Beauty


Skönhetswanties från Nelly

Ska krypa ner i sängen och kika på lite OTH, såg Valentine avsnittet från s8 sist, myspys! Veckan har gått i ett, har varvat jobbet med praktiken. Igår var jag och bowlade med järngänget, kom sist som vanligt men nästan lika roligt ändå ;) Känner för att bara ligga hemma i kväll men det vankas kanske utgång i Skövde, time will seeeeeeeeeeee

Vårjackor


Tre snygga vårjackor från Bubbleroom som jag skulle kunna tänka mig!

weheartit



Tänkte hinna med att städa, man ser inte golvet eller några andra ytor av mitt rum, fixa i stallet och köra Fiona innan jag måste åka till praktiken. Vore bra om jag hann fixa med passet innan också! Vad hittar ni på idag?

man kan inte både ha kakan och äta den

Har haft en jätte bra födelsedag och helg, igår tävlade jag med min duktiga lilla ponny på förmiddagen och sen på kvällen födelsedagsfestade jag med massa godingar! Skulle svirat iväg på 75dagars idag men är helt slut, ska lägga mig i sängen med lite nya OTH-avsnitt och godis istället. Kväll på praktisken i morgon vilket känns skönt!

Det är ingen vanlig dag...

... det är min 19årsdag! Tråkig mellanålder men älskar att fylla år :D

Pjuuuu

Är så himla mycket just nu, har börjat på prektiken och det går bra, denna vecka är helt smeckad med saker. Ni får lite träningsinsop från Weheartit medans jag hoppar i duschen!



LONDON BABY


WIHOHOHWHWHOW, Jag & Ellen bokade precis resa till London den 16-18 april! Har längtat efter London och shopping hur länge som helst så ska bli super kul. Har ni shoppingtips, boendetips mm så skriv dem gärna!

It´s smells like a forrest


Falsterbo -11
Det var Girls night out igår men några godingar, blev dock ingen utgång. Vi fastnade på en hemmafest, var på krogen i cirka 7 min, kidnappade en kille, åkte till skogen, käkade tacos och efterfestade till femtiden. Lagom seg idag, men det är så värt det! Nu väntas 7 veckors praktik och ett försenat påsklov, wihooo

Twitter

Skaffade Twitter igår (aa ungefär 30 år senare än alla andra) så behöver några amigos att följa, och jag behöver amigos som följer mig så jag inte verkar så retarded! Så har ni en Twitter som ni är aktiva på, langa!!!!! HÄR hittar ni lilla mig



in your face

Weheartit

Dagens shoppingtips!

Emma hittade BHn som jag har velat ha hur länge som helst på Ellos rea för 60 kr, KAP!!! Har några stycken klänningar som jag måste gå utan bh i eller ha en bh i denna modellen så denna kommer vara perfekt.

Idag...


... har jag varit en solstråle hehe!



... fick jag hem mitt linne med världens sötaste detaljer! (Har ett rosa att sälja för 200 kr)

... har jag gosat med den finaste bebismagen, så mysigt!


... hittade jag sepia-inställningen på min mobil. Fina hästar jag har va?

... har jag sprungigt några km med denna på repeat!

Nu ska jag fixa lite viktiga papir och sen hoppa i säng så att jag orkar kötta lite på jobbet innan skolan i morgon

På botten och plaskar



Motivation, 0. Inspiration, 0
Orkar inte plugga fast det är det sista rycket denna veckan på hela gymnasiet in princip. Så mycket som flyger runt i skallen nu, roligare saker att planera. I morgon går jag en kortis i skolan, åker till min fina gammelfarmor, hämtar Bubbleroom paket och myser med Ellen!

Dry


Har precis skrivit klart in inlämning/redovisning till sjukvården i morgon som jag hade råkat glömma att vi hade. Där rök min lugna kväll med Solo och bläddrande i diverse andra tidningar, har fått hem lite Au Pair saker idag hihi. En rakhyvel med inbyggd gel, smart som sköen, kom från Gratis Bio idag så ska bli spännande att testa den. Schemat till min praktik dimpte ner i lådan också, såg riktigt bra ut. Min tidsplan förstördes redan i förmiddags när jag fick gå till 16 på jobbet istället för 13.30, jaja cash is king.

Längtar tills den här veckan är över och jag har gjort klart alla skolgrejer, sju veckors praktik lockar rätt mycket just nu. Gjorde inte det förut men nu så längtar jag till läx- och provfria dagar! Nu väntar jag på att mina knasigt blåa naglar ska torka så att jag kan krypa ner i sängen. Har ett jätte stort grammatikprov i engelskan i morgon, jag är körd!

50 % på Classified

Bubbleroom har 50 % på Classified, det går dock ut idag. Jag klickade hem två linnen igår, ska dock bara behålla det som är finast hehe. Super söta med fina detaljer!

25 % hos H&M


Om någon har missat det så får man just nu 25 % på en valfri vara hos H&M med koden 9668, gäller tom 18/3. Dessa ovan vill jag gärna haffa i vår!

Säljes, oanvända Reebok Easytone Trend II

Hämtade mitt Members paket idag, Easytonen passade inte :( Va lite för små... Så är ni sugna på ett par Reebok Easytone Trend II svart/blå storlek 40 så kika på min tradera annons HÄR

Underkläderna & halva bikinin var bra i alla fall!

Best thing


Har vart uppe sedan några timmar, precis ätit kiwi & godisfrukost mumma! Igår kväll käkade jag tacos och såg på film med massa godingar, Puss in boots och The change up. Har ni inte sett filmerna så gör det, andra gången jag såg dem, jätte roliga. När ni har sett Puss in boots måste ni kolla på 2an, finns på Youtube, den är 13 min bara men man skrattar ihälj sig!

Dagens planer är att skriva en religion inlämning, göra klart en gammal religion, hämta ut mitt Members paket, leverera gallerburarna som jag har sålt, köra Fiona, plugga engelska och städa. I morgon är jag ledig från skolan men ska jobba 7-13.30, gött kött. Vad ska ni göra idag?

F21


Snygga överdelar från F21, älskar skinnvästen! Dock slutsåld...

Hade jätte roligt igår som vanligt, härliga tjejer, massa folk coh bra musik! Är lite halvsugen på Nelly High Heels i kväll, lutar mot grillkväll istället hihi

in your face


Ska snart hoppa ut i stallet och vidare till duschen, taggad som bara den för i kväll! Festligheter med ett gäng snygga & härliga blondiner följt med utgång, wohihi
face it, people actually change

So deep inside

Idag är det en riktigt bra dag, 2 månader tills Sushi ska föla, 3 månader till studenten och 4 månader till Falsterbo! Så jäkla gött!!!
Fick precis ett sms från Posten att mitt Members paket var på väg så hoppas att det kommer i morgon och att allt passar hihi.
Var på 93dagars igår, typ vi och 20 till. Hade roligt som vanligt men torra 93or som inte går ut, LOSERS
Nu ska jag fixa lite med hästarna, krypa ner i sängen med någon mysig film och somna gott. I morgon vankas det utgång med snyggingar, på lördag också!

Ett gäng med snyggingar från Ellens överrasningsfest för några helger sen!

Rottis

När jag skaffar egen hund ska det vara en rottweiler, en hane. Jag behöver en maffig fin hund om jag någonsin ska våga bo själv!

Har funderat på om jag ska bli hundägare i sommar någon gång men vi får se, det är mycket eftertanke och planering som krävs, för att inte tala om all tid det tar!

Har lyckats börja med enegelska provet som är på fredag idag, aha framförhållning. I morgon är det 93dagars med några snygga tjejor, på fredag kommer Norlie & KKV (vet inte riktigt om jag ska orka gå) och på lördag är det Nelly high heels, roligheter. Nu ska jag pallra mig ut och springa av mig lite för det blev aldrig av igår, sen nya numret av Solo!

Interior design

Jag är inte så mycket för texter på väggar och liknande men detta ser ju myspys ut, kanske något att försöka med till det nya rummet? Knixet är väl vart man ska göra av sladden, inte så fint att ha den hängandes!


Ska ta mig ut och springa en sväng, rensa skallen på lite skit. Allt är bra men har en gnagande jäkla känsla som inte vill försvinna, ni vet när man ångrar något? Allt från att man köpte något litet till heavy shit som river upp känslor. Men det brukar kännas bättre men lite bra musik och frisk luft. Veckan är fullspäckad med en massa roliga saker i alla fall!

Önskelista 19 år

19-års dagen närmar sig och här är lite smått & gott som jag önskar mig!


Piece of meat


Promenerade hem från bussen i illgött väder

Melissa Horn i lurarna

Dagens lilla shopping

I går så var det 100-dagars som kickade ass, massa folk, go stämning och härliga brudar! Vädret är underbart idag igen, jag slog till på en balklänning idag, jag ska jobba i morgon kväll, lördagskvällen ska spenderas med järngänget + tusen andra saker som bara gör mig såååååååå glad

RSS 2.0