Portman


Portmans kloka ord får avsluta den här dagen. Har vart fullt upp, avslutade med att fixat om naglarna och kika i Marie Claire , tråkig tidning, det enda roliga va parfymproverna! I morgon är det halloween och i helgen är det camp, kuuuuul. Godnatt!

Raccon

Dagen har gått i ett, mina ben värker och huvudet är trött. Packa in allt i bilen i morses, åka hem, flyttkillarna kom och flyttade tillbaka allt, flytta tillbaka saker, packa upp väskor, tvätta tusen tvättar, leka, rasta hundar, mata hästar, bada barn, äta osv. Dessutom väntar vi på en ny diskmaskin som kommer i morgon så just nu vill jag spy på allt vad disk heter, blir en del att handdiska efter åtta pers. Ligger i sängen efter en skön dusch och vilar benen, ska kila ner och slänga in lite tvätt i tumlaren och prata lite med päronen. Sen blir det soooova! 
Fick besök av en tvättbjörn när jag satt utanför hotellet i fredags, gulle! 


all fall down

Här har det inte vart allt för livat i veckan, troligtvis för att det har vart fullt upp. Veckan har flugit förbi som vanligt, helgen blev inte riktigt som planerat. Vi insåg att det hade blivit svårt att ta med kidsen till nöjesfältet i fredags som var planen från början. Jag och mamin skulle åkt, en skulle behöva ha koll på lillan hela tiden som är för liten för att åka något, de andra tre skulle troligtvis inte kunna åka samma saker eftersom de är olika långa, så vi gav upp det. Istället skulle vi gått till Sea World (Vattenpark med bergochdalbanor, delfiner, späckhuggare, valar osv) men vi kom iväg så sent i fredags så vi hoppade det, sparar biljetterna till en annan dag, och åkte till hotellet bara. Ett hotell med lite olika pooler, vattenrutschbana och en surfpool. Kände mig inte på topp men det är ju alltid roligt att åka iväg och bo på hotell. Spenderade halva lördagen där innan vi åkte tillbaka mot lakehouset, jag hade hand om småttingarna medans mamin & de två åldsta var iväg och tränade inför deras sista vattenskideshow för i år. När dom kom hem åkte jag till mataffären och sen hade vi slappkväll.
 
Idag har jag väl vart mer eller mindre ledig, har haft hand om barnen några korta stunder. Det har vart show på den klubben som familjen är medlemmar i för vattenskidor och wakeboard, det var Grease-tema. Barnen åkte runt på sina skidor & wakeboard och några killar gjorde riktigt imponerade saker, speciellt för mig som aldrig har sett något sånt här innan. Dom hoppade, gjorde 360, hoppade över varandra, gjorde volter med wakeboard men det häftigaste var när dom startade från taket på ett båthus, utan skidor, och åkte på fötterna efter båten svinfort en bra bit. Skypade lite med mamma & pappa, saknar dom som tusan! Sen åkte jag till huset en snabbis, rastade hudarna och betade hästen. Stannade till i mataffären och haffade lite saker som jag behövde osv. Nu ligger jag i sängen och ska försöka hålla mig vaken tills Ellen vaknar så att vi kan skypa. I morgon flyttar vi tillbaka till huset vilket ska bli skönt, längtar efter min säng!
 
Längtar som tusan efter att prata med Ellen, efter att ha träffats in princip varje dag hela sommaren så känns 2 !/2 månad som en evighet. En evighet utan massa skratt, sjuk humor, någon att dela alla tankar med, någon att krama, någon att somna hand i hand med, djupa samtal om livet, massa konversationer om ovärda saker, fina sommarkvällar med bad, gott att äta & skratt, vin, galet dansande och att bara vara. Skype blir inte samma sak, det är svårt att få ihop det med tidsskillnaden ibland, saker som händer som jag i vanliga fall ringer och pratar om på direkten glöms bort, ett foto på nattuksbordet är långt ifrån en hand att hålla när man somnar. Usch nu blir jag ledsen, saknar min bästis så himla mycket.
 
Förövrigt börjar jag bli frustrerad över mina kurser som jag ska ta medans jag är här, min LCC har svårt att få svar från Cultural Care om vart och vad jag kan läsa. Vilket irriterar mig, jag vill komma igång så att jag kanske kan få ett lite mer socialt liv. För det suger rätt hårt att inte ha någon att umgås med, och jag vet att det inte är någon idé att gnälla utan göra något åt det istället. Men tro det eller ej, det är inte helt lätt att komma till ett helt nytt land, försöka hitta någon att utveckla en vänskap med osv. Det är troligtvis lättare för andra au pairer som bor i mer au pair täta områden, här vet knappt ingen vad en au pair är och den närmsta bor en timma bort. Men det finns ett unviersitet här i den lilla pluttstaden men jag har inte lyckats räkna ut vart alla dom som går där håller hus. Är så evigt tacksam för att jag har hamnat hos en så himla bra familj, annars vet jag inte vad jag hade tagit mig till eftersom jag spenderar mycket av min fritid med dom. Vilket gör att jag aldrig blir uttråkad men jag behöver ha ett eget litet liv bredvid också. Lite röriga kvällstankar, nu ska jag fortsätta äta kakor och hoppas på att klockan går lite fortare!

Underbart


Att man kan ligga och svettas i bikini i slutet av oktober är inte fy skam!

Grease


 Känner mig som en bred vandrande valross med världens tråkigaste hår och pizzaface, ööööööööh. Annars är allt bra, lite kaotiskt. En del golv ska slipas om i huset så det har vart flyttgubbar där idag och flyttat alla möbler och vi ska bo i lakehouset i en vecka. Mysigt tycker jag, enda nackdelen är att det är mycket mindre plats här och vi är sju personer, hejdå ensamtid. Men det blir nog bra, en rolig helg väntar!

Från Sverige


Världens finaste Sensation börjar bli mer och mer grå därhemma. Ska bli så spännande och roligt att se hur hon ser ut när jag kommer hem! 
Just nu betar jag en skadad häst här och ska ramla in på gymmet snart, inte alls sugen men vet ju att det känns bättre efteråt!

Mysiga djur







Har haft en rolig dag på ranchen med M och kidsen, har sett massa spännande djur haha. En groda som va lika stor som min underarm, död tyvärr, visste inte ens att det existerade sånna stora grodor. En sköldpadda som kallas snapturtle, den kan bita av dina fingrar. Massa fina rådjur av diverse olika raser. Söta ekorrar, flygande kalkoner, en död coyote och lite sånt! 
Har skypat med Ellen & Johan, världens bästa, blir alltid så glad. Nu ligger jag och zappar mellan olika filmer på tvn och laddar upp för kommande vecka! På fredag ska vi åka till ett stort nöjesfält och på lördag ska vi på halloween-firande, roligt!


Bra dag!


Har känt mig lite nere dom senaste dagarna, vet inte riktigt varför men det känns mycket bättre nu. Började dagen med att få en kram av min värdmamma, en liten gest som kan betyda så mycket!  Sen åkte dom iväg och jag hade kidsen själv, vi var ute och lekte och packade ner lunchen för att ta rangern och åka på picknick. Det har jag gjort med småttingarna dom senaste dagarna men idag kunde även de två äldre följa med, mycket uppskattat. Hämtade M, va i mataffären, köpte film och åkte hem igen. Hade lite rast så gick till gymmet och sen spenderade vi kvällen ute med basebollmatch, rooooligt! Bad, middag och filmmys, kikade på Marmaduke och nu tittar vi på Aristocats. Om det är lika fint väder i morgon ska vi åka till ranchen och hika & fixa lunch över elden, päronen kommer hem i morgon em någon gång. Rolig och mysig helg med bästa barnen & M! 

Top Model


Ligger och tittar på Top Model, Renee verkar så jäkla skön haha! "I hate people that kiss in public, that's make me wanna punch them" "That's make me wanna pope" Hade velat ha henne som vän haha! Och hon & Marvin är ju för söta hihi

med ena foten utanför

Haha den här skylten äger! Jag ska knalla gill gymmet nu och kötta lite, hörs senare när jag har lite mer tid, adios!

Pink Nation


Fick precis nys om VS Pink Nation så var inte direkt långsam på att gå med där! 



Svettigt värre


Eftersom jag har så himla dålig fantasi när det kommer till gymmet så stoppade jag in en dvd idag. Svettades ihjäl men en och annan muskel fick sig en omgång, hoppas att jag kan gå i morgon. 
Nu är jag ute och betar en häst som är skadad men ska snart stoppa in han igen så att jag hinner med en snabbdusch innan jag börjar igen! 



Vem är du?


Vem är gullegrisen som kommenterade det här igår? Ge dig till känna tack!

Chasi'n


Hade en kanoneftermiddag igår, var ute och lekte med kidsen, mamin & M. Klättrade i träd, gungade, hoppade studsmatta och så avslutade vi kvällen med en basebollmatch. Basebollmatchen va höjdpunkten, höll på att skratta ihjäl mig! 
Idag har jag haft en chilldag, jobbade två timmar på morgonen och sen åkte jag med på en liten roadtrip med småttingarna, mamin & M. Vi käkade lunch på ett kinesiskt ställe i New Braunfels och sen åkte vi till ett barnmuseum, ett roligt ställe med mycket skratt! Sen jobbade jag em/kväll och hade bara tjejerna så vi lagade mat & bakade medans lillan tomtade omkring. 
Lillkillen har börjat använda ett nytt uttryck; Oh my gosh, det säger han och låter smått förskräckt = jag skrattar ihjäl mig. Och lillan har börjat säga mitt namn, snacka om att hjärtat blir vaaaarmt då! 
I helgen ska föräldrarna bort så jag ska jobba (vilket förövrigt betyder att jag borde få ledigt halva dagen i morgon och hela fredagen...), det blir nog en rolig helg med mycket bus & skratt. Helgen efter det ska vi fira Halloween (kommer bli rooooligt, hade dock hoppats på att gå på en feeeet halloweenfest men det lär väl gå sådär utan vänner, forever alone) och åka till Fiesta Texas (riktigt grymt nöjesfält) och eventuellt stanna på hotell. Helgen efter det ska vi ha födelsedagscamp på ranchen med en hög vänner till familjen, kommer också bli superkul. Sen är det en födelsedag och Thanksgiving i november, och vips så är det december! Tiden flyger iväg och jag med den, trivs superbra!!

All I can taste is this moment






Världens bästa


Har precis skypat med min andra halva, världens finaste och bästa Ellen! Blir alltid så glad över att höra och se henne, fastän hon är på tok för långt borta. 
Ligger och trökar godis i sängen nu men ska kravla mig i träningskläderna och göra nått vettigt, later alligator! 


 

Nytt!

Igår haffade jag lite träningskläder från Champion och en bikini som jag inte kunde låta bli!
Två klänningar som jag köpte för längesen, gillar färgen på den första + att den har en öppen djup rygg. Den svarta är bra till middagar och sånt, lite fina ryggdetaljer där med.
En hög med välbehövliga baskläder införskaffades idag.
Fick äntligen tag i sporttoppen från VS som jag har suktat efter, rosa med glittriga fina band, på outleten dessutom så till ett riktigt bra pris.
Supererbjudande med sju produkter för 35 dollar, kunde inte riktigt motstå så lite nya lotions, duschcremer och mistar fick följa med hem (plus lite för många trosor, kan inte behärska mig där inne)!
 
De tre sista bilderna är halvtaskiga jag vet, men det började bli mörkt. Så idag har jag tagit en ordentlig sovmorgon,städat & tvättat lite och sen åkte jag och shoppade. La familia hade köpt filmer och fixat junkfood-night när jag kom hem så har haft myskväll med dom. Ännu en vecka har sprungit iväg, i förrgår hade jag vart borta i två månader. Nu är det dags att tagga om för en ny vecka, nästa helg ska vi troligtvis övernatta på ranchen, myspys!!

Skinny love



Hittade till stallet i morses på egen hand, en liten felsväng som gick att rätta till lätt hehe. Stallet då, nergånget och fult, det första jag såg när jag svängde in var en mager häst, bra start. Fick rida på en liten appalosa vid namn Jack, lite lat och så. Skrittade & travade mest runt för att ridläraren/ägaren skulle se hur jag red. Min krokiga rygg kommer jag få ligga i med så att min hållning förbättras. När jag har tagit lektioner med min egna häst i Sverige så är det mest fokus på hur hästen arbetar och inte så mycket fokus på mig, idag var det tvärtom. Jag gillade ridläraren/ägaren men är lite tveksam till stället. Inte så mycket för att det var slitet, inte direkt det som räknas. Men att en del hästar såg ut som dom gjorde plus att utrustningen var dåligt inpassad till dom. Jag tror att jag skulle förbättra min egna ridning efter vad det kändes som idag men jag är mer osäker på om jag vill stödja ett sånt ställe. Får fundera lite helt enkelt! 
Hem, springa en sväng, duscha och göra sig iordning för lite shopping och au pair möte. Ännu en okänd väg att köra helt ensam, gjorde några små felkörning haha, google maps är inte så himla bra om jag får säga det själv. Men hi. Hittttade till affärerna och matstället tillslut! Hittade inte så mycket, lite nya träningskläder. Vi käkade kvällsmat på en smarrig restaurang samtidigt som mötet, det är bara två au pairer till och vi har verkligen noll att prata om, lite tråkigt. Kompisjakten får fortsätta, hoppas jag får napp snart! 

Rodeo


Har vart på rodeo i Seguin i kväll, en sak på min ännu inte skrivna bucketlist att bocka av! Det va roligt, såg en del olika shownummer, cowboys som red på tjurar & oinridna hästar, cowboys som fångade kalvar med lasso, men det sjukaste kommer här haha; småbarn (5-6 år max) som red på galna får hahaha! Den som höll sig kvar längst vann, dom va inte dåliga av sig haha, klamrade sig fast för kung & fosterland fastän fåret va helgalet! Avslutade kvällen med att gå på tivolit med kidsen, åkte fallskärmskarusell med dom, roligt hihi. 
I morgon förmiddag ska jag åka till det där stallet som jag nämnde som har engelsk ridning. Är lite nervös, mest för att jag ska hitta dit på egen hand, plus att det är lite pirrigt, men det går nog bra. Det ska bli roligt! 

Skön morgon!


Har haft en superskön morgon, gick upp vid sju för att skypa med min syster, en och en halv timma av välbehövligt prat! Sen sprang jag en sväng, stretchade i oändlighet, käkade frukost, gjorde om naglarna och sen Skype igen. Den här gången med mamma, pappa, Johan, Thomas och vovven! Bara en snabbis för dom va på väg att köra ut ett nytt älgtorn haha. Hösten ser så himla fin ut i bakgrunden, fina löv, hästarna bort igenom och snart dags för älgjakt. Men jag klagar inte på 30 gradig värme här, njuter till max, Sveriges höst lär jag få ta del av mååååånga fler gånger! Så långt bort men ändå så nära.
Nu väntar jag på att vi ska rida, jobbar i em/kväll. Det är parad i stan så vi ska dit och kolla på rodeo och grejer, roooooligt! 

5K Runner


Hittade en app genom Solo igår, 5K Runner. En gratisapp som hjälper dig att komma igång och springa i åtta veckor, bra va? Smart för sånna som mig som är i pinsamt dålig form! Tyckte att det var lite väl enkelt men hellre det än för jobbigt. Vill man göra det lite svårare är det bara att byta ut promenad mot PW, jogg mot kuta osv! 
Så har tränat lite på min rast och nu ligger jag i sängen med lite tidningar. Päronen har datenight i kväll så ska jobba lite då, barnen är lediga från skolan i morgon så skulle tippa på att det blir filmmys och god mat för oss!


Wide awake


Har precis läst lite bloggar och luskat ut hur jag ska posta saker till Sverige på billigaste vis. Tror att jag kom fram till nått vettigt, ska in och höra med postkontoret någon dag. Nu ska jag gräva ner mig i Solo, börjar tidigt i morgon så är snart dags att sova. Brukar börja vid nio men börjar vid sju i morgon, kommer inte ens ihåg när jag gick upp så tidigt senast. 
Har ridit i kväll, testat lite poleriding, man rider typ slalom mellan pålar, det va kul när man hade lite fart hehe. På fredag är det parad och rodeo i Seguin, ska bli så häftigt att se rodeon! 




Med ena foten utanför


Sprang en sväng i solnedgången, så mycket skönare när det är lite kallare nu. Gymmet en snabbis, hjärtat och kroppen kändes veka idag så blev inte så mycket gjort. Ska försöka ta mig ut i morgon bitti innan jag börjar, mornarna är friska och fina men sängen brukar inte låta mig gå upp. 
Annars då? Spenderat kvällen i sängen med datorn på magen och samlat lite inspiration. Nu ska jag hugga in på Solo och somna så småningom!

OPI Pussy Galore NL M50

Målade detta lack över mina redan rosa naglar och gillar det super mycket! Lite svårfångat på bild men riktig fint i verkligheten, hur dom tänkte när dom namngav det är en annan femma haha.
 
 
 

lego house

Idag vill jag gnälla lite, alla dagar är inte solsken och gröna skogar eller vad man säger. Gnälla för att jag har huvudvärken från helvetet som inte ger sig. Trotsiga barn som inte lyssnar. För att postkontoret ville ha 120 DOLLAR för att skicka ett superlätt paket, dom ändrade det till 30 dollar vilket fortfarande är dyrt. 240 spänn för att skicka ett lätt litet paket, mamma skickade hit två tidningar vilket både är större & tyngre och betalde 100 kr. För att jag gick in i en såklallad skönhetsaffär för att få hjälp med att hitta en foundation som passar min hudtyp & färg, bara för att komma hem och märka att hon har lurat på mig en för ljus så att jag ser ut som ett spöke. För att jag inte har vart hemma i kväll och jag måste tvätta min tvätt nu och det blir seeeeeent. För affärer med en massa skräp där det knappt går att hitta något som duger att rida i. För att jag saknar alla där hemma. För att det är lika svårt att hitta någon att umgås med här som det är att hitta en nål i en höstack, in princip alla i min ålder är iväg och läser på college. För att tjejen med stallet och den engelska ridiningen inte har ringt tillbaka. För att jag saknar kärlek & närhet, och mina favoriter är ett halvt jordklot bort. För att jag precis spillde nagellack på datorn, jeansen & tröjan.
Åkte till mataffären efter några misslyckade timmar i stan och fyndade två OPI lack för att pigga upp mig lite, ett glittrigt mörkgrönt och ett glittrigt rosa. Det rosa var superfint på, visar i morgon! Och köpte lite godis, dom har typ bara äckligt godis här så fick nöja mig med snickers, twix och reese´s, saknar svenskt lösgodis. Nu ska jag se klart på A little bit of heaven som jag däckade ifrån igår, och passa på min tvätt. I morgon är en bättre dag!

Ny vecka nya tag

Ännu en måndag är här, fattar inte vart tiden tar vägen. Det har blivit lite kallare här nu, typ svensk sommarvärme, så det är så mycket skönare att vara ute nu. 
Idag jobbar jag nog från 9-17 och sen tänkte jag åka in till stan och posta en sak och kanske kolla i lite affärer. De få affärer som finns har mest en massa massa skit men så hittar man ett guldkorn tillslut. Behöver tvätta och städa lite på mitt rum med! 
Till helgen har jag inga direkta planer, vet inte om jag jobbar än. Steve Aoki kommer till Austin så ska kanske försöka hitta någon att dra dit med. 
Oktober bjuder eventuellt på hotell och Fiesta Texas (ett stort nöjesfält), vi skulle åkt till Kansas men det blev inställt. 
Jag behöver samla energi till att sätta mig ner och göra en bucketlist för vad jag ska hinna med när jag är här. Har vart här i två månader snart och har inte gjort så mycket vettigt än... Jag vill inte komma hem om ett år och inse att jag inte har gjort allt jag vill göra här eller tagit alla chanser! 



Igår va vi ute och red i timtal på ranchen i den fina omgivningen, letade stockar som vi kunde hoppa och bara njöt av livet på hästryggen! 

Till månen och tillbaka


Har haft en så himla bra eftermiddag, åkte till ranchen så har hängt med kidsen, haft lite egentid med hästarna och valparna, ätit god mat, suttit framför elden och druckit vin och bara njutit. Njutit av sällskapet, att man kan sitta i 
linne och shorts i oktober, vinet, elden, stjärnhimmeln och livet. Åkte en sväng på rangern i mörkret och kollade på stjärnorna, jag kunde inte sluta le, mitt ute i ingenstans och inget annat ljud än gräshopporna med en fin himmel. Samtidigt som jag tänkte på alla hemma och att dom ser exakt samma himmel och stjärntecken, vilket fyller mig med ett lugn och att avståndet inte är så stort. Sen satt vi framför elden och hade det gött med öl & vin och pratade, en mexican, en svenska och några amerikaner blir ganska roliga konversationer! Godnatt/godmorgon

AAAAAAAA

Har suttit och sorterat en hel del med bilder på min hårddisk från min kraschade telefon, upptäckte precis att de mapparna jag hade gjort för några dagar sen inte går att öppna nu. VARFÖÖÖÖÖÖR????! Står att dom inte går att läsa, dör lite om det inte går att komma åt bilderna. Min lilla nostalgitripp till sommaren blev precis dålig, palla
 

Kanelbullensdag

Hur kunde jag Jenny bullmonstret gottegrisen missa att det va kanelbullensdag idag???! Får svira ihop bullar i morgon istället. Har dock gått sådär tidigare gånger jag bakat nått här, svårt när dom inte har samma mått och ingredienser haha, jag är för lat för att göra det ordentligt. Men i morgon ska det bli andra bullar!!


On the road


Joggat & gymmat lite (drack min värdmammas mirakeldryck efter, nått hon gör själv så helt naturlig och bombad med bra saker) och sitter i bilen nu. Är på väg till en av kidsens volleybollturneringar, sen ska vi nog ut och käka. Jobbar i morgon också och sen drar vi och övernattar på ranchen, roooligt!
 

doris

Skypade precis med min bror om tyckte att jag såg blek & fet ut, försökte förklara att det var för att jag filmade underifrån men han lät inte helt övertygad. Jag tycker att jag ser ut som när jag åkte hemifrån men tar nog och hoppar i träningskläderna ändå och springer en sväng haha!
 

Cake




Igår va vi ute på en mysig tur, jag red Cake som är en riktig skönhet hihi. Visserligen fet nu men läcker färg, ett fint huvud, snälla ögon och känslig. Har luskat tag i ett ställe som har engelsk ridning, dressyr, hoppning & fälttävlan, så ska samla mod och ringa dit så att jag kanske kan börja rida där. Dels för att det är roligt, dels för att underhålla min ridning och dels för att träffa lite andra! 


vart tog du vägen september?

Tjuvstartar lite, är oktober om 53 min här!

Har haft en chilldag, började vid nio och eftersom det är måndag är det lite halvkaos (alla har fullt upp på helgen, det blir massa tvätt, barnen har kompisar över, leksaker sprids ut osv) så städade upp lite med den lilla gullungen på höften eller tomtandes efter mig. Världens sötaste ettåring! Fixade lunch till kidsen, mamman tog barnen, jag dumpade en lunchbox på skolan och åkte till mataffären. Börjar lära mig att hitta därinne men är som en förvirrad höna emellanåt, inte alltid rätt att hitta rätt sorts korv eller soppåsar. Åkte hem igen, hade rast, tänkte rida men fick spendera en timma med att leta efter hästarna i deras enorma hage utan att hitta dom så det blev inget med det. Åkte istället med mamman för att fixa lite växter, httade inga haha, åkte hem, lekte lite med minsitingarna, gjorde tacos till la familia (barnen undrade varför jag hade gurka till, hallå det är givet i tacos?!), red en sväng med 11åringen (myyys), hjälpte åttaåringen med hans kaos till rum och sen har jag bara slappat.
 
Så det är ungefär så mina dagar ser ut. Brukar ta hand om ettåringen och fyraåringen (han går på preschool tre dagar i veckan till halv tolv), så då leker jag med dom, tvättar, håller det rent och snyggt och fixar lunch. Åttaåringen går på hemskola till elva så brukar hämta honom då och droppa han på hans andra skola samt ha med lunch till honom och hans syster, i samma veva plockar jag upp fyraåringen om han är på preschool. Åker till mataffären ibland, dagarna är väldigt varierande. Mamman jobbar hemifrån/hemmafru så allt beror på vad hon har att göra under dagen. Jag trivs jätte bra som det är, mycket variation! Beroende på dag så hämtar jag barnen från skolan, volleyboll eller cheerleading ibland, går med dom på matcher osv. Trivs superbra i den här familjen, deras livsstil passar mig som handen i handsken (att dom bor som dom gör, hästarna, mycket att göra, varation) och dom är så himla härliga!

We are the Millers

 
Var på en svinrolig film häromveckan, We are the Millers. Den handlar om en kille som är drugdealer och ska till Mexico för att hämta massa knark, så lånar han ihop en familj för att det ska se ut som en familjesemester och se mindre misstänksamt ut. Urballad och hur rolig om helst, skrattade ihjäl mig! Se den när den kommer till Sverige eller går att ladda ner.

RSS 2.0