bikini so teeny

Idag har jag fikat på stan med en efterlängtad Sanna, askalasgod kladdkaka, lite shopping och en massa prat, myspys. Sen gääsade jag till Johanna för att förbereda för poolpartyt i morgon, blåste upp poolen, fyllde vatten osv. Vi begav oss till stan en snabbis också för lite småinköp, sprang på killarna och lite så. Känns surt att jobba i morgon och missa poolpartyt men är ledig mellan 13-17 så hinner svänga förbi en stund då, slutar 21 och då är det fullt ös följt utav Rosenström på plantis, wohihih längtar!
Lotion som luktar megagott, sminkborttagning för vattenfast, vattenfast mascara
Shorts från Serious Sally och en sommarklänning, 200 kr för båda kaaaap
 

Vet inte vad jag ska ta mig till i kväll, har inte vart hemma på en fredagskväll så länge jag kan minnas så funderar på att åka till Sofia och sova. Å andra sidan så kan det vara ganska skönt att klappa lite på hästarna, ta en lång promenad med musik, lite skönhetsbehandling, manikyr & predikyr och så krypa ner och se klart på Home of the brave! Och ha 15 min till jobbet istället för 35 i morgon bitti hehe

Mer från Ellos!

Fler plagg som jag kan tänka mig spendera mitt presentkort på!
Tidsinställt!

Midsommar

Spenderade hela midsommarhelgen hos Sofia med ett gäng godingar, gjorde midsommarstång, lagade mat, pyntade, åt, spelade kubb, drack, hade snärtskola, gräddkrig, jordgubbsmosande, skratt och avslutade midsommarafton med sleepover i Sofias nya fina hus. På lördagen hämtade vi pizza och mosade i oss den, åt rabarberpaj, kollade på film och mös. På kvällen åkte vi till Christoffer för att grilla, öla, titta på film, busa med Christoffers kattungar, brottas, skratta osv, trivs så himla bra med alla hihi. Sov hos Sofia, vaknade upp, tittade på film och åt hamburgare, avslutade dagen med Johanna hemma hos mig med godis & film. Den bästa midsommaren någonsin med nästan alla favoriter!
 
Nu: Laga köttfärssås & spagetti
Sen: Jobb 15.45 - 21.45
I morgon: Jobb 07.00 - 16.00 följt utav grillning med alla ovanstående

THINK PINK


Collage från Bubbleroom, löve it!

Har haft en kicking ass midsommar med en massa underbara personer, god mat, kubb, gräddkrig, sleepover osv följt utav grillning och film igår med ett gäng godingar. Ska kasta mig ut och köra en häst, Johanna kommer om en stund för lite tjejmys!

När ord inte räcker till

Iiihhhii längtar som bara den till midsommar i morgon, kommer nog bli kanoners! Vad ska ni hitta på?
Kvällens jobb gick bra, känsloladdat, nu jobbar jag inte förens på måndag kväll vilket känns skönt. Nu ska jag krypa ner i sängen med Melissa Horn i lurarna och somna, sen förhoppningsvis vakna till en solig dag :)

Ashley Tisdale

Tog mig en skön joggingrunda och körde lite mage på det när jag kom hem från jobbet, sköööönt. Nu ska jag läsa igenom favoritbloggarna och sen krypa ner med nya Solo som är fullspäckad med massa underbar läsning hihi!

I´m maybe sad but I´m not weak

Har nog glömt att nämna att jag köpte mig en bil för en vecka sen, Gröna Blixten aka Bettan, hon går som ett spjut!
Så här fiffigt gjorde jag med en hög sparade biobiljetter, limmade på ett anteckningsblock så nu har jag ett fint anteckningsblock klätt med en massa minnen, bra va?
Har hängt upp mina studentgrejer på min redan fulla vägg, ännu mer fina minnen!

Nu ligger jag i den växelvisande solen på gräsmattan och lyssnar på Stooshe Black Heart, har grejat med mina fina springare hela förmiddagen och snart vankas det jobb. Jobbade första dagen igår så nu är det bara att kötta på, jobbar dock kväll idag & imorgon så det känns skönt + att jag är ledig över hela midsommar som ska spenderas med flertalet av mina favoriter. Det känns mycket lättare att jobba när man har massa roliga saker att se fram emot! Om tre veckor är det Falsterbo wwihihihi :DDDD

Bal part 2


Super duktiga Frida sminkade och fixade håret på mig. 


Syns inte så bra men ryggen på klänningen, löve it!


Världens finaste Julia!



Det perfekta slutet på en underbar studentvecka!

Rea hos Skopunkten


Skopunkten har rea och med deras erbjudande Köp två 50% på billigaste paret så kommer man väldigt billigt undan med dessa två snyggingar, 375 kr för båda!

Bal part 1

Här kommer första omgången med balbilder från i söndags :) Ett perfekt avslut på studentveckan, massa härliga människor, god mat och dans!

Min frilla!

Moi!

På röda mattan, fint att det är Jacob som håller i mig och inte tvärtom ;) Foto: Peter Nordheim

Jag och två av mina underbaringar, Tove & Julia! Foto: Olof Boqvist

Julia, Sanna & Jag!

Jacob & jag!

Woooop


Jag hade turen och vann hos Ida, ett presentkort hos Ellos på 300 kr, TJIHOO! Har gett mig själv shoppingförbud så känns himla skönt med ett presentkort som man kan spendera ;) Ett litet urval av grejer som jag haft ögonen på tidigare, bikinidelar, påslakan med vacker brodyr, söta ballerina, fin kanna, träningsjacka och en fin lykta med blommönster på!

Student part 1

Här kommer ett gäng med studentbilder lite huller om buller!

Hihi minerna!

Fullastat!

Glad tjej!

Heavy shit!

Haha Erik visar vart skåpet ska stå!

Vårt flak!

Jag och världens bästa Lisa!

Tårta!

Tada


Studentveckan är nu över, har vart en underbar vecka som avslutades på bästa sätt med bal igår! Min syster har åkt iväg med alla minneskort så jag bjuder på en balbild så länge :))))))))

Sjung om studentens lyckliga dag


Uppdateringen har väl sett sina ljusare dagar men det har vart mycket det senaste och nu går vi in i studentveckan, TJIIHOOOOO! Ska försöka ge er lite levnadstecken men om inte så vet ni vad jag sysslar med hihi

whistel

Seg start på dagen, sov alldeles för länge och har fastnat här nu. Lyssnar på Flo Rida och läser ikapp en himla massa bloggar medans min to do lista bara växer... Måste hinna med att posta ett gäng saker innan posten vart här + tuuusen andra saker. Ska till min gammelfarmor sen så funderar på att cykla till henne, det skulle nog inte skada att trampa tre mil efter all skit jag har ätit det senaste hehe. Så nu ska jag skriva klart mitt största hatobejekt religionen, springa till brevlådan och så hoppas att det inte börjar regna!

Tävling hos Ida!



Ida har en grym tävling ihop med Ellos pop up, så här säger Ida om appen : Jag har tidigare berättat om Ellos Pop Up - en virtuell butik i din iPhone. Ladda ner appen, ta dig till närmaste butik och shoppa loss. Det finns 20 gratis varor i varje butik!
Jag hade laddat ner appen illa kvickt om det hade vart så att jag hade haft iPhone, nu får jag nöja mig med att tävla om ett presentkort hos Ida, gör det ni med!





RSS 2.0