spontant när det är som bäst

Var hos Markus och planerade nyår igår, kommer kicka ass, och sen blev det en spontantripp till Skövde. Jag & Sofia körde killarna, snubblade in på Bogrens och dansade jävel i en timme eller så, världens goaste gäng! Ramlade i säng vid femtiden i morses och har vart hos Sofia hela dagen idag.
Jobbar sex dagar veckan som kommer, är ledig på tisdag så nyår ska firas rejält i morgon med mina favoriter. Ha ett bra nyår godingar så hörs vi nästa år!

VS

En liten julklapp till mig själv!

Nellys rea

Hittade en massa godbitar på Nellys rea, har några presentkort att döda där, wihooo!

juuuul

Har haft en mysig jul med nära och kära! Började julaftonsmorgon med en ridtur enligt tradition, mysfaktor hög! Sen hände något tråkigt, lilla Snobben somnade in :( Åkte till Sofia och firade lite jul innan jag sladdade mot mormor & morfar. Igår var det såklart utgång som gällde, super kväll med mina tjejor som vanligt! Idag har vi vart hos farmor & farfar och firat lite. I morgon är det jobb som gäller och sen minijul med mina favorit tjejer. Hur har ni spenderat julen?

scream & shout

Jag har jobbhelg vilket går riktigt bra, känns dock konstigt att sitta hemma ensam en lördag vid den här tiden haha. Igår åkte jag & Sofia till Skövde när jag hade slutat och panikshoppade alla våra julklappar, lika bra framförhållning som vanligt. Sen hälsade vi på Madde & Mikael i deras nya fina lägenhet innan vi gasade mot Ellen för mys och film. Idag har jag jobbat delad tur, slagit in klappar mellan varven och fixat lite. Jobbar 7-16 i morgon och sen ska jag försöka hinna med alla 7000 saker jag ska hinna göra innan det blir julafton, chansen att jag lyckas? Mycket liten amigos!
Luriga Prins Bertil hjälpte mig med inslagningen!

glitter pants


Nya glittriga jeans från h&m som sitter som ett smäck!

nytt lack



Haffade ett nytt lack idag, kommer passa fin fint till min klänning på juldagen.

River Island

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En topp som jag haffade i London som jag inte har haft tillfälle att använda än så tänkte ha den på jul. Älskar kombinationen av paljetter, söt volang och detaljerna i den öppna ryggen. Vad jag betalde för den? Runt 150 kr, lööööve London!

bullets

Vad hände med minusgrader, rimfrost och sånt mysigt?
 
Kom hem från jobbet för en stund sen (crap 1 ½ timma, vart tog den vägen?!!!!) så ska kasta mig ut i stallet nu, rida en sväng och sen köra ponnyn. Tänkte kvistlacka och slipa lite på rummet sen så att det blir klart någon jäkla gång! Kvällen ska spenderas med lite tidnignar och Prison Break, jobbar kväll i morgon så kan ta lite sovmorgon wihihi.

Nyårsklänningar

Beställde hem fyra klänningar från Nelly som borde dyka upp snart, om någon uppfyller mina kriterier som nyårsklänning får den stanna och resten åker tillbaka! Någon ni gillar?

vem lämnar vem

Har jobbat 7-16 idag vilket gick oväntat bra för att vara måndag, det gick super fort! När jag kom hem pallrade jag mig ut i stallet för att motionera mina små monster. Efter tre timmar i stallet så känner jag mig som en ny människa haha, så full av tankar och inspiration, hade lyckats glömma den känslan. Man fylls liksom av ett lugn och allt känns så mycket lättare. Alla mindfuckade tankar som annars ligger och gnager 24/7 bleknar bort och man fylls av nytänk och inspiration istället, löve it.
Nu har jag spacklat lite i mitt blivande rum, ska gå ut och ta in Sushi, mata marsvinen lite, duscha och krypa ner i sängen med lite Prison Break innan jag somnar och laddar upp för en ny jobbdag!

myyyysi

Har myst till det med gosigaste marsvinen och bästaste Solo! Jobbar sex dagar veckan som kommer, kämpa brittmarie. Men har så mycket roligt att se fram emot så då går det lite lättare :) Hade förövrigt en toppenkväll igår, som vanligt när jag umgås med mina favoriter alltså. Jag och bff Sofia fick vårat dansbegär stillat medans resten åkte hem och sov, partner in crime yes sir!

MISSA INTE

Mellan 18-20 ikväll får man 30% på hela sortimentet hos Bubbleroom, ange kod ?CRAZY? i kassan!

wooooop

Igår käkade jag och Ellen ute och göttade oss, sen åkte vi till Markus och lyssnade på lite musik, pratade lite skit, kollade på lite film och sååååå. Nu ska jag snart gasa mot Sofia och plocka upp lite tomtar på vägen, det vankas lite godricka och kanske lite dans sen wihihihhi!

Miinto.se

Hittade denna fina hos Miinto från Dry Lake, hade passat fint som nyårsblåsa om den funnits i min storlek! Klicka här för att komma till klänningen :)

New in

En tjuvkik på något som är grönt, glittrigt och öppet i ryggen! Älskar H&M när man får en fin klänning på deras rea för 150 spänn, 140 kr inklusive frakt med en liten rabattkod ;)

Vinnare i bloggtävlingen

Vinnaren i tävlingen i samarbete med MrGizmo blev Helene, maila mig så får du intrusktioner till hur du ska gå tillväga för att få dina pris. Tack till er som deltog :)

Gofika

Slutade vid ett idag så hann med en gofika med Ellen innan jag skulle besiktiga Bettan! Annars är det väl ny vecka och nya tag, sitter och läser igenom en massa listor och planerar lite. Min checklista för 2012 ska jag... är inte så flitigt avcheckad så får nog göra något drastiskt de sista veckorna av året nu. Tänkte börja med att slipa lite i mitt blivande rum så att jag förhoppningsvis får klart det till jul!

SUMMERBURST

Wihihihi klickade precis hem biljetter till Summerburst i Göteborg, kommer bli gryyyyyyyymt! Ska ni dit?

deadlock

Fastän att jag gillar snö så kan jag inte låta bli att längta efter sommaren idag, allt är liiiite lättare då!

I´m gonna marry the night

Har en sån där dag då jag känner mig ensamast och minst i världen, fast än att jag vet att jag är låååångt ifrån det. Har inte någon vidare energi, den lilla jag hade lade jag på jobbet (som förövrigt var mycket spännande idag när jag gasade omkring ute i snön!). Har sovit en timma nu och ska släpa mig ut i stallet innan jag ger upp det för idag och kryper ner forever alone till Prison Break, när det är snökaos ute vore det inte helt fel med någon goding som sällskap. Nu ska jag sluta weina & tänka så mycket, mot stallet!

SJUKA ERBJUDANDEN HOS MEMBERS

Vann ett presentkort på Members idag så kikade in på deras kampanjer och herrejisses vilka bra priser!!!! Klänningarna och topparna ovan kostar mellan 50-80 kr, långklänningarna och jackan kostar 180 kr, kjolen kostar 120 kr. Det är mellan 50-70 % rabatt wihihi! Är ni inte medlemmar så lämna eran mail så skickar jag en inbjudan + att ni får 50 kr att handla för!

så meningslöst får inget vara

Kom hem från jobbet för en liten stund sen, nu ska jag kasta mig ut i stallet innan jag börjar städa och laga lite mat, mina favorittjejer kommer hit för mys om några timmar!

Jultopp från Ellos

 
 
Vill man ha något enkelt men sött till jul så har jag hittat värsta fyndet hos Ellos, ynka 59 kr, direktlänk. Har ni bestämt vad ni ska ha på er på jul än?

Snart på Lindex!

De här två armbandena kommer i butik v. 50 & 51 vilket betyder att man hinner önska sig dem i julklapp hihi, jag lägger till dem på min önskelista direkt! Det svarta kostar ynka 60 kr och det guldiga går på 130 kr. Fri frakt hos Lindex tom 17/12!

H&Ms rea!

H&M drar igång sin onlinerea idag, hittade dock inte så mycket. Ett par glittriga skinny jeans, ett linne och en klänning med öppen rygg. Jag klickade precis hem klänningen, tänkte ha den på jul. Betalade ynka 140 kr för klänning och frakt! Ange koden 1304 för att få 50 kr rabatt!

radion spelar vår sång

Efter jobbet igårkväll tog jag en lång dusch, inpackning & peeling mmmmm, renbäddade sängen och sov 10 långa timmar, nu är jag fit for fight igen :) Dagens planer är att städa lite, greja med hästarna och bara ta det lugnt hihi. Nu ska jag sätta igång och skriva en önskelista!
weheartit

Första advent

Det var rätt mysigt att vakna i morse, tända adventsljusstaken och kika ut på den glittriga snön, jag älskar december! Jag jobbade tre timmar i morses och har sex kvar i kväll, nu ska jag städa och julpynta lite hihi.
Var ute med Sushi förut i det fina vädret, iiiiiih vad jag blir lycklig utav att känna 500 kg häst galoppera under mig och göra glädjeskutt!

RSS 2.0