Senaste

Hittade en bild från min avslutningsgrej häromveckan.
Ridtur i solnedgången med stortjejen förra veckan.
Alla hjärtans dag presenter från familjen, älskar Kendra Scott halsbandet!
Campade på ranchen förra helgen, blev smygfotad när jag däckade efter en ridtur haha.
Påfyllning av hårfavoriter & mascara innan hemresa, mycket billigare här.
Sista Wine Wednesday med tjejerna.
Vi har bott i lakehouset hela helgen, min sista helg där innan jag åker hem. Även om det inte riktigt är badtemperatur än så var lördagen jätte fin, runt 24 grader. Var ute och sprang på kvällen, det luktade nyklippt gräs och grillat, sommarkänslor! Att det bara är februari och att jag åker hem till ett grått Sverige om åtta dagar är inte lika kul kanske... Ski Lodgen öppnar nästa helg när vi är och åker skidor, lite ledsen för att jag inte hinner åka dit en sista gång innan jag åker hem. Kommer sakna våren & sommaen här sååååå mycket!
Igår kväll så blev 6st street i Austin äntligen av, åkte partybuss dit, roligt roligt. Sprang på lite fresh meat på första baren, alla som känner mig vet hur kräsen jag är och aldrig ser några killar som jag tycker ser bra ut haha. Att han bjöd mig på en drink är väl ännu mer ofattbart, jag som brukar ha någon slags antikillradar på så att alla springer åt andra hållet hahah. Hoppade mellan lite olika barer innan bussen gick hem några timmar senare. Jäkla tomtar en del här, satt fyra tjejer i sätet framför oss på bussen som satt och rökte weed och stank ner hela bussen, innan dom kräktes över sig själva och hela golvet, fräscha tjejer. Varför gör man ens så mot sig själv eller, har troligtvis rökt bort de få hjärncellerna de en gång hade. I morgon måndag är det min sista dag här, sen åker vi på skidsemester!

soliiigt

När jag jobbade i lördags så tog jag & lilltjejen rangern över till N för att gosa med hans hästar & åsnor, och ha kosafari haha. På kvällen firade vi Taylors födelsedag, middag & barhopp i San Marcos.
Snapchatbild, lika bra kvalitet som vanligt.
I söndags var det 24 grader ute (har legat över 20+ den här veckan hehe) så jag hoppade i shorts för första gången i år och tog en prommis/joggtur. Sen låg jag och göttade mig i hängsoffan medans solen stekte, gött gött. Blir andra bullar att komma hem till Sverige, svensk sommartemp här nu och jag kommer komma hem till kyla, blä. Och nu är det redan onsdag???!!! 20 dagar tills jag är på svensk mark????!!!! Den här veckan har vart busy busy, idag är första dagen som jag har några minuter över på kvällen och min to do lista är lååååång. Ska försöka beta av nått i kväll och springa lite ärenden i morgon kväll. Tjiiiing!
 
 
 

Vila i frid lilla grisen

Vaknade upp till ett meddelande idag att min lilla runda gosiga Boll har somnat in, sex år gammal. Mitt favoritmarsvin genom tiderna, vi har vart runt i halva Sverige på utställningar, vart med i gurkätartävlingar, vunnit maskeradtävling (julgran haha), gosat massor, hon gav mig tre fina små bebisar. Hon var alltid så gosig, somnade i knät och slickade på händerna, gosegrisen. Små som stora är det alltid jobbigt när ens djur går bort. Nu måste jag bestämma mig om jag vill ta hem Doris (och skaffa ett nytt marsvin) eller om jag ska låta M (som tog hand om dom åt mig) behålla Doris och då är min marsvinstid över.
 
 

helgen so far

Känns skönt att jag har lyckats komma igång med träningen och och äta bättre. Blev ju lite av en kickstart efter min blindtarmsoperation, gick ner lite i vikt efter två veckor utav kaninranson med mat. Doktorn sa att jag skulle ta det lugnt fram tills 3 februari så jag har gått promenader (oftast en timma om dagen) och 30 min på steppmaskinen på gymmet. Vissa dagar både och, vissa dagar bara en grej och vissa dagar inget alls. Så det har blivit en mjukstart, nu är jag dock mentalt redo att börja göra annat. Gjorde lite styrkeövningar på gymmet idag men det känns lite halvbra nu efter så får känna mig lite för.
 
Så efter att ha jobbat och tränat igår åkte jag med min vmami för att fixa naglarna, för att sedan möta upp M & N. Käkade med dom på mitt favvoställe (tack vare mina & Carros braiga kvällar) Gristmill i Gruene, min värdpappa kom dit också. Vi åt gott och jag drack svingoda frozen sangrias. Vi rullade vidare mot en bar efter det, jag & min vmami blonda som vanligt, åkte till fel. Satt där lite lagom stolta för att vi hade kommit dit före alla andra, beställde var sin öl och sen slog det oss att vi hade åkt till fel bar. Sen gick det bara utför, sjukt rolig kväll, jag har världens bästa värdfamilj for sure.
Så här fina blev mina naglar.
När godsuget sätter in, fruktsallad toppad med möööörk choklad!
Idag har det vart en slö dag, passade barnen en kort tid och va på gymmet en snabbis. Åkte in till Seguin för att köpa grejer till sangrias och lite annat smått & gott inför Super Bowl party i morgon. William frågade om jag ville åka med till 6th Street i Austin (fet bargata), men jag hoppade ikväll, hinner förhoppningsvis åka dit innan jag åker hem (om 31 dagar!!!). I morgon är det Super Bowl (fotball final) så vi ska ha ett litet party här, måste älska söndagsfestligheter. Jag kan inte påstå att jag är så intresserad utav själva matchen utan mer utav god mat, dricka och bra sällskap hehe!
 

RSS 2.0