Ops I did it again


Min hjärna är KAOS, 417282628 tankar som krigar med varandra. Viktigaste just nu är att komma fram till om jag vill göra sex eller nio månader extra. Näst viktigaste är att ta mina sista två credits.  Och så tuuuuuuusen saker till! I kväll har jag i alla fall lyckats rensa och slänga lite saker (jag slänger aldrig nått, om det inte ramlar isär) men jag vill göra lite ny plats i min garderob. Har en hög med saker jag måste shoppa men tyvärr kommer tråkiga avgifter som förlängningsavgift och skolklasser först, kul. Vi hörs när jag har kommit fram till nått vettigt! 

summer

Kan inte fatta att det är en vecka sedan jag satt och målade naglarna i lakehouset och tänkte att jag skulle slänga in ett blogginlägg. Vad har hänt på en vecka då? Åkte till kusten med Carro och två av hennes kompisar förra helegn och sen har jag inte gjort så mycket vettigt, jobbat. Redan fredag igen, börjar tre så har vart på gymmet en sväng och haft lite hemmaspa. Jobbar em/kväll i morgon också och sen är jag äntligen ledig på söndag. Memorial Day är nästa vecka så vi kommer stanna i lakehouset och hänga hela helgen och måndag, klagar inte. För övrigt är jag sjukt taggad på sommar; sol & värme (vilket det iofs har vart i två månader haha), solblekt hår, brunbränd kropp, poolhäng, vattenskidor, jetski, vinkvällar, utekvällar, sommarflirt, nattbad, grillat, tripper med familjen osv!

Cowgirl

Dagarna går så jäkla snabbt här, häromdagen hade jag vart borta i nio månader. Med det sagt kan jag ju avslöja att jag ska förlänga hehe, har dock inte bestämt mig för om det blir sex eller nio månader än. Annars då? Glenn och Nina är hemma från college nu, wiiiiihooo! I helgen ska jag åka till kusten med Carro, Lisa och Annerien, ska bli roligt med en liten girlie roadtrip med vin och grejer. Carro fyller år i morgon, ska se om jag hinner åka och fira henne. På torsdag har Glenn lite partaj inför hennes 21årsdag, roligt! 
I söndags var det morsdag här, vi hängde i lakehouset hela dagen med stallis och hans familj. Åkte vattenskidor, bara andra gången jag provade men det gick bra, kom upp på första försöker hehe! Låg i poolen hela dagen typ, åt gott, åkte båt, vattenskidor och tub. Och stallis tog mig på en tur på jetskin, så jäääääkla roligt, även om jag trodde att jag skulle dö några gånger. Mycket bra söndag! En förkylning kom smygandes igår, sprang och red efter jobbet i alla fall, och stretchade, liiiiiite träningsverk från skidorna haha. Sov så dåligt i natt, sjukaste åskovädret någonsin och feberfrossa, har överlevt denna dagen i alla fall så hoppas på bättre sömn i natt! 
Vallade kor förra veckan, rooooligt!Virkat


Hittade äntligen ett par jeansshorts igår, running low on shorts så det va välbehövligt!  

RSS 2.0