Hang on


Haffade denna klädställning på Netto (!!) igår för hundra spänn, rejäl & bra! Inte så himla fancy kanske men funkar tillsvidare och passar ju bra inne på en garderob, inte så jätte fin att ha framme kanske men bra


Nya byxor


(Fråga mig inte varför jag kör en luciapose eller hur min benställning är haha)

Mötte upp Ellen och fikade nere på stan idag. Gick in på Vero Moda för Ellen ville kolla på tröjor, och mja hon gick ut tomhänt men inte jag. Provade dessa i storlek 38 sist men de satt inte helt hundra och så hängde det ett par 36or där idag och jag kunde inte motstå... Har inte riktigt bestämt mig om jag ska behålla dem men de sitter som ett smäck så troligtvis! VERO MODA 400 KR

KappAhl uppdaterar sig

KappAhl gör en satsning som släpps i början av september, en kollektion med lite mer trenduppdaterade kläder. Äntligen säger jag!

bildkälla


I know you won't get along


Ursnygga Beyonce har en bulle i ugnen så att säga! Det har man ju väntat ganska länge på då hon och Jay-Z känns som ett väldigt stabilt och fint par

Metallic


Det är metallic och det är läckert för 15 kr!
Vet förövrigt inte vad min kamera vill, bilderna ser jätte fina ut på kameran men inte alls lika bra på datorn. Bara jag som är kass antagligen

a point of view


Sprang några kilometer förut, smaskade thaimat och som skuttade jag in i duschen och gottade mig med peeling, inpackning, ansiktsmask och lite benrakning. Mmm vad jag gillar känslan av nyrakade ben, mjuk hud som luktar mumma osv.

Nu ska jag mysa ner mig med en bok & en film!

To do


Ullared


Dagens fångst (+ massa "tråkiga" saker)

Fyndade två klockor för 200 kr sammanlagt. Har letat efter fina lite klassiska som passar till allt

Två bra filmer & två böcker som verkar bra. Har smygläst lite i Egoboost redan och den verkar lovande


Nu ska jag gå till djuren lite, duscha och fixa iordning mig och sen köra mot stan. Det vankas myskväll hos Johanna och sen får vi se om jag och Sofia drar vidare på lite festligheter

Flätfrisyrer

Tidsinställt

Enkla vardagsfrisyrer som ändå ger ett litet lift! Är Alice som har gjort dessa på mig men får träna lite så att jag får till det själv, fiskbensflätor är ju så fina. Sletnes hår på andra bilden, usch måste klippa mig!

I wanna wake up with you

Sitter och smaksar på fruktsallad & läser bloggar. Är jätte trött och sitter och halvsover haha, ska bara fixa lite och sen sova, skamigt en fredag... Men i morgonbitti kl 06 ska jag stå utanför Emelie för att sedan gasa iväg mot Ullared.

Taskig bild men så här har jag glidit runt idag! Illgo värme idag med

Nytt lack


Nytt lack som är superläckert! Metallic i lite skalbagge blått/grönt, inte riktigt som på bilden

Sprang in på Lindex idag och haffade en cuff för 60 kr!

BLOGGTIPS

Om ni har lyckats missa Lisa så kika HÄR ! Super fin tjej som har en garderob att mosa för...


Är ruggigt sugen på lite skinn, bra pris på dessa två skönheter!


ARRGAGGASGS

Här har man gått och vunnit två VIP-platser till en spelning, har en lägenhet helt för sig själv, allt i Stockholm, men då har man ingen SÅ KALLAD kompis som kan åka med. Hahaha blir galen, alla har andra löjliga saker för sig. Det här är typ one in a life time ju!!!!! Är det någon som bor i Stockholm som vill bli min nya vän typ nu så säg till illa kvickt. (JA jag är desperat, vill ju så gärna åka......)

Skylar Grey

Råkade vinna två VIP-biljetter till Skylar Grey i Stockholm på torsdag kväll! Deltog hos Nelly och trodde som vanligt inte att jag skulle vinna men det gjorde jag haha. Är super sugen på att åka men får se lite om allt löser sig. Boende är fixat och så men är lite mer som behöver vara finito först.

skelis


Min snygga vän Emelie kikade förbi på kvällskvisten, käkade plommon, skrattade, skrattade lite till, hälsade på gnäggisarna och så spände vi våra muskler och böt säng på mitt rum!

Nu njuter jag av sista kvällen på sista sommarlovet, sorgligt haha. Har dock nylackade naglar, är peelad, inpackad & insmord så jag luktar mumma, väger upp den tunga morgondagen lite. Inte för att det är jobbigt att gå upp tidigt, får tom sovmorgon, utan för att jag inte orkar med skolan riktigt än. Men va fasen det är sista sketna året med en massa roliga studentgrejer så jag får väl stå ut.

Lovet har gått snabbt som vanligt och har jobbat mesta tiden men det har gått bra. Har hunnit med Falsterbo som kickade ass, fester, roadtrips, bio, grill, bad & sol, fina vänner, Oskar Linnros och tusen grejer till ungefär. Hösten är ju lite mysig ändå ju. Lär ångra mig om några veckor när det är becksvart på kvällarna och hästarna badar i gegga i hagarna haha!

Ändrade om lite i designen tidigare idag men de blev lite knäppt som vanligt, får fixa till det någon avlägsen dag. Nu ska jag hoppa ner i min nya breda sköna säng och få lite skönhetssömn!



Mysigt hihi! Längtar till mitt nya stora rum så att man kan röra sig utan att krascha något och slipper de hemska tapeterna från prinsessålder meheh

Höstigt


Metallic

Grönt

Petroleum

Rött
Verkar bli en färgglad höst och det är ju inte fy skam!

krash


Nu skiter jag i det här, var sugen på att sitta uppe halva natten och skriva ihop en massa artiklar och fina kollage men sen är alla dumma i huvudet tydligen så nu går jag och lägger mig. Återkommer i morgon när jag är glad igen, HOY

vbambam

Sitter hos min morbror och göttar mig med Solo Mode, choklad och Fast and the Fourioiiis (fin stavning ye) i bakgrunden. Är fyllechauffis i natt så ska snart sova då jag jobbar i morgon, sista dagen dock hihi. Har träffat sanna & laila en sväng, på tiden så att säga. Vin Disel är TASTY

Har förövrigt snöat in på Kate, vacker och kicking ass stil

oooo


Såhär fint & städat är mitt skrivbord nu! Ser mini ut men är gigantiskt hihi, förövrigt cpar min kamera lite blurr blurr. Har hunnit städa lite och läsa lite bloggar men nu måste jag gasa iväg till jobbet!!!

Gör söta lyktor som jag köpte när vi svängde förbi Ullared i söndags, 20 kr för två!

Rain


Blä på vädret (har regnat konstant i timmar), fördriver tiden innan jobbet med bloggläsning, städning och lite smått & gott

Kastar in handduken


Känner mig bakis men det är bara sockersuget som sätter in, har vart utan godis & kakor idag för första gången på aplänge. Har inte så mycket värt att säga egentligen så tar nog med mig min huvudvärk och går och sussar. Deprimerande förresten att det är mörkt kl 22 på kvällarna nu, sadface. Fast hösten är la lite mysig den med eventuellt. Livet sög igår så kluttrade ner allt som får mig att må bra och vad jag ska göra för att uppfylla det vilket gör att allt känns lite bättre, testa ska ni se. Näe nu ska jag sluta svammla och plåga mig själv, natti solstrålar

WOOOOOOP


Har ju vart på jakt efter en skinnväst i hyfsad prisklass hur länge som helst och snubblade precis över denna från Forever21. Går på cirka 240 kr vilket känns väldigt överkommligt, frågan är om den kanske ser plastig ut?! ... Löning nästa fredag känns lite farligt!

försvinn, hitta hit


kanske dags att börja fokusera lite , stänga ute vissa saker

Har vart på roadtrip med mina fina tjejer. Jobbar från tis-sön och den börjar skolan nästa tisdag , blandade känslor jo tack

Reese Witherspoon för Lindex

Lindex höstkollektion Get The Look visas utav Reese vilket jag ser framemot, vacker & duktig kvinna! Lite smakprov:

Vad tror ni om detta?
Finest

LÄGG EN RÖST

Ni är jätte gulliga om ni lägger en röst HÄR :)))

Tävlar med denna mysiga bild!

Du är min vän och vi lär oss av varann


Blev varken hästar eller springtur utan cyklade bort till Emelie istället. Vi spanade in husvagnen lite och gav oss ut på en liten övningsrunda, utan att krasha, så på fredag gasar vi mot Varberg med mig bakom ratten. Cyklade en sväng tillsammans sen innan vi trampade åt varsitt håll. Nu ska jag skriva en liten höstlista som man ser här & var och så sova, jobb i morgon igen!

Nya shorts


Fick ett par gamla jeans av min moster som var för stora så tog fram saxen och förvandlade dem till ett par shorts med hög midja, likie!

Nu ska jag kila ut till hästarna och sen springa en sväng!

Ett paket kommer lastat



Beställde från Nelly igår och det kom redan idag, det kallar jag service! Detta lilla paket med en klänning och en strandväska gick på ynka 148 kr sammanlagt FYND , speciellt med tanke på att klänningen låg på 500 kr innan den reades till 150. Det + diverse små rabatter gjorde det väldigt billigt. Hade egentligen beställt en klänning till men den fanns inte längre tydligen, kollade nu och då fanns den så klickade hem den nu.

Höstinspo

Born To Be Wild



Freja Beha

Polyvore




Enkelt & snyggt

712. Celeb Style : Zoe Saldana (26.05.2010)

Polyvore




Reafynd hos Nelly


Dessa två vill jag så super mega gärna ha!!! Endast 300 kr tillsammans på Nellys rea...

F21


Två fina från Forever21. Halsbandet skulle sitta väldigt fint och kostar bara cirka 20 kr, kap eller hur?

Karlie Kloss


Get the Look: Karlie Kloss

 



Get The Look For Less: Karlie Kloss

Från Polyvore, snygg tjej & snygg stil!




imyou

Har lite saker som jag vill ta tag i men det får bli på söndags eftermiddag tidigast. Jobbar ett tio timmars pass i morgon och spenderar natten hos min gammel farmor, jobbar 7-16 på söndag och sen hem. Flyttade in datorn på mitt rum nu när min syster inte är hemma på någon vecka och vad skönt det är, får nog investera i en egen dator så småning om. Nu ligger jag och kikar på Den där Mary men tror att jag sluter mna blå istället. Hoppas att ni får en bra helg!



lyckoruset försvinner snabbare, glad min, ledsen min

Tävling


Tvälar om denna klänningen via dessa tjejer

Plaskis


Var och badade med hästarna igår, vrölmysigt! Först vågade inte min lilla kyckling gå i men när jag klev i före så gick hon med på det. Jätte varmt och skönt i vattnet och bara urhärligt! Lär göras om :)

Två plagg

 

Ponchon passar lika bra till kyliga sommarnätter som till hösten. Gillar zippen och färgen på klänningen! Nelly

just a taste

Åtta månader har gått utav 2011, 2 1 av sakerna på min 2011 ska jag... lista är avprickade av lite drygt 20 saker. Jag måste kämpa mer, orkar inte med en massa tänk om feelings no more. Vart har dessa åtta månader tagit vägen? Vart har sommarens månader tagit vägen? Jag har visserligen hunnit med en hel del som jag velat denna sommar men då har istället andra saker blivit lidande. Jag vill ha fler timmar på dygnet, mer kämparvilja och förmågan att slätta taget. Drar på roadtrip nästa helg med tjejerna som ett sista ordentligt ryck innan skolan drar igång igen.

stekis


Borde ta och pallra mig ut nu, jätte fint väder idag också! Jag & Emelie ska åka bort till Sandsken och bada så snart hon kommer hem. Tanken är att vi ska åka dit med hästarna i kväll eller i morgon kväll och bada med dem. Vi är 5-7 stycken så det kommer nog bli super hihi!

Pink gör det igen

Gooo!

Har jobbat kväll och dag på varandra nu så är lite trött men Ellen kommer strax, sleepover !!


Solen lyser

Skönt att sommarvädret håller i sig, solen strålar från en klarblå himmel! Jag jobbar kväll idag så hinner ju faktiskt hitta på lite nu före, gött gött. Har precis slängt ut lite annonser och grejer, en frukost har avnjutits ute och nu ska jag plocka lite krusbär åt mamma innan jag & Emelie åker och badar.

let fucking go


TASTY

Vaknade upp vid 12-tiden hos min morbror, käkade frukost ute i solen och sen kikade vi på I´m number four. Jag är inget stort fan av overkliga filmer egentligen men denna var hyfsad och han ser ju förbaskat bra ut. Har vart i Säm och andats lite bara, skönt. Kikat på No Strings Attached igen och försökt läsa igen lite bloggar. Nu måste jag sköen sova, jobbar kväll i morgon iaf vilket är gött

RSS 2.0