Nya armband och stress!

Tre fina armband som landade i brevlådan idag, 10 kr st från eBay nya, highfive!
Jag har verkligen inte tid att sitta här, har tusen saker att fixa i kväll, ska iväg och tävla med hästen i morgon och sen på kvällen åker jag till Piteå i 1½ vecka, men jag behöver andas lite haha. Var iväg på träningshoppning med hästen nu för att checka av lite inför i morgon och det känns ganska bra, nu ska bara all utrustning putsas & packas, hästen ska göras fin, det ska tvättas en massa kläder, papper ska skrivas ut och förberedas matsäck. Sen måste jag hinna packa inför Piteå, lär bli vädigt tight med tid i morgon till tåget efter tävlingen! Ni kan hålla koll på mig på Instagram jjennnyys

Några av mina presenter

Några av helgens presenter, fick en del pengar, presentkort, blommor och lite annat svår fotat också, och lite hästgrejer. Födelsedagen var kicking ass, världens bästa familj, släkt och vänner som förgyllde dagen/kvällen/natten :)

MIN LEGENDARISKA FÖDELSEDAG

Wihihih idag fyller jag 20, som jag har väntat! Har haft en mysig morgon med Sofia och la familia. Ska ta en sväng till stan nu för att inviga systemet och ladda upp med lite för i kväll. Det vankas släktkalas och sen pppparty!

True shit

Dagen började bra med cupcakes på förmiddagsfikat på jobbet, namnamnam. Sen fick jag ett lyckorus när jag slutade halv två och insåg att jag fyller år i morgon. Sen steg mitt humör ännu mer efter 45 min i telefonen med mitt lyckopiller Sofia. Sen blev jag gladare än gladast när jag gick in och kollade min skatteåterbäring. Nu ska jag fly ut i stallet i några timmar innan mamma hinner komma hem, hon är i upplösningstillstånd över morgondagen (som förövrigt kommer kicka ass)!

Shoppingtips från H&M

Snygga träningsshorts, söta pyjamaser, härliga blusar, sköna t-shirts och softa klänningar! Men får hålla i pengarna, verkar som att det blir en tripp till London i slutet av april hihi.

Sugen på London!

Jag är så himla sugen på att åka till London och shoppa igen, är ju snart ett år sedan jag & Ellen var där för första gången. Vore underbart att komma bort lite och shoppa lite nya vårkläder! Pundet ligger ju dessutom lågt nu, ett pund motsvarar 9,71 sek.

Underbara vänner

Intensiv dag igår som började med stallet, kolla när tjejerna tävlade, åka och hoppa Sushi, hem och göra sig iordning och sen myskväll med mina favoriter. Nu ska jag pilla med lite småsaker inna jag hoppar ut i stallet, sen har vi kick-off med ungdomsstyrelsen, bad i Skövde och sen äta ute. I kväll vankas det filmmys!

Längdhopp

Har vart och hoppat lite med rallybettan idag (liiite lång avsprångspunkt ja haha) och ännu en gång insett vilken kass kondis jag har, är ju en fördel om jag orkar rida ordentligt. Så det är ännu en mycket god orsak till att börja träna, tänkte stoppa i lite musik i lurarna nu och ge mig ut på en powerwalk, det är nog allt min arma kropp klarar av!

Tjuvkik från nya rummet

Lite små tjuvkik på mitt nya rum som är långt ifrån klart; klädstången ska väck så småningom, fönstrena ska göras i ordning, skrivbordet ska flyttas in, dator & tv ska flyttas in, det ska upp bokhylla och foton med mera. Men det är en start i alla fall :)

Tjuvkik

Hade ett bortglömt presentkort hos Members som resulterade i ett linne med lite paljetter och vattenfallsurringning i fram och med öppen rygg och dragkedja i bak, och en vinröd (inte lila som bilden) gossig tröja!

Shoppingtips


bästaste

Kvalitetstid och roadtrip med min underbara gammelfarmor i fredags!
 
Måndag vilket betyder ny vecka vilket betyder nya tag, right? Slutade 13 idag men har inte hunnit med så mycket än, en härlig ridtur i solen och försenad momsdeklaration (Jenny utan koll). Nu har jag två till hästar att aktivera och ett stall att göra innan jag ska bosätta mig framför datorn för att planera tävlingssäsongen för hästarna, fixa det sista med au-pair ansökan, greja med Falsterbo, kolla över min budget, framkalla kort och lite annat småfix. Vad gör ni idag?

Nelly high heels

Igår var jag och mina bästa tjejor på Nelly high heels på Husaren, lyckad kväll fast än vi fick stå i iskall kö i 40 min, det var svinkallt inne på Husaren, goodiebagen var futtig, fyra av oss sex tjejer fick inte ens ut sin goodiebag och drinkarna dom bjöd på kunde inte innehållt många droppar alkohol. Men när man har världens bästa sällskap blir allt bra! Dessutom dyker det upp ett par heels i brevlådan om två veckor, spännande.
Detta var vad goodiebagen innehöll haha, plus Nellys tidning, några lakritsbitar och en rabattkod på Onepiece.

To do

Har suttit och pillat med lite viktiga saker på datorn hela förmiddagen, har äntligen fått tummen ur och skrivit mitt perosnliga brev till au-pair ansökan. Bad om feedback på direkten och hon sa att det var toppen, jag skulle bara lägga till Dear Host family i början haha, vilket kändes väldigt skönt då jag har oroat mig lite för just det.
Har äntligen fått en till tumme ur och grundat bordet som jag slipade för någon vecka sen, några lager färg på det nu bara så blir det fin fint sen,
Nu har pappa fått upp dörrfoder och golvlister så nu är det bara fönsterfodren som fattas, hoppas att jag kan flytta in i veckan! Nu i eftermiddag ska jag åka till Jönköping och kolla på en sängram, men först stallet.

The Bobmshell

The Bombshell är en ganska nyöppnad nätbutik med en hel del godingar i sortimentet, har plockat ihop mina favoriter ovan! Något att önska sig i present hihi.

Frukost

Såg en bild på Weheartit häromdagen på något som såg smaskigt ut, samma dag läste jag om en nyttig mysli hos Anja, så idag handlade jag lite godsaker, Hällde ihop det när jag kom hem från jobbet idag och det lär bli ett populärt frukost alternativ framöver. Naturell yoguhrt, Pauluns mysli och 1/4 kiwi på det, nyttigt, gott och mättande :)
Inspirationsbilden från Weheartit. Det går såklart att ha vilka bär eller vilken frukt man vill på, ett nyttigt sötningsalternativ istället för socker, dessutom mycket godare!

mindfucked


Favoriter och nya fynd

Mormor har lagat min väska som axelremmen hade släppt på, den kommer användas flitigt! Fick hem toppen från Nelly i fredags, kommer göra sig fin fin under något partytopp som är lite urringad eller transparant.
Inte den bästa bilden men såhär ser det nya fyndet ut på som jag visade i några inlägg ner, garanterat en ny partyfavorit!

RSS 2.0