka HÄR om ni vill komma till erbjudandet.


Bubblerooms Dress of the day onsdag för 149 spänn, snygg!

lift me up


lite fin musik så här en söndags eftermiddag

wantie

Claire 3/4 Top SEK 299, Vero Moda - NELLY.COM
Underbar topp från Nelly, Vero Moda 299, passar lika bra nu som till hösten!

Sitter hos mormor & morfar och grejar med marsvinen, tidigt i morgon bitti åker vi till Brasta för utställning. Ska även leverera min nakenfis, lite sorgligt faktisk!! Vad har ni för er?

fantomen

Dagen har spenderats i stan en stund, synundersökning, springa i lite affärer (fyndade super fina trosor på Lindex för 20 kr/st och en spets bandeau, haha den visade sig va för liten så den fick flytta till lillasyster), upptäckte ett super mysigt fik som måste utforskas snarast! En ridtur i åskan/regnet har jag också lycktas åstakomma och sen inte så mycket mer. Nu sitter jag här och funderar, har lite ångest, vet inte vad jag ska göra, är lite rädd eller nått att jag sabbar nått möjligt, oj nu kom de ett leende och jag tror jag ska se på film eller nått


tävling


Vinn en läcker tygpåse hos Angelica Blick HÄR

behöver er hjälp...

... med att hitta ett par perfekta boots! Vill ha ett par svarta till hösten med silverdetaljer, nitar och likande så bomba mig nu med tips!!




Lite som dom här från Din sko fast skulle vilja ha silverkedjor kanske och sen gillade jag inte riktigt sulan!

desire



Har vart på en överrasknings 18årsfest i kväll, blev dock ingen alkoholförtäring för mig men hade kul ändå ;) Mindre kul är ju att vi va kanske 6 stycken som inte har fyllt de magiska 18 riktigt än och snällt fick åka hem när alla andra åkte vidare hehe! Så ja de blev en tidig kväll och nu ska jag krypa ner och kika på Sherlock Holmes

lite sådär sne outftbild men kjolen är i alla fall från Gina och linnet från Lindex

oohoho


Lite go musik med Robyn!
Igår va de party för hela slanten, omtumlande men för de mesta riktigt skit kul :) Idag har de vart en betydligt sämre dag, har sett 4000 försvinna framför mig bara sådär POFF! Sadeln helsiktet som jag skulle sälja visade sig vara knäckt i bommen, inte min vanliga röta eller så där. fuck fuck fuck
Nu ska jag se på A walk to remember, inte för att jag tror att den muntrar upp mig så mycket men ;)
Kollade på The last song förut förresten, den va väl helt okej. Skrattade llite, grät lite, längtade lite men inte så mycket mer!ohoy

RSS 2.0