New love!

Haffade urläckra skor igår på DinSko och världens finaste bhar med matchande trosor på H&M! Jag är en riktig sucker för glitter så kunde inte låta bli underkläderna, det är dock bombshell vilket jag inte riktigt gillar men får stå ut med det när de är så fina förövrigt ;) 99 kr st, värsta kapen! Trosorna till den silvriga såg ut som tanttrosor men det finns fina till, de har lite glittriga stenar på sig, gråa med spets i bak, så ge inte upp om ni möts av tantskräcken!

Encore

Jag & Julia har vart i Skövde idag för att hämta vinterdäck och shoppa lite, måste tipsa om en inredningsaffär! Encore heter den och ligger mittemot Biltema ungefär, första gången jag var inne där idag och jag blev helt frälst haha. Precis min stil med gamaldags, vitt och lite slitet, det fanns massvis med fina saker.
Haffade ett par skor och glittriga undies (dock på DinSko och H&M!) som ni får se i morgon!

Senaste

Sen sist vi hördes har jag...
...  haft en grym lördag med delar ur Skidresegänget och några fler, lite för starka shots och galet dansande. Jag sträckte nacken, Ellen stukade foten väldigt rejält och Sofia var en hårsmån från att bli nitad haha. Söndagen var dock ingen rolig dag, bakfyllan från helvetet bestämde sig för att förfölja mig.
... fått ett vikariat över december på 75 %. Har visserligen jobbat 4-5 dagar i veckan det senaste som timvikarie men det känns skönt att ha ett schema så att man vet exakt när man ska jobba så att man kan planera lite.
... haft myskväll i ridhuset med några av US-tjejerna, såg på godingen Mannen som kunde tala med hästar och åt alldeles för mycket gottigott.
... börjat jogga Sushi lite smått efter tre-fyra veckors skrittande, hon känns fin och tycker att det är kalas kul!
Veckans planer är att...
... i morgon ska jag och mina favvo tjejer till Skövde efter jobbet för lite shopping & bio!
... torsdag & fredag är planlösa men det är inte helt omöjligt att det blir jobb, fredag kväll betyder allt som oftast häng med mina favoriter.
... på lördag ska jag vara med på Gymnasiets Öppet hus och marknadsföra Vård & Omsorg, på kvällen ska jag köra mamma & pappa och med största sannolikhet vara med mina homies.
... på söndag jobbar jag delad tur och myser med första advent!
... börja ta mer kort, har blivit helt värdelös på det!!!!!
 

nails




Mys



Målar naglarna och läser medans det torkar. En effektiv dag, en skön dusch, lite hemmaspa, snart en tupplur, göra mig i ordning och sen fara mot stan för festligheter. High five!

lördag 24/11

Idag är det en månad till julafton, en månad!!! Wihihi jag älskar julen och längtar ihjäl mig, det är hög tid att börja skriva önskelista och köpa julklappar. Men det får vänta lite! Igår var det full rulle, Sofia kom till mig på morgonen så red vi och fixade i stallet, lagade mat, åkte till stan, hem till henne, sov några timmar, åkte till stan och träffade Johanna som var hemma från Malmö och sen var vi med Järngänget hela kvällen, somnade fram på småtimmarna. Alldeles för lite sömn i natt men jag är som en tickande bomb ändå, ska ta tillvara på den energin och kötta gärnet ett tag så att jag kan sova lite innan vi ska ut i kväll. Vad gör ni i helgen?
Paketmys från förra julen

waaaaazaaa

Nu är jag hemma igen efter ett dygn på bortaplan, US-möte igår, hälsa på mormor & morfar, sova hos Sofia, jobba och glida till stan med min gammelfarmor. Nu sitter jag och läser au-pair bloggar och vill med!!! Sätta igång Sushi nu under vintern, tävla till våren & sommaren, tävla Fiona, jobba och spara massa pengar, tillbringa sommaren med Järngänget, låna ut mina guldklimpar och sen fara iväg i slutet av somamren 2013, ett år i USA. Det känns så jäkla lockande just nu men lär ändra mig 15453154 gånger innan det blir dags!

Tapeter


Nu har mina nya tapeter kommit, gammaldags och rosiga, precis i min smak!

Tisdagsmys

 

tjenna snyggingar

Har haft en jäkla skitdag utan motivation till att göra något, det enda vettiga jag har gjort är att skitta hästen en sväng. Nu ska jag kulta ner för trappan och göra enchiladas så att jag orkar vara super woman igen. Resten av kvällen ska spenderas med Prison Break, Femtio nyanser av mörker, Solo, Cosmo och lite smått & gott,

Jag saknar sommaren


Världens sexigaste man, inte direkt en nyhet!

I fall någon har missat nyheten, som inte ens är en nyhet, så har Channing blivit utsedd till årets sexigaste man utav People. Men för alla oss med lite koll så har vi ju vetat att han är det i flera fleeera år! Mina favorit filmer med godingen är Magic Mike (wooooopwoooooop), Dear John, The Vow, 21 Jump Street, sen finns det ju en hög till. Har ni någon favorit?
 

BLOGGTÄVLING I SAMARBETE MED MRGIZMO

Nu kör jag igång en bloggtävling i samarbete med MrGizmo! Vinsten är ett par trasselfria hörlurar från iGears värde 199 kr, finns i svart, vitt & rosa, samt ett valfritt skal upp till ett värde av 149 kr (Det finns massor att välja på). Det är busenkelt att vara med:
TÄVLINGSREGLER!

Det enda du behöver göra för att delta är att gilla MrGizmo på Facebook samt lämna en kommentar i detta inlägg att du är med.
För en extra lott...
Tipsa om tävlingen på din blogg, lämna en länk i en kommentar. Låna gärna bilden ovan!
 
Tävlingen är förlängd tills 4 december!

sweet nothing

Har haft en grym helg med mina favoriter ännu en gång, planering av skidresa i fredags, fest i lördags och glöggkväll igår. Jag har hunnit med att bli lite ljusare i håret också, ni ska få se sen. Dagens planer är stallet, komma ikapp med en massa olästa blogginlägg och fixa lite viktiga saker innan jag ska iväg för att jobba i kväll.

Ny topp






ny väska








på din rygg trivs jag som bäst

Tur att jag masade mig upp i tid idag så att jag hann med hela stallet på morgonen, ägnande hela förmiddagen åt städning och red en sväng i solnedgången. Jobbet ringde tio i fyra och undrade om jag inte kunde komma och jobba så kastade mig i min nystädade bil och gasade iväg. Nu har jag avnjutit en dusch och ska hoppa i säng för att ladda inför jobb i morgon.

Städa städa städa

Jag håller på att röja upp i mitt rum och försöker att organisera så att allt ska få plats och det är inte helt lätt haha, men jag börjar se ljuset i tunneln. Ska skynda mig att städa klart nu och sen gå ut i solen (!!!!!!) och skritta Sushi en sväng, sen ska jag ta itu med min skithög till bil!

New in





Arganoljan från Proffs är jag riktigt nöjd med, minst lika bra som Moroccan och kostade ynka 25 kr på Ullared. Rengöringen och iCurlen har jag inte hunnit testa än!

Nya cosmo



Det kliar i fingrarna över nya Cosmo som ligger på sängen bredvid mig men förnuftet beordrar sömn. Jag har lite för mycket som jag vill läsa och se på tillfället så prioriterar bort en del annat hehe. Men i morgon ska jag ta tag i lite papper, mitt rum,.min bil och mitt liv, om jag inte jobbar vill säga.

Senaste dagarna

Det har inte vart allt för mycket liv här men jag har jobbat en hel del och sysslat med lite annat (*host* Prison Break). Kom hem från Sofia för en stund sen och har fixat med lite viktiga papper, nu ska jag ut i stallet innan det är dags för ett kvällspass på jobbet.

Morgonmys




Fredagkväll vilken härlig kväll (...)



Har precis mosat i mig lite god mat efter ett kvällspass på jobbet och en dusch. Jag jobbar hela helgen med har en hel del inplanerat mellan passen så det ska nog gå bra. Nu ska jag fixa med morfars 70års present och pappas farsdag present innan jag kryper ner i sängen och läser lite. Vad ska ni ge bort på farsdag?

Scarletts nya tatuering

Haha vad hände där?!

Nytt i film- och bokhyllan


Nellys rea

Hittade några godbitar på Nellys rea, lite träningskläder, två toppar, en klänning och ett halsband. Jag har lite Nlypengar som ligger och skräpar så är kanske dags att utnyttja dem!

Morning!

Jag sitter här och smaskar i mig frukost, ska snart gå ut i stallet för att fixa & dona med en massa saker. Jag jobbar kväll men har en del saker att ta i tu med före så det är väl dags att sätta fart! Ska försöka ordna lite bilder på vad jag handlade igår.

Nov. 07, 2012

En liten tjuvkik på vad jag har fyndat idag!
Jag och Sofia har vart ute på roadtrip sen sju i morses, vi landade på Gekås. Åkte hem runt halv tvåtiden, jobbet ringer, trycker plattan i mattan och jobbar mellan 15.45-21.45, hem och springer en sväng, duschar och landar här. Nu ska jag krya ner med min bok (jag lånar Emelies men haffade ett eget ex + bok nr två för ynka 130 kr st, 60 kr billigare än i affär wohihi) och läsa några sidor innan jag kommer somna som en stock!

Roadtrip









Har avnjutit soluppgången med Sofia i rääääcerAudin! Lilllördags feelingen är på topp med partymusiken som dunkar i bilen, woooooop

Glassbomb



Har avnjutit en glassbomb hos Sofia precis, nu sängen och ladda inför roadtrip i morgon!

fifty shades of grey



Äntligen!

Men så passande

Jag känner mig forever alone, jag som älskar att vara ensam haha, kan bero på att jag har umgåtts med mina homies mega mycket det sista så då blir det väldigt tyst sen. Har haft galen överskottsenergi hela kvällen och terroriserat Sofia, men sprang några kilometer så var det slut med den energin. Blev positivt överraskad av mig själv idag, de gamla vanliga kilometrarna kändes inte alls lika jobbiga som de brukar, high five! Nu har jag haft lite hemma-spa och ska krypa ner i sängen och kika på No strings attached, natti!

Fotoooo

Är sugen på att fota lite nya bilder att använda till bloggen och lite sånt, får se om jag kan muta min syster med något så att hon ställer upp som fotograf! Lite bilder från när Frida har sminkat & fotat mig, dock runt 1 ½ + år gamla;
 
 
 

Halloween

Lisa & Jenny!
Jimmy, Mattias & Emil!
Ellen, Johanna, Sofia och jag, superglad som vanligt haha!
 
Har luskat fram några bilder från Instagram & Facebook men vet att Ellen har fotat en del så ska se till att få tag i de bilderna också!
 

Halloween

Gårkvällens/nattens Halloweenfest får fem av fem toaster! Runt 40 pers i Sofias hus ute i skogen, godaste bålen, bästa människorna, bästa musiken och allt sånt. Vi åkte till stan så att vi var inne runt tolvslaget och dansade som tokar i två timmar, käkade lite pizza och hade sleepover haha. Det var mindre roligt att städa Sofias hus idag, löv, smuts, bål, bär & spill överallt + en nedriven gardinstång och lampa efter galet dansande, men det var det värt :) Wihihi jag har världens bästa kompisar!
Fin tårta jag gjorde va? Emelie fyller 20 idag så vi passade på att fira henne igår, tårtan var dock ingen succé. Den smakade skit rent ut sagt, men det är ju ändå tanken som räknas!
 
Nu ska jag stoppa i hörlurarna och gå en sväng för att piggna till lite. Jag var inte forever alone i fredags utan åkte och bowlade med killarna och Johanna så min sköna lovebomba-lördag igår var det ingen ordning med haha. Ska avsluta en kanon helg med ett avsnitt Weeds sen, hoppas att ni har haft en toppen helg ni med!

Woooooo

Är hos Sofia och fixar inför i kväll, brakfest lurar runt hörnet!

Lovebomba dig själv!

Fredag idag vilket för de allra flesta betyder att jobbveckan är över, min är det tror jag men jag känner mig som en död sill ändå. Fredagsfeelingen infinner sig korta stunder men jag känner mest för att lägga mig och sova, när mobilen har laddat klart så ska jag hoppa i träningskläderna och ta en lång promead för att vakna till lite istället. Det får nog för ovanlighetens skull bli en lugn fredag, morgondagen är ju ändå fullspäckad. Jag delar med mig av sex tips som gör lördagen lite goare, enjoy!
Börja bra:
För att du ska orka med allt vad lördag innebär (i mitt fall hästarna, städning, kalas, tårtbakning, lite mer städning och en riktig jäkla brakfest) så är det viktigt att du börjar dagen bra. Se till att få åtta långa sovtimmar utan att sova bort halva lördagen, = lägg dig i tid idag. Gör en brakfrukost som du kan sitta och njuta av utan att behöva stressa iväg till jobbet!
Feel-good-klä dig!
Tighta snygga kläder i all ära men eftersom det är lördag så kan du njuta av att mysa runt i slappa myskläder. När kvällen närmar sig och du känner att du inte riktigt kommer trivas i klänningen som du lagt fram, hoppa i favvojeansen, dra på dig en glittrande partytopp och kliv i heelsen, voila!
Luft-boosta lungorna!
Du vaknar upp sömndrucken och tänker att du nog kan slå till på tio timmars sömn, tänk om! Hoppa istället i träningskläderna, stoppa hörlurarna i öronen och ta en powerwalk/joggtur/cykeltur/promenad i den friska höstluften. Du blir garanterat piggare av det än av att sova tio timmar, + att du börjar dagen på bästa sätt!
Fräscha upp med frukt!
Sugen på något fräscht? Skär ner dina favvofrukter, tillsätt en näve frysta bär, lite goda frön och lite yougurt så har du en god frukost eller ett smaskigt mellanmål!
Helglyx för fossingarna!
Du har sprungit på dem hela veckan så nu är de värda ett fotbad med lite efterföljande predikyr! Börja med ett fotbad med ett fräscht fotsalt i, fila bort alla snuskiga förhårdnader och massera fötterna med fotsalva. Avsluta med att lacka naglarna i någon uppiggande färg!
Knoppa lite!
Känner du dig trött trots åtta timmars sömn? Ta en lite powernap på 20 minuter innan du hoppar in i duschen och förbereder dig för kvällens bravader. Men inte mer är 20 minuter, då är risken stor att du bara blir tröttare!

bracelet




if you feel it

Hej godingar! Jag har precis landat framför datorn efter ett kvällspass på jobbet och en skön dusch, ska hoppa i säng nu och ladda för jobb i morgon. Helgen är ganska så fullspäckad men det dyker upp lite inlägg då & då, så bra att Blogg.se skaffade en app för oss med android också!

Manikyr för 1,7 miljoner

Jag trodde att jag läste fel, manikyr för 1,7 miljoner?!?!?! Ofta det ens är möjligt haha, att få naglarna fixade för 1,7 mille! Det är ingen mindre än Kelly Osbourne som kom med dessa naglar till Emmygalan. Naglarna var lackade med Azature Black Diamond som innehåller svarta diamanter. Men det går väl an när man slipper betala för det, Kelly blev utvald att bära lacket, vem tackar nej till det?

1 november

Vart tar tiden vägen? Det är första november idag och den tråkigaste, gråaste & mörkaste månaden på hela året har börjat. Därför är det extra viktigt att ha lite saker att se framemot! Jag har dock inte så mycket inplanerat för november, har ni det? Mina helger brukar se ut som så att antingen bowlar vi eller går på bio på fredagar och nästan varje lördag är det fest. Nu på lördag har vi planerat en Halloween- och 20årsfest hemma hos Sofia som följs utav en utgång, taggad som bara den! Nästa helg jobbar jag hela helgen + att det är Fars dag + att morfar fyller 70. Helgen efter det har jag tävling med ponnyn och sen är det bara en helg kvar i november, det känns som att november kommer gå ganska fort ändå. Jag hoppas på att få jobba mycket då det ändå bara är mörkt & trist hela tiden! Har ni några bra novembertips?


RSS 2.0