Last night



De enda bilderna jag tog i går kväll, fin fina vänner! Det var crousing i stan, kvällen började jätte bra, gick ner i en djup svacka haha och slutade bra. Tur att man har så bra vänner ändå måste jag ju säga!

Pink

Sherbet Ring SEK 169, JFR - NELLY.COM

Nelly 170 kr


F21


Några billiga fina accesoarer från Forever21
Kikade precis igenom det senaste nyhetsbrevet från Nelly och såg två vrålsnygga klänningar från Motel för ynka 150 kr st, de var slut som tur va. Har en krona på mitt kort, lön i morgon är väldigt välkommen

Run Forrest

Idag har jag och Ellen vart och sprungit på berget efter jobbet, köpt en massa frukt och suttit och planerat en massa saker. Massa roligheter planerade framöver! Nu ska jag vänta på varmvatten och hoppa in i en välbehövlig dusch, måste få igen filmskrället också!!

No strings attached

Tänkte lagt mig och kikat på No Strings Attached men då funkar inte skivskrället. Kollade på den hos Ellen igår och det gck hur bra som helst. Nu när jag sätter den i DVDn så är det bara ljud och så visas startsidan för DVDn, stoppade den i datorn men då blev det inget ljud. Går lika bra som vanligt för mig :) Weeeell Entourage börjar om en halvtimma eller så. Har ni sett filmen?
källa

Can´t

Jag åkte till Ellen igår som befann sig i sin mysiga stuga vid Stråken. Vi tog en tripp till godisfabriken i Mullsjö och låg sedan och pratade i några timmar på hennes brygga.

Jobbar hela helgen och missar tyvärr en väns 18-års firande... Det är det kassa med att jobba helger, man missar massa roligheter. Nästa helg är jag ledig i alla fall och då vankas det crousing i Falköping så då ska det festas med ett gäng goingar! Inte dåligt trött på vårt bredband, måste byta!! Surfar över hastigheten hur snabbt som helst och sen ballar det ur

Fram med saxen!


Klickade hem ett par Miss Sixty jeans för 49 kr för att göra om dem till shorts och shorts blev det. Men lite små detaljer som en söm längst ner ska fixas och så funderar jag på att färga dem svarta då de är grå svarta nu. Mjukt jeanstyg och super sköna :) Lägg märke till hur bruna mina knän är mot smalbenen haha!

Autumn

Känns ju lite dassigt att visa höstplagg men dessa va ju så fina, dessutom så har jag ju fixat en så somrig och färgsprakande header så det får gå! Byxorna ska klickas hem (om de finns kvar vill säga) näst nästa lön helt klart, går alltid att hitta 50% rabatter om man googlar lite


Ellos

Nevermind, I'll find someone like you


Sitter och läser om höstmodet i nya Solo vilket känns ganska så passande om man tittar ut genom fönstret. Tidningen var för övrigt proppad med en massa godsaker! Nu ska jag fara iväg på möte, veckans enda lediga dag är i morgon så ska njuta av en sen kväll sen. Har en idé på en header så kanske hinner pyssla ihop den i kväll :)  Hoppas att ni har finare väder än mig!

REAreareareagera


Märke: OnlyMasLife
Storlek: L, men som en S
Pris: 50 kr , nypris 2-300
Övrigt: Aldrig använd

Märke: Ginatricot
Storlek: S
Pris: 50 kr , nypris 300
Övrigt: Använd en gång

Märke: Ginatricot
Storlek: S
Pris: 50 kr , nypris 300 kr
Övrigt: Använd ett fåtal gånger

Märke: ClubL
Storlek: S/M
Pris: 50 kr , nypris ca 200
Övrigt: Använd en gång

Om någon skulle vara intresserad så lämna en kommentar med mailadress. Säg till om ni vill ha fler bilder eller undrar något. Det tillkommer frakt på alla priser

wantyouclose

Jag tycker att det är så ofestligt att klaga på vädret då det ändå inte går att göra något åt, men seriöst så borde vi väl kunna få några sköna varma solveckor här i Sverige? Det är väl inte för mycket begärt? Regnet öser ner utanför fönstret och jag drog på mig en förkylning nere i Skåne, botten. Tänkte trotsa regnet och rida en sväng men det vore nog inte så smart att gå ut och bli dyngsur. Men man känner sig så kass när man bara sitter och inte gör någonting så får väl gå ut och gosa lite med grisarna. Borde fortsätta städa men orkade bara med hallen, dötråkigt. Det går en film i kväll på sexan med Ben Affleck så den borde man kanske se. Jobbar en kortdag i morgon från 07-13.30 och är sedan ledig hela helgen, hade dock velat jobba då jag inte har något särskilt planerat (och så bytt bort en helg där jag har något roligt på G). Å andra sidan så är de flesta av mina fina vänner lediga i helgen också så det pratas om mys och festande, jag är dock p a n k . Jag är sugen på Gossip Girl maraton samt på att se No strings attached. Sen måste jag träffa mina andra tjusiga vänner någon dag också men om jag inte minns fel så är de i Varberg över helgen. Nu vill min syster få skjuts för att köpa godis så får väl köra henne snäll (& godissugen) som jag är. På tal om godis så måste jag börja träna igen när jag blivit frisk, känner mig som ett äckligt kakmonster. En solstråle till er som orkade läsa detta tråkiga (men sköna att skriva av sig)

En mycket charmig bild i ett underbart Falsterbo!

Något som också suger är att brännan man drog på sig nere i ett soligt Falsterbo snart är ett minne blott, HATA REGN

Nya smycken



Ur & Penn - 45 kr sammanlagt, jag gillar rea!

FRI FRAKT

Asos - Från 09-17 idag
Forever21 - 13 juli 12.01 till 14 juli 11.59, ange koden KRSHIP
LaRedoute - Från idag tills den 20 juli, även fria byten

Rea hos Nelly


Hittade inte alls mycket på Nellys rea som jag ville ha, endast sex saker som ni ser ovan!
Fina strandväskor - en klassisk marin och en i läcker rosa
Klänningar - lite Star Wars feeling på den första och den andra hade läcker färg & modell
Sporttröja - fin tröja från Champion
Jeansshorta- perfekt tvätt!

R via Bubbleroom


Bubbleroom bjuder på en snygg outfit & inspiration i det senaste nyhetsbrevet

Kom hem från Falsterbo igår kväll, har haft en fruktansvärt bra vecka! Underbart väder, hav, hästar, fina vänner, fresh meat, grymma fester och så vidare :) Kommer upp lite bilder här så småning om, vill ni se flera så kolla Facebook

Nästan va


Det är nästan ett sånt här virkat linne jag är ute efter, dock ska det inte vara beiget och kosta 250 spänn!

Dress


Förstår inte varför jag ville göra mig av med den här klänningen! Har använt den på tre lite finare tillfällen det senaste och älskar den. Jag förstår inte heller varför det ser ut som att jag har vattenskalle på bilden men men ;)

HJÄRTA


Marsvinen

Lousie önskade en marsvinsuppdatering så här kommer den!

Snobben: Blandiskastrat som är inne på sitt femte år om jag minns rätt (har inte papprena framför mig)

Boll: Lakelandhona som är inne på sitt andra levnadsår, favvogrisen!

Våfflan: Blandishona som är inne på sitt fjärde levandsår

Sally: Lakelandhona som är inne på sitt första levandsår, unge till Boll

Boende: På sommaren bor dom i en mega bur ute i ett lastbilssläp kan man säga

Inte världens bästa bilder då alla blev lite skärrade av gräsfältet jag fotade på!

utan dina andetag

Jag har nog missat denna låt lite, ooops. Den sjöngs på bröllopet i lördags och är ju super fin!


Favvo shortsen


H&M 200 kr. Perfekt slitning och kort snygg modell

Sommarfärger


Eleven & Lindex

Packad och nästan klar


Det känns väl sådär logiskt att jag skulle hinna använda allt detta på sex dagar va? Men allt är nerpackat och jag har insett att jag nog inte har så dåligt med kläder som jag tror. Har lite småsaker att packa och fixa med i morgon bitti och sen bär det av. Känner på mig att Falsterbo 2011 kommer vara årets höjdpunkt!
Håller på att fixa med tidsinställda så det blir inte helt tyst här under veckan :) Ett inlägg om dagen skrapar jag nog ihop till! Ha det bra, det ska jag!

Wedding


Andreas & Patrik
Idag har jag vart på bröllop, det va speciellt men fint ändå!

Ägarna till djuren jag passat kom hem i kväll istället för i morgon middag så får sova några minuter längre i morgon! Måste packa och göra iordning allt i morgon och så tänkte jag försöka hinna med att fixa lite tidsinställda så att det inte blir helt tyst här i en vecka

Måndax 27/6

'
Från i måndags, grym kväll på Måndax i Lidköping!

Borde masa mig ifrån datorn, har sjuttioelvatusen saker jag måste göra. Jag börjar jobba 15.45-21 och efter det ska jag kasta mig iväg för att plocka in hästar och rasta hundar hos några som jag hjälper medans de är bortresta. I morgon jobbar jag 7-14, måste gå upp super tidigt för att hinna släppa ut hästarna och rasta hundarna. Sen måste jag skynda mig hem efter jobbet för att rasta hundarna, göra mig iordning och åka på bröllop kl 16, bögbröllop så ska bli lite intressant haha. Får åka hem tidigt på kvällen för att hinna bort till djuren och sen sova. Jobbar 7-21.45 på söndag med rast mellan 10-15.45, knasiga arbetstider. Tidigt på måndag morgon åker jag till Falsterbo. Någonstans här emellan måste jag klämma in packning, göra iordning för marsvinen ute, läsa alla 200 mail, göra lite tidsinställt till bloggen, städa mitt rum osv. Hejja Jenny!

Oooops


Råkade handla lite mer idag!
Jacka - landade i brevlådan från Ellos idag, vet dock inte om jag ska behålla den än 200 kr
Väska/necessär - har en i orange redan, läckra färger och smidiga. Lindex 50 kr
Nagellack - tycker att den här färgen är fin på sommaren Lindex 25 kr
Blus - transparent och fin, kommer passa bra även i höst Vero Moda 90 kr (70 % rabatt)
Linne - urringat i armhålorna med brottarrygg Rut m. flera 50 kr (50 % rabatt)
Duschcreme - luktar super gott!
Smått & gott - laddar för Falsterbo

RSS 2.0