50 % hos H&M i tre dagar


H&M har 50% på vissa av sina plagg i tre dagar framöver, jag hade gära klickat hem jackorna ovan!

Garderobsfynd (?)


Hittade dessa förut när jag rotade efter en väska, mammas från typ 90-talet haha! Har inte riktigt bestämt mig för om jag gillar dom eller inte, vad tycks?

Önskelista inför våren


Yes pleas! I vår vill jag gå klädd i klänningar, stupisar + fina toppar + skinnjacka + converse

Hoppar marsvinsutställningen i morgon så nu är planera för helgen bara US-möte med bowling & tacos på söndag! Nu: dyka ner i sängen och lyssna på min oldie till mp3 och glutta i tidningar i väntan på The Island (på 6an med Scarlett) eller The Oxford Murders (på SVT1)

Motigt

Filmen va bra igår som ni sa :) Den va rolig men samtidigt fin!

Känner för att lägga mig i sängen och ligga kvar där tills något revolutionerande händer, har verkligen inte lust med något alls just nu. Inget lockar eller känns roligt att göra utan bara motigt. Men istället för att gnälla så tänkte jag göra något så slipper man att få dåligt samvete sen för att man bara har struntat i allt. Vilket betyder att jag ska kila ut och rida i isvinden, ut och springa samt plugga lite matte.

Har lite byxor som jag behöver sy om för att kunna använda, ska se om jag orkar med det sen! Lär ju kännas bra när dom är fixade

I morgon kommer något bra & förhoppningsvis fint på posten som ni ska få se!


Man kan ju inte låta bli att dra på munnen åt denna, eller hur?;)

astard


Tittar på 50 first dates, alla säger att den suger men jag skrattar ändå. Längtar till mitt nya rum och lite sånt

Läcker leather

NICE! Kolla bara hur den ser ut ! Kostar bara £24.50 hos Forever21, ska spanas in lite längre fram i vår


Lindex

Sprang in på Lindex idag och hittade två fina bh:s som ska införskaffas så småning om! Lär göra sig bra under transparenta plagg :)

Nu ska jag åka iväg på kalas, har lycktas pricka in ett varje dag i helgen ;) Har planer på att övningsköra till alla också så får se hur många jag kommer till...

vi har bara oss själva


Dom första två är något korta och kommer vara vrålsnygga till ett par höga jeansshorts! HM.com

Var ute och sprang igår för första gången sen ja nästan någonsin så nu har jag en härlig träningsvärk minst sagt... Körde även några få mag- och ryggövningar innan jag landade helt utslagen på golvet, det ska göras om nu (eller ja alltså själva träningen...)!

Sen ska jag ta en varm härlig lång dusch, göra pannkakor och tillsist landa i sängen framför Vampire Diaries och tre tidningar som har dimpit ner. Lite gerontologi plugg kanske också om jag är riktigt ambitiös

Mår skit (mest för att jag har ont i hela kroppen haha) och har fått mitt schema fram tom v. 13 idag, inte nice någonstans! Så det är skönt att träna lite och få ut lite ilska och rensa skallen lite, eller hur?

Säljes


150 kr + frakt
Fick hem byxorna från Bubleroom igår men dom passade inte (satt bra vi midjan men inte på benen) så säljer dom vidare. Storlek 38, nypris 400 kr (reapris 160 kr), säljer dom för 150 kr + frakt. Kommentera eller maila [email protected]


 


rändi


Billiga & snygga toppar hos Stylebystars.com, gillar speciellt den första & sista (+de båda outfitesen, fresh)

Nu har jag lyckats skjuta bort tankarna på prov i morgon med hjälp av en lyckad träning på hästen, radio, bra vänner & dator. Tänkte fortsätta i samma spår med Elle som damp ner hos moi idag, niiiice

släski



Nelly.com - 1099:-
Ett par svarta Hunter stövlar hade inte suttit helt fel, is & slask ute bläbläblä

Queen


Hade inte tackat nej till dessa blusar från Novaqueen.se, skulle göra sig utmärkt till ett par skinnbyxor i vår!

All the right ways


Jag har blivit taggad & motiverad på en del knäppa saker det senaste, skolan & träna. Har alltid vart alldeles för lat för att träna men nu känns det lite lockande. Satt och bläddrade i gamla VR-tidningar, klippte ut Veckans träningstips och satte upp dom på en anslagstavala jag hittade. Kanske kan peppa lite?!
Tränar ni? Vad & hur ofta isf?

Bodys by BikBok


Hittade dessa söta hos tildanittiotre! Kostar ynka 129 kr hos BikBok, den blåa ska definitivt få flytta in hos mig i vår!! Den lär passa bra ihop med fyndet nedan ;)

Har äntligen efter 1½ månad fått min rabattkod på 100 kr hos Bubbleroom (efter mycket tjat, det gäller att stå på sig!) vilket betyder att jag precis klickade hem skinnbyxorna (som de vart ett evigt tjat om) för endast 127 kr med frakt!!!!! Beställde dom i 36 för 399 kr men dom passade inte (va pytte små i midjan men satt bra på benen) så nu blev det ett par 38or istället :) Om dom inte passar får jag sätta nålen i dom och annars är det ju inte så stor förlust!

Finns att klicka hem hos bubbleroom.se för 160 kr, endast storlek 38 kvar! Ser inte lika plastiga ut i verkligheten

diiiiiididididiii

Här sitter jag insmord från topp till tå med nylackade naglar och har inte ens tillbaka-till-skolan-ångest som resten av befolkningen verkar ha. Jag hade ju praktik i sex veckor före lovet så jag är t.o.m lite taggad, lär väl ångra mig i morgon när jag väl sitter där ;) Har suttit och knåpat med lite artiklar till Mode & Skönhet ifokus men ska hoppa i säng nu!

Vårläckert!

Vår hos Nelly.com


Ja tack!

give it to me baby

Åh den här låg på Dress of the day i måndags och jag missade den såklart! Vrålsnygg och värd 300 också i för sig + att bubbleroom är skyldig mig en kod på 100 kr som dom aldrig skickar...
Den är från Sisters Point så man kan nog lite på att den är fin i verkligheten också, Bubblerooms egna märke brukar däremot luras!

take a chance and don't ever look back, don't ever look back

Har spenderat ett dygn med säännisen och konstaterat att banan med mintkrokant intryckt i micron en stund tillsammans med vaniljglass är svingott! Det va i alla fall ett välbehövligt dygn :)

Mer då? Jag har äntligen tagit tag i en sak, gick visserligen inte riktigt som jag ville men det är faktiskt väldigt skönt att slippa gå runt och fundera. Har tagit en mysig ridtur med emelie och nu ska jag snart åka iväg och äta tacopaj och fortsätta nöta super mario med tjejerna!

H&M SPRING


Kul att dom vita plaggen syns så bra, kul att det ser ut att va samma jeans fast det inte är de och kul att jag kommer ha råd att köpa max en biknidel om jag har tur :)

Härliga va?!





Solen skiner och det är bara fyra minus, underbart!! Bilderna tog jag visserligen för någon dag sen utan sol men visst är dom härliga?

 


GOTT NYTT ÅR!

Hoppas att ni hade en bra kväll igår, det hade jag! Åt först trerätters med en kompis och hennes kompisar, åkte vidare på förfest och sen ner till Dagnys. Så klart hade vissa grejer kunnat vara bättre men det är ju Jennys egna sega dumma fel. Jaja kvällen va bra och jag va med en massa bra folk så en STOR TUMME UPP!

Skrev en lista i början på förra året på det jag skulle göra/uppnå 2010, gick igenom den förut och det var lite blandat. Vissa saker har jag lyckats med och vissa inte. Skrev i alla fall en ny lista förut och överförde det misslyckade dit så nu har jag ganska mycket att beta av. Det känns så himla bra när man får bock av sen ;) Skriver ni upp några mål eller har några nyårslöften?

Jag hade med en laddad kamera igår men tog ändå inte ett enda kort, dåligt!!!

Min fodralklänning var i alla fall svart med en massa glitter på, omöjlig att ta kort på!
Nu, Dear John!

RSS 2.0