VÄRSTA KAPET

Ni som har Halebop, laddar ni med 300 kr senaste idag så smsar ni fritt till resten av världen året ut! Wooooohoooooo, fatta vad man tjänar på det?!?!?!

summer

pic
Har gjort en introduktionsdag på mitt sommarjobb idag fökjt utav att hjälpa min gammel farmor = jag är helt slut. Kom värsta super värmen idag vilket gav måttlig huvudvärk, klagar dock inte på värmen uatn den kvava luften ;) Har en psykologiinlämning att fixa men fick hem lite mera Gossip Girl idag så jag tänker spendera min kväll framför tvn!

Rea hos NovaQueen, 50 % på allt


NovaQueen har 50 % på allt för tillfället, hittade några få saker som jag fastnade för. Den svarta väskan känns tidslös. Den svarta skjortan ser ut att vara i perfekt slapp modell. Den röda väskan hade vart kicking ass till en helsvart outfit. Den ljusa tröjan är en Classified (Blondinbellas ni vet) och jag har länge velat ha en med det stickmönstret, stilren.
_____________________________________________________________
Har precis läst igenom vad jag ska göra för inlämning i psykologin och känner väldigt spontant att jag lägger mig i sängen framför en film istället. Ska upp tidigt i morgon för att gå på introduktion på mitt sommarjobb, har ju haft praktik där i sex veckor men är lite nervöst än då!

H&Ms sommarrea


Detta var allt jag fastnade för på H&Ms rea, inte så mycket som ni ser. Några söta toppar, en träningstopp samt ett armband. Men jag är nästan bankrutt så det blir inget klick här inte! Har ni klickat hem något?

________________________________________________________________________________
Nu ska jag gå ut och njuta av solen som strålar, lovely!

moln


Väderprognosen hade lovat sol och lite värme idag men det enda jag ser är moln... Skulle tydligen bli runt 20 grader resten av veckan och sol så hoppas att det stämmer i alla fall! Lite sommarinspiration så länge

red


Har vart på tipspromenad med farmor, fikat och grejjer! Eftersom jag inte gett min stackars mamma något idag så funderar jag på att gå ut och rensa lite i hennes blomsterland haha, lär uppskattas. Fast skulle behöva gå till hästarna också. Eller börja på psykologin. Eller räkna lite matte. Börjar visst regna nu, lika bra att stanna inne och läsa tidningar kanske hehe

Har hoppat runt i en levis jacka, en kapphal blus och ett par nelly jeans

Kommentarstrubbel

Går tydligen inte kommentera på blogg.se bloggar för tillfället, försökte igår sent och nu också men det kommer bara upp Bad Gateway, blir lite smått trött på blogg.se krångel sådana här dagar. Å andra sidan så är det ju en väldigt stort domän dom har eller vad man ska säga så det är klart att det inte kan funka tiptop alltid men...

Som ni ser så ändrade jag om lite i designen igår, är dock långt ifrån nöjd men det får vara så här så länge!

Idag ska jag försöka göra klart en inlämning och sen ska vi åka till farmor och så kanske mormor i kväll, solen lyser förresten!!!!!!!!!!!!!

Inspirationstavla

Du behöver:
  • Vitt tyg (lakan ex.)
  • Anslagstavla eller liknande
  • Sax
  • Tejp
  • Nålar/häftstift
  • Bilder

Börja med att klippa till tyget som ovan

Sträck upp det och fäst på baksidan, jag använde mig av häftstift

Börja sätta på bilder! Jag vek en tejpbit och satte på i varje hörn, gör det lätt att byta sen

Färdig! Den svart vita bilden är så fin och Channing har ju en självklar plats (har blivit lite smått besatt av honom på senare). Bilderna är lätta att byta efter tycke och detta är en perfekt inredningsdetalj, betydligt finare än en tråkig anslagstavla

______________________________________________________________
Nu tänkte jag steka några hamburgare, läsa gammla Solo nummer och se På smällen på 6an sen vid 21!

Sommarplaner

Sommarlovet är inte särskilt långt bort nu, bara fem-sex lektionsdagar kvar, så vad passar bättre än lite sommarplaner?

FALSTERBO v.27
Sommarens absoluta höjdpunkt! Goaste tjejgänget, hästar, hav, fester, killar, sol osv!!!

VARBERG
Standard att åka dit på sommaren för mig + att det är massa vältränade surfarkillar där, kanske skulle ta och lära mig surfa? pic

HELSINGBORG
Jag & Sanna har planerat en roadtrip dit, var där för tre år sedan och göttade oss så det är dags igen nu! Fin stad också

GRILLA
Standard också, grilla med härliga människor och chilldricka (pic)

BADA
Finns knappt något bättre än havet på sommaren, steka & bada

TÄVLA
Främst med den lilla men får se om det blir något med den stora madamen också
SÅKLART
Allt annat som hör sommaren till, kompisar, hästar, jobba (sju veckors jobb kommer göra gott för min plånbok), flirtisar, festa (bästa årstiden utan tvekan) och mycket mycket mer!!!

NU VILL JAG VETA VAD NI SKA HITTA PÅ !

don´t


Har haft myskväll med Emelie & Madde! Filmen är super bra och Ryan är super het, se den

hungry

I kväll blir det lite grillmys hos en kompis, festandet får bli någon annan dag hehe, så nu kilar jag iväg! Vad hittar ni på i helgen?

Kate Bosworth







Hon är snygg (kolla tredje bilden, så vacker!!), klär sig snyggt och har haffat Sveriges snyggaste accesoar vid namn Alexander Skarsgård, full pott tjejen!


GG


Har kikat på de fyra första avsnitten i säsong 2 av Gossip Girl nu, hatar att erkänna det men det är ju bättre än One Tree hill... Såg att fröken Jenny hade gjort ett stort kollage och satt på väggen med bilder från sommaren, vilket väckte den strålande idén hos mig med (känner nämligen på mig att det här kommer bli en kicking ass summer).

____________________________________________________________________
Skulle gått ut i kväll på sommaröppningen för torsdagar på Husaren men gissa vad?! Det blev inte så, ovanligt va? Näe... Mina masterplaner går i stöpet nu men vi får se om vi tar oss ut i morgon istället

Dagens + en önskan till er


Tisha - Nelly , byxor - Lindex , skor - converse
Världens skönaste byxor!!
__________________________________________
Nu till min lilla önskan; skriv inga "tack" kommentarer eller liknande ovärt som svar om jag kommenterat på era bloggar, hatar sådana kommentarer haha. För ja jag vet att ni är tacksamma, att ni också tycker om det jag kommenterat osv!!! Frågar jag något så vill jag självklart ha svar. Skit i kommentaren annars eller kommentera något som ni tycker om här, deal?

OCH SKRIV INGA "HUR MÅR DU IDAG?" OM VI INTE HAR EN DIALOG EMELLAN OSS / BRYR ER, VET JU ATT NI INTE BRYR ER UTAN BARA VILL HA BESÖKARE TILL ER SJÄLVA. OCH OM NI SKRIVER "FIN BLOGG" SE TILL ATT INTE HA SKRIVIT EXAKT SAMMA KOMMENTAR PÅ 7000000 ANDRA BLOGGAR, NI VILL JU BARA HA FLER BESÖKARE. T R A G I S K T

Benchwarmers


Haha på 6an nu, KLOCKREN

OTH






Åh vad jag gillar OTH! Har sett alla säsonger utom 8an tre gånger eller något och det är fortfarande lika bra haha, suger dock att Peyton & Lucas försvann, bästa paret ju!
källa

Nelly.com


Lite fina klänningar, en fin spetstopp och ett par snygga shorts som inte hade suttit helt fel!
Klänningen längst upp i mitten är fruktanvärt söt och hade passat bra på studentkalas men kostade lite mycket för mig just nu, buhu

Godnatt


Avslutar kvällen med pannkakor & nya Solo, godnatt gossisar

Dag 12: Min vardag


Börjar dagen med en god frukost

Fortsätter med tråkig skola, gjorde dock terminens sista prov idag, WEI

Blir nästan översprungen när jag ska fånga i vilddjuret, blir sedan dränkt av regn när vi väl kommer iväg

Stoppar in det lilla vilddjuret i stallet vid 20 tiden, damen är nämligen knottallergiker

Matar grisarna
Ungefär såhär brukar mina vardagar se ut med lite undantag av dräkningar, prov och grejer. Den lilla svarta damen brukar också motioneras, eller ja hon ska det i alla fall. + dator & tv då! I kväll så ska jag se Vin Disel filmen på 6an eller läsa nya Solo, HOJ

Candice






pic
Rätt fin tjej och så! Fast är man VS modell så är man I guess

OooopssS













Skiter i pluggandet, roar mig på weheartit, börjar känna att det är dags att plugga lite kanske. Nu ska jag käka och sen lägga mig i sängen och läsa lite på mina brilijanta anteckningar. Tidig uppstigning står på schemat sen. Nu kan ni gå och skriva ner det här i era carefaceböcker, NATTISPLATTIS

Idag


Tröja - Lindex , shorts - fd. jeans

Halsband - H&M , ring - Lindex

Ni får ursäkta likfeelingen man får utav min hand... Har några plagg som jag alltid använder fast än att jag har mycket mer i garderoben, så förra veckan lade jag ut alla kläder jag inte använder så ofta och stoppade in dom som används flitigast. Ett tips om ni också är sådana att ni har några plagg som ni använder hela tiden, det här funkar super bra för mig och skapar nya outfits :)

Veckan


Veckan ser ganska så lugn ut, lugna skoldagar med inställda lektioner och grejer. Har dock en hög med inlämningar som jag inte har gjort klart som måste blir klara snarast, ett stort prov i morgon också om cancer, hormoner & diabetes. + en psykologiinlämning till nästa vecka som jag måste börja med den här veckan. Många slutbetyg sätts ju nu i slutet av den här terminen så det gäller att ligga i!
Tänkte köra en liten detox av kroppen genom att skippa godis, kakor mm under någon vecka och försöka komma ut och springa lite.
Behöver även komma igång med hästarna ordentligt igen, de har haft en väldigt lugn månad det senaste och tävlingsäsongen börjar närma sig med den lilla och kanske även med den stora.
Ska ut på torsdag och har blvit utsedd till chaufför (vilket jag inte vill haha) så måste hitta någon annan som kan köra också!

MC inspiration







Är allergisk mot Milye Cyrus men måste ju erkänna att hon klär sig bra!
pic

________________________________________________________________________________
Gick upp strax efter 06.00 för att skriva klart en inlämning, hittar inte uppgiftspappret, så målar naglarna och fixar istället för att lägga mig igen. Lär vara dötrött sen, låg och kollade på Gone baby gone till efter tolv inatt, bra film förresten!

Dag 11: Tokigt


Sofias tankegång kring att den här parkeringen inte var så tokig. Något mer som är tokigt är hennes bil, roligaste jag sett typ

Nytt


Lindex & Gina , 49,79, 79 kr

Gina 130 kr

H&M 49 kr
Den senaste veckans fynd!

______________________________________________________________________
Gårdags kvällen va super bra med tjusiga tjejer, även om medelåldern på krogen va 25 typ haha! Nu ska jag ta tag i mindre roliga saker som plugg, städning mm. Ska ut med hästarna sen också, har vart urkasst de senaste veckorna...

Dag 10: Detta gör mig glad


Fina vänner !
_______________________________________________________
Maggio var bra igår som väntat! Jag & Sofia sprang och shoppade några timmar före och hittade lite smått & gott, visar i morgon. Idag har jag och damerna på bilden vart och kikat på nationell hoppning och nu ska vi skynda oss att göra iordning oss och åka till Jenny för att grilla, senare blir det krogen! Ha en bra kväääälll

Mot Maggio


kofta - H&M , linne - Lindex , byxor - Nelly

Ska snart kasta mig i bilen igen och ta tåget till Gbg, det vankas lite shopping och Veronica Maggio! Lär bli super, HERRÅ

Tävling


Vinn den här balla tröjan HÄR

____________________________________________________________
Ska kasta mig iväg till skolan nu! Satt uppe till tolv i natt med inlämningen, hoppade upp halv sju och skrev klart den, plattan i mattan mot seminstationen, hem, duscha och nu skolan. Ikväll blir det Maggio på Liseberg, hörs senare!

Dag 9: En vårbild


Känns som att jag misslyckas ganska mycket med den här fotoutmaningen, tanken är väl att man ska ha tagit bilderna själv hehe! Tills jag får tummen ur och får med mig kameran så får weheartit rycka in

_____________________________________________________________________________
Blev precis klar med min samhällsinlämning nu, måste ringa och göra en liten intervju i morgon men det hinner jag nog före skolan.Jag har två till inlämningar tills i morgon hur det nu ska gå till. Planen var att skriva den ena före skolan och maila in den andra efter. Planen blev dock ändrad när jag ringde seminstationen och fick tid med hästen där i morgon 08.30, spännande!!! Lär bli en sen natt eller en väldigt tidig morgon dock...

it is what it is







weheartit

Kungar


Ska åka iväg till ridhuset en sväng och förhoppningsvis hinna med min systers kabaree också, hörs sen!

can I fly


Sitter här och är sugen på en navelpircing, hart vart väldigt kluven då det känns lite 2005 haha men det är ju faktiskt ganska fint får jag ju säga, + att hela jag är lite 2005 så det blir nog bra med det. Är sugen på att göra några hål till i öronen på samma gång, vi får se vad min ekonomi tillåter!

Lindex



Fler färgglada shoppingtips från Lindex! Dom ska köra en kampanj Summer prices med start i morgon (18/5) med nedsatta priser och erbjudanden. Jag ska ta mig en kik på det rosa linnet och en ännu närmare titt på bikiniöverdelen, trosorna ser ut som något min mormor skulle ta på sig... Gillar priset på 79 kr för både linnet och bikiniöverdelen, bikinin får stort + för modellen som ger lite push!

ska ge dig på nöten


Titta vad som trillade ner i brevlådan i dag, nya Elle och så hade dom skickat med H&M magazin GILLA! Ska belöna mig med godingarna när allt plugg är klart!

Har kursprov i matte B i morgon och känner mig rätt körd, funkar ju dock inte att få IG i det så får lösa det på något vis. Tre inlämningar denna vecka efter det, bara att försöka beta av. Om allt går som jag vill så har jag en toppen helg att se fram emot, fröken Maggio på fredag och lite fylla & dans på lördag, behövs!

Nu ska jag sova så att jag är uppvilad inför 2,5 timmes prov i morgon, HEJJA!


Denim




Lite vardagsinspiration från Posh24.se

Inspo


Snygga Lily i en läcker våroutfit!


Kate Bosworth
Vill ha sol igen och fina våroutfits


Dag 8: En favoritbild


På mig & fina hästen hihi!

meen


jeansväst - Lee , tisha & bälte - Cubus, byxor - Lindex , väska - Ullred , ringar - Lindex, H&M & Kapphal , armband - Pearls for girls & Sjöbergs guld , skor - converse

Körde på rosa läppar idag, det va ju lite spännande
_______________________________________________________________________
Har vart på kalas hos Lisa som fyllde 92 idag, det var jag och 80 + are. Hennes syskon haha, alla babblar och tjaffsar i munnen på varandra för att helt plötsligt börja sjunga en truddelutt ! I kväll gör jag min premiär som fyllechauffis, helt okej när jag får köra min brors fräsiga bil hehe. Får väl se vad som händer mera, tror inte jag orkar med Eurovision!

Färgklick!

Hehe tröttnade på min mörka design så BAM , det blev chockrosa!! Headern ska dock bytas och den ljuslila ramen runt headern ska tas bort på något vänster. Vet inte vad som hände med min meny, stora delar av den ligger längst ner... Tryck på F5 om det är lila för er fortfarande

Heta news

Läste precis på Posh24.se att det ska komma en film och Channing Tatums liv där han såklart spelar sig själv och det kommer bli lättklätt! Herrn har tydligen jobbat som strippa som 19 åring haha. Filmen kan vara hur kass den vill för han är så ruggigt TASTY. Den har premiär i augusti och heter Magic Mike

pic

komsi

Fasen vad det är skönt med körkort! Känns lyxigt att kunna åka hem från skolan när man slutar och slippa vänta en evighet på bussen. Har tre tusen saker kvar att göra i skolan, bland annat ett kursprov i matte som jag ser fram sådär mycket emot. Måste plugga som en galning i helgen, vill bara att det ska vara över nästa tisdag och att jag blir godkänd. Några prov och inlämningar på det och sen är det ju lov, sköööönt.

Fick mitt schema inför sommarjobbet igår och det såg riktigt bra ut, jobbar 85 % så blir ju några dagar i veckan ledigt. Pratade med dom nu och jag ska ställa mig på inringning till kvällar och helger så hoppas på att jag får jobba lite nu. Är som vanligt i stort behov av pengar ;)

Får se vart kvällen tar vägen, åker väl iväg eller så kommer det hit någon förhoppningsvis. Annars är tvn ett helt okej sällskap hihi. A man apart går ju i kväll, den är bra och Vin Disel är braaaaaaa

Nu ska jag springa ut till hästarna, har vart på tok för dåligt med det den senaste tiden!


Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp


Denna dag så kan man tänka sig att det skulle komma upp värsta snaskiga bilden men det är jag för tråkig för ! Istället får ni katt in action ehe

Dag 6: Tema "grön"







källa
Översätt till engelska och lägg till ett E så har man Ashley Greene, ni känner igen henne från Twilight!

Fina Rorisen

När jag kom hem idag hade lilla Aurora somnat för sista gången. Fina tjejen låg i sitt hus och det hade fint nog blåst ner torkade rosblad från min hylla ner till buren. Usch alltid ledsamt när ens små pälsklingar försvinner !

KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRKORT

WOHOHOHHHOHOHOHOHOHOHO KÖÖÖÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!! Känns så himla gött!!!! Är mästermytarn, igår försov jag mig och idag skulle jag till sjukhuset men så kommer jag med en körkort, mmMMMMMM va gatt

Färgglatt från Lindex!


Va inne på Lindex idag och såg godbitarna ovan! Färgerna var mycket finare i verkligheten och de kostar bara 50 kr st :) Är necessärer men funkar lika bra som en vanlig liten väska tycker jag, vill ha en i varje färg tack!!

_____________________________________________________________________
Har vart och grillat osv med en hög goa människor hos Hanna i kväll, +++++. I morgon ska jag till sjukhuset så slipper skolan, skööööööönt

vaarmt


HEJ SOLSTRÅLAR!
Fy vilket gött väder det är idag, har legat i solen några timmar m m m. Tanken va att jag skulle slå två flugor i en smäll, sola & plugga. Somnar dock efter fem minuters pluggande hela tiden så den smällen gick inget vidare... Får väl helt enkelt lägga ner solandet för idag, ta in mina böcker och göra lite nytta, sommarlovet närmar sig ju.

Ni skulle sett min katt igår... Jag stod och försökte knäppa an en outfitbild, kissen kommer smygandes, helt plötsligt hoppar hon upp och sätter klorna i halsen på mig !!! Inte för att vara dum utan för att hon är så jäkla kelig och gärna sitter på axlarna och myser haha

Kul att det går att ladda upp inlägg och så, försökt hur länge som helst nu...

Dag 5: En gammal bild


Haha jag & min syster för en massa år sedan! Malin kan ju vara sötast i världen haha

Styr upp det


jacka - levis , linne - vero moda , shorts - fd. jeans

Har vart och grillat och nötat Mario med några goa tjejer i kväll, +++++++

MMMMM


H&M har fått in en drös bikinis som gärna får flytta in hos mig! Den turkosa & oranga (tänk er till brunbrunbrun kropp) kostar ynka 49 kr och den riviga svart/vita kostar 130 kr, kap om jag får säga det själv. Gillar modellen på den oranga, ger lite push, samma modell som den i KÖRSBÄR, som jag bara måste ha tag på. Säg till om ni ser en

Dag 4: Min hobby




Kanske snarare ska kalla det livsstil?! ;)

Stilfullt


Fin kombo va? Jag själv kommer nog aldrig klä mig i långklänning men jag kan verkligen tycka att det är fint!

Dag 3: En familjemedlem


Min syster och hennes fina häst, älskar bilden!


WANTIES

Vad jag verkligen vill ha nu är...

EN SKINNVÄST
(Hittade ingen bra bild men ni fattar grejen)

ETT PAR LEVISSHORTS
(Korta och ska sitta så där perfekt)

ETT PAR SKINNSHORTS
(Korta & tighta, bruna ben + söt topp + jeansväst)




pic
pic
pic

Dag 2: Favoritpryl

Den här va svår, inte en aning om vad som är min favoritpryl ju, men något som jag använder dagligen och som är super är min almanacka. Den är från Personligalmanacka och helt perfekt!



Angelina

Louis Vuittons nya face ser ni ovan! Angelina kostade hela 65 miljoner kr för LV, fattar ni hur mycket pengar det är?! Hon och fotografen Annie Leibovitz ska göra klart kampanjen nu på två veckor och den kommer synas över hela världen i sommar. Jag tror att det kommer bli super bra, vad tror ni?
pic
källa


Fotoutmaning

Hittade en fotoutmaning här som jag tänkte köra igång med, häng på ni med!

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: En vårbild
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Dagens
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: En höstbild

Dag 31: Valfri bild

Tar knappt några bilder på mig själv så får bli ett porträtt istället, som jag vissrligen visat 451158 gånger hihi


Veckan


Tillbaka i matchen

Nu är jag lite mer Back on track och bjussar på massa snygg inspiration, vad tycks?







källa Posh24.se

RSS 2.0