Nya skor

När det går från att vara kallt till 25 grader helt plötsligt blir det väldigt varmt att gå runt i fodrade boots, så haffade dessa igår. Kastade tre par skor idag, ett stort framsteg för någon som mig som behåller precis allt haha. Dagen då det blir dags att packa närmar sig sakta men säkert...
 
 

Adidas

Halvtaskig bild på vad jag fyndade igår, två tjocktröjor + jacka + byxor för 800 kronor!

Från i julas

Min jul var ju inte så himla rolig men hittade lite bilder på presenter i alla fall när jag gick igenom mobilen.
Till mina värdföräldrar gjorde jag en korg med lite smått & gott i; öl & choklad samt en present till dom var. Min värdmami fick ett kit med fem läppglans från Smashbox och min värdpappa fick ett presentkort på Cabela´s. Blev mycket uppskattat!
Presenter som jag fick: parfym, handkräm, nagellack, necessär, nagelkit, choklad och goda doftgrejer.
Armband från barnen med massa fina ord inristade.
Strumpor som jag fick av min värdpappa haha, han sa att det var en påminelse när jag flyttade tillbaka till Sverige haha.
Och den här högtalaren, den kanske inte ser mycket ut för världen men grymt bra ljud!

Ooops

Åkte för att köpa resväskor och födelsedagspresenter idag, kom hem med åtta saker till mig själv istället. Lyckades haffa födelsedagspresenterna också i alla fall.

Helgen

Firade Erikas 22årsdag med middag och barhäng i New Braunfels igår kväll. Jag var rätt sliten efter veckan och körde så blev en lugn kväll för mig. Jag, Taylor & Wesley gick och såg American Sniper idag, mycket bra film. Efter det åkte vi hem till Matt, han hade lagat gudomligt god söndagsmiddag! I morgon är det redan ny vecka igen, tänkte åka och fixa lite saker när min jobbdag är slut.

Nike pro

Nytt fynd! Har gett mig själv shoppingförbud min sista tid här, har en lista med lite saker som jag vill köpa innan jag åker hem men that´s it. Lite träningskläder, ridstövlar och annat smått & gott finns med där.

Jiiiiiha

Har suttit och läst gammla inlägg på mina hästbloggar och inser hur mycket jag saknar mina fyrbeningar och hästlivet där hemma, även om jag har hästar här. Jag är så taggad på att komma hem och börja jobba med Sensation! Längtar tills jag får hem lilla Fiona i slutet av sommaren. Längtar efter att få hem Sushi i vinter, hon är dräktig så hon kommer inte komma hem förens november/december. Hoppas kunna tävla lite på henne till våren och sen eventuellt betäcka henne igen.
Min syster red på Sensation för första gången häromdagen, hon hade skött sig exemplariskt på en skrittrunda utan sällskap.

thinking out loud

I morgon är det sex veckor tills jag flyttar hem till Sverige, fortfarande sjukt blandade känslor men känner mig lite mer exalterad nu. Antar att det är dags för ett nytt kapitel i mitt liv!
 

The square

Igår så gick vi äntligen till the square i San Marcos, massa barer att hoppa emellan, första gången jag var där. Jag, Taylor, Wesley & Tyler ölade omkring från bar till bar, hade en eller två shots för många och avslutade kvällen med att dansa liiiiite. Sov tills elva i förmiddags och kunde inte riktigt gå rakt när jag väl kom upp haha. Åkte hem från lakehouset och gick ut och gick, gick en mil medans jag pratade med Sofia, solen lös från en klarblå himmel och runt 20 grader.
 

The wedding ringer

Var på bio med Josefine i fredags, såg The wedding ringer. Jätte rolig, gå och se den!!!

Taken 3

Var på bio med Taylor & Wesley i kväll, såg Taken 3. Sjukt bra, den blev inte tråkig för en sekund, det trillade tårar med jämna mellanrum och ett och annat litet fniss smög sig in. SE DEN!!!!
 
Fick två fina julklappar av Taylor, ääääälskar tröjan!!
 
 

something new

När jag trodde att jag var tillbaka i spelet så blev jag magsjuk, hejja Jenny. Men igår var det måndag & ny vecka igen och jag var frisk och redo att jobba igen. Börjar tre idag så var iväg och klippte håret i förmiddags, och postade ett brev. Måste tilläggsregistrera Sensation i ASVH för att kunna visa henne på treårstestet så lite fixande med det. Var en sväng på gymmet också, totalt omotiverad men startade min mixade Spotifylista och läste Cosmo samtidigt som jag brände några hundra kalorier, bättre än inget alls! 49 dagar tills jag är hemma i Sverige igen, som vanligt har jag inte allt iordning men förhoppningsvis löser det sig.
 

back on track

Nu är jag på banan igen, har jobbat som vanligt sen i måndags, vart på återbesök, börjat röra på mig och äta som vanligt. Hade en svensk dejt i måndags, skönt att prata svenska hehe. I onsdags var det Wine Wednesday som vanligt, åkte dit med Taylor och mötte upp Erika, Lana & Matt. Jobbade eftermiddag/kväll i tisdags & torsdags och nu är det redan fredag. Stannade hemma i kväll och hade lite mini spa, tomtade runt i fina sovkläder från VS, åt Marabou och rensade bland alla mina saker. Lyckades slänga lite (väldigt lite haha) och packa ner lite mer för hemresa. Har tusen andra tankar och funderingar att blogga om men ska sova nu, börjar 6:15 i morgon, på kvällen är det födelsedagsmiddag för Josefin.
 

2014

Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut? Ja den listan kan göras lång!
Hur har ditt 2014 vart? Så himla bra, har fått spendera det i USA med världens bästa extrafamilj. Hade min bror, Stefan, Sofia, Ellen & Johanna här i april. Och hade två veckor hemma i Sverige i september. 
Tror du att 2015 kommer bli bättre? Allt blir vad man gör det till, det här året har vart fantastiskt men jag slår vad om att 2015 kommer vara fantastiskt också. 
Blev du kär i år? Nej inte i år heller, men har gått på några dejter i alla fall. 
Vilket datum från 2014 kommer du aldrig glömma? Omöjligt att bara välja ett, Sverige besök, sommaren i lakehouset, första amerikanska dejten, poolpartyn, alla fina stunder och minnen med familjen, mina och Carros påhitt, åka till Sverige, skidåkning i Utah, jag kan fortsätta hur länge som helst. 
Vad är din största framgång 2014? Hmm att jag valde att förlänga sex månader kan man väl kalla en framgång, så glad för att jag valde att göra det. Och jag överlevde en skidresa!!!
Vad spenderade du mest pengar på 2014? Kläder, resor och nöjen. 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja verkligen, en himla massa saker! 
Vilka sånger kommer påminna dig om  2014?Afrojack - Ten Feet Tall. Och alla countrylåtar! 
Vem har du umgåtts mest med? Av vänner här så blir det nog Carro. 
Bästa minnet från 2014? Omöjligt att bara välja ett, ungefär samma svar som på Ett datum du aldrig glömmer. 
Har du haft något förhållande under 2014? Nej.
Är det något du har saknat 2014 som du vill ha 2015? Jaduuuu Jenny, det kanske är dags för dig att hitta lite kärlek? Haha samma svar som förra året, hejja Jenny. Min familj, vänner och djur som jag har vart utan i 19 månader när jag åker hem i mars. 
Vad önskar du att du hade gjort mer? Lagt mer energi på vissa personer kanske. Gått med i Tinder tidigare haha. 
Vad vill du säga till dig själv inför 2015? Fortsätt jobba med att komma ur din bekvämlighetszon. Ta tillvara på dina två sista månader i USA. Låt känslorna spira. Prova nya saker. Visa kärlek. Fortsätt jobba på dig själv och va dig själv, du är grym! 

Appendix

Dom senaste tolv dagarna har vart en mardröm. Åkte på en rejäl förkylning förra tisdagen, sov hela tisdagen och onsdagen, på onsdag kväll började min mage göra ont. Hade samma problem för tre år sedan när jag var förkyld, fick åka till akuten för att det gjorde så ont. Dom trodde att det var blindtarmen men sen visade det sig att mina körtlar i magen hade svullnat pga förkylning, körtelbuk. Så det var vad jag trodde det var igen, på torsdag kväll gjorde det olidligt ont så åkte till akuten och dom konstaterade att det var blindtarmen. Väldigt många tysta tårar började strömma ner för kinderna, livrädd för att bli sövd och vill att mamma ska vara där och inte ett halvt jordklot bort. Ganska löjligt med tanke på att det "bara" handlade om att operera bort blindtarmen. Opererade bort den på fredag, inflammerad och sprucken. Fick stanna tills på måndag. Så jag kom hem i måndags, har ingen aptit och kan inte behålla nån mat. Äter två olika antibiotika, för infektionen i magen, och medicin för att jag inte kan behålla nån mat. Längtar tills det blir måndag och jag ska på återbesök, förhoppningsvis kan jag sluta äta antibiotika då, vilket troligtvis är anledningen till att jag inte har någon aptit eller kan behålla mat. Så jag missade både jul och nyår här, vilket är ledsamt för det var min sista jul med familjen, och nyår är inte kul att fira i soffan iklädd mjukisar. Så mitt humör har vart bättre. Men förhoppningsvis vänder det nästa vecka och jag är back on track, även om jag inte får lyfta något, hej handikappad (kan liksom inte ens lyfta upp lilltjejen i bilstolen).  

RSS 2.0