Texas beach


Familjesemester på kusten, Port Aranasas Texas. Bor på ett roligt hotell med pooler och vattenrutschbanor, havet ligger precis bredvid. Har lekt i havet idag med kidsen, åkt på boogie boards på vågorna, så roligt! Älskar att vara vid havet, även om kusterna i Sverige är finare hehe. 

vildsvinsjakt

Planen var att gå på bio med Glenn i kväll men hon frågade om jag ville jaga istället, så ska åka och jaga vildsvin om en timma, hoppas att jag får döda ett hehe. Tänkte gått och tränat före men åt en aning för mycket potatismos för att orka röra mig, potäter in my heart. Har registrerat mig för min sista klass idag, ska läsa Electrocardiography-Introduction, så EKG och hjärtgrejer. Låter intressant, hoppas att jag fattar något bara haha. Är lite nervös för klassen slutar dagen före jag måste ha mina credits, tänk om nått händer, att den blir inställd eller något? Blir ju nervööööös. Hemma på hästfronten säger Malin att Sensation har en hel del nerv (vart fick hon dom ifrån haha?!) och att hon kommer att vara ett monster när jag kommer hem, känns ju lovande. Och Sushi är dräktig!!! Dock med tvillingar så hoppas att det går vögen att klämma ett ägg och att det andra klarar sig. Hon var ju en super bra mamma till Sensation, som var hennes första föl, så jag slår vad om att hon kommer briljera igen! Håller tummarna för att allt går bra.
Vad hände med lilla bebisen?
Nu ska jag hoppa i jeans & boots och sladda iväg för jakt!

river flows in you

I torsdags firade jag och Carro lite midsommar, eller ja det enda som var midsommar-style var väl jordgubbar och glass haha. Super mysig kväll i alla fall med massa gott och prat! Jag var på Ikea i torsdags och fick en glädjetår i ögat när jag såg att de hade börjat sälja Marabou. Jag lunchade där på köttbullar & potatismos med gräddsås & lingonsylt innan jag haffade Marabou, Daim och Delikatobollar i deras lilla mataffär.
Idag har jag och Carro haft en sååååå go söndag! Hon kom till lakehouset på morgonen, vi åkte ut till huset (hon hade inte vart där innan så visde henne runt), hon briljerade på piano (jag var helt ovetande om att hon spelade, hon satte sig där och började spela River flows in you så att jag fick rysningar haha). Gick till gymmet och körde T25 Cardio, käkade Subway, handlade till tacos, tillbaka till lakehouset, cykla en sväng, kastade oss i sjön. Vi la ut vattenmattan för att ligga och dega på och leka haha (vet inte varför jag ser kritvit ut haha, är faktiskt brun hihi), tyvärr ingen sol idag. Efter några timmar gick vi in och kollade Endless Love (sjätte gången för mig haha) och käkade tacos. Sen kom det kvällssol så då njöt vi lite av den ute på bryggan och sen var det dags att åka hem igen. Packa upp allt och sen har jag spanat på klasser igen, tog 8/24 h igår och har hittat lite alternativ till de restrerande 16, så nu ska jag bara fråga min värdmami i morgon bitti vilka som passar bäst och sen registera. Nu ska jag krypa ner i min nyrenbäddade säng, hoppas att ni har haft en bra midsommarhelg!

Tiden tiden tiden


Hur sjukt?????! Fattar inte vart tiden tar vägen... I morgon måste jag lösa det med mina credits annars vet jag inte vad jag gör. Helgen har gått fort som vanligt; 
Fredags jobbade jag och sen åkte jag till Glenn för att hänga och kolla film. Såg About last night den var bra! 
Igår var jag ledig hela dagen, tränade och sen låg jag i poolen i timtals. Gjorde mig i ordning, shoppade lite, mötte upp Carro och göttade oss med froyo innan vi gick och såg 22 jump street. Så sjukt rolig (och Channing är ju lika snygg som vanligt), jag skrattade ihjäl mig, bättre än  21 jump street. 
Idag har jag sovit ut, vart ute och svettats, legat i poolen med en tidning och sen började jag jobba vid två. 

We fell in love as the leaves turned brown

Började halv åtta idag, lillan vaknade vid åtta men somnade om på mitt bröst i soffan. Och jag somnade också så vi sov en timma på soffan, mys. Gjorde frukost, släppte ut kycklingarna och vovvarna innan vi åkte till lakehouset och lekte. Åt smaskig lunch ute, åkte hem och sen va arbetsdagen slut. Gick till gymmet, red Chilly, åkte tillbaka till lakehouset och låg i sjön i en timma och njöt av kvällssolen. Sen gasade jag iväg för lite kvällsshopping och nu degar jag i lakehouset. Godnatt!
Två välbehövliga vardagstoppar. Lyckan när man hittar en favvotopp men i en annan färg, den är mer korall i verkligheten och ryggen är så fin, så nu har jag den i vitt & korall hehe. Vita jeans med lite blingiga detaljer. Vita shorts med söta detaljer. Vit topp med virkade detaljer. Strandväska. "Act like a lady think like a boss" linne, inget jag vanligtvis bär eller vet när jag ska använda men den kändes bara rätt oooops. Och allt för typ 600 spänn, gotta love fynd!   


long time

Har haft en liten välbehövlig fixarkväll, väldigt nödvändiga tråkiga saker som städa ur handväskan, rensa plånboken, ja sånt som man aldrig riktigt orkar göra. Så nu är plånkan 163843 kvitton lättare och handväskan är urstädad. Fick en glad överraskning när jag kollade kontot och såg att skatteåterbäringen redan hade kommit, trodde att det skulle ta några veckor till, vilken lättnad hehe. Har kladdat ner lite viktiga datum i kalendern och försökt hitta några klasser jag kan ta (känner EFF´ Cultural Care), och det känns kört för jag vet inte ens vad jag letar efter och får ingen hjäp, och jag måste vara klar med dom innan 10 juli, känns hopplöst. Mailade i alla fall ett college och CC (för 511 gången) för att se om det går att lösa. Det måste lösa sig på ett eller annat sätt! Fredag den 13 juni är sista dagen för min förläningsansökan men jag har bestämt mig för att lämna besked nu på fredag, jag har fortfarande inte en aning om jag ska göra sex eller nio månader. Så ska sitta och jämföra lite för & nackdelar, fylla på min to do list och tömma telefonen på bilder innan jag släcker lampan.
 
Dagen har vart lugn, jobbade bara mellan 12-17, åkte och handlade mat med lillan, sen tog hon en nap och sen lekte vi lite. Gick och borstade på hästarna när jag hade slutat och skrittade Chilly en runda (90 F här så man svettas ihjäl utan att göra nått), han var förvånatsvärt lugn, trodde han skulle vara som en bomb när jag tog ut han utan sällskap men det gick bra. Vi övade lite på att öppna och stänga grind, gick väl sådär haha, en otålig & ringrostig häst och en pilot som inte riktigt har koll på vilka hjälper hästen svarar på, men tillslut fick vi till det.
 
 

Som ett slag i magen


Slutade fyra i torsdags så åkte med Glenn och Nina för att lyssna på någon countrysångare som dom kände. Perfekt torsdagskväll med bra sällskap, musik och cider. 
I fredags kväll hängde jag hos Glenn, vi drack overkligt goda drinkar, tjejsnackade och beerpong på det. I lördags hängde jag med Glenn igen, åkte till lakehouset för att sova och där hade stallis visst ett litet poolparty. Så korkade upp vin och surrade med dom i några timmar. För lite sömn och så har jag jobbar idag, och skypat med mamma, pappa & Malin! Och fått bilder av Malin på Sensation, hon blommar allt ut min lilla ankunge. 





RSS 2.0