Cake




Igår va vi ute på en mysig tur, jag red Cake som är en riktig skönhet hihi. Visserligen fet nu men läcker färg, ett fint huvud, snälla ögon och känslig. Har luskat tag i ett ställe som har engelsk ridning, dressyr, hoppning & fälttävlan, så ska samla mod och ringa dit så att jag kanske kan börja rida där. Dels för att det är roligt, dels för att underhålla min ridning och dels för att träffa lite andra! 


Kommentarer
Postat av: valma

nice, jag är med cc också (: tja, jag red hemma i finland men har inte hunnit med nåt här :(
jag har en rätt galen men underbar familj haha, tre små killar att springa efter. bor en halvtimma från houston downtown, så lite suburb-style. stora hus och sånt typiskt amerikanskt.
haha jo jag älskar värmen här! har blivit så bortskämd, så vet inte om jag ser så framemot "vintern". kommer bli jobbigt att åka tillbaka till finland..

men kul att du trivs! har du varit i usa förr/ har du hunnit resa runt ännu?

2013-10-03 @ 06:40:54
URL: http://shangrilaa.ratata.fi
Postat av: valma

joo, ah, så länge sen jag red! hm, har varit lite hit och dit, bl.a. san antonio, vegas, grand canyon, d.c., minneapolis, somer set, new orleans.. har en hel del kvar hihi!
jo såg att han är på väg men har slängt så mycket pengar på resor och festivaler så tror jag måste skippa den showen (fastän jag aldrig sett honom spela!) MEN, ska på halloween på Something Wicked här i houston, och mellan jul&nyår har de Lights All Night i Dallas dit jag också ska släpa mig :) du borde komma med ifall du har tid/lust/pengar!! hus/lya att låna fixas lätt (: kommer en hel del folk från san atonio också

2013-10-04 @ 05:32:46
URL: http://shangrilaa.ratata.fi
Postat av: valma

båda festivalerna är +18 så den biten behöver du inte oroa dig för!! :) är själv också 20

2013-10-04 @ 05:59:31
URL: http://shangrilaa.ratata.fi
Postat av: valma

du fyller t.o.m. en månad före mig ;) !

2013-10-04 @ 06:00:38
URL: http://shangrilaa.ratata.fi
Postat av: tessan

tja! jag var där 2011, så det var ett tag sen nu. Känner tyvärr inga svenskar i San Antonio/Austin, bodde bara i San Antonio under två veckor innan jag blev flyttad till en annan värdfamilj. Lycka till i alla fall!:)

2013-10-04 @ 10:29:39
URL: http://thezi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0