Nelly Trend


Så jäklans snygga plagg från Nelly Trend, älskar linnena, shortsen, jackan, tröjorna, allt! Hyfsat pris på allt också, mellan 2-500 kr

Har vart väldigt mycket den här veckan, praktik följt av jobb några dagar och järngängethäng! Var hos mig och grillade i fredags kväll följt utav några chilltimmar på Terrassen. Igår hade vi filmkväll hos diggiiiiis, Your Highness och Thor, den första skrattar man ihjäl sig åt och Thor den va bra. Har arbetat bort lite med Falsterbo nu + lite viktiga små saker, nu ska jag ut i det fina vädret och montera ihop sulkyn, köra en rejäl runda och sen måste jag ägna lite effektiv tid åt projektarbetet!

smätch!

Är som ett vandrade lik, dubbla praktikpass igår, praktik och jobb efter idag. Som det ser ut nu så blir det praktik i morgon och jobb på kvällen igen, kötta! Mosade mig ut med Fiona när jag kom hem förut och intervalltränade i några km, skön känsla hoho. Ville bara säga att jag lever, nu ska jag kasta mig i sängen och få åtta timmars skönhetsömn!

Min träningskompis

Mitt ena sulkyhjul gick sönder ganska rejält häromdagen, och det är tävling om knappt två veckor så får sysselsätta lilla damen på annat sätt. Det som är praktiskt med en så liten ponny är att när jag powerwalkar så joggar hon brevid mig, dessutom är hon så pigg så jag måste gå på ordentligt för att hänga med räääcerbettan. I fredags så var vi ute och gick i över två timmar, spenderade minst en timma med att gå upp och ner för sju tusen olika skogsbackar och offrodade.

Vi firade 14 år ihop den 15 april, jag och min fina livskompanjon!

Londonshopping!

Bikinisar

Från F21 & Primark, kostade runt 40 kr delen!
Underkläder

Från Primark, en hög med trosor för 12-20 kr/st och några bhar för ca 50 kr/st!
Överdelar

Från Primark & F21, från 40-100 kr!
Klänningar

Från F21 och Camden market, 100-150 kr. Älskar fågelklänningen och skinnfodralet lite extra!
Underdelar

Från Primark, ca 100 kr, kommer bli läckra till brunbrända ben i sommar!
Skönhet

Från Boots, Claries och någon mer butik, från 12-45 kr! Glitterskuggorna är askalas läckra
Accesoarer

Från Primark, lite brillor, armband, örhängen, fodral och nyckelring. Från 12-30 kr
Skor

Från Primak, ca 180 kr!! Så jäkla superduper mega snygga skor till världens bästa pris, finns liknande hos Topshop för 4-500 spänn. Tveksamt om jag någonsin kommer kunna gå i dem, men de funkar fint som prydnad ;)

Från JD, cirkus 340 spänn KAP, speceillt med tanke på att mina gamla rammlar sönder

Från Primark, knappt 40 kr!

Från JD, knappt 450 kr KAAAAP, kostar över 1200 i Sverige. Easytone från Reebok, snygga och sköna som skam!
Älskling

Från Jane Norman, har letat efter en skinnväst i oändlighet och sprang på denna perfekta för knappa 320 kr!!!

Man hade kunnat shoppa hur mycket som helst, blev mest att vi shoppade på Primark eftersom det var så himla stort & billigt, allt annat kändes dyrt sen ;)

smalock


Har lite av en fixardag idag, jag och Ellen åker till London i morgon och jag har noll koll! Men det löser sig nog, är askalas taggad!!!!!!!!!! Så håll tummarna för att vi kommer dit och hem helskinnande och att min stora madame väntar med att föla tills jag kommer hem :)

jag har skrivit mina regler


Weheartit , I lööööve it!

Dagen har bestått av praktik, Falsterbofix och bloggläsning. Nu ska jag kasta mig ut i det UNDERBARA vädret (eller?) och köra rääääcerbettan, dressyr står nog på schemat även om jag tror att vi skulle må bäst av en racergalopp på favvo vägen, ladda för tävling! Visst är hon tjusig?

presum

Har precis kikat på Den sista dokusåpan, haha så jäkla kung. Har gjort kväll på praktiken idag så ska snart krypa ner på min morbros soffa, skönt att sova i stan och slippa åka hem när jag börjar sju i morgon bitti! Annars då? Om em vecka befinner jag mig i London, efter det hoppas jag på att Sushis lilla fölis tittar ut pigg och frisk.
Lite sommarplagg nedan, stort vill ha begär på rymdbikinin!!!!!!

Budget pasteller


goooooott


Hade tänkt spendera min kväll med en massa olästa tidningar och gottgott men fastnade här illamåendes av allt jag ätit... Nu ska jag springa ut och titta till Sushilicious innan jag kryper ner i sängen och slår på NCIS LA

Doooooown


weheartit

Hallå i stugan frugan! Jag är på hemmaplan igen, känns som att jag hart vart ute och flängt de senaste veckorna. Hart jobbat tre pass i påsk, igår firade jag med mina favoriter och nu vill jag bara ta tag i något. Känner mig helt ur fas men vet att det enda som hjälper är att sluta lipa och göra något åt det. Den bästa terapin mot detta är mina gossiga hästar (+ glass med fruktsallad i kväll), Sushi har för övrigt börjat fylla sitt juver och jag dör av nervositet och längtan (hoppas att hon håller inne med liten tills jag kommer hem från London)!!!!!!!!!!! Så nu ska jag njuta av att bara vara hemma och göra massa saker som jag inte hunnit med det senaste, kanske spika lite på mitt nya rum som börjar ta fart!

I told you to be patient


Två fina från F21! Tänk klänningen till brunbrända spiror och klackar

Blev en spontan utgång sen igår även om planen var att stanna i sängen hela kvällen, men hade en kicking ass kväll med några pinglor så det var värt det! Har kollat klart på s8 av OTH nu och 6 avsnitt av s9, har inte mer hemma vilket suger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu ska jag fixa lite småsaker och sen krypa ner i sängen med nya Solo

RSS 2.0