Pannkakor!

Stekte upp pannkakssmeten i morse, super god frukost! Gjorde blåbärsplättar med dinkelmjöl för att göra dem lite mer nyttiga. De blev riktigt goda och betydligt mer mättande än vanliga.
 
Har försökt att göra om designen men är långt ifrån nöjd, hinner dock inte sitta mer med det nu. Jag, Sofia & Liza ska ta en tripp till Ullared i eftermiddag (har en massa hästsaker som jag måste köpa) så jag får ligga i lite nu om jag ska hinna göra dagens to do innan kl 13. Vad gör ni idag?
Prins Bertil!

KAOS

Serdet heltokigt ut nu så är det för att jag mixtrar lite med designen!

beat it

Började dagen med fodring och utsläpp av mina fyrbeningar följt utav egen frukost och några timmars jobb. Sen har jag inte gjort så mycket mer än grejat med S&S samt läst ikapp en hög med bloggar. Tänkte baka brownies i kväll inför vår roadtrip i morgon samt göra pannkakssmet så att jag kan käka pannkaksfrukost, gottit! New Girl och Två panka tjejer går på 6an i kväll, helt okej torsdagnöje. Nu, långpromenad med ponnyn & musik!
Sug på den ni!

Glitterbomb

 
En glitterbomb från Nellys rea som jag inte riktigt vet om jag ska behålla, vad tycker ni?

Enchiladas

 
Jag har då inte gjort många knop idag, det enda vettiga jag har gjort egentligen är att flytta in marsvinen och laga mat. Men slappardagar behövs emellanåt också hehe, nu ska jag krypa ner i sängen med ännu mer True Blood och ladda upp för morgondagen som ska bli några gånger effektivare än idag!
 

I´m not your fucking dinner

Jag och Sofia har roat oss med första halvan av fjärde säsongen på True Blood i natt och idag, så himla bra. Har ni inte sett serien så gör det! Pssst. det finns en och annan pudding med
 

Wanties from H&M

Dessa hade gärna fått flytta in i min garderob! Neonplaggen funkar lika bra på hösten bara att man byter ut den solbrända huden mot svarta plagg. En svart jacka i bombermodell, en guldglittrig kavaj, en skinnkjol, ett par lackade kängor och en blå jacka som piggar upp en svart outfit sitter ju aldrig fel.

Beauty wanties from Eleven


Presentförpackning från I love... med fyra olika duschcremer (100 ml i varje) som luktar godis och bubbelgum I Reseförpackningar från Bella Il Fiore I Schampo från Happy Hair Days som är fritt från sulfater, parabener, sodium laureth sulfat & mineraloljor och så doftar det marshmallow & coconut I Lotion från TVÅL i 60 ml flaskor med olika dofter, gjorda på sheasmör & kokosolja I Glittriga och superfina borstar från Japonesque

Allra helst vill jag ha schampot då det inte innehåller en massa skit grejer och desutom inte var så farligt dyrt, 70 kr för 300 ml. Behöver jag ens nämns borstarna? Så himla fina och så himla Jenny hihi! Men har man shoppingförbud så har man, men efter London så ska schampot få flytta in i min badrumshylla.

London närmar sig

Sitter och filar lite på en shoppinglista inför London:
Skinnjacka, träningsskor, skinnbyxor, boots och en massa VS (trosor och goda dofter iiiiih)
 

Bara en liten början, men någonstans måste man ju börja ;)

Fullt upp!

Pinsamt dålig uppdatering här men det är fullt ös medvetslös denna vecka, oplanerat. I morgon eftermiddag är jag nog dock ledig så då ska det bli lite ordning igen. Nu ska jag gasa iväg och jobba och sen är kvällen upptagen med clinic med Peter Eriksson i Vartofta. Följ mig på Instagram om ni vill se lite vad jag gör under dagarna: jjennnyys
 

Ut med det gamla och in med det nya

Idag har jag roat mig med att rensa ut de flesta sommarplaggen ur min garderob, måste ju göra plats för alla fynd som ska göras i London ;)
Annars då? Städat, tvättat, kört Fiona, ridit Sushi, lagat mat, promenerat och jobbat. En glad och nöjd Jenny dyker snart under täcket hihi!
 

solnedgången olala


Idag har jag haft en tvinga-mig-själv dag med jobb, körning av ponnyn, städning till marsvinen, kloklippning, protokoll & dagordning skrivande, företagspill och en rejäl promenad/PW/jogg tur med vovven på över en timma. Egentligen en ganska chill dag i Jennys flashiga liv men eftersom jag mest vill peka fuck you åt hela världen just nu och skita i allt så var det här en kraftansträngning haha. Men jag vet att lipande inte hjälper utan det som hjälper och gör att man mår bra är rutiner och lite diciplin, kötta brittmarie!

Sensation


Mitt lilla hjärta!
 

Tips ang. Nellys sena leveranser!

Jag antar att jag inte är den enda som har råkat ut för Nellys sena leveranser det senaste. Det står att deras leverans kan ta längre tid, 2-6 arbetsdagar, men sen får man vänta i all evighet ändå. Vad jag har gjort när jag har råkat ut för det här på mina två senaste beställningar är att jag har klagat hos kundtjänst. De är så snälla så att man får Nlypengar som lite tröst/ersättning, vilket jag tycker är väldigt bra av dem. Detta resulterade i att jag kunde beställa hem ett par jeans gratis igår, wiewie!


När vi ändå pratar om Nelly. Är ni smarta, som jag är, så går ni in på Nelly via Gratis Bio (se till att vara inloggade på Nelly innan ni klickar er via Gratis Bio till Nelly) så får ni er beställning i 550 % i poäng hos Gratis Bio. Exempelvis handlar ni för 100 kr hos Nelly så får ni 550 poäng hos Gratis Bio. Det går att tjäna lättförtjänta poäng hos Gratis Bio endast genom att handla, bra va? Vid 20 000 poäng så får man ett presentkort på 100 kr som man kan välja att utnyttja på de flesta kedjor.

Bra erbjudanden hos Ellos

Är inne i en period där jag vill sammla på mig massa fint till den dagen jag ska flytta!

Ellos har en massa bra erbjudanden just nu, är ni inte registrerade hos dem så se till att bli det. Erbjudanden som jag kan ta del av just nu: 40 % på dyraste varan + fri frakt , 300 kr rabatt när du handlar för 800 kr + påslakanset på köpet , 30 % på hela beställningen , 50 % på dyraste varan , 20 % på beställning - gäller även varumärken , 40 % på dyraste varan + fri retur. Synd att jag har shoppingförbud fram till London ;)

Något att längta efter


Hade glömt av hur mycket jag älskar mina skinnbyxor, perfektion! Men de börjar tyvärr bli lite slitna här och var så ska kolla efetr ett par nya NÄR VI ÅKER TILL LONDON. Bokade förut så den 14 oktober bär det iväg med världens bästa tjejer, wiewie :D
 

Hösttrender som jag gillar!

Pärlbrodyr, guld, blått, eyeliner, militärgrönt/army, metallic, vinrött, päls, skinn, romantiskt hår, bomberjacka, collegetröja (dock helst med sifitryck), hästsvans, orange

Move it


Jag är så himla sugen på att flytta, inte till någon trång liten lägenhet utan till ett mysigt litet hus där jag kan ha hästarna runt knuten. Obegränsat med pengar och tid under en period är allt jag ber om (eventuellt en prins charming också), det kan väl inte vara för mycket begärt?!!

bracelet

Armband som jag fyndade på Glitter i somras, 20 kr highfive!
 

frusen fast


Presenter i postlådan idag!
 
Blä, allt går i motvind för tillfället = man tappar all ork. Ska ta mig i kragen och rensa upp det totala kaoset runt omkring mig, springa en stund med Fiona vid min sida och rensa skallen, sen kommer Ellen hit. Ska se om vi lyckas boka någon Londonresa, hoppas det!

can´t take no more




Lite bilder från de senaste ouppdaterade dagarna som har gått i ett. 1. Docka & Sensation 2. Sofia aka hönsviskaren 3. Sofia hade tappat bort sina bilnycklar så vi fick baxa fram fyrhjulingen för att ta oss till den såkallade civilisationen i Kättilstorp 4. Super duktiga Sofia och Semlan, S plockade tre placeringar av fyra starter med Semlan & Vippan + 2a i klubbmästerskapet 5. En av våra supderduper gulliga kisseungar 6. Jag & Sofia inför en kväll med Hardcore Superstar utan Hardcore Superstar, men lika roligt hade vi för det
 

LONDON BABY

Har haft myskväll med mina favoritbrudar i kväll och planerat en Londonresa i mitten av oktober, längtar ihjälp mig!!!! Är dock inget bestämt till 100 % och bokat ännu men tror och hoppas på att vi gör det snarast hihi. Jag och Ellen var ju där i våras och det var supermega bra, underbart sällskap och super bra shopping.


 

Nytt från Nelly



Två par sköna & snygga trosor från Wonderland för 15 kr st, mycket bra kvalitet på deras spetstrosor, inget trådande alls. En fin topp med djup rygg från Jean Blush för 140 kr (Såg att den nu endast kostar 84 kr, skynda fynda!!!). Nöjd med plaggen även om leveransen även denna gång var sen!
 

skinny love



Inte världens bästa kvalitet men i morgon har jag planer på att köpa mig en ny mobil samt en ny sladd till min kamera så då kan det bli lite fason igen. Inviger hösten med en vinröd skjorta och mitt absoluta favoritplagg, skinnväst från London!
 

Candice

Sitter och klipper lite försiktigt i mina gamla Solotidningar till min inspirationstavla, pysselknyssel. Att snyggingen Candice får vara med är inte så konstigt, eller hur?! Nu ska jag krypa ner med en film eller börja kika på Gossip Girl från början om jag hittar rätt skiva!

NY FILM MED MIN FAVORIT

Den 14 september har 10 Years biopremiär, kan ju inte annat än längta när man of my life (Även om han liknar 32 istället för 25 som han brukar) har en huvudroll. Så här står det om filmen : "I komedin 10 years får vi följa en grupp vänner som träffas tio år senare under en high school återträff där inget har förändrats. Channing Tatum spelar Jake, som är djupt förälskad i sin flickvän (Jenna Dewan-Tatum) och som är redo att fria, tills han träffar high school flamman (Rosario Dawson) för första gången på tio år. Jakes vän Cully (spelad av funnyman Chris Pratt) gifte sig med sin cheerleader flickvän (Ari Graynor) och har sett fram emot återföreningen då han äntligen kan be om ursäkt till alla klasskamrater han mobbade i skolan. Men efter många drinkar, blir han återigen som sitt gamla jag. Samtidigt försöker rivalerna Marty (Justin Long) och AJ (Max Minghella) imponera på den coolaste tjejen i klassen (Lynn Collins), som nu har en hemlighet. Den berömda grabben i gruppen, är Reeves (Oscar Isaac) numera en välkänd musiker, men han är fortfarande för blyg för att prata med (Kate Mara) som inspirerade honom till att skriva sin första låt."

Den ser jag fram emot! Kika på trailern HÄR.

En mobilskörd från det senaste




5 bra saker med hösten


Reprisernas tid är slut och de flesta serier och program kör igång på nytt igen. Efter en flitig dag så är det mysigt att tända en massa ljus och krypa ner under filten i soffan.

 
Se till att vistas mycket utomhus även om det blir lite kyligare, den friska höstluften som fyller lungorn är ju så härlig! Ta tillvara på lövens färgskiftning genom att vara ute i skogen, de är mycket skönare att vara ute och springa när man inte behöver få andnöd för värmen och alla äckliga flugor som drar sig till dig när du svettas.
 
Hösten är pysslets årstid, ta fram gammla tidningar som sammlar damm, klipp ut alla godbitar och klistra in i inspirationsböcker, gör en dreamboard eller en inspirationstavla. Gör något fint av sommarens foton, pyssla ihop fina album, rama in eller sätt upp en fotovägg.
 
Mys till det med bio när vindarna viner utanför, på hösten så släpps det ofta många bra filmer.
 
Höstmodet, inget mode eller inga kläder är väl så härliga som höstmodet? Även om jag föredrar att ligga i bikini och steka så är det så fina färger som kommer fram på hösten och mysiga plagg.

Nystart på hösten, rensa!

Hösten ses ofta om en nystart och vad passar då bättre än att rensa och göra lite ordning & reda?




 
 

RSS 2.0