snälla tomtenByxorna är vrålsnygga, cardiganen är fin och tröjan ser mysig ut!

ett litet tydligt tecken yes please


Jeans bubbleroom.se, skor nelly.com, tröja & armband hm.se

Är jätte sugen på tröjan och skorna!
Vet att inte uppdateringen är den roligaste just nu men de är lite mycket att göra och jag är trött mest hela tiden... Annars så tycker jag att snön är mysig (visst den har sina nackdelar men den är ju fin!) och jag ser framemot första advent i helgen, blir så fint med adventsljusstakar :)

just say that everything will be OK

Va snälla och lägg en röst på mig HÄR! TACK GOINGAR
Tävlar med detta bidrag:


Annars så har jag blivit mörkare i håret, för mörk men vad tusan de är ju höst osv... Praktiken går bra.

längtan leder ingen stans


jeansbubbleroom.se, skornelly.com, läppsifteleven.se, ringbubbleroom.se & linnebubbleroom.se

Idag hade jag gärna skuttat runt i ett par fräsiga leoklackar, svarta stupisar, ett vitt instoppat linne, en fin klockring och ett par härligt korallröda läppar! Dessvärre har jag praktik vilket betyder leggings och "sjukhustunika"...

give in to meönske


Skinnbyxorbubbleroom.se, skortopshop.com, toppginatricot.se & ringmaisstore.se

Nelly fashion week


Ni missar väl inte Fashion week hos Nelly.com? Massa erbjudanden och tävlingar!


väntanlängtanklängtan

Tänkte avverka lite tråkigt vardagssnack eftersom det är rörigt värre just nu och jag får inget gjort. Lovet slutar idag, har mest latat mig och samlat lite energi (eller något åt de hållet, försökt i alla fall haha). I morgon börjar min sex veckors långa praktik, hade faktiskt hellre gått i skolan av några anledningar. Så resten av kvällen ska jag ta bort mitt nagellack, kika på Weeds och sitta här. Morsning korsning

En bild på en vrålsnygg Kate, fast det är hårfärgen jag är ute efter


Heels


Topshop

Tänk er dessa till en svart klänning!!!

Har några nya fynd att visa men som inte är fotograferade än, va en sväng på ullared i torsdags. Köpte mest en massa hästsaker men lyckades få med mig en långärmad fodralklänning som är svart & glittrar + några krämer och en ny mascara!

Säljes: Klänningar

Miko Dress SEK 95, Only - NELLY.COM

Klänning från Only via Nelly.com, reapris 95 kr. Har bara testat den men tyckte inte riktigt om den så säljer den för 80 kr + frakt, storlek small. Bild lånad från nelly.com

Klänning från Club L via Nelly.com, nypris 180 kr. Använder den inte så säljer den för 100 kr + frakt, storlek S/M endast använd en gång.

Kontakta mig här eller på jjennnyy@hotmail.com

 

 


Sevärt!


Kikade på dessa två filmer igår, båda är verkligen sevärda! Brothers handlar om ett par med två barn, pappan är militär, och pappan/mannen är ute i tjänst och dom tror att han blir dödad. Pappan/mannens bror kommer ut från fängelset och hjälper mamman/frun med barnen och de två blir kära, pappan/mannen har dock inte dött utan kommer tillbaka. The blind side handlar om en pojke som är hemlös, en rik familj tar honom till sig och hjälper honom och han är grym på fotball. Jätte fin film som desutom är verklighetsbaserad vilket gör den ännu bättre!
1
2

Tweezers with Attitude – Here Come The GirlsFina pincetter va? Hade gärna haft en av dessa istället för min gråa tråkiga! Det finns fyra modeller till och de föreställer kändisar, till vänster ser ni Sienna. Finns att köpa hos Victoriahealth.com för cirkus 30 kr :)

RSS 2.0