Tidiga julkalppar till mig själv

 

Nya halsband

Två nya färgklickar! Det bästa? Dom var nästan gratis, det ena kostade tre dollar och det andra fick jag på ett presentkort.
Och en till bikiniöverdel från VS...
 

Baby Lips

Äntligen har jag provat Baby Lips från Maybelline, förstår varför alla gillar dom så mycket! Gör läpparna mjuka, inget kladdigt och fina färger. Tror dom kostar runt 30-40 kr i Sverige.

Julkänsla

Julkänslan smyger sig på, är så taggad för december! Hittade en flaska glögg som jag köpte på Ikea förra året, och fyndade ett ljus från Yankee Candle som luktar så himla gott!

Packning

Får lite panik när jag tänker på hur jag ska få hem allt till Sverige, det ovan är liksom inte allt heller... Köpa ett fartyg och skeppa hem det?

Alive

Går på repeat för tillfället, bara för att den spelades i Dumb and Dumber to igår, gå och se filmen, den va looooooolig!

shotgun rider

Fick ett mail från CC idag om att jag måste boka mitt flyg hem före den 5 december, sjukt splittrade känslor. Jag vill inte att min tid här ska vara över, jag vill inte lämna min fina underbara familj men samtidigt som jag vill komma hem till alla och börja bygga upp mitt liv. Hade jag kunnat tjäna pengar på att jobba här (let´s face it, 4000 kr i månaden gör man på en vecka i Sverige) så hade jag övervägt att stanna längre, och om jag hade kunnat flyga över Sensation. Men detta fina underbara kapitel i mitt liv, det bästa jag någonsin gjort, börjar lida mot sitt slut. Har cirka tre månader kvar, ska försöka pressa ut det mesta ur dom och njuta gärnet!
 

Nya fynd

Jag slirade iväg på lite shopping efter att jag hade fixat naglarna idag. I många år har jag letat efter ett par läderhandskar som inte har kostat skjortan eller vart skräpiga, idag sprang jag på dom. Ett par Michael Kors, varma & sköna och lädret luktar sådär gott som läder gör, att de kostade 30 dollar istället för 90§ var såklart ett stort plus. Hittade en mysig fin halsduk, två toppar, en Nike jacka och äntligen ett vitt baslinne (har vart utan sen före sommaren så helt plötsligt kan jag använda x-antal fler plagg i min garderob igen) också. Bra shoppingdag!
 

När naglarna är höstfina och man fyndar feta läderhandskar
det hörs på stegen när du går

 
Dagarna knallar på som vanligt här, jag är i en opepp missnöjd svacka igen haha. I helgen är det i alla fall Oktoberfest, tjiho!

RSS 2.0