Drömtävling!!

Titta vad jag hittade för underbar tävling :D Kan ju inte bli bättre, håller tummar & tår för att jag ska vinna!! Tävla här!


vårskor CHECK

har vart i vänersborg idag och lämnat tillbaka ett marsvin, på hemvägen stannade jag till och köpte ett par vårskor, äntligen! 150 spänn, billigt som bara den! dom får agera tills jag har råd med ett par efterlängtade converse


Ett litet gluttande på dagens också,
linne, t-shirt & leggings - Ullared
skinnjacka - Vila
armband - Lindex

hästigt värre

har vart en go dag, städade mitt rum halva dagen men de blev riktigt rent & fint, va ett tag sen ;) körde sen lite vattenträning med Fiona och sen iväg och jobba, cyklade idag så det blev 6 km trampande, gött! Läs mer om hästdagen här ,  finns även mer bilder där


Fiona in action, fick ett skrattanfall av okänd anledning...


Brava in action , jag vill också rida :( ska nog åka och titta på en pålla i veckan!!


Min lilla jobbpålle Venise aka Puppelina

Erbjudanden från Nelly

Ett extrautskick från Nelly.com med lite goa erbjudanden;

Shoppa nu och få fakturan i juni, utan ränta!!


Köp en klänning från Lipsy och få en på köpet

skönt att kunna beställa nu och inte behöva betala förens i juni, borde kanske klicka hem ett par converse ändå...

sist men inte minst så rösta gärna på min bikini sötnosar! röstar ni på min så får ni en genröst, länka bara så!
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


wtf en löslugg?!

I Nellys nyhetsbrev för vecka 12 visar dom en löslugg. man kan alltså köpa en löslugg, haha smart men frågan är ju hur bra & naturligt det ser ut. kan man få det snyggt så är de ju en skitsmart grej att kunna ha lugg utan att behöva klippa sig. här kan ni shoppa er en lugg för 399 kr
Jessica Simpson Bang SEK 399, Hairdo Jessica Simpson - NELLY.COM
här ser de ju hyfsat naturligt ut, frågan är hur de ser ut ovanifrån

Kvällen igår va riktigt bra, fest med bra folk. hade så jäkla kul, precis vad jag behövde. slingade även i min utväxt men som vanligt blev hela utväxten färgad, nästan i alla fall. lite lite gult kanske men inget som inte silverschampo kan lösa, förhoppningsvis.

Dagens 26/3-10



ett litet collage med en jenny i olika delar
jeans - gina
mussepiggtröja - mammas gamla
smycken - lindex

ingen bra dag i dag på något vis. morgondagen ser roligare ut, förhoppningsvis. kvällen ska spenderas med min merciask och kanske lite tv och en tidig säng. suger när de är party

Dagens 25/3-10


kavaj - ellos
linne - cubus
tights - ullared

smycken - lindex & glitter

okej inte dom bästa bilderna, som vanligt, men idag har jag vart ganska så nattsvart om man bortser från de röda naglarna. fick en till present från min gulliga gammelfarmor idag i form av en Merci ask, mumma! fick även hem en bubbleroom tidning när jag beställde ett par byxor år little sistah.
nu ska jag trampa bort till emelie och rida ihop med henne på hennes systers ponny, roligt roligt! senare så kommer mormor & morfar och firar mig :)

Wantie

Elise Ryan Lace Dress SEK 389, Elise Ryan - NELLY.COM
Denna från Nelly skulle inte sitta helt fel! Blir din för 389 kr här

Tänk er ett par skinntights, converse och en skinnjacka! Yummi

Chokladtårta avnjuten

Nu har emelie vart här, vi gjorde en smarrig fransk chokladtårta, dansade loss, sjöng oss hesa och skrattade en hel del. kan ju inte bli annat än bra med den tösabeten, dessutom blev jag bjuden på bio i present :)

jag avnjuter smält choklad , den pryder borde ansiktet och händerna ;) jag bjuder på dom här bilderna, det är ju ändå min födelsedag D)

Förövrigt så har jag faktiskt motionerat lite idag. har ätit så jäkla mycket onyttigt idag så hämtade pållen och promenerade/joggade 3 km. riktigt skönt faktiskt om man bortser från träningevärken från gårdagens häcklöpning. den gör sig påmind i låren och i maggen när jag skrattar, inte gött. hoppas ni har haft en lika bra dag som mig!

Födelsedag

Woho idag är dagen jag fyller 17 hela år, bara ett år kvar! Dagen har vart bra än så länge, fått en del roliga presenter :) emelie kommer snart så ska vi äta chokladtårta och lite smått & gott!


Presenter från mina söta kompisar! Några flaskor med gott innehåll, armband, örhängen och en drös kexcholad. Dom sist nämda är dock uppätna ;)

Dom fina armbanden!

Fick den nya vibrerande mascaran av mamma & pappa, eller ja jag valde ut den igår ;) toppenbra i alla fall!


Jag har blivit utmanad!

Jag har blvit utmanad av Carrou och ska nu skriva fyra saker ni inte visst om mig!

Visste ni att...

... jag är ganska så "stängd" som person, tycker inte om att prata om känslomässiga saker. Har bara en kompis som jag kan prata om allt med, eller ja nästan.

... jag dagdrömmer väldigt ofta och mycket om allt mellan himmel och gjord, haha inprincip bara önsketänkanden som aldrig kommer slå in.

... har vart singel i mina hela 17 år, haha inte ens på förskolan fick jag till det med någon. Eller jo med en men jag blev lurad av en kompis att han hade svarat ja när hon frågade chans åt mig x) HAHAHAHA

... jag har aldrig gått på dagis

Haha sådär nu har ni fått veta fyra saker, inte så intressanta kanske men ;)

Jag utmanar
Jenny Jansson , Jenny , Mathilda & Anna


Nu ska jag fortästta med min tårta, någon fyller visst 17 i morgon!

ttttttierd



trött på allt idag, när ska de vända? lyssnar på takida , gör rätt gött ja
ska ta tag och börja plugga nu , vad har ni för er?

Vårskor

Det börjar ju bli dags för ett par vårskor snart, härligt! Jag har spanat in ett par gröna converse men vill helst ha ett par "usa mönstrade". Dom går dock loss på 700 spänn så det får vänta ett tag, har spanat lite på vita texteilskor från Skopunkten och dom ligger mellan 100-200 kr. Annars var dom blommiga från Lindex söta för 200 kr, passar bra både till jenas, leggings och bara ben!
Lindex Shop Online - SkorAll Star Specialty Hi SEK 699, Converse - NELLY.COM
Converse
Lindex


dupidamdamdam


Okej den här bilden är inte den bästa men på min dator skådar man den goda maten och min fina ljusstake som vi invigde idag!

Blev inga pannkakor, snickerskakor eller The guardian, sockret och vetemjölet var slut... Så istället så rotade ag i frysen och hittade kyckling filé och wook gryta, lagade det tillsammans med ris och en kall sås på si sådär en timma. Blev svingott, godare än pannkakor! Och så råkade vi hitta Åter till Cold mountain och den är ju ruggit bra så den fick de bli. Har ni sett den? Gör det annars! Vi lyckades konstatera att Jude Law är ganska så oemotståndlig i den filmen, *drägglar*. Så den va slut vid halv ett så följde jag emelie en bit och nu ska jag sova, ska upp vid nio! Hoppas ni haft en bra kväll!


Källa

emelie time

vid det här laget borde emelie vara på väg hit vilket betyder att det vankas pannkakor, snickerskakor, tv och en massa tjöt :)  mycket välbehövligt, dock brukar våra fredagskvällar sluta med att vi däckar i soffan vid tio tiden helt slutkörda efter en vecka med skola...
Vi ska i alla fall försöka se The guardian om jag hittar den, mycket bra film! Har ni sett den?


Källa

Härliga erbjudanden hos H&M

Nu väcks shoppningbegäret till liv igen, men nu får det vara stopp för min del! Men för er skull :



Klänning 49 kr, finns även i randigt, grått, lila och svart
Klänning 69:50, finns även i turkos, blåmelerad, ljus gråbrun, lila, svart, stark korall, hallonröd, lavendel, khaikigrön och ljus korall
Klänning 149 kr

SKYNDA FYNDA FÖR 17!!!!

Dagens 18/3-10


Skinnjacka - Vila
Klänning - ClubL
Kofta - H&M
Leggings - Lindex
Stövlar - Skopunkten

fast jag hade på mig ett par svarta sletna tygskor i skolan, vill ha vår nu ju men vädert har vart mulet och blåsigt bara! min egentligen söta vovve ville inte vara med på kort idag tyvärr . gjorde ett nationellt eng prov idag som kändes helt okej. kunde inte göra svenskan igår för jag har glömt ett papper i skolan. kvällen ska slappas igenom, taggar för Vampire diaries! Vad ska ni kika på i kväll?

Ny klänning!

Hämtade ut klänningen jag beställde från nelly häromdagen och är supernöjd! Dock krånglade nelly till det lite, jag var inte reggat som student där så jag fick ingen rabatt eller fri frakt först men nu ska dom tydligen betala det till mitt konto. jaja ingen större skada så länge jag får tillbaka pengarna! den hade jätte bra passform, jag har S i vanliga fall och tog S/M och den apssa perfekt!





Vad tycks? och ja jag är bredaxlad som en man ;)

har lyckats cykla 8 km idag, feels good. kört fiona och jobbat en snabbis, gött. nu ska jag ta tag i min svenska!

Dagens 17/3-10



så här har jag sett ut idag
kavaj-ellos
svart tröja med rosor- lindex (mammas gamla dock)
svart linne- cubus
jeansleggings- ullared
stövlar- skopunkten
smycken- presenter & seconhand

jag har dock inte riktigt så runt ansikte eller små ögon som sitter tätt ;)

jag har hämtade ut klänningen från nelly och är mer än nöjd!, ni får se i kväll. nu ska jag smita ut och köra Fiona och sen jobba 17.30

Lite bilder!

Äntligen har jag fixat bilder till en artikel med hjälp av min syster, mina grisar fick snällt posera! Bjuder på några bilder på sötnosarna;


Från vä: Skinnyhanen Nisse (lånad)
Lakelandhonan Boll (dräktig)
Blandishonan Våfflan
Blandishonan Auroa
Blandishanen Snobben (kastrat)


Kaos i lägret!!!


Okej inga marsvin kanske men detta har jag lcykats plocka fram tills i morgon. Är skönt att ha kläder iordning så att man inte måste slänga ihop något på morgonen i stressen ;)

Tävlingar!

Finns lite roliga tävlingar här och var!


För att deltaga i tävlingen måste du vara prenumerant på Modeflickan Magazine. Det är helt gratis. Tävlingsregler hittar du inne på ditt konto i vänstermarginalen under ”Tävling”. Klicka här för att prenumerera
Ny digital modetidning som är fruktansvärt bra, om ni inte har läst/kikat så gör det!


Jag tävlar hos http://hannaest.blogg.se om smycken från Aldora.se
Jag skulle vilja vinna för att jag lägger undan nästan var enda krona till en häst nu och då skulle det inte sitta fel att vinna ett sött smycke från Aldora :)


Tävling hos linnlowes där du kan vinna en valfri klocka från Weardesign!
Jag skulle vilja vinna denna söta hjärtberlocken :)

Att göra...

... = en hel del;

[x] Skriva klart engelska arbete

[ ] Skriva klart svenska arbete

[ ] Skriva på abort arbete

[x] Städa mitt rum

[x] Städa till marsvinen

[x] Köra Fiona

[x] Plocka ihop Emmas saker

[x] Tvätta Emmas svans

[x] Jobba kl 16

[x] Avlägga körprov med Emma 17.30

[x] Duscha

[x] Måla naglarna

Är säkert en drös grejer till som måste göras men jag börjar med det här! har kommit halvvägs med enegelskan så den är klar snart i alla fall.
Förövrigt så klickade jag hem denna godningen igår
Sailor Stripe Dress SEK 249, Club L - NELLY.COM

UPPDATERING:
Har hunnit med nästan allt, svenskan måste jag se till att göra till nästa lektion istället och abort arbetet får jag ta tag i i morgon. Har även hunnit med att fajtas med all jäkla tvätt och städa hallen, skönt att få lite gjort. Ska jobba även på onsdag! Emma åkte förut idag, tråkigt men hon är ett avslutat kapitel nu och jag längtar tills nästa börjar! Haha surt att all grön text försvann nu när jag skrev en uppdatering...

Så här...

... långt hår vill ja ha! Haha Veckorevyns roliga påhitt, testa ni med!



Haha strutshalsen

Nelly.com

Ett nyhetsbrev som innehöll en del plagg som väcker vill-ha-begär:

Liliana SEK 249, m By M - NELLY.COMAnna SEK 249, m By M - NELLY.COMSailor Stripe Dress SEK 249, Club L - NELLY.COMDenna Top SEK 249, Vila - NELLY.COMGenny Sweat Top SEK 249, Vila - NELLY.COM

Klänning från M by M modell Liliana 249kr
Klänning från M by M modell Anna 249kr
Klänning från Club L modell Sailor stripe dress 249kr
Tröja från Vila modell Denna top 249 kr
Tröja från Vila modell Genny sweat top 249 kr

Helst vill ja ha den randiga klänningen med rosetter och så sweat tröjan. De andra tre är perfekta basplagg. Men tänk den randiga klänningen till ett par converse eller heeals + skinnjacka och så sweat tröjan med lackleggings & converse! Med CSN kortet får man alltid 10 % rabbat + fri frakt för er som inte vet det

Något drastiskt...

... måste göras åt min utväxt. vill ju helst blondera i den men då tappar jag väl allt mitt hår så slingor i lite mörkare blond får det bli, och så hoppas vi på att det blir bra. haha bilden bjuder jag på



morgondagen börjar med jobb, tjiho! lite klirr i kassan i alla fall. idag var sista dagen på praktiken som hör och häpna faktisk va rolig, lite långtråkig emellanåt men absolut rolig! back o school på tisdag och jag har massa att fixa tills dess, när det nu ska hinnas med är en helt annan femma
förra sommarn va första sommaren som jag faktisk blev brun, längatr tillbaka lite dit känner jag och längtar till årets sommar, känns ganska avlägsen eller vad säger ni? bjuder på denna bild också / rundansikte


VAMPIRE DIARIES

Fruktansvärt bra program, verkligen skit bra. men jag bröt nästan ihop idag nr Vicki förvandlades till vampyr, hon & Jeremy är ju så fina ihop :( KIKAR NI? jag hoppas och hoppas att hon kan bli human igen!!! hehe ;) Vicki är väldigt vacker på ett väldigt unikt sätt tycker jag + att hon klär sig fint! jag blir beroende av sånna här serier och sätter en tia på att jag kommer drömma om det, haha. lite osammanhängade men ni fattar grejen, jag är fast. eller biten kanske passar bättre


bilden är lånad här

Converse kampanj

Campadre har en Converse kampanj nu med rabbaterade skor. Jahg hittade bara ett par jag kunde tänka mig, i svrt skinn, men de va slutslåda. Men om ni är intresserade så kika in här :)


Dessa gillade jag fast sulan såg mega tjock ut...

Vill ha

Jäkla Bubbleroom väcker alltid vill-ha-begär hos mig, dessa godingar är från Friis & Co. Kan inte riktigt bestäma mig för om jag gillar stövletterna eller inte, fräcka men ser ut att va lite obekväma vid tårna?!


Dessa heter Lisa och går på 1399 kr


Dessa heter Marianna och går på 1599 kr

Bubbleroom Dagens klänning

Även denna vecka verkar innehålla vackra klänningar för endast 149 kr! SKYNDA FYNDA


Bilden är lånad här där ni även hittar erbjudandet!

Dessa...

... vill jag väldigt gärna ha nu till våren fast med tunn sula. Fräscht med tygskor och speciellt med lite färg, och speciellt gröna. Flipp eller flopp?


Bilden är lånad här

mega fullt rum

mitt rum är för litet, alldeles för litet. ett större är på väg men det tar ju hundra år verkar det som, jag ser framemot att ha en större säng, soffa, tv-bord och framförallt en större garderob. jag har ett klädlager som är 40 cm brett hängandes på väggen & en överfull byrå. drömmen är ju en walk in closet och det är faktiskt möjligt att göra men ska bara försöka övertala päronen och det är en annan femma. ska bli roligt att inreda & möblera det nya rummet sen =)
Hur bor ni? Stort eller litet rum/hus/lägenhet? Walk in closet?



bevis på att jag behöver en större garderob...

pust

Kom hem för en stund sen, dagen blev mycket längre än vad som va tänkt. Skulle egentligen på bio med emelie men de blev för sent så jag tänker titta på EdTV på tv6 nu klocna nio istället, skulle egentligen behöva lite emelie tid men thats life. Det gick hyfsat idag på utstälnningen iaf, i petklassen fick han 90 p och gick vidare till final, han va dock ensam i sin grupp så han skulle kunna ha haft hur kassa poäng som helst men ändå gå till final ;) Men 90 är bra! Sen kom vi femma i marsvinsracet också och fick en fin fin rosett vilket inte framgår av bilden som min syster har tagit ;)


full rulle

det är full rulle för mig, dagarna ser ut ungefär så här: kommer hem från praktiken 15.30, lite dator och små plock till 16-16.30 och så ut till hästarna, kommer in runt 19.30, dator & tv och sist marsvinspyssel. Långa dagar som gör att jag går upp 07.15 och lägger mig runt 23.30 = jag är ganska slut. Denna dag har vart ännu mer fullspäckad med grejer vilket gör att jag slår ner mitt arschle här vi datorn nu... Anledningen är att de vankas marsvinsutställning i morgon vilket också betyder att jag borde skutta i säng nu. ska bara läsa lite av era underbara bloggar. om ni undrar alltså ;)


Mer shoppingtips

Har blvit en hel del shoppingtips det senaste men de finns ju så mycket fint så jag levererar lite fler ;) Denna gång från Nelly.com , enjoy!

JEANE BLUSH

Laura Tunic SEK 199, Jeane Blush - NELLY.COMMonique Dress SEK 279, Jeane Blush - NELLY.COM
Oversize spetstunika med leo rygg 199 kr
Vacker sommarklänning 279 kr

PAPRIKA

Pearl Button Jumper SEK 189, Paprika - NELLY.COMStrappy Floral Puff Dress SEK 279, Paprika - NELLY.COM
Söt topp 189 kr
Söt klänning 279 kr

PEARLS FOR GIRLS

Big Chain Bracelet SEK 299, Pearls for girls - NELLY.COMFrog Necklace SEK 249, Pearls for girls - NELLY.COM
Armband 299 kr
Halsband 249 kr

ALLT DETTA HADE PASSAT PERFEKT HOS MIG ;) NELLY HAR DESSUTOM FRI FRAKT NU SÅ PASSA PÅ!
DET FINA ARMBANDET BORDE MAN KUNNA GÖRA HEMMA OM MAN HITTAR SÅDANA KEDJOR, JÄTTEFINT! ÄLSKAR NAMNET PÅ FÖRETAGET ;)

Snygga underkläder...

... tycker jag är väldigt viktigt. en härlig kickstart på dagen får man lätt genom att ta på sig snygga underkläder, håller ni med eller drar ni på er vad som helst?

Lindex Shop Online - BustierLindex Shop Online - Balconette BH
Lindex Shop Online - Bustier Lindex Shop Online - T-shirt BH
bustier 149 kr balconette 149 kr (finns även i blått) bustier 179 kr t-shirt bh 99 kr

Lindex Shop Online - HipstertrosaLindex Shop Online - Stringtrosa
Lindex Shop Online - Trosa Lindex Shop Online - Stringtrosa
hipster 70 kr string 60 kr trosa 70 kr string 99 kr


ALLA PRODUKTER ÄR FRÅN LINDEX OCH ÄVEN BILDERNA

Mmmm Bubbleroom

Snacka om att kära Bubbleroom levererar, as usual


Snygg läderjacka , men 2000 spänn? Nja...


Dagens klänning 149 kr, ännu en grå fin!

Håll utkik hos Bubbleroom, alla veckans klänningar ser lovande ut! Den som säljs i morgon ligger i vanliga fall på 499 kr!
Bilderna är lånade hos Bubbleroom.se

RSS 2.0