Sälen baby

weheartit

Blev inringd i morses så har jobbat halva dagen, sen var jag hos min gammelfarmor och hjälpte henne med lite av varje. Tänkte hoppa ut nu och packa in hästen för att åka till ridhuset. Sen i kväll måste jag hinna med att tvätta och packa inför Sälen, åker på torsdag men i morgon hinner jag inte. Äger nog inte ens ett par termobyxor, shet pommes!

Planering!

Var som sagt på informationsmöte igår, mycket givande måste jag säga! Massvis med bra information och tips, blev väldigt inspirerad hihi. Var även på en liten personlig intervju, som är ett måste för att man ska kunna söka, och den gick riktigt bra. Så nu är jag i planerartagen och vill bara sätta igång, men det är så mycket så vet inte riktigt vart jag ska börja. Mitt största "problem" är hästarna, måste hitta lämpliga fodervärdar till dem osv, men eftersom jag inte ska åka förens i augusti så är det ingen brådska. Fast än att jag kommer sakna ihjäl mig efter familj, vänner (hur ska jag klara mig?!) och djuren så tror jag att det här kommer bli riktigt grymt; massvis av nya erfarenheter, jobba med barn, växa som person, få perspektiv till allt hemma, uppleva nya miljöer & kulturer, lära mig flytande engelska, uppfylla en dröm osv!

Doris!

Idag har jag vart och hämtat lilla Doris, hon är ursöt och riktigt tam hihi. Öronen står rätt upp och så har hon fluffig päls på rumpan så det ser ut som att hon har två vingar, en riktig liten goding!

Lilla Våfflan

Min lilla gosegris har blvit hastigt försämrad och ska få somna in i kväll, det gör ont i hjärtat men hon är ju över sju år så hon har blivit gammal den lilla grisen. Problemet som uppstår är att Boll blir ensam kvar vilket inte funkar, egentligen vill jag inte stödja djuraffärernas försäljning utav djur men har inte heller så stor lust att åka 10 mil enkel resa för att komma till någon uppfödare. Sen ska jag ju med ganska stor trolighet till USA (mer om det sen) i ett år i slutet av sommren så då måste jag hitta en fodervärd åt grisarna eller omplacera dem. Så jag funderar lite på om jag ska skaffa en ny gris eller helt enkelt försöka låna ut/omplacera Boll nu?! Det är ju över ett halvår tills jag åker så vill inte släppa taget om henne riktigt än...

Utelåst

Kommer hem och upptäcker att ingen är hemma och att jag inte har någon nyckel med mig, funny. Passar på att städa bilen lite, tar bort sminket (har massa bra att ha saker i min väska), dunkar NRJ och äter godis. Jag och Ellen har vart och kikat på bio, Ego. Jätte bra film, lite sorglig, väldigt gullig och med ett mycket bra budskap. Och han blir bara mer och mer tasty.

Fint mitt nya lack är va? Sådär härligt rosa hihi.
Näe nu hoppas jag att det kommer hem någon snart, Pitbull håller mig sällskap sålänge.

Baaaaaad

Igår kom det hit ett gött gäng, vi åt min mästerliga mat och sen satt vi och jäste i badtunnan i några timmar, världens härligaste gäng hihi. Idag har jag och Sofia mosat i oss massa gott och städat ur tunnan, ska hoppa ut till stallet nu och så vankas det kalas senare och något mer looooligt skulle jag tro, I morgon ska jag på au-pair möte, spännande!

tasty

Har precis huggt (hahaha jag är så rolig) in på True Blood s5, så bra hihi! Jag älskar OTH och Gossip Girl men det här blir en skön kontrast, har ni sett det?

Dagens!


Ett under om jag kan gå i morgon

Kastar in ett snabbt hej innan jag slocknar! Har vart ledig idag så har haft lite kvalitetstid med Ellen, promenerat, simmat, bastumys, lunch och en titt på stan. Har vart i ridhuset med rallybettan i kväll efter ett möte, var nära på att dunsa i backen men lyckades klamra mig fast haha. Ett under om jag kan gå i morgon efter den här motionsrika dagen (=otränades)...

Godnatt



Har gosat ner mig i sängen med Cosmo, bra avslut på dagen hihi! Godnatt godingar

in my city

Måndag betyder ny vecka som betyder ny tag, right? Brukar dock gå sådäringa vet jag. Egentligen så är det så mycket som jag vill göra och planera, men det blir för mycket så då dör min energi och motivation istället. Ska skutta ut till stallet nu och motionera mina fyrbeningar och rensa hjärnan. Jobbar kväll så ska försöka hinna med något mer vettigt innan det.

världens bästa järngäng

I fredags tog vi ut födelsedagspojkarna på hemligt äventyr hehe, femkamp. Mycket uppskattat och roligt, slutade dock i en ambulansfärd men annars var det lyckat haha! Avslutade kvällen med tacos och mys. Igår var jag hos min bror & hans tjej på kalas en snabbis innan jag sladdade vidare till killarna. Lagom tills att vi ska gå ut och dansa kommer min partner in crime, Sofia, efter diverse försovningar. Gick ut och skakde lite ruuuumpa, träffade efterlängtade fina vänner hihi, vinkade förbi efterfesten och sen hem och sova några små timmar innan klockan ringde för jobbet. Jobbar i kväll igen så ska smita ut till stallet en snabbis nu.

Nytt!

Snortighta jeans och två bodys som har en snygg transparent urringning och djup rygg!

Only know you've been high when you're feeling low

Vad gör ni idag? Jag ska ta mig samman och fixa tvätten, knalla bort till Emelie och kika på VS show, låna klippmaskin, klippa hästarna, förbereda en massa saker för i kväll, åka till stan och fixa + lite smått & gott. Vilket betyder att jag borde sätta fart, på återseende amigos!

Nytt!


2013

Har suttit och utvärderat min "2012 ska jag..." lista och skrivit en för 2013, mer action det här året!

Ellos

Ellos kommer med bra erbjudanden med jämna mellanrum, just nu finns det två stycken som gör att man får extra gåvor!
Jag hade kunnat tänka mig en snygg träningshood och en vårjacka!

bästa

Har spenderat hela helgen med mina favoriter, bowling, sleepover och festligheter. Har lyckats knöka in två jobbpass också, allt går bara man vill hihi. Har dock bara sovit tre timmar i natt och jobbat 7-16, är pigg nu men en film + sängen är väldigt lockande, men först stallet!

Vårkappa

Hittade den perfekta vårkappan hos Oasis! Fin va?

Nya nagelgrejer



Små fina filar och remover som luktar kalas, perfekt att ha i handväskan. Tre tior på Lindex!

high on life

Hörde att 2013 kommer äga! Ovan är bara en lite preliminär lista, kanske inte kommer iväg på riktigt allt samtidigt som massa roliga saker kommer läggas till. Iiiiiiiih high on life för tillfället!!! Vad har ni för roligheter inplanerade?

kaos



Mitt liv är kaos, mitt rum är kaos och jag hittar inte min plånbok. Mycket jobb och mycket roande det sista skapar kaos, behöver en ledig dag!

hobbit

Är död 2.0, trött och förkyld är ingen lyckad kombo. Sprang i lite affärer, åt god mat och kollade på Hobbit med Sofia igår, mitt-i-veckan-lyx. Filmen var riktigt bra, inte i närheten av långtråkig fast än att den nästan var tre timmar lång, var ju dock inte jätte skönt att sitta i en biostol så länge. Jag längtar till min lediga förmiddag i morgon, kvalitetstid med hästarna står på schemat, lövely! Ska släpa mig ut i stallet nu och krypa ner till en film sen, längtar efter sömn hihi.
Radagast <3

2012

2012 har vart ett blandat år, mest en massa roliga saker och nya underbara minnen med världens bästa vänner. På ett sätt känns det som att inget har förändrats på ett år och på ett sätt har det hänt så sjukt mycket!

Ett bra år som ni ser hihi. Har dock vart riktigt dålig på att ta kort, är ju in princip alltid med mina favorit tjejer&killar på helgerna men kameran glöms bort så lätt tyvärr, måste bli bättre på det nu. Tack alla inblandade för ett kicking ass år, nu gör vi 2013 till ett ännu bättre!!!

RSS 2.0