I wish that I could stay forever this young

Har haft en grym midsommarhelg med alla mina favoriter, roadtrip, Ullared, stranden, sol & bad, fest i stora lass, mys, god mat, röjfest i husvagnen och allt sånt. Super bra dagar, förutom att det blev storm och vårt förtält blåste sönder haha.
 
 

Hey sweet love

Firade fina Julia på 20årsdagen igår med mina favvotjejer!

Veckans enda lediga dag och jag försöker komma ikapp med en massa saker som har blivit hängades efter. Har äntligen lyckats ladda upp en video på min au pair profil, jag är inte helt nöjd med den men redigeringsprogrammet och tusen andra saker krånglade så det får vara så här så länge. Var och veterinärbesiktigade Fiona i morses, hon åker till sin fodervärd på fredag. Nu behöver jag bara hitta någon som kan ta hand om mina marsvin när jag är borta också! Nu ska jag gå ut och brottas lite med Sensation, pappersarbete får vänta tills i kväll.
 

This will be the years

Har fyllt mina senaste dagar med kubb, brännboll, mys, kicking ass time på Summerburst med mina favoriter, tillskott i hästflocken och kikat på en massa fina studenter! Nu blir det att kötta järnet i 1½ vecka innan det är dags för midsommar på kusten, följt utav Bråvalla helgen efter, Falsterbo helgen efter det och i nio dagar framåt för att sedan va hemma en vecka innan vi åker till Piteå. Hörde att sommaren kommer bli den bästa någonsin!!!

Skräckisar

Såg Dark Skies förra helgen och den va väl inget att hänga i granen, ganska så bra film egentligen men slutet var helt värdelöst. Se den om ni är sugna på en inte så läskig skräckis, hade som sagt vart betydligt bättre med ett annorlunda slut.
Såg Mama för några veckor sen och tyckte den var riktigt bra till slutet, det var värdelöst. Men ändå sevärd, tyckte inte att den var så läskig men ogillar man läskiga barn så är den betydligt läskigare hehe.
 
Är sugen på Evil Dead, bara vänta på att den går att ladda ner i hyfsad kvalitet!
 

NyttLite nytt, hästsakerna fick komma med på ett hörn de med!

RSS 2.0