tan

Har precis hört världens sötaste röst säga "love you enny", lilla T som inte får till J ordentligt, hjärtat blir varmare än varmast samtidigt som det gör ont. Helt galet hur mycket man kan sakna människor, skulle så gärna vilja teleportera mig till Texas. Hoppas verkligen att jag kan komma iväg och hälsa på till våren/sommaren! Har lite kostsamma grejer på g, Jenny letar lägenhet. Wtf kan man tänka, jag som alltid har sagt att jag hatar stan. Men det är dags för något nytt (innan jag & Malin har ihjäl varandra). Annars händer det inte så mycket roligt, har vart ledig idag så har fått lite vettigt gjort (städat, tvättat, klippt Fiona, kört lillan, longerat vilddjuret, sprungit), kommer sova gott inatt.
Tb till när man hade bra bränna och drack smoothie på bryggan med en bra bok i knät. Saknar glidarvardagen hihi.
 

de två årstiderna

När man står på tå och sträcker sig allt vad man har så att man får nackspärr typ, för att få på lilla hästen på nästan 180 cm grimman, och ser stjärnhimmlen ovanför sig (pga tror att jag blir några mm länge om jag vänder hakan i vädret...............) , daaaaaaamn. Jag älskar stjärnorna, blir lika fascinerad varje gång det är megafin stjärnhimmel. Man inser hur liten och pluttig man är när man ser samma stjärnor vart i världen man än befinner sig. Och varje gång kommer en liten flashback till min lilla hjärna, liggandes på taket på rangern, ihopkrupen med stallis och vi räknar stjärnfall, that´s what I call a date folks. Och värmen som sprider sig i kroppen när man knallar ute i månskenet och huset ser sådär himla mysigt ut när det ryker ur skorstenen och adventsljusstakarna lyser. Då gör det inget att unghingsten busar så att man nästan halkar omkull och bryter lårbenshalsen. Eller att man inte känner fingrarna längre pga 44661 minusgrader. Inget sånt där känns just då, futtiga saker i vardagen som kan kännas som världens grej andra gånger. För man är rätt lyckligt lottad ändå, om man bara uppskattar sånna där små saker i vardagen och skjuter bort allt det där andra tråkiga. Sen kryper man upp i soffan med lite sliskigt tee, katten kommer och kryper ihop bredvid dig och somnar med tassen på din arm som ett litet tecken på I love you human. Då gör inte allt annat så mycket, för i kväll har jag ett sånt där skönt lugn i kroppen. Och känner inget behov av att kamma Blocket på bostad, Arbetsförmedlingen på jobb eller Tinder på boys, det mina vänner, det är skönt hihi.
 

2015

Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut? Ja men det gjorde jag väl, inte alls lika mycket som förra året dock.
Hur har ditt 2015 vart? Väldigt blandat, har vart med om två av dom jobbigaste sakerna jag har upplevt samtidigt som det har hänt mycket kul. Att förlora Sensation var det smärtsammaste jag har vart med om, tårarna rinner fortfarande och hjärtat gör ont. Och att säga Hejdå till en familj som jag har knyit så starka band till är också hjärtskärande. Men jag har haft många fina stunder med familj och vänner här! 
Tror du att 2016 kommer bli bättre? Jag hoppas det och ska jobba för det. Jag har känt mig vilsen och osäker på det mesta, men allt annat än lätt att ändra sånt över en natt. 
Blev du kär i år? Nej inte i år heller haha, vart träffar man ens vettiga killar liksom? Sen att jag är känslomässigt handikappad och livrädd för att släppa folk in på livet har väl inte direkt ökat oddsen haha. 
Vilket datum från 2015 kommer du aldrig glömma? 2 oktober.
Vad är din största framgång 2015? Bra fråga, det har inte direkt vart ett år som har gett självförtroendet en boost. Men jag överlevde ju ännu en skidresa i alla fall! 
Vad spenderade du mest pengar på 2015? Pållarna.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja!!!
Vilka sånger kommer påminna dig om  2015? That's how you know you're fucked up. Thinking out loud. 
Vem har du umgåtts mest med? Lurig fråga, katten Agda typ. Nä men tror att jag har umgåtts ganska lika mycket med mina vänner men i olika perioder. 
Bästa minnet från 2015? Sommaren ägde trots vädret, jordgubbensdag i Vara var den mest spårade kvällen på hela året. Att sitta på lilla grå för första gången var oslagbart. 
Har du haft något förhållande under 2015? Nej.
Är det något du har saknat 2015 som du vill ha 2016? Någon som kliar mig på ryggen.
Vad önskar du att du hade gjort mer? Tagit tillvara på vardagen och lilla S! 
Vad vill du säga till dig själv inför 2016? Var tacksam för det du har istället för att tänka på allt du inte har, din dummer. 

RSS 2.0