shebapiluba

sitter här och är smällmätt på thaimat, taggar för att pallra mig bort till sängen och kika på lite tv på 6an. imorgon börjar min APU, hade faktsikt hellre gått i skolan så då kan ni förstå att de är tråkigt. ska va på dagvården i ett skitet samhälle 1,5 mil härifrån i två veckor, kunde knappt blivit värre! tur att sanna är där iaf, och så får jag hoppas på att de är några roliga gamlingar där ;) har inte så mycket mer att säga , eller jo jag va och trönade med lilla pållan idag och de gick verkligen super! så nu taggar vi för tävlingssäsongen :)


pic från den första fotograferingen

Tävling hos jennyjansson.se

Jag är med och tävlar hos Jenny Jansson om ett lyxigt set från Tigi, hade verkligen inte suttit fel till mitt sletna hår! Här hittar du tävlingen :)   


hello folks

jag är trött, gårdagen spenderades i stan. Först skolan som vanligt och sen ner på stan med emelie för att leta kläder till henne, jag köpte ett illrosa läppstift & lite käk, vi va inne i två affärer men jag hittade massa jag ville köpa! Hade inte suttit fel att vinna på triss... Tog bussen till min bror och duschade och fixade panpizza där. Promenerade sedan vidare till sanna där julia, lina & maggan va i full gång med att förbereda sig inför kvällen tema, 80 tal. Så de va bara att börja fixa sig, haha vi blev riktigt snygga 80 talister :) sen droppade de in lite mer töser för förfest och sen vi 11 tiden gick vi vidare ner mot stan och shakade lite ass. jag hade inte så jätte kul för ovanligehetens skull, vet inte va de är med mig. eller kanske, förväntningar & förhoppningar kan man kasta i sjön. bilder dyker kanske upp sen!

Bubbleroom nytt!


dagens klänning för 149 kr, häftigt med en grå, de har jag nog aldrig haft en


underbar klänning frå Acne går loss på 2000 kr, för dyr men ack så snygg!


söt spetsbody för 300 kr, jag hade dock kört på en svart bh under!


Alla bilder är lånade från bubbleroom.se

Dagens 23-02-10

Idag har jag invigt mig kavaj, trivs faktiskt riktigt bra i den :) Haha som vanligt inte världens bästa bild, får be min syster börja ta kort!
Förövrigt så sitter jag här och ger lilla söta Aurora med geléhallonögonen tassvård, dags att börja förbereda inför utställningen den 6 mars (:


dopidamdam

jag är så trött på allt, dagen har varit en klagodag och jag har inte vart på bra humör alls. förbannad på mig själv. men i morgon ska jag börja mitt nya liv. eller nej jag kommer inte bli en av flera tusen tragiska människor som säger så och sen går de åt pipsvängen. i morgon ska jag skärpa mig, de låter bättre. bjuder på en bild från den första fotograferingen!



Min prins

Nu har min fina prins åkt och jag vetti fasiken hur jag ska klara mig utan honom ?!




Sweet

Sweet home Alabama går i kväll på TV4 kl 21.30, underbar film som måste ses! Ska ni kika?


Bilden är lånad här

Behålla eller inte?

Fick hem min kavaj från Ellos igår men har lite beslutsångest om jag ska behålla den eller inte, vad tycker ni? Jag funderar på om jag får så mycket användnign för den... Som vanligt inte världens bästa bilder men dom duger förhoppningsvis ;)





SalongK ger mig...

... vill-ha-begär med sina nyhetsbrev. Jag fick bland annat nys om en ny primer från LÓreal som verkar super & en äckligt snygg skinnväst från Topshop!


Primern går på 225 kr och västen 474 kr

Här hittar ni underbara SalongK!




Hårinpackning

Efter en hel dag ute i blåsten så har mitt stackars lilla hår tagit stryk! När jag kom in förut så var allt (som vart utanför myssen) super torrt, fick lite panik och tog i glansdropar men de hjälpte ju inte märkbart. Tog sedan fram min underbara Skönhetspärm som jag snickrat ihop och hittade lite smått & gott. En inpackning med olivolja hade ju vart de ultimata, om jag hade haft olivolja... Hittade ett annat recept, två msk naturell yougurt i hårbotten ska tydligen göra susen. De luktar surt vilket är mindre susen , men om ni nu skulle vilja testa detta så gör på följande sätt:
Ta 2-3 msk naturell yougurt och massera in i hårbotten. Gör en handduksturban med en uppvärm handduk och låt sitta i 20-30 min. Skölj sedan ur utan att schamponera eller balsamera, låt håret självtorka och sen kommer glansen & lystern tillbaka!
Därför är yougurten bra:
Den är full med B-vitaminer, speciellt riboflavin som minskar oljeproduktionen och återställer hudens balans. Kuren gör susen för livlöst hår & irriterad hårbotten.

Får se om den funkar, någon som är intresserad av att veta sen?


lov, lov, lov

Halva lovet har redan gått, de går alldeles för fort som vanligt! Än så länge har de vart fullspäckat med hästar, mer om det här. Hoppas hinna med lite kompisar i helgen kanske, dagarna springer ju iväg när man har mycket att göra. Har inte så mycket mer att säga så bjuder på en bild från den första fotograferingen ;) totally oredigerad så färgerna är lite fesiga!


Bubbleroom

Fick nyhetsbrev från Bubbleroom igår med lite roliga erbjudande i.
Det första är att hela veckan säljer dom en klänning för endast 149 kr, varje dag kommer det en ny klänning. Här till höger på startsidan hittar ni erbjudandet =)


Bild lånad från Bubbleroom

Det andra är att man kan vinna ett presentkort värt 5000 kr hos Bubbleroom. Det är busenkelt att vara med, här tävlar ni!

Emma har anlänt!

Nu har söta lilla Emma kommit, en gosig liten shettis som jag ska köra in. Söt va? ;) (Den lilla fuxen till vänster)



Om ni vill läsa mer om mina hästar och vad jag gör med dom så kika här

Armband från Lindex

Lindex har fått in snygga & billiga smycken, här kommer mina favoriter bland armbanden:




Från vänster längt upp:
Ringar i guld & svart 60 kr (läcker till ett svart med guldnitar)
Härligt färgsprakande för 60 kr
Rosa för 40 kr (tänk vad fint till brunbrända armar)
Gult för 40 kr (Även detta fint till brunbränt)        

Sen finns de mer godingar i butik!

Goding från Asos

Denna hade vart ganska söt att ha i vår, dock ganska svårmatchad. Vad tycker ni, flipp eller flopp?

Asos 307 kr

Bilden är lånad från SalongK



Nytt!

Igår så fick jag ett par mörkt stentvättade jenasleggings av min moster, passar perfekt och var skit snygga! + att jag klickade hem denna kavajen igår för endast 209 kr :)

Nu ska jag iväg till mammas farmor och fira Alla hjärtans dag och sen i em kommer lite släkt hir för att fika, då får jag dom sista avsnitten av oth på säsong 6 + hela säsong 7! Förbaskat bra serie!!!

Vad ska ni hjärtegryn hitta på idag?


Erin Brockovich

Filmen igår var verkligen super! Bra handling & bra skådisar, Julia Roberts är så förbaskat fin. Om ni inte sett den så tycker jag verkligen att ni ska göra det! Hon klädde sig riktigt snyggt bitvis i filmen också, hur många kvinnor kan bära upp en transperat leoprdmönstrad skjorta med en svart bh under tillsammans med en skinnkjol utan att de ser slampigt ut?! Många tummar upp till Jullan


Tv-time

Nu ska jag röra ihop en 5 min kola, krypa ner i sängen och kika på Erin Brockovich med Julia Roberts, tror faktiskt att den filmen kan va riktigt bra! Går på SVT1, här kan ni läsa om den.

Va det någon som såg på Vampire diaries igår på TV6? Fruktansvärt bra med riktigt bra & snygga skådespelare!! Vad tycker ni?




Nyheter från Nelly

I de nya nyhetsbrevet från Nelly.com fanns de en del läckerbitar!

One Shoulder Dress SEK 399, Club L - NELLY.COM BowTie Dress SEK 299, Club L - NELLY.COM Hank Dress SEK 199, Club L - NELLY.COM
Tre fina klänningar från Club L, från vänster:
One shoulder dress 399 kr
BowTie dress 299 kr
Hank dress 199 kr (ryggen är i ett transperat blommigt tyg)


Michel Top SEK 899, Nolita - NELLY.COM Alizee Dress SEK 2095, Nolita - NELLY.COM Sinna Jacket SEK 2399, Nolita - NELLY.COM
Våriga plagg från Nolita, från vänster:
Michel top 899 kr
Alizee dress 2095 kr
Sinna jacket 2399 kr

på tok för dyra grejer för mig men snygga ;)

fotograferingen

en bild till (:


Nya foton!

Jag och lillasyster sparng ute lite fort förut och tog lite kort på mig & doddizen, blev några bra. Jag hade halöppen mun på de flesta kort så vi får hoppas på fler fina dagar snarast ;)







Göra om projekt: klänning RESULTAT

Sådär ja nu är jag klar, blev nöjd med allt förutom fållen på urringningen, får nog be momo fixa den! Funderar på att göra trekvartsärmare, vad tror ni om det?


Före


Midjan insydd


Ärmarna insydda


Färigt resultat, dock ska fållen fixas till lite vid urringningen

Vad tycker ni?

Göra om projekt: klänning

Rotade fram denna gröna sammetströja ur mammas gammla garderob och har tänkt att sy in den så att den blir riktigt tajt i kroppen & armarna, göra den mer urringad (något klurigare) och kanske även lite urringad i ryggen om jag reder ut det vill säga. Den ska agera klänning åt mig, tror den kommer bli skitläcker till skinimiterade leggnings! Är hemma från skolan idag så tänkte sätta igång på direkten, uppdatering kommer ;)


Lång dag

Är äntligen hemma efter en lång dag! Gick upp klockan sex, åkte till skolan kl sju, slutade 12.25, väntade i stan tills 18, bowlade, åt tacos & hade årsmöte med VRKS ungdomsstyrlse. Är invald till ledamot och jag ser framemot att bli lite mer involverad i klubben :) Nu ska jag läsa lite bloggar och sen somna till ljudet av nöjda grisar som tuggar hö!
Hoppas ni haft en bra dag!


hehe bjuder på en uppblåst bild ;)

Göra om projekt: väska

Har rotat fram en gammal väska som har hängt bland mina kläder hur länge som helst och tänkte nu fräsha till den lite. Vad tror ni om att sätta på lite guldnitar? Vet ni vart de finns inspiration att hitta till mönster? Förövrigt så är denna väska ett fynd från förr (har tillhört min gammelfarmor eller likande) precis som boleron några inlägg ner. Vet att de ska finnas en liten väska i ormskinn någonstans också, på tiden att rota fram den!


Wipapiluba

Idag har jag ridit på doddepanken för första gången på lääänge, vilken känsla de va! Han är så mysig så de finns ju inte. Insåg hur mycket jag saknar ridningen och hur äckligt mycket jag kommer sakna honom :(
Jaja jag har vart ganska effektiv på hästfronten idag, körde fiompan också som vanligt.
Nu ska jag avsluta detta mycket intressanta inlägg med att säga att jag ska hoppa in i duschen, plugga och sen tvn, först Community x 2 (en ny serie som verkar bra) följt utav säsongsavslutningen på Weeds!

Ha en bra kväll göllisar!


Tröttis

kan börja med gårdagen som var totalt toppen! va fest hos sanna med en massa härligt folk, hade fruktansvärt kul! kvällen får fem utav fem toasters lätt, något som jag har velat sen i augusti slog in så ja bara de gjorde kvällens fyra toasters ;)

idag kom jag med vid 15 tiden någon gång. har kört fiona & plockat ihop doddes saker, de mesta av de i alla fall. nu ska jag snart krypa till kojs men ska bara plugga lite & skriva ner lite goa citat!

Hoppas ni har haft en toppenhelg precis som jag :)


Gårdagens outfit!

Så här såg jag ut igår, gjorde en blandning på lite tips jag fått! Bilderna gör dock inte kläderna riktigt rättvisa, men jag blev väldigt nöjd med reslutetet i verkligheten! måste fixa en bättre fotobakgrund än mitt stökiga rum, de framhäver inte direkt kläderna...


svart skinimiterad kjol, gekås
vitt linne, gekås
vit "bolero", gammal som gatan så runt 60-80 år gammal kanske?!
silvrigt halsband, lindex
kedjehalsband, ett gammalt midje smycke


Kontrasten mellan den söta boleron och skinkjolen blev riktigt bra! och jag har inte alls en dammig spegel eller ett stökigt rum....

Vad tycks?

Min garderob

Nu så ska ni få hjälpa mig att sätta ihop outfits & ge min inspiration! I kväll ska jag på fest med kompisar så förslag till det önskas! Bilderna är inte de bästa tyvärr, med en kass kamera, en kass jenny och paint så blir de som de blir! Flertalet av kläderna & accesoarerna använder jag inte...

Baslinnen från vänster: lila, vitt, cerist & ljusrosa


Jeans från vänster: trashade ljusa, stentvättade, mörk blå, svarta & ljus blå. Samtliga är smala eller stuprör


Linnen från vänster: Orange/vitt randigt, rött (ganska kort), rosa (oversize), rosa (kort, behövs ett längre under), turkost/blått med tryck, svart omlott, silvrigt halterneck


Tights mm från vänster: leggings i jeansinimitation, svarta stickade, svarta blommönstrade, paljett, gråa, skinimiterade, gröna (haha har aldrig använt) strumpbyxor, blå (fick av min gammle farmor på 90 bast, aldrig använt), gråa benvärmare, svarta benvärmare & mörkblå knästrumpor stickade


T-shirts från vänster: Svart tisha, rosa tisha, svart/vit randig, svart med lite knappar, grön med lite knappar


Kjolar från vänster; blå puff kjol (och då snackar vi puff), svart i skinimitation (framifrån, bakifrån & på)


Klänningar från vänster: Svart fodral, bladig pluffsig, vit med mönster, kort jeans. Inga som passar nu i kylan ;) förutom den svart till fest då


Tröjor från vänster: Grå med mussepigg, kort aprikos, grön stickad med luva, blå tunn, vit tunn, blå colletröja, svart kofta, vit "bolero" (gammal som i tusen år) fram & bak, svart grovstickad, grön stickad, rosa stickad, svart stickad


Skjortor från vänster: svart/vit/lila herr, röd/svart/vit herr, blå/vit herr, ljusblå/vit randig, två vita oversize, vit oversize (ska sys in)


Västar från vänster: blå halterneck, grå/brun (haha gammelfarfars)


Tunikor från vänster: aprikos/rosa tajt nedtill, grön med blommor, leopard (fest)


Långa tröjor från vänster: gul rynkig nedtill, grön/svart randig


Jackor från vänster: jeansjaka, "parkas" vår, skinn vår/sommar/höst/fest, röd vinter, grå vinterkappa


Sjalar & halsdukar: lila leopard sjal, grå/svart/vit halsduk, vit/röd halsduk, sjal med betsel, ljus sjal med mösnter, blommig sjal
Skärp från vänster: vitt sidenband, svart sidenband, svart brett, svart smalt, vitt lack, rosa smalt


Väskor från vänster: svart (ska pimpas med guldiga nitar), lila, Elin kling påse, svart stor 8söndrig men jag funderar på att rusta upp den)


Portfölj väska med läckert innerfoder


Svart påsväska


Silvrigt halsband


Pärlhalsband i rosa, lila, blått, vitt


Armband i trä, nitar & blommigt


Halsband: liten sten, blomma, tro, hopp & kärlek i två storlekar, silvrig sten


Örhängen: rosa, silvriga stenar, gröna hjärtan, rosa plastpärlor, katter, skor, blåa hjärtan, rosa pärlor på brunt


Halsbandshängen: rosa hjärta, silvrigt hjärta, blå fjäril


Ringar: silvrig sten, guldig med stenar, guldig med svart mitten & stenar runt. Dom två guldiga hittade jag nu, den mittersta är väl ingen höjdare kanske...


Övriga smycken: guldig hästbrosh, silvriga örhängen & tro, hopp & kärlek örhängen

Sådär de va nog allt! Somsagt inte världen bästa bilder men vill ni se något plagg bättre så säg till!


Jag känner mig tråkig!

Sitter och kikar runt på en massa bloggar och ser en massa snygga outfits! Själv tycker jag att jag klär mig ganska tråkigt, ofta jeans, linne & en kofta. Funderar på att sätta ihop ett collage med alla mina kläder & accecoarer och låta er styla mig & ge mig inspiration? Vore de något kanske? :)



jag vill ha sommar jag vill ha sol , jag vill ha klänningar och vackra skor (8) hehe
lite bildbrist så vovven får hoppa in!

Det är så mycket...

... som jag vill.  kan skriva sidvis , men min högsta önskan är att doddizen ska vara kvar här. pållen som pillar mig i håret när jag är ledsen, får mig att skrtta & le, pållen som älskar fart & fläkt, en del av mig som åker nästa lördag . tårarna rinner, jag vill inte detta

jaja inget som går att ändra på , men ont gör de. bjussar på en bild från den förr förra fotograferingen


Nu måste jag...

... plugga, städa till grisarna, byta lakan, kela med grisarna men först ska jag fixa lite mat till magen! En omelett låter rätt gott...



Denna sötis blev troligen parad den 31 jan. vilket betyder att min förta kull borde födas om cirka 10 veckor :) hoppas!

jag har fyndat igen!

hehe smet ner på stan idag för att fynda lite underkläder och det lyckades jag med! fick två par trosor & ett par sockar för 79 spänn, låter dyrt men orginalpriserna var 99,69 & 39 kr så de blev ju änna billigt ;)

Fick Ellos erbjudande på posten idag, 30 % rea på valfritt plagg + ett snyggt lakanset på köpet. Det gällde ända till mars så funderar på att klicka hem den snygga kavajen lite längre fram i feb. Orginal pris är 349 kr så den landar väl på cirka 245 kr och det är den verkligen värd. Frågan är om jag passar i kavaj med tanke på att jag ör ganska bredaxlad ... Aja det är väl bara att skicka tillbaka annars, har ju fri frakt från CSNkortet.


Här finns den att köpa, bilden är lånad från Ellos.se

Klänningar

Fick SalongKs nyhetsbrev med ett bildspel på klänningar, hade inte tackat nej till ;


Finns hos Ellos för ynka 199 kr Finns hos Haléns för 599 kr

Hade dock inte velat betala 599 för den blåa snyggingen, lite dyrt!

Bilderna är lånade från SalongK

Solo

I Solo nummret som är ute nu fick man med en foundation som var toppen!!! Grundra man med lite bodylotion så sitter den fint hela dagen. Tidningen var också full med roliga saker, verkligen värd att köpa!


RSS 2.0