Ny vecka nya tag

Förra veckan var ingen bra vecka någonstans, ingen motivation eller inspiration till att göra något. Men igår var det ännu en gång ny vecka och måndag, nya tag. Gymmet har besökts två gånger, körkortsteorin är avklarad och en kurskatalog är beställd. Mitt nya mission är att hitta en fet Halloweenfest, håll tummarna för mig, det kan behövas!

Mu

En sån här bamsing (fast med horn) flyttade vi häromdagen med hästarna. Roligt att få leka lite cowgirl, kommer sakna det! Får väl skola Sensation till att jobba mamma & pappas kossor haha, blir ju dock inte riktigt samma sak som att jobba 100 stycken på en stor ranch i Texas.

Smoothie

Sjukt god smoothie! Jag var väldigt skeptisk när jag läste vad som skulle vara i den, så fick värsta suprisen hehe. Mixa babyspenat, avokado, ingerfära, lime, äpple, banan och en liten gnutta apelsinjuice, jag använder en frusen banan för att smoothien ska bli mer krämig. Hittade recpetet i ShapeUp, man ska tydligen kunna se skillnad på hyn om man dricker denna varje dag i två veckor, så värt att testa när den var så god.

drink in my hand

Jag har vart på parad sen senast, dom är galna i sina parader här. Hoppat i hoppborgar med småttingarna. Vart ute och dansat. Grejat med lilla hingsten. Vart och fixat naglarna, höstfärg it is. Vart på date (Se inte Anabelle, den suger). Sjukt opepp vecka, kramade Carro hejdå i måndags, känns tuuuungt att hon har åkt hem. Har inte haft någon träningsmotivation, den gick upp i rök trots att det har börjart bli lite resultat. Tog mig i alla fall ut och drack vin med Erika, Lana & Emeliy i onsdag, annars har jag mest velat dra täcket över huvudet och lipa lite. Men det är väl bara att börja beta av den tråkiga To-do-listan och ta tag i livet, man kommer ju inte så långt med att gnälla haha. Men först bananpannkakor och PH!

Mitt lilla projekt

Taaaadaaaaa! Denna lilla herre är mitt nya projekt här, en vän till familjen bor fem minuter ifrån oss på en ranch där denna lilla goding finns. Han är född i påskas och in princip ohanterad, någon som har klappat på honom lite då och då ungefär. Han har en ovana att försöka bitas men är väldigt social och orädd och bryr sig inte så mycket om mamma, vilket är bra. Har jobbat med han lite varje dag sen i måndags och han är duktig, det går bra att klappa honom överallt in princip, att ta av och på grimma, och så har jag börjat lyfta framhovarna lite och idag knäppte jag i ett grimskaft och så gick vi omkring lite. Vi är typ redan bästisar, han älskar uppmärksmheten och jag älskar honom ;)

Wine Wednesday

Onsdag för snart två veckor sedan åkte jag med Erika till Wine Wednesday och mötte upp Lana, Emily och Taylor. Vi drack gott (och billigt vin, betalade 30 kr för tre glas och en femtedel av en ostbricka haha), lyssnade på livemusik och pratade, myskväll!

Fina fina kväll

Jag & Carro hade en SÅ bra kväll igår! Gick ut och käkade, åkte förbi HEB & Hastings för att köpa lite götta och film innan vi sladdade till lakehouset. Tog med en madrass, filt, ljus, högtalare och en flaska vin ut till bryggan. Sen låg vi där och pimplade vin, lyssnade på country, skrattade åt Tinder, pratade och tittade på stjärnorna, oslagbart. Troligtvis vår sista kväll ihop här, definitivt den sista i vårt lakehouse, hjärat gör ont när jag tänker på det!
 
 

Nya tröjor

Två nya tröjor som  inhandlas i förra veckan före biobesök, svinkallt på biosalonger här och jag glömmer alltid ta med en tröja haha. Har börjat tänka lite mer kvalitet än pris det senaste, löjligt billigt ändå hehe. Michael Kors tröjan fick jag för 30§ istället för 110§ och Adidasen för 25§ istället för 55§, ni kan kalla mig FYNDAR-JENNY.

Don`t tell 'Em

Whaddd appppp? Snart två veckor se jag kom tillbaka, fattar inte vart tiden tar vägen. Oktober & November är späckade av roliga saker så tiden lär ju inte direkt gå långsammare. Får ångest när jag tänker på att jag åker hem i Februari... Allmänt oppep just nu men på lördag vankas det Carro- & Jenny-time så då blir det andra bullar! En lite roligar uppdatering om vad jag har sysslat med det senaste kommer när jag inte ligger och lyssnar på Melissa Horn och tycker synd om mig själv.
 

RSS 2.0