Peanut Butter Banana chocolate Cups

Gjorde dom här godbitarna förra veckan, dom blev ganska så mastiga och ett bättre alternativ än godis. Smält mörk choklad, lägg en klick i en liten form, lägg på en skiva banan, en klick jordnötssmör, en skiva banan och sen en klick smält choklad och in i frysen. Förvara dom i frysen, annars blir bananen brun och slemmig hehe. Jag använde ekologiska bananer och jordnötssmör som var ekologiskt och innehåller 99,3 % jordnötter för att hålla det så nyttigt som möjligt.
Jag avslutade vecka fem på Wargrun i morses, lite efter som vanligt. Nu är jag taggad på vecka sex! Så skönt när man har kommit in i det och längtar efter att springa.

Dags att rensa garderoben

Så när jag flyttade till USA lämnade jag in princip hela min garderob hemma och köpte en ny där, som jag sedan tog med hem. Vilket har resulterat i att jag har ett överflöd av kläder nu så jag tänkte göra mig av med en del (och lämna plats åt något nytt hehe). Frågan är vart det är bäst att sälja? Laddade ner Tradera-appen nu så får se om jag får upp lite där. Sprang precis på en smart bild som jag tänkte ta hjälp av.
 

Wargrun week 3

Igår avslutade jag vecka tre på Wargrun, peppad på att köra igång vecka fyra nu! Rekomenderas om ni vill komma igång och springa, passar perfekt för ovana löpare som mig men även vana löpare.
 

Den här då eller

Högst upp på min önskelista, från Victoria´s Secret!
 

Ledig dag idag, skönt, det där med att jobba på inringning är ju inte alltid så kul men den här veckan har jag haft fem dagar bokade vilket är perfekt. Min att-göra-lista idag är låååång, och som vanligt har jag inte kommit så långt på den än. Ska städa klart bilen och åka bort och måla sen, längtar efter att flytta!

påskönskningar

Jag har fått en soft retroknäpp så tyckte att lilla bikinin passade in där (i mitt huvud går jag klädd i utsvängda jeans, sjyssta klackar och en vit blus, fråga mig inte varför). Spetsbh:n är ju bara för gullig, kavajerna pefekta basplagg med ändå lite roliga, och skinnkjolen ser jag mig i med brunbräda ben och mina vita adidasskor i sommar. Önska kan man ju eller hur?

RSS 2.0