Bra söndag




Igår fick jag äntligen träffa Carro igen efter tre veckor. Vi solade, badade, powerwalkade,kollade Welcome to Sweden, gick ut och åt och pratade & skrattade ikapp tre veckor. Och hon hade köpt med massa godis från Sverige till mig, smaskens!

Idag har jag jobbat till halv fyra sen solat, badat, åkt båt, åkt vattenskidor (börjar få in det lite nu hihi) och tagit en kvällslöprunda. 

Working cattle



I tisdags flyttade vi kossor åt grannen med hästarna, så roligt. Det är nog ändå något jag drömde om som barn och som jag & min syster pratade om, hennes dröm var att bo på en ranch i USA när hon blev stor. Vem kunde tro att jag skulle hamna i Texas på en ranch x-antal år senare? 

Nu gör jag något betydligt tråkigare, skulle åka och rotera däcken på bilen, och väntetiden är 1 1/2 h... Jag är hungrig och sitter i ett varmt lädersäte i ett fullt väntrum. 45 min har gått haha, håll ut. I eftermiddag åker vi till Concan och på söndag får jag äntligen träffa Carro! 

In love



Woho jag älskar mina nya skor! Har inte sprungit i dom än dock men stutsat runt i ett cardiopass. Visst är dom ruggigt fräscha också? 

sea breeze

Pimplade Sea Breeze på lodgen igår kväll och avslutade med en båttur i mörket. Satt i fram och tittade på stjärnorna medans vågorna skvätte på mig och countrymusiken spelades i bakgrunden, med en drink i handen och delar av min fina extrafamilj i båten. Kommer bli så ofattbart svårt att lämna dom, och det här livet, man blir så bekväm. Men jag saknar alla hemma så att hjärtat gör ont, hoppas att det går att lösa så att jag kan komma hem och hälsa på.
 
Annars då? Ännu en helg är förbi, fattar inte att juli snart är slut och att jag har vart här i 365 dagar snart. I fredags var jag på bio med Erika, vi kikade på Sex Tape, rolig & sevärd, Cameron är ju alltid så bra. På fredag åker vi iväg på semester igen, innan det ska det hinnas med skicamp och skishow, och stortjejen ska åka iväg och tävla i slalom & trick. Sitter och lyssnar på Sam Smith, ingen har väl missats hans Stay with me? Ääääälskar den!

Påfyllning

Shoppingrunda tidigare i veckan: flippflöpps, ridtröjor, träningskläder, brallor, coverup, linne, shorts och bikiniöverdel.
Åkte till San Marcos idag för att köpa nya springskor, dom jag har nu är det alldeles för dålig stötdämpning i så mina ben dör lite efter varje springtur. Ett par Nike air max fick följa med hem, betalde under 500 kr för dom, hur bra? Var så klart tvungen att gå in på VS också, hittade två bikinidelar (har ett allvarligt problem med att köpa bara en bikinidel och sen inte ha något att matcha med) lite kär i överdelen som jag fick för 13 dollar istället för orginalpris 45 dollar. Och en gooooo duschcreme på det!
Kommer bli så snabb nu hehe!
 
 

hold my hand

Hhjsfhlajsahljf, jobbade tio timmar idag med huvudvärken från helsingand och sen fick jag typ ögoncancer på lodgen i kväll.
Så här ska jag spendera resten av kvällen, tror dock att jag kommer däcka snart! Hoppas att ni har haft en bättre dag än mig amigos

tittut

Sov ut i går också, sprang en sväng så att svetten forsade och sen satt jag nere vid bryggan hela dagen och läste The Fault in or Stars. Kultade i sjön med en dream sickl i handen och hängde med la familia, stallis och deras vänner. Vi gasade ut i båtarna och kollade på när stallis övade hopp med vattenskidorna, badade i poolen tills tio och skrattade så att magen gjorde ont typ, löööve my extra family.
Idag har jag jobbat mellan 8-5 typ, åkte vattenskidor på slutet. Tredje gången sen jag kom hit (rätt dålig med tanke på att vi är vid sjön jämt typ haha). Kom i alla fall upp på första försöket, klarade av att inte krascha när båten vände men sen gjorde jag en fin faceplant. Åkte lite till, klarade en annan vändning och vågorna den här gången och sen en fin faceplant igen. Sen var jag färdig, ländryggen värkte och armarna skakade, klenis jag vet haha. Hem till huset, rida Chilly (den token älskar att hoppa så han har börjat hoppa över minsta lilla pinne om man travar mot den, sen busar han iväg i galopp), åååååh vad jag älskar det. Kravla till gymmet och köra T25 cardio, jag lär nog inte komma upp ur sängen i morgon haha. Sen har jag kikat fösta avsnittet av Welcome to Sweden, höll på att skratta ihjäl mig. Roligt att dom visar den på NBC här. Godnatt!

a sky full of stars

Klassen är avklarad och min förlängning är räddad! Den va faktiskt helt okej, fick ta blodprov på varandra och en massa teori men det var intessant. Har gjort en del av det här förut men det var bra med repetion, på engelska dessutom. High five Jennöööö!
Lite shopping idag: paljettbikini, träningskläder och en söt klänning.
Froooo yooo på det, yummi!
 
Kom hem från min klass igår, åkte på bio med Glenn (Såg Jersey Boys, helt okej men inte riktigt min typ av film), käka Mama Fu´s och sen hem till henne för lite häng och beer pong med några sköningar. Sov ut i morses, tog en cykeltur, åkte och shoppade lite och sen har jag legat på vattenmattan i sjön och solat i timmar med lite go musik. Lite minispa nu på kvällskvisten för att ta hand om håret och solbrännan. Den där apfilmen går på tvn i bakgrunden och jag fixar med lite allt möjligt. Ledig dag i morgon också, då ska jag rida!
 

Kwällen


Har vart ute och svettats lite med cykeln. 
Nu sitter jag nere på bryggan, badar fötterna i det varma vattnet och njuter av solnedgången. Och som på beställning glider mitt nya span förbi i båten. 

Låter som en bra kväll va? Mindre braiga saker; Är fortfarande as nervös för min klass i morgon och på fredag, tänk om det skiter sig på nått vis? Kom precis på att jag inte har skaffat något parkeringstillstånd heller, hejja Jenny. Jag är så avundsjuk på alla som är i Falsterbo, har vart där fyra år i rad med världens bästa tjejer och nu är dom där utan mig. Knotten börjar bitas. Mitt span har gurlfriend. Tack och hej nu ska jag gå in och svettas lite mer innan jag fixar lite saker, duschar och går night night, tidig morgon i morgon. Håll några tummar för mig är ni gulliga!

rather be

När vi firade 4th of July var det vattenkrig på sjön, vi stod uppe på våran brygga och krigade mot båtar som kom förbi. Hade en stor slangbella som vi sköt iväg ballongerna i haha.
In princip de enda två bilderna jag har från 4th of July tyvärr. Vi var i alla fall i lakehouset och det kom över massa folk. Jag och Carro hängde i sjön hela dagen, flöt omkring och drack goda drinkar, minglade runt lite, åt massa god mat och kvällen avslutades med en massa fyverkerier. Sen drog vi hem till huset och kollade Torkel i knipa innan vi däckade "Det här är min afrikanska pungråtta Liselott", jag höll på att skratta på mig typ.
I lördags jobbade jag från 12-8 och sen sladdade jag iväg till Carro, vi drog och tittade på Tammy (sevärd!!!) på fetaste bion. Var som ett palats där inne typ haha. Åkte hem till henne, såg lite mer Torkel och däckade.
Igår hade jag och Carro en sjukt skön söndag: sovmorgon, powerwalk, brunch, sola & bada och sen cirkus. Sladdade hem efter det och mös & grejade med hästarna, dom har vart nere på ranchen i fyra veckor så har saknat dom. Jag var ensam i huset så åt gottigt och kikade på American reuinon, American Pie går alltid hem.
 Idag har jag jobbat mellan 7.45-5.30, dagen har dock gått jätte fort. Hade bara lillan idag, tvättade och plockade iordning i lakehouset, gjorde massa ärenden (biltvätten, kemtvätten, walmart, byta olja i bilen och sen mataffären), hon tog en nap och jag fixade lite allt möjligt, lekte, började kvällsmaten och sen var klockan halv sex. Käkade tacos, sen gick jag och min vmami ut och red. Älskar att hänga med henne, inte så ofta vi är ensamma så var så skönt att prata med henne och skritta runt på pållarna. Efter det tog jag en springtur och vips blev det mörkt. Höll på svimma när jag nästan var vid huset, det hade hunnit bli ganska mörkt, känner hur jag går in i ett stooort spindelnät och hur en jättespindel landar precis bredvid min fot. Okej den va inte gigantisk men den var stor. Och har sett två ormar idag #vildmarksjenny. 
 
Annars då? Den klassen som jag skulle tagit den här veckan blev inställd, jag bröt ihop och tänkte att jag skulle bli hemskickad. Hittade tillslut en annan som är torsdag & fredag den här veckan, 16 h och jag vetifasen om jag kommer fatta någonting. Men så länge den blir av och jag får mina timmar så får den vara hur svår den vill. Så sålänge allt går vägen den här veckan kommer jag börja planera ett Sverige besök, jag & Sofia ska börja fila på min resemånad osv. Och mitt hår har blivit super blondt. Tack och hej leverpastej

RSS 2.0