Sverigebesök

Jag har haft 16 toppendagar i Sverige, vart med min fina gammelfarmor, mst med grisarna och kört dom till ny fodervärd, ätit massa god mat, hjälp pappa, jobbat och gosat med min fina Sensation och träffat alla mina fina underbara vänner, familj & släkt (vilka inte fastnade på bild haha). Nu sitter jag i Amsterdam och väntar på ett försenat flyg, kul. Ska bli roligt att komma tillbaka samtidigt som det är lite vemodigt att lämna alla här hemma igen, men har bara 4 1/2 månad kvar innan jag kommer hem för gott, och då kommer det vara super jobbigt att lämna alla i USA istället. 

SWEDEN

Jag är i Sverige sen en vecka tillbaka! Därav den där klumpen i magen tidigare, det krånglade lite med visumansökningen men det har löst sig och jag har redan fått tillbaka mitt nya visum. Jag är bara hemma och hälsar på, vilket var en överraskning, och åker hem nästa lördag den 20 september. Så skönt att vara hemma!

Ännu en helg förbi

Idag har jag tränat för första gången på en vecka, ett T25 pass cardio, stabilitet och stretch. Zig promenerar glatt med mig till gymmet, goa vovven!
Tänker att det är söndag idag bara för att det har vart Labor Day här idag så röd dag, dagen har dock vart som vanligt. I kväll har jag rensat lite mer här hemma, gjort iordning några paket som ska skickas i morgon med mera. I morgon ska jag toppa håret och fixa naglarna, ska bli så skönt med fräscht hår och fräscha naglar. Den där klumpen i magen har löst upp sig lite men sitter fortfarande kvar.

Ny bikini

Nått postivit i allt klump-i-magen humöret är min nya bikini från VS (9$, jag borde starta boppis va?) och att jag betatde av två kapitel i körkoret igår, ett kvar och provet bara.
 

RSS 2.0